RobiRoberto Objavljeno Avgust 28, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2021 Mater je tečn ta Roberto, ker skoz nekaj objavlja, in to spljoh ne zanima nikogar ... Zaradi današnjega vremena , in izpraznjenega akumulatorja piciklovega števca , bojo vse moje danšnja e take, ker očitno narava sama skrbi za počutje moji nog ... notranc, MiNa in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2021 (popravljeno) Upam da moja današnja jutranja ugotovitev drži, in sicer, da je imel števcov akumulator samo slab stik, ker sem ga pred montažo na picikl nekajkrat "stisnil" in danes me ni prikrajšal za prevožene kilometre. ? Danes sem se imal namen odpeljati samo do Idrijske Bele in nazaj domov, nisem vklopil Sport Trackerja (škoda ), vendar sem se že pred odcepom za v Idrijsko Belo v Podrateji premislil. ? Če se mi ljubi s piciklom pripeljati do Godoviča, "so mi vse nadaljne poti odprte". ? Med mojo današnjo pred kosilom na balkonu ? , in kavo po kosilu na kavču ? , je bilo samo ooodlično kosilo. 15 minutna "plohca". Popravljeno Avgust 29, 2021. Popravil RobiRoberto MiNa, Joker in notranc 2 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2021 Prav počasi se približujem svojim željeni 25,25 km s piciklom, toda danes sem se moral odpeljati še v Spodnjo Idrijo, plačati servis za MMV, kar sem seveda pozabil, ker je mehanik ravno sedal v svoj avtomobil, po nakupih za servis potrebe. Prosil sem ga tudi za njegov email naslov, da mu bom lahko poslal fotografijo in povezavo do spletne strani prodajalca zobatega jermena za MMV, da bo on ocenil, če je mogoče pravi. Serviser v Španu na Brezovici mi na moj poslani mail s povpraševanjem o možnem nakupu samo jermena, brez njegove menjave, seveda ni odgovoril ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 31, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2021 (popravljeno) Za Jokerja ... ? Danes zjutraj mi je telefoniral moj novi serviser MMV , in mi rekel, da rabi skuterjeva "navodila", zaradi iskanja zanj primernega zobatega jermena, in jaz seveda teh navodil nisem našel nikjer , zato sem se šel s piciklom najpej "malo ohladiti" do Idrijske Bele ? , in ta čas ko sem se jaz vozil, je serviser moja pogrešana navodila že našel v svojem kombiju. ? Od njega sem se nato odpeljal še v Idrijo v KC Bonča, kjer mi je njegov današnji serviser končno zamenjal "že kritično izpraznjeno" števcovo baterijo. ? Popravljeno Avgust 31, 2021. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 1, 2021 Opozori Objavljeno September 1, 2021 Danes me je zanimalo, če mi je včeraj serviser "vajenec" v KC Bonča v moj kolesarski števec vnesel pravilno mero kolesnega obroča na mojem piciklu (verjetno njegov obseg), zato sem danes zjutaj to preizkusil z vožnjo do "mojega obračališča" v Idrijski Beli, kjer je bila na števcu odčitana vrednost do tedaj prevoženih kilomrtrov, malenkost manjša kakor ponavadi, toda "nič kritičnega", zato sem današnjeb predvsem megleno jutro izkoristil za malo daljšo vožnjo, za "otvoritev" mojih septembrskih voženj s piciklom ... ? Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 1, 2021 Opozori Objavljeno September 1, 2021 (popravljeno) JuHuHu, nov zobati jermen za MMV še ni v mojih rokah, toda poslali mi ga bojo ... ? 1. Spletni stran Span Brezovica 2. Tel št. servisa (moj dosedanji serviser izgleda da se je končno upokojil). . 3. Halo, kliče Roberto ..., in me zanima, če bi mi lahko nadomestni pogonski zobati jermen za Sym Symply 25 km/h poslali po pošti. 4. Ni problema. Rabim le nekaj podatkov. 5. Prosim če mi spisek željenih podatkov lahko pošljete na moj email naslov. 6. Seveda. 7 Gospod je rabil sedemnajsmestno število okvirja in moje podatke za pošiljanje "paketa". 8. Z moje strani že poslano vse željeno. ? MORA GRET ... ? Popravljeno September 1, 2021. Popravil RobiRoberto Erik99 1
