RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2022 Opozori Objavljeno Januar 6, 2022 (popravljeno) 16.25 : tako rejenega gamsa še nikoli nisem videl tako "nizko" in blizu skozi okno kopalnice (okrog 100 m). HVALA moji dragi, katera ge je zagledala, in me o tem tudi obnestila. Popravljeno Januar 6, 2022. Popravil RobiRoberto notranc, Joker, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2022 Opozori Objavljeno Januar 7, 2022 Danes dopoldne: točno tako kakor sem si "zastavil" ... ? Pepos, amateur, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Danes je na TV toliko prenosov zimskih športov, da bi bil lahko cel dan na kavču, vendar nisem "tako narejen", in tudi moja draga se ne bi strinjala s tem, ker tudi ona rada na TV pogleda kakšno svojo "ne bi bilo je treba" oddajo ... Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 9, 2022 Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 Psi lajajo karavana gre dalje ... ? MiNa, Joker, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2022 Opozori Objavljeno Januar 10, 2022 Danes zjutaj najkrajša in mojim (ne)sposobnostim tudi najhitrejša hoja, zato ni nobene fotografije. Videl sem 9 rac in racmanov, kateri so danes pluli v smeri proti Petrolu in Kolektorju. Po kosilu mogoče še ponovitev v obratni smeri, brez po vrnitvi domov. Joker, amateur in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2022 Opozori Objavljeno Januar 10, 2022 Ker sem odšel od doma še pred kosilom, mi je po vrnitvi in malenkost poznejšem kosilu še vedno pripadala ... Tudi v obratnem vrstnem redu hoje mi je uspelo. Od doma sem seveda odšel še pred kosilom, ker je hoja s praznim trebuhom lažja , in tudi kosilo bolj tekne, če veš da boš po njemu spil še kavo na kavču, "brez obveznosti" ... Hoja v obratnem vrstnam redu (najprej po kolesarski stezi v Idrijo in iz Idrije nazaj domov po cesti) je "malenkost daljša". ? Zanimalo me je tudi kako Sport Tracker "obravnava" dva ali več različnih "dnennih zapisov", in to uima urejeno tako kakor mora biti. ? ? Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2022 Opozori Objavljeno Januar 11, 2022 (popravljeno) Vedno kadar se s hoje vrnem domov pomislim JUTRI KAVČ , in seveda me zanima, če mi bo jutri to uspelo uresničiti. Na mojo žalost ali srečo je tudi moj dan dolg 24 ur ... ? Popravljeno Januar 11, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, franc, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 V volji je moč ? , in če ne bi imel take volje kakršno imam, me zanima, "kje bi pristal" po moji prometni nesreči . Verjetno v domu za starejše in onemogle. Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2022 Opozori Objavljeno Januar 13, 2022 Dvojne nogavice, dvojne rokavice in gas, vendar me je med hojo proti dimniku vseeno zeblo v prste na rokah. Padel nisem ? , ker sem vedno dobro premislil kam bom stopil ? , ker je bilo na nekaterih mestih tudi ledeno. amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 Priden kakor vsak dan ... Pepos in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2022 Opozori Objavljeno Januar 15, 2022 Če bi čebula če ne imela, bi Roberto spal vsaj do desetih ... Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2022 Opozori Objavljeno Januar 16, 2022 (popravljeno) Sila kole lomi ... ? Popravljeno Januar 16, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2022 Opozori Objavljeno Januar 16, 2022 (popravljeno) Ali sem se med Božično / Novoletnimi prazniki kaj zredil ??? To vam bom zaupal jutri ... Popravljeno Januar 16, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2022 Opozori Objavljeno Januar 17, 2022 Danes zjutraj sem seveda najprej stopil na tehtnico = 2 kg več = preveč odlične potice in piškotov (linške oči) med prazniki iz domače pečice by moja draga ... amateur, Joker, VS800 