amateur Objavljeno November 24, 2021 Opozori Objavljeno November 24, 2021 pred 10 urami, RobiRoberto pravi: Vsi vozniki in vse voznice ter ostali potniki v avtomobilih s kagterimi sem se danes srečeval med svojo vožnjo s piciklom, so si sigurno mislili TA JE NOR Robi a niso imeli prav? Koliko ti pa še manjka do letošnje norme? Sam sem včeraj opral obe kolesi, danes se sušita, jutri spucam zobnike in ketno, pa namažem. Konzervacija v kleti dokler ne bo vsaj 12°C na soncu. Je pa res, da si lahko moj upokojeniški cajt drugače zorganiziram.
RobiRoberto Objavljeno November 25, 2021 Opozori Objavljeno November 25, 2021 Mojo letošnjo "normo" sem odvozil če na koncu septembra. ? Kaj naj pripišem mojim današnjim fotografijam? / ? Posledica moje današnjec "mešanice" ... Pepos, Joker, Akito in 1 other 2 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 26, 2021 Opozori Objavljeno November 26, 2021 (popravljeno) Danes ponoči sem se zaradi bolečin v desni (zlomljeni) stegnenici zbudil okrog ene ure, , in brez Nalgesina sigurno ne bi zaspal nazaj. Ko sem se zbudil bolečine ni bilo več ? , zato sem mislil, da bom danes s kolesom prevozil še 25,25 km, vendar mi je današnji napovedan dež to preprečil. Zato sem oblekel svojo "delavno uniformo" , in z dežnikom odšel do garaže, ter iz MMV odstranil njen akumulator, in ga prenesel "na toplo v delavnico" ? , kjer bo počakal do spomladanskega polnjenje, kar imam v navadi že pri vseh štirih mojih dosedanjih mopedih ? , in kar ste mi odsvetovali, ker bi po vašem mnenju in izkušnjah ? moral dokupiti vzdrževalec akumulatorjev, kateri pa ne vem, če bi v moji odprti garaži pri zimskih temperaturah sploh lahko kaj pomagal? Dopoldanska se mi zdi, da se pravkar kuha. Popravljeno November 26, 2021. Popravil RobiRoberto Joker in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno November 27, 2021 Opozori Objavljeno November 27, 2021 (popravljeno) Za letos sem se odločil, da se bom zaradi piciklovega zdravja (sol !!!) z njim vozil samo dokler ne bo zapadel prvi sneg, in ker se je to zgodilo danes ponoči, je moja letošnja picikl sezona danes končana ? . Lansko leto sem jo zaključil z nekaj več kakor 5.000 prevoženih km, in letos sem pričakoval da jih bo okrog 6.000, toda današnji obračun me je prijetno presenetil. ? Očitno še nisem za na odpad ? , vsaj po picikl plati ne. Znova bom zaposlil pohodne palice, vendar "bolj po ravnini", ker ... Popravljeno November 27, 2021. Popravil RobiRoberto maxxa, Akito, notranc in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno November 27, 2021 Opozori Objavljeno November 27, 2021 (popravljeno) Upam, da bom s svojimi fotografijami kmalu nehal obremenjevati "diskovje" tega foruma. Prve fotografije katere sem objavljal na tem forumu sem fotografiral z "oldtajmerko" Minolto ? , pri kateri mi je odpovedal njen izhod za prenos podatkov (posnetih fotografij) na računalnik , česar ni bilo možno popraviti , zato mi je Canonov serviser v Ljubljani svetoval naj kupim bralnik spominskih kartic ? , kar sem seveda tudi storil ? , vendar je Minolta zaradi mojih voženj s piciklom kmalu postala nepraktična (prevelika) , zato sem na predlog hčerkinega fanta kupil svoj prvi Canon ? , s kateruim sem imel kar nekaj težav (nekaj zaradi moje nerodnosti (padec na tla) in nekaj zaradi "serijske napake" , zato sem vmes fotografiral tudi s telefonom ? , in danes sem se končno odločil da bom preizkusil tudi zame novega, vendar podarjenega ? rabljenega Canona, "starejšega datuma proizvodnje". ? Seveda so mi pri njegovem "zagonu" čakale teževe , vendar sem jih uspel premagati na meni primeren način , tako da lahko sedaj objavim tudi prvo fotografijo s tem Canonom. ? CANON JE V SVETU FOTOAPARATOV ZAKON. Ž Kavč itak ... Popravljeno November 27, 2021. Popravil RobiRoberto notranc, Joker, Pepos in 2 others 5