RobiRoberto Objavljeno September 2, 2021 Opozori Objavljeno September 2, 2021 Ker sem priden - MLV MUST GO on the road !!! ? Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 3, 2021 Opozori Objavljeno September 3, 2021 (popravljeno) Petek dopoldne: 35 km s piciklom ? , 3 km z MMV do serviserja ? , 3 km peš nazaj domol na , kosilo in še eno takoj po kosilu ... ? Pravkar "dring, dring, dring" = serviser Marjan = lahko pridete po VMV = ali lahko pridem v ponedeljek = NI PROBLEMA ? = koliko sem še dolžan = NIČ kakšno vino pijete, belo ali črno = ČRNO ... Popravljeno September 3, 2021. Popravil RobiRoberto raza, Joker, Najots in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno September 4, 2021 Opozori Objavljeno September 4, 2021 1. Danes zjutraj od doma do Godoviča z oblečeno vetrovko ? , od Godoviča do Kalc z vetrovko v "hrbtnem žepu" zgornjega dela mojega današnjega kolesarskega dresa in iz Kalc nazaj do doma z dolgimi rokavi "zavihanimi nad komolca". ? 2. Ali sploh rabim MMV ??? ? Mavti in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno September 5, 2021 Opozori Objavljeno September 5, 2021 (popravljeno) Danes sem najbolj užival 1,7 km vožnje (spusta) med vračanjem iz PB Idrija, kjer me niso hoteli sprejeti , in ker mi pri vožnji navzdol nazaj v mesto ni bilo treba pritiskati na pedala. Vse za pred odličnim kosilom in seveda tudi za po njem. Popravljeno September 5, 2021. Popravil RobiRoberto Joker in Erik99 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 5, 2021 Opozori Objavljeno September 5, 2021 Nikoli, nikoli ne polagaj kolesa na desno stran! Poškodoval boš menjalnik in pol bo “štala”
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2021 Opozori Objavljeno September 6, 2021 Na današnji dan, pred 12 leti, med 16.00 in 17.00 uro. 2. Danes dopoldne. ? Akito, Joker in Kawasaki_rider 3
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2021 Opozori Objavljeno September 7, 2021 (popravljeno) Danes sem želel primerjati s piciklom prevožene kilometre s kilometri zabeleženimi na Sport Trackerju na malo daljši vožnji, toda Sport Tracker na mojem računalniku nima več mojih preteklih in seveda tudi dašnje vožnje ne, ampak od mene zahteva naj ga DOWNLOADS SPORTS TRACKER , tako da sem potek moje današnje vožnje, kar fotografiral na mojem fonu ... ? / Popravljeno September 7, 2021. Popravil RobiRoberto Joker, Erik99 in Erikcslo 2 1
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2021 Opozori Objavljeno September 7, 2021 (popravljeno) Ju Hu Hu, napaka ni bila na mojem računalniku ? , ampak na stržniku (?), na katerem je aplikacija Road Tracker ... Razlika je 300 m, kar pri 60 km ni "usodno" .... ? Popravljeno September 7, 2021. Popravil RobiRoberto Erikcslo in schwantz 2
RobiRoberto Objavljeno September 8, 2021 Opozori Objavljeno September 8, 2021 (popravljeno) Včeraj zvečer nisem dal polniti fona, ker nisem vedel da bom danes potreboval popolnoma napolnjenega, in tudi zjutraj ga nisem priključil na polnilnilec vsaj za 3/4 ure, ker sem to seveda pozabil ... Toda ker sem dober človek za svoje dobro , mi je fonov akumulator tudi brez polnjena zdržal, in s programom Sports Tracker mojo današnjo vožnjo s piciklom tudi posnel. ? Popravljeno September 8, 2021. Popravil RobiRoberto MiNa, Joker in Erik99 2 1