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2022 Opozori Objavljeno Januar 17, 2022 Končno se mi je uspelo preseleti. ? Vabljeni na . Joker, amateur, notranc in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2022 Opozori Objavljeno Januar 17, 2022 (popravljeno) Danes smo sedemnajstega in število sedemnajst sem že dooolgo časa imel za svoje srečno število. ? Danes smo bili pri kosilu skupaj za mizo štirje: jaz, moja draga, mož od najine hčerke in moja sestra. ? Dooolgo časa je trajalo, toda končno se je moja sestra odločila, da sosednjega stanovanja katerega je podedovala po najini mami, ne bo prodajala po "ljubljanskih normativih" (zaradi nakupa stanovanja svoje hčerke živeče v Ljubljani), ampak po ceni katero je izračunal "pooblaščeni cenilec", katera je sprejemljiva tudi za najino hčerko in njeno družino. Ju Hu Hu. Popravljeno Januar 17, 2022. Popravil RobiRoberto franc, VS800, amateur in 6 others 8 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 18, 2022 Opozori Objavljeno Januar 18, 2022 (popravljeno) Ni pravice na tem svetu (itak) ... Nekateri delate od doma, jaz pa ne morem hodit od doma s kavča ... Kilometre "po navodilu obeh mojih nog" zmanjšujem, nikakor mi pa ne uspe zmanjšati števila posnetih fotografij. Popravljeno Januar 18, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, notranc, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2022 Opozori Objavljeno Januar 19, 2022 Ker sem "kronični radovednež" , se ne bojim zase ? , dokler mi bo moj telešček še služil ... Danes me je zanimala, katera pot je krajša . Do mostu v Idriji po cesti, ali od mostu nazaj damov po kolesarski stezi ??? "Zmagala je" cesta za 130 m ... ? Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 20, 2022 Opozori Objavljeno Januar 20, 2022 Tudi danes sem mislil iti na "svoj idrski peš obhod", vendar me je moja draga pravočasno opozorila, da "z neba leti pšeno (?)", zato sem moral svoj čas porabiti drugače, in porabil sem ga dvakrat uspešno. ? Sedaj "se zunaj sveti", zato bom danes verjetno odšel proti Idrji po kosilu. Ker je moja draga pametnejša od mene, mi je, ko sem ji rekel da grem v mojo delavnico (sedaj njeno kadilnico) usposobiti stensko uro, rekla, da je to brez pomena, ker je ura pokvarjena ... Pepos 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2022 Opozori Objavljeno Januar 21, 2022 (popravljeno) Učiri po južn se je vreme uštimalu: reklama: vableni u Idrje, na idrski grad in h Škafarju na žlikrofe s pečenka. ? Popravljeno Januar 21, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, raza in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2022 Opozori Objavljeno Januar 21, 2022 (popravljeno) Hvala meni za obvestilo / naročilo, hvala moji hčerki za prenos mojega obvestila / naročila, hvala njenemu možu za nakup, hvala moji dragi za dostavo, in še enkrat hvala men za "hitri servis" ... ? "Tok Tok" po asfaltu je preteklost ... Popravljeno Januar 21, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2022 Opozori Objavljeno Januar 22, 2022 Učiri kar brez južne: a še zmurem do idrskiga rudniškiga rauafnka? ? Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2022 Opozori Objavljeno Januar 22, 2022 Idrski rudniški raufnk bom niki cajta slikav sam še od spodi ... ? MARE 65 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2022 Opozori Objavljeno Januar 23, 2022 Preveč negativno samokriotičen sem, ker bi po taki poškodbi glave kakršno sem utrpel jaz v svoji prometni nesreči z mopedom, lahko "pristal" tudi čisto drugje (PB ali dom za starejše onemogle) ... Pepos, Joker in Sam dePihlja 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 24, 2022 Opozori Objavljeno Januar 24, 2022 Koliko je do "table" Srednja Kanomlja? 4,4 km. ? Joker in Pepos 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se