RobiRoberto Objavljeno December 21, 2021 Opozori Objavljeno December 21, 2021 (popravljeno) TAKOLELE: dereze bojo ostale v trgovini, jaz bom pa z idrijskim rudniškim dimnikom počakal ugodnejše razmere. ? Vseeno HVALA za nasvete. ? Tudi včeraj je še bilo prijetno vreme vredno poznejšega kosila ... ? S Karmo samo približno 500 m do fotografiranja, ker sem prepočasen zanjo in za mojo drago. Popravljeno December 21, 2021. Popravil RobiRoberto amateur, franc, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2021 Opozori Objavljeno December 22, 2021 S praznim trebuhom je lažje hoditi, in po vrnitvi domov je poznejše kosilo še boljše ... ? Včeraj v obratni smeri kakor v ponedeljek. Pepos, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2021 Opozori Objavljeno December 22, 2021 Ker imam težave zaradi nekaterih mojih objav na nekem forumu, sem se preselil na Maldive ... MARE 65, Bmflar, Pepos in 1 other 1 3
Bmflar Objavljeno December 22, 2021 Opozori Objavljeno December 22, 2021 Pridi na kafe pa pir ? MARE 65, RobiRoberto, amateur in 3 others 1 1 4
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2021 Opozori Objavljeno December 22, 2021 (popravljeno) Ko sem poklical potovalno agencijo Roberto Travel g.m.b.h. in vprašal kakšna je moja možnost za selitev na Maldive, mi je prijzna uslužbenka odgovorila, da Maldivi niso primerni zame, ker so tam navajeni streči tiste, kateri večino časa tako ali drugače lenarijo, jaz pa nisem tak ... ? Danes svojega fotoaparata nisem imel namen vzeti s seboj, in po vrnitvi domov objaviti samo zapis Road Trackerja, vendar sem se pravočasno premislil ? , ker sem se spomnil ? , da brez posnetih fotografij, njihove "obdelave" in objave, v mojem "idiličnem domačem življenju", ne bi imel kaj drugega početi. Popravljeno December 22, 2021. Popravil RobiRoberto amateur, VS800, Pepos in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 23, 2021 Opozori Objavljeno December 23, 2021 Mislim da sedaj vem, kje se bom morakl naslednjič obrniti nazaj proti domu, za že nekaj časa željenih prehojenih točno 5 km ... ? PRODAM: telefon, fotoaparat, računalnik in kavč ... ❤️ ❤️ ❤️ amateur, Joker in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2021 Opozori Objavljeno December 24, 2021 Danes mi je uspelo spati celo do 8.00 ... ? Ker sem v Idriji preveč skrajšal, sem "na Marofu" malo podaljšal in končno mi je uspelo prehoditi točno željenih 5 km, zadnjih približno 200 m, s telefonom, z delujočim Road Trackerjem v roki ... ? Zgleda, da je moja iznajdljivost moja svetla plat ... ? Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno December 25, 2021 Opozori Objavljeno December 25, 2021 Ko pripravim "aktualne" fotografije za objavo, najprej pregledam nove objave, in ta kratek čas seveda že pozabim kaj sem hotel pri objavi pripravljenih fotografij pripisati, zato moram še enkrat pogledati vsebino mape današnjih fotografij, da se spomnim kaj sem želel napisati. Tako deluje / ne deluje moj "kratkoročni" spomin. Božič in Velika noč sta bila na pobudo moje mame že "dooolgo časa" družinska praznika. Mama je bila "glavna kuharica" in oče "nabavni referent", zato sta si zaslužila, da sem jima danes nesel svečko, in jima jo tudi prižgal. ❤️ Pri današnjem kosilu so bile za mizo štiri generacije: prababica (mama moje drage), dedek in bebica (jaz in moja draga), oče in mama (najina hčerka in njen mož), ter pravnukinja (njuna hčerka). <=> amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno December 26, 2021 Opozori Objavljeno December 26, 2021 (popravljeno) Včeraj sem na pokopališu videl veliko gorečih sveč, kar me je spomnilo na mojo že nekaj časa prisotno željo, poizkos fotgrafije ognja sveče v temi. Moja Canon in moji nemirni roki me nista razočarali. ? Nedelja ja dan za kavč, če niisi Roberto ... ? Popravljeno December 26, 2021. Popravil RobiRoberto MiNa, Joker, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2021 Opozori Objavljeno December 27, 2021 (popravljeno) 1. Včeraj ob 18.45: najprej z bliskavico, da boste videli kaj sem fotografiral, in nato brez bliskavice, kar je bil moj cilj: noč (tema) ima svojo moč ... ? 2. Danes dopoldne sem se zopet vrnil domov točno na kosilo. "Trasa" moje hoje je bila načrtovana in tudi prehojena ... ? Popravljeno December 27, 2021. Popravil RobiRoberto Akito, Joker, Pepos in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno December 28, 2021 Opozori Objavljeno December 28, 2021 (popravljeno) Počasi zmanjšujem prehojeno kilometrino in še število posnetih fotografij moram zmanjšeti, da bom imel po prihodu domov manj dela ... ? Popravljeno December 28, 2021. Popravil RobiRoberto Joker, MiNa in Pepos 3
