RobiRoberto Objavljeno Oktober 4, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2021 (popravljeno) Bolje bi bilo, da se včaraj s piciklom ne bi odpeljal v Cerkno, kjer si zaradi covida še nisem privoščil ... Popravljeno Oktober 4, 2021. Popravil RobiRoberto notranc in Erikcslo 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 Včeraj popoldne v Škofji Loki: Karmino vnetje kože njene zlomljene desne tačke se lepo celi tudi brez antibiotika. Divji kostanj na našem dvorišču letos hkrati "rojeva" kostanje in zoper cveti. Jutri sem vabljen na "zapuščinsko razpravo" premoženja moje pokojne mame, vendar bom moral telefonirati "na občinsko sodišče" in jim povedati, da se v takem (prehlajenem) stanju razprave ne morem udeležiti. Danes bi mi zelo prijala v darcih. amateur, Joker, Erikcslo in 5 others 8
Lipstick Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 (popravljeno) Izostanek iz zapuščinske razprave je vedno hudo " boleč ".....razmisli ..... Popravljeno Oktober 5, 2021. Popravil Lipstick
RobiRoberto Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 (popravljeno) Včeraj mi je telefonirala sestra, kateri sem povedal, kako sem se ja "udeležil" današnje zapuščinske razprave, in zahvalila se mi je za nesvet, ker se tudi ona v teh covid razmerah ne namerava udeležiti te razprave. Sicer pa smo imeli lastniške pravice po mamini smrti dogovorjene že prej, in sicer, mamino stanovanje pripada moji sestri, vse ostalo pa meni. Sestra je sicer želela še nekaj "malenkosti" glede dvorišča in parkirišča za avtomobile (zaradi prodaje maminega stanovanja), toda zgleda, da se je ta čas "že ohladila" ... Danes: / ? / Popravljeno Oktober 6, 2021. Popravil RobiRoberto amateur in Pepos 1 1
Bmflar Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Sicer pa smo imeli lastniške pravice po mamini smrti dogovorjene že prej, in sicer, mamino stanovanje pripada moji sestri, vse ostalo pa meni. Pošteno - sestri stanovanje, tebi pa kredite... Vsakemu svoje RobiRoberto, Mavti, Erikcslo in 3 others 2 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 7, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2021 Ker so me danes ponoči zbudile bolečine v trebuhu, mojemu "idealnemu prehladu" manjka samo še zvišana telesna temperatura ... Danes seveda kavč in kofe ... Ali sem z biciklom "v eni rundi" že prevozil Žiri, Logatec, Hotedršica, Idrija? Za bicikl se ne spomnim, sigurno pa sem to že prevozil z MMV, mogoče tudi z električnim triciklom. Letos je za tako vožnjo najbrž že prepozno (dež / temperatura), toda pri meni se nikoli ne ve ... Karma in moja draga sta se pred približno eno uro odpeljali v Škofjo Loko v Kliniko Loka po "nov gips" na njeni zlomljeni desni tački ... Erikcslo, amateur, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 8, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2021 Smisel življenja je, da imaš pred seboj vedno kak cilj, katerega poizkušaš doseči. ? Po levem bregu Soče v smeri proti Tolminu sem se peljal že "neštetokrat", po desnem proti Modrejcem pa sigurno še nikoli. Če bi čubula če ne imela, bi čebula bila bula = če me bo prehlad kmalu zapustil, če se bojo za ta vikend napovedane jutranje temperature "še normalizirale", če cest še ne bojo solili, če še ne bo snega = GO Roberto GO ... ? Kawasaki_rider, Joker, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 8, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2021 (popravljeno) Proti Idrijski Beli sem se do snežnega plazu že peljal po zasneženi cesti (avtomobilski kolesnini), in na Oblakovem vrhu sem tudi že fotografiral moj picikl v snegu, toda takrat sem bil še "mlad" in neumen, sedaj sem pa že star in še bolj trapast ... Popravljeno Oktober 8, 2021. Popravil RobiRoberto Erikcslo, notranc in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 8, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2021 Ob 5. 10. 