Najots Objavljeno September 8, 2021 Opozori Objavljeno September 8, 2021 Ne pij energijskih napitkov, ker boš vtrgal ketno...? RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno September 9, 2021 Opozori Objavljeno September 9, 2021 Med vožnjo me je res strah da bom utrgal ketno, vendar ne zaradi energijskih napitkov, ampak zaradi njenega "rožlanja" med vožnjo, kar že nekaj časa zahteva nujen obisk v KC Bonča, za pravilno nastanitev menjalnika. ? Še nečesa me je strah med mojimi vožnjami po bolj prometnih cestah. Kamijonov, avtobusov, prikolilčarjev in šleparjev, dokler me prehitevajo , ko me pa uspešno prehitijo ? , sem jim hvaležen, da mi nekaj sekund služi njihov zrak, katerega "vlečejo za seboj". ? Moja današnja vožnja s piciklom je bila predvidena že včeraj ? , in tokrat nisem pozabil zvečer priključiti fona na njegov polnilec. ? Joker, Erik99, Kawasaki_rider in 1 other 3 1
Najots Objavljeno September 9, 2021 Opozori Objavljeno September 9, 2021 Baje, da takšna zadeva zelo pomaga, da se te prehitevajoča vozila ognejo bolj na široko in previdno, saj si optično širši. Glede na to, da si modelar, si izdelavo podobne stvari omisliš v bodočih deževnih jesenskih dnevih... RobiRoberto 1
Erik99 Objavljeno September 9, 2021 Opozori Objavljeno September 9, 2021 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: Kapo dol... RobiRoberto in Erikcslo 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 Če se prav spominjam, mi je serviser Valter enkrat že pokazal kako se hitro lahko "naštela" menjalnik na sprednjih treh zobnikih, in takoj sedaj bom šel pogledati če se tega še spomim, drugače se bo treba zapeljati do KC Bonča, kateri začne obratovati ob 9.00. ? Če se prav spomnim, se mi zdi, da sem nekoč fotografijo kaj in kako je treba "premakniti", da veriga bolje "sede" na sprednje tri zobnike, toda kdo bi to še našel ... Erikcslo 1
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 pred 14 urami, Najots pravi: Baje, da takšna zadeva zelo pomaga, da se te prehitevajoča vozila ognejo bolj na široko in previdno, saj si optično širši. Glede na to, da si modelar, si izdelavo podobne stvari omisliš v bodočih deževnih jesenskih dnevih... Nisem še pozabil, da me je nekoč "v Idrijski Zali" prehiteval avtobus tako blizu, da mi je z "izboklino" na desni strani njegove karoserije odlomil levo vzvratno ogledalo na belanci mojega kolesa... Erikcslo 1
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 V službi me je približno 50 delavk in delavcev, katerim "sem služil" kot lanser imelo precej rado, manj rada sta me pa imela oba moja sodelavca lanserja, ker jima nisem dajal dobrega vzora (?) ... Mislim da se položaj "vodila" (?) menjalnika sprednih treh prestav "štela" s tema dvema vijakoma, toda ker nisem prepričan, in tudi ne znam kako in koliko , se bom sedaj odpeljal v Idrijo do KC Banča, in gospoda Valterja prosil, "za hitri servis", da se mi domov ne bo treba vračat peš.
Lipstick Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 S tema vijakoma štelaš skrajni točki giba menjalnika, po domače, da ketna ne pade iz malega ali velikega zobnika ! Položaj naleganja ketne na zobnik boš moral popravljat z vijakom na zajli - bovdnu. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2021 Opozori Objavljeno September 10, 2021 (popravljeno) Ker sem mislil, da je samo "za naštelat" menjalnik za sprednje tri prestave, sem danes picikl odpeljal v KC Bonča v Idrijo, in seveda upal, da se bom z njim tudi kmalu vrnil nazaj domov, vendar je bil gospod Valter trenutno odsoten, in ko si je njegov prodajalec ogledal menjalnik na mojem piciklu, mi je rekel, da menjalnimk ni samo za naštelat, ampak bo treba tudi zamenjati "šponar" na menjalnikovi ročki na belanci, in zamenjati tudi zarjavelo "zajlo", katera je med ročico menjalnika in menjalnikom na okvirju. €€€ Prodajalec mi je tudi povedal, da servis nima "velike gužve", in da bo zato moj picikl verjetno popravljen že danes, o čemer me bo obvestil z SMS SPOROLČILOM. ? Domov sem se seveda vrnil peš (približno 3 km) ? , precej nesiguren pri hoji , ker nisem imel pohodnih palic. Popravljeno September 10, 2021. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se