franc Objavljeno December 28, 2021 Opozori Objavljeno December 28, 2021 Niso petarde. "Nerf gun" , "otroško orožje" , ki strelja penaste iztrelke. RobiRoberto in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno December 29, 2021 Opozori Objavljeno December 29, 2021 Zdelo se mi je da niso petarde, ker je "manjkala sled smodnika". Prehojeni kilometri so danes že optimalni ? , za manj fotografij bom pa verjetno moral prihodnjič pustiti Canona doma ... Kihal sem že včeraj in danes še vedno ... Še to moram napiatai, da si "malo olajšam dušo". Ko sem se vrnil domov, je bila moja draga še v postelji, zato sem skuhal tudi zanjo, in ker gibi mojih včasih rok še vedno niso povsem taki kakršne imam namen narediti, mi je skodelico moje kave uspelo na kuhinjskem "pultu" prevrniti in kava je seveda stekla tudi na tla. Ker je zaradi Karme posoda z vodo in "brisalko" vedno "na čakanju", sem tla z njo takoj počistil, "delovni pult" pa z "viledo", in ko je moja draga prišla v kuhinjo, je ni zanimalo to da sem se že vrnil domov in skuhal kavo tudi njej, ampak je bila najpomembnejša stvar dneva, to da sem zlil po tleh, in da so tla ostala "lepljiva". In še to. Oba z mojo drago imava težave z depresijo že dooolgo časa, in jaz jih rešujem tako da hodim, se vozim ali kako drugače gibljem, moja draga pa ne naredi drugega, kakor da "se zabubi" v njeno posteljo v spalnici. Kadar je njeno slabo počutje "na višku", je tudi Karma "kriva za njene težave". "Naložil" sem dobro, če bi lahko tako preprosto tudi "odložil" ... MiNa, Joker in amateur 1 2
RobiRoberto Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 Ker sem bil v decembru priden (kakor celo leto ), ... ... mi je Ded Mraz včeraj že prinesel darilo namenjeno vsaj še dvema mojima letošnjima pohodniškima podvigoma, če mi bojo prehlad in boleče noge to dopopustili ??? VS800, Pepos, MiNa in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno December 30, 2021 Opozori Objavljeno December 30, 2021 Pogled skozi skozi okno naše kopalnice v smeri proti vzhodu, ob 15.15 , oddaljenost 150 do 200 m . Včeraj jih je bilo 5 . MiNa, Joker, maxxa in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 ? / MiNa, amateur, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 31, 2021 Opozori Objavljeno December 31, 2021 Tudi če sem na kavču, ne morem samo buljiti v strop in se smiliti samemu sebi. Včeraj popoldne, moja draga , nekje na Ledinski planoti ? , 777 m nadmorske višine. Joker, Pepos, MiNa in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 1, 2022 Opozori Objavljeno Januar 1, 2022 The Show Must Go On ... ? Akito, MiNa, Joker in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Januar 2, 2022 Opozori Objavljeno Januar 2, 2022 (popravljeno) V Idriji imamo tudi "Smukov grič / Smukovše", katerega vedno vidim kadar se vozim ali hodim skozi "center Idrije", in ker se ne spomim če sem kdaj "na Smukovšeh" sploh že bil , sem to naredil danes ... ? Kakor ponavadi: v hrib brez težav , navzdol s precej bolečim desnim kolenom in s strahom pred zdrsom ... Popravljeno Januar 2, 2022. Popravil RobiRoberto Sam dePihlja, Pepos, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 3, 2022 Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 "Smukov grič" sem že osvojil, in želim si osvojiti tudi "Polancov grič", in z njega fotogtafirati dolino Idrce v smeri proti Fari, vendar se sploh ne spomnim kako se na "Polancov grič" pride, oziroma ne vem niti tega od kje je treba začeti. Google zemlevidi mi niso nič v pomoč, in "idrska specalka (zemljevid) tudi ne ... Pepos, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 3, 2022 Opozori Objavljeno Januar 3, 2022 Uspelo mi je ogotoviti koliko bom moral prehoditi do "Polancevega griča" in nazaj domov ? , v Idriji pa bom moral verjetno najprej iti do "edinega idrskega krožišča" in od tam "nekam naprej v klanec". amateur in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 4, 2022 Opozori Objavljeno Januar 4, 2022 Dokler še lahko pridem do idrske lekarne in nazaj domov (desno koleno), MORAM !!! ? Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 (popravljeno) Ker sem "kronični hodalič" ? , bi zaradi današnjega dežja vseeno odšel do Idrije, vendar ne bom, ker tudi močno piha, in poleg tega da bi veter povzročil da bi bil vseeno skoraj ves moker , bi mi veter zelo verjetno tudi polomil dežnik. ARSO METEO: Dež bo zvečer prešel v sneg do nižin ... Popravljeno Januar 5, 2022. Popravil RobiRoberto VS800 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 Zakaj imam tega norca rad ??? Verjetno zato, ker kdor nima rad sebe tudi drugih ne more imeti rad, za kar imam vzorec kar doma ... Ali ste vedeli, da ko mislite da vas nima noben več rad, in če imate doma vsaj enega domačega ljubljenčka, vas ima vsaj nekdo SIGURNO RAD.
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2022 Opozori Objavljeno Januar 6, 2022 (popravljeno) V Idriji je bilo danes zjutraj snega za vzorec, na nekaterih avtomobilih kateri so vozili mimo mene, in na enem parkiranem na Kolektorjevem parkirišču pa sem videl, da je nekje zapadalo precej več snega kakor v Idriji. Vseeno da je bilo snega samo za vzorec, sem hodil bolj previdno kakor ponavadi, da ne bi slučakno kje "nenamerno zalegel". Sedaj skozi okno vidim, da je skoraj ves jutranji sneg sonce že stopilo. ? Popravljeno Januar 6, 2022. Popravil RobiRoberto Joker in VS800 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se