maxxa Objavljeno November 28, 2021 Opozori Objavljeno November 28, 2021 Vidim, da si moral narediti cel servis? RobiRoberto 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 28, 2021 Opozori Objavljeno November 28, 2021 Ob 27. 11. 2021 ob 13:39, RobiRoberto pravi: Upam, da bom s svojimi fotografijami kmalu nehal obremenjevati "diskovje" tega foruma. Prve fotografije katere sem objavljal na tem forumu sem fotografiral z "oldtajmerko" Minolto ? , pri kateri mi je odpovedal njen izhod za prenos podatkov (posnetih fotografij) na računalnik , česar ni bilo možno popraviti , zato mi je Canonov serviser v Ljubljani svetoval naj kupim bralnik spominskih kartic ? , kar sem seveda tudi storil ? , vendar je Minolta zaradi mojih voženj s piciklom kmalu postala nepraktična (prevelika) , zato sem na predlog hčerkinega fanta kupil svoj prvi Canon ? , s kateruim sem imel kar nekaj težav (nekaj zaradi moje nerodnosti (padec na tla) in nekaj zaradi "serijske napake" , zato sem vmes fotografiral tudi s telefonom ? , in danes sem se končno odločil da bom preizkusil tudi zame novega, vendar podarjenega ? rabljenega Canona, "starejšega datuma proizvodnje". ? Seveda so mi pri njegovem "zagonu" čakale teževe , vendar sem jih uspel premagati na meni primeren način , tako da lahko sedaj objavim tudi prvo fotografijo s tem Canonom. ? CANON JE V SVETU FOTOAPARATOV ZAKON. Ž Kavč itak ... Robi Nihče ti noče nič slabega, hudega in veseli smo, da sodeluješ tukaj na forumu in nas redno obveščaš z opisom ter slikami iz tvojih krajev. Zato ni nobene potrebe pisati takšne stavke, kot je tvoj prvi, da boš nehal sodelovati tukaj. Sicer si takšne prebliske že imel in še vedno si tukaj, kar nas veseli. Ja, vem. Depresivni časi so. Razumi pa tudi naše kritike. Niso zlonamerne. Hoteli bi ti le pomagati, olajšati zadeve. Od nesreče naprej si zelo, zelo napredoval tako fizično, kot mentalno. Z aktivnostjo si lahko še boljši. Zato smo ti tudi pomagali pri tvojih vprašanjih, težavah v okviru internetnih zmožnosti. Kolikor se spomnim smo ti tudi dali nekaj tehničnih stvari. Opažam, da kamere nisi veliko letos uporabljal. Fotoaparat imaš vedno v žepu. Pričakoval bi, da se bolj potrudiš z slikanjem, snamanjem, da si vedno boljši, delaš boljše posnetke iščeš bolj zanimive kadre. Skratka, da tudi tukaj napreduješ. Evo! Vsako leto si z kolesom postaviš višje cilj. Daj si ga tudi drugje. Živiš v zelo lepem kraju. V krogu od tvoje hiše imaš veliko zanimivosti, katerih mi ne poznamo. Daj obiši vsak izlet drug kraj ter v njih poišči zanimivosti, ter nam jih opiši. Lajšt ter Belo znam na pamet. Skoraj vsak dan nam jih kažeš. Tudi tebi bo zanimivo pohajkovanje po neznanih krajih. Ti samo lepo slikaj in opisuj tukaj na forumu. Če boš potreboval pomoč pa le z besedo na plan. ??????? notranc, RobiRoberto, Joker in 6 others 8 1
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 Lep današnji praznik želim vsem. ? Letos sta mi ostali dve neprevoženi kolesarski želji (Jazne / Bukov vrh) in ob levi strani jezera na Mostu na Soči do Modrejc, tako da bosta ti želji ostali za naslednje leto, če se pozimi ne bom moral odseliti v PB Idrija (odnosi doma). Pepos 1
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 (popravljeno) Na današnjih "jutranjih" fotografijah se mi je zopet "prikradel" današnji datum, toda ker še nisem pozabil ? kje se datum na fotografijah vklopi in izklopi, sem to lahko takoj popravil. ? Čas je za današnje dopoldanskoe in takoj sedaj si ga bom šel skuhati. Popravljeno November 29, 2021. Popravil RobiRoberto Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 1. Današnje dopoldanskoe zame in za njo by Roberto. ? 2. Žvalci skozi okno kopalnice. notranc, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: ... če se pozimi ne bom moral odseliti v PB Idrija (odnosi doma). Po zajtrku mi je rekla da bo šla danes dopoldne v mesto, in ko se je pred kosilom vrnila nazaj domov sem jo vprašal kaj je v Idriji novega, in odgovorila mi je, pojdi in sam poglej ... Tako sem si ustvaril. Za moje telesno ? in DUŠEVNO ??? zdravje. ? notranc, Pepos, MiNa in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 Ko sem urejal in objavljal zgornje fotografije mi je moja draga dejala: težko življenje imaš ... Kje bi že bil, če me ne bi ves čas kaj zanimalo? Po kosilu me je zanimalo, ali ima boljši zoom moj starejši Canonon IXUS, ali zame novejši podarjen Canon A 550. ? MiNa 1
