Joker Objavljeno Oktober 22, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2021 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: zaradi mojega in piciklovega zdravja sem se odločil, da se bom letos s piciklom vozil le do prvega snega, ali do takrat, ko bojo posolili ceste ... Te bom spomnil na tole objavo, ko boš pripel prvo sliko v snegu... MiNa in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2021 ? 9.55 veleslalom punce prvi tek ? 13.25 kvalifikacije Moto GP ? CINDAPP, notranc, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2021 ::: ? ::: MiNa, Erik99, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2021 Zakaj se s piciklom vozim že po zajtrku, namesto po kosilu, ko je topleje ??? Po kosilu je prisoten tudi največji sovražnik piciklistov VETER (v prsa) !!! amateur, notranc, Kawasaki_rider in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2021 Med današnjim zajtrkom sem skozi okno videl "rdečkasto ozračje", ker verjetno pomeni, da bo popoldne dž ... notranc, MiNa, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2021 Moja današnja fotografija "cepljene" marjetice je dovolj ostra tudi brez uporabo nastavitve makro, toda to je bil verjetno le slučaj, in pri mojem prejšnem fotoaparatu Canonu IXUS HS 220 je bila nastavitev makro lahko dosegljiva, ker je bila v obliki "tipke" poleg "gumba" za vse nastavitve na fotoaparatovem ohišju, pri sedanjem Canonu IXUS 185, pa ta "tipka" sploh ne obstaja, in s pomočjo priloženih uporabniških navodil sem ugotovil, da ima tudi ta fotoapart možnost fotografiranja v načinu makro, vendar je to funkcije potrebno poiskati v njegovem "softveru", in sedaj upam, da mi bo to uspelo. Navodila za uporabo sem forografiral zato, ker besedila v njegovio natisnjeni velikosti ne vidim prebrati. MiNa, Bmflar in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 ? žiga žaga poje žaga rom pom pom kladivo Erikcslo, amateur, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 * * * ? * * * Joker, notranc, MiNa in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2021 * * * ? * * * notranc, amateur, MiNa in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2021 ? Picikl ? Prha ? Kosilo ? Kavč ? Računalnik ? ? ❤️ Joker, amateur in MiNa 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 * ? * MiNa, Joker, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 Ker sem tečen tedenski izračun s piciklom prevopženih km danes ? , in ne jutri, ko bo dž ... DOBER SEM !!! 25. poned 25,35 26. torek 25,00 27. sreda 27,77 28. četretek 28,64 29. petek 25,00 30. sobota 46,68 31. nedelja 42,32 --------------------- SKUPAJ 220,76 Joker, MiNa in Erik99 3
RobiRoberto Objavljeno November 1, 2021 Opozori Objavljeno November 1, 2021 (popravljeno) Ko sem hotel na uri nad TV v dnevni sobi prremakniti čas na "zimski", so mi kazalci "podivjali" in ustavil sem jih lahko samo tako, da sem iz ure odstranil baterijski vložek. To sem ponovil kar nekajkrat in vedno z istim rezultatom . Danes sem se odločil uro razdreti, kar mi je celo uspelo ? , in edino kar sem lahko naredil je bilo, da sem pri razdrti uri lahko malo "močneje" nekajkrat pritisnil na njena kontakta za premik njenih kazaklcev. Ko sem uro zopet sestavil in vložil njeno baterijo, je bilo na mojo veliko žalost njeno delovanje enako kakor prej = "podivjani kazalci" . Moja draga me je takoj vprašala če je sedaj z uro kaj bolje in jaz sem samo ćžalostno odkimal . Svetovala mi je, naj uro nesem za nekaj časa na balkon ? . Vmes sem odšel v stanovanje moje pokojne mame , in si iz njega sposodil stensko uro, katera sedaj ne služi več nikomur . "Novo" uro je moja draga "obesila" na zid, poleg im malo višje od televizorja ? , tako da se nanjo lepo vidi s kavča ? , jaz sem pa šel na balkon pogledat stanje "servisirane ure na svežem zraku" ? , in ura se je končno odločila, da mi ne bo več "delala težav" ? , zato ker je "radijsko vodena" ? , in na balkonu je bil dovolj "močan signal" ? , da se je lahko "sama naštelala" ? . Sedaj imamo v dnevni sobi dve uri vidni s kavča ? , vendar OD VIŠKA NE BOLI GLAVA. Popravljeno November 1, 2021. Popravil RobiRoberto Joker, amateur, Mavti in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2021 Opozori Objavljeno November 2, 2021 (popravljeno) Včeraj dopoldne nisem bil samo finomehanik / urar / samouk ? , ampak sem bil tudi urejevalec fotografij / umetnik / samouk ... ? Popravljeno November 2, 2021. Popravil RobiRoberto amateur, Joker in MiNa 3
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2021 Opozori Objavljeno November 3, 2021 10 stopinj 30 km ? , 22 stopinj kofe na kavču ... amateur, MiNa in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2021 Opozori Objavljeno November 3, 2021 (popravljeno) Od štirih "svetilnih cevi" (?) v moji nekdanji delavnici, sedaj "ropotarnici" moje drage in najine hčerke , je od štirih "svetilnih cevi" (?) "brlela" samo še ena, zato je bila moja draga včeraj popoldne "nabavni referent" po mojem navodilu ? , in jaz sem bil pravkar "uspešen štromar" za 10 minut. ... ? Popravljeno November 3, 2021. Popravil RobiRoberto jvalant, amateur in MiNa 3
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2021 Opozori Objavljeno November 4, 2021 (popravljeno) Še malo "moje umetniške duše", s pomočjo progama za urejevabnje fotografij GIMP 2. ? Možnosti je toliko, da se skoraj nikoli ne spomnim v katereme meniju se določena možnost nahaja, in poleg menijev so tudi "podmeniji". ? Popravljeno November 4, 2021. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2021 Opozori Objavljeno November 4, 2021 Zakaj danes ne nabiram picikl kilometrov? Zato, ker se zaradi vetra (jugo zahodnik) ne bi peljal proti Idriji, ampak bi se peljal "v rikverc" proti Spodnji Idriji. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno November 6, 2021 Opozori Objavljeno November 6, 2021 Danes je bil avtomobilski promet proti Odrijski Beli precej večji kakor ponavadi, registacije so bile iz različnih Slovenskih krajev in ena je bila celo Italijanska = ogled Rally Idrija 2021. ? Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 7, 2021 Opozori Objavljeno November 7, 2021 ARSO METEO: NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblastjo, ponekod pa pretežno oblačno. Jutri bo deževno, dež bo popoldne večinoma ponehal. Zapihala bo burja. izibajker, Erik99 in Joker 2 1
Kawasaki_rider Objavljeno November 7, 2021 Opozori Objavljeno November 7, 2021 Dobro ti cepaš te pirčke že navsezgodaj. Da se ne boš zvrnil kam. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2021 Opozori Objavljeno November 8, 2021 Moja današnja delovna terapija ... ?
RobiRoberto Objavljeno November 9, 2021 Opozori Objavljeno November 9, 2021 Danes zjutraj: s trebuhom (biciklom) za kruhom (kilometri) ... ? Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se