2021 ob 14:56, Lipstick pravi: Izostanek iz zapuščinske razprave je vedno hudo " boleč ".....razmisli ..... Oba z mojo sestro se zaradi covid razmer nisva udeležila razprave, in sva samo s svojimi maili sodnici (?) posredovala svoje želje in odločitve, in danes mi je poštar prinesekl pisno odločbo sodišča, da moja sestra ni želela nobene spremembe na prej ustno dogovorjene lastninske dedne pravice, tako da sedaj družini moje hčerke preostane "le še to", da jim bo sestrino ceno za stavanje najine pokojne mame uspelo znižati vsaj za 5 k€, uredijo "pravne zadeve", in se nato lahko lotijio obnovo njihovega novega stanovanja, katero ni bilo obnavljano že dooolgo časa ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 10, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2021 4 stopinje = Idrijska Bela brez dodatkov + striženje + prha + kavč + kofe + računalnik + TV = to je to za danes ... ? MiNa, amateur, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2021 (popravljeno) Ta mail sem pravkar poslal na Span na Brezovici. Še eno težavo imam s svojim skuterjem, in sicer to, da moram pri vžigu nekaj časa premikati ključ v klljučavnici, in pri tem dražati prst na "stikalu" za trombo, da tako ugotovim kdaj je ključ v ključavnicj v pravilnem položaju da ima kontakt, in lahko nato vžgem moj skuter. Mehanik, ki mi je zamenjal zobati jermen, je že preveril, če je slučajno za to kriv kakšen slab kontakt pri "kablih" ki so (sta, je ?) priključen na skuterjevo ključavnico, vendar napaka ni bila v slabem kontaktu kabla. Ker imam naslednjo pomlad prvi tehnični pregled, tega s tako ključavnico ne bom mogel "pozitivno opraviti", zato me zanima koliko ključavnica stane, da jo bom čimprej naročil. Železo se kuje dokler je vroče in pozimi bi se verjetno preveč ohladilo. Dopoldanska odmah now !!! Popravljeno Oktober 12, 2021. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2021 Imamo na zalogi. ? 96,00€ z DDV. + poštnina
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2021 ? Hvala za nakup, Paket je poslan. S prijaznimi pozdravi | Kind regards ? notranc 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2021 Včeraj po kosilu: sončno, trinajst stopinj in malo vetrovno ... ? PRODAM: picikl, MMV, računalnik, fotoaparat in kamero, ker se selim v dom za starejše osebe ... VS800, Erik99, MiNa in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2021 PRODAM: picikl, MMV, računalnik, fotoaparat in kamero, ker se selim v dom za starejše osebe ... Oglas preklicujem, ker moram z MMV spiti še kavo v Bar Valdoltra, ob čudovitem pogledu na Slovensko obalo ... ? notranc, Joker, MiNa in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2021 9.00: 3 stopinje + 3 km z MMV do serviserja + 3 km nazaj domov peš + 1 zaslužena dopoldanska itak = Joker in MiNa 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2021 Vprašanje za "štromarje". Ker bo MMV pozimi počivala, me zanima, če je treba njen AKUMULATOR res "skladiščiti" v toplejšem prostoru, kakor so zimske zunanje temperature.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 16, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2021 Ne! Ravno toplota pospešuje proces sulfatizacije. Pusti v hladnem prostoru in napolni pred montažo v skuter. Jaz ga smo odklopim in pustim na motorju preko zime. Spomladi napolnim in nikoli nisem imel z akutom probleme. Tako mi je svetoval tehnolog iz podjetja Vesna, kjer so proizvajali akumulatorje in tega se tudi držim. Pepos, RobiRoberto in MiNa 2 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2021 ... ? ... MiNa, notranc, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2021 (popravljeno) ? Roberto ? Popravljeno Oktober 17, 2021. Popravil RobiRoberto notranc, Kawasaki_rider, MiNa in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 ? R o B e R t O ? MiNa, Erik99, DAMI34 in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2021 a si ga piču okrog 11 ure (bicikl mislim) iz Idrje (idarje) proti Cerknemu? Nekje tam ob zapori (semafor delovišče) sem videl "žwelto" možaka, ki ga goni proti Mostu na soči v rdeči vetrovki? Sem si rekel: ekola Roberto dela svoj jutranji ritual kakorkoli, samo pohvale, dobro ga pališ. RobiRoberto in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2021 (popravljeno) Dami vse je mogoče ... ? Danes dopoldne (itak ) >>> ? <<< Popravljeno Oktober 20, 2021. Popravil RobiRoberto Erik99, Joker, DAMI34 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2021 Včeraj sem se ustavil tudi pri mehaniku, in obljubil mi je, da bo MMV jutri (petek) ready to ride home. Danes do Idrijske Bele brez dežja, iz Idrijske Bele nazaj domov z dežjem = Roberto partizan ... CINDAPP, Joker, Erik99 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2021 Danes = nesigurno vreme = kavč + spomini + fotografije = BILO I PROŠLO = zaradi mojega in piciklovega zdravja sem se odločil, da se bom letos s piciklom vozil le do prvega snega, ali do takrat, ko bojo posolili ceste ... CINDAPP, Joker, MiNa in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se