RobiRoberto Objavljeno November 30, 2021 Opozori Objavljeno November 30, 2021 (popravljeno) Ne spomnim se, če sem že kdaj porabil toliko časa do Idrijskega rudniškega dimnika in nazaj domov, toda po vrnitvi domov sta bila potrebna pranja samo moj telešček in perilo, kar pomeni da nisem padel ... ? Jutri: tretja "doza" pfizerja ... Popravljeno November 30, 2021. Popravil RobiRoberto Pepos, Akito, MiNa in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 2, 2021 Opozori Objavljeno December 2, 2021 5 stopinj + meglica + dež + boleči nogi od predučerajšnjega ravfnka + boleče levo rame od včerajšnjega tretjega Pfazerja = KAVČ + . ?
RobiRoberto Objavljeno December 3, 2021 Opozori Objavljeno December 3, 2021 ? + , vendar ne zaradi snega, ampak zaradi njenega odnosa do mene. MiNa, VS800, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 3, 2021 Opozori Objavljeno December 3, 2021 ? amateur, MiNa in VS800 1 2
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2021 Opozori Objavljeno December 4, 2021 Po včerajšnjem odličnem kosilu sem moral zaužito energijo tudi porabiti. ? Od doma sem odšel pol ure pred mojo drago, ki je imela načrtovan odhod od doma s Karmo in verjetno še s kom (kom ???) ob 13.30 na morje (kam ???), in se bo vrnila nazaj domov jutri zvečer. Njen avto je še vedno v garaži. Ker sem idrski rudniški raufnk včeraj gledal samo od spodaj, se telesno staram in umsko najbrž pomlajujem. ? "Ostanke" včerajšnje pice bom pojedel danes za kosilo. ? Pepos in MiNa 2
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2021 Opozori Objavljeno December 4, 2021 Ker se že nekaj časa ponavljam, sem danes po izhodu iz hiše, namesto proti jugu, zavil proti severu. ? Jutri bo verjetno snežilo tudi v nižinah. Kavč. ? MiNa in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno December 5, 2021 Opozori Objavljeno December 5, 2021 (popravljeno) ? Danes sem namesto pohodnih palic moral uporabiti dežnik, zato sem moral biti pri hoji še bolj previden, ker je bilo zelo spolzko ... Popravljeno December 5, 2021. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker, MiNa in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2021 Opozori Objavljeno December 6, 2021 (popravljeno) Danes me je zanimalo koliko je "dolga" Idrija. ? 8 : 2 = 4 km ? Kaj sem pogrešal ??? Picikl ITAK ... Popravljeno December 6, 2021. Popravil RobiRoberto notranc in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno December 7, 2021 Opozori Objavljeno December 7, 2021 4 km = danes genav za Robertota. ? amateur, Joker in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2021 Opozori Objavljeno December 8, 2021 Jutri bo menda snežilo do nižin. ? / Akito, notranc, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 9, 2021 Opozori Objavljeno December 9, 2021 ? Danes vreme dela za moji taci ... ? amateur, Joker in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno December 9, 2021 Opozori Objavljeno December 9, 2021 V Idriji še vedno sneži, moja draga še vedno dela od doma, zato TV ja še ne morem vklopiti = fotoaparat + računalnik. ? amateur, notranc, franc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 10, 2021 Opozori Objavljeno December 10, 2021 10 do 15 cm snega = Roberto zeeelooo previdno, da se ne boš pobiral !!! Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se