RobiRoberto Objavljeno Januar 25, 2022 Opozori Objavljeno Januar 25, 2022 Tudi danes sem imel fotoaparat s seboj, toda uspelo mi ga je ohraniti v žepu "bunde" ... Pepos, notranc in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2022 Opozori Objavljeno Januar 26, 2022 Včeraj popoldne: barvni kontrasti so mi bili vedno všeč. ? Danes dopoldne: kjer je volja tam je tudi pot. ? ? ? amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2022 Opozori Objavljeno Januar 26, 2022 (popravljeno) Program za urejanje fotografij GIMP 2.10 v vsak slovenski računalnik ... ? Popravljeno Januar 26, 2022. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 27, 2022 Opozori Objavljeno Januar 27, 2022 Idrsko cerku svetga Antona sem fotografiral že mnooogokrat, vedno "od spodaj", "od zadaj" in s strani, ne spomnim pa se, če sem jo kdaj fotografirakl tudi "v ravnini" in "od zgoraj, zato sem to naredil danes. ? V PB Idrija sem sproti tudi vprašač, če je kakšen cimr frej zame, in vratarka mi je odgovorila, da so zaradi covid razmer vsi cimri rezervirani že za dve leti vnaprej ... Pepos, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 28, 2022 Opozori Objavljeno Januar 28, 2022 Moj firbec ... ? amateur, VS800 in Erik99 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 29, 2022 Opozori Objavljeno Januar 29, 2022 ... ? ? ? ... Pepos in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Kaj naj naredim, da bom spal vsaj do desetih dopoldne? / ? Joker, notranc, amateur in 1 other 4
amateur Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Robi, da bi spal malce dlje bi moral kot prvo ukinit kavo, spustit rolete, iti spat ob 23 uri, zvečer ne jesti in ne piti, da te ne zbudi ponoči ali zjutraj potreba po stranišču, ker pol je res težko zaspati, pa okno zaprto zaradi hrupa, pa še marsikaj. Probaj. Pa javi!? RobiRoberto 1
amateur Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Robi, danes smo šli iz Sovodnja do mejnega kamna med Italijo in Kraljevino Jugoslavijo z letnico 1928 na Bevkovem vrhu in še 10 minut naprej do kapelice (obnovili so jo osamosvojitvi Slovenije), od koder je čudovit razgled na naše še zasnežene gore. Na polovici vzpona se je pričel sneg, v gozdu je bil tudi led, pa je šlo brez derez, pač previdno in s pomočjo palic. Nazaj grede smo šli po zahodni in južni strani B.v. obsijano s soncem, videla se je Spodnja Idrija, vendar slabo zaradi meglice. Bi slikal tvojo hišo, pa je nisem mogel videti. Drugače super pohod. Na srečo je decembra zapadel sneg, sicer bi imeli suho zimo. Še tako bo prva odjuga pobrala teh 15 cm snega. Upam da bo video odprlo, je pa posnet z mobijem in še približano. 2022 Razgled z Bevkovega vrha.mp4 RobiRoberto 1
amateur Objavljeno Januar 30, 2022 Opozori Objavljeno Januar 30, 2022 Pa še malce za popestritev. Zadnja dva meseca smo šli večkrat na Blegoš gledat sončni zahod. Na poti smo srečali veliko pohodnikov z Idrskega konca. Na prvi sliki je koča na 1400 m z Blegošem v ozadju posneta že v mraku, pa panoramski pogled z vrha na Alpe in na Kamniške, pa zahod sonca za obronki Trnovskega gozda. Ti zahodi so bili nekaj posebnega za dušo. Kakšne barve, vsakič glede na vreme druga kombinacija, drugi odtenki. Joker, Akito, raza in 3 others 5 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 31, 2022 Opozori Objavljeno Januar 31, 2022 V posteljo grem med 19.00 in 19.30, ponavadi do 21.00 rešujem križanke in osmerosmerke ? , in kako naj bi spal do 10.00, ker imam 8 do 9 ur spanja več kakor dovolj. ? Po vrnitvi domov hčerki vedno pošljem SMS v katerem ji sporočim kje sem bil in koliko sem prehodil, in danes mi je odgovorila, OD KJE TEBI TOLIKO MOČI? ? Scarabeo 500, amateur, notranc in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Januar 31, 2022 Opozori Objavljeno Januar 31, 2022 Dažek + zadnji januarski dan = mesečni obračun prehojenih kilometrov. Hodil nisem samo tri dni. ? 6,78 + 8,65 + 5,75 + 6,49 + 7,77 + 9,29 + 7,25 + 5,87 + 4,77 + 14,94 + 6,69 + 6,70 + 9,16 + 5,07 + 11,62 + 6,48 + 5,25 + 4,49 + 4,93 + 7,39 + 7,43 + 5,87 + 7,57 + 8,80 + 5,25 + 9,37 + 7,39 + 12,35 + 8,63 = 208 ? amateur in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 1, 2022 Opozori Objavljeno Februar 1, 2022 (popravljeno) Ker "sem obseden" z Idrskim gradom (čeprav o njem ne vem drugega kakor to da obstaja ), ga fotografiram skoraj vedno ko grem ali se peljem mimo njega (če ne zaradi drugega zaradi ure), nikoli pa še nisem fotografiral njegovegas levega zunanjega obzidja, kar sem si danes zadal za nalogo, in uspelo mi je najti primeren položaj, da mi je to uspelo. ? Popravljeno Februar 1, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2022 Opozori Objavljeno Februar 2, 2022 (popravljeno) Kovid 19 laja , Roberto gre naprej ... ? Popravljeno Februar 2, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2022 Opozori Objavljeno Februar 3, 2022 Zakaj tako zgodaj? Zato ker sem svetilko na nočni omarici včeraj zvečer izklopil že par minut po dvajseti uri. / ? Zakaj si ne upam več "po stranski poti" do Fežnarja v Idrijski Beli? Zato ker z naraščasnjem mojih let , narašča tudi nezaupanje v mene = strah pred padcem in poškodbo "bogu za hrbtom" ... Vseeno sem še vedno dober ... ? Joker, amateur, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2022 Opozori Objavljeno Februar 4, 2022 Danes me je zanimalo koliko kilometriov je med skrajnoma "cestnima točkama - tablama" med Spodnjo Idrijo in Idrijo in to sem uspešno izmeril s Sport Trackerjem na mojemu "fonu". ? Glede na moje stanje bi bilo bolje, če bi z mojim teleškom meril dolžino kavča v dnevni sobi. Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2022 Opozori Objavljeno Februar 5, 2022 (popravljeno) Nisem še pozabil, da sva z našim pokojnim Bilom ❤️ prišla do idrijske cerkve sv. Antona tudi po poti "nad idrsko Prejnuto", in danes sem se odločil, da bom to poizkusil in uspelo mi je , ker sem prej svoji nogici prej še malo "ogrel" ... Popravljeno Februar 5, 2022. Popravil RobiRoberto Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2022 Opozori Objavljeno Februar 7, 2022 Nedelja je namenjena počitku ? , zato včeraj nisem vklopil računalnika ... Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2022 Opozori Objavljeno Februar 7, 2022 Na zunanjem steklu okna v dnevni sobi vidim dežne kapljice. Ker sem bil prejšnji teden "pohodniško" priden , si moji nogi res zaslužita, da bosta danes cel dan lahko merili dolžino kavča. ? HVALA "Goricjanu" (?), ki mi je po padcu mojega fona iz žepa med vožnjo s z MMV proti Idrijski Beli, podaril svoj "odslužen fon", na katerega je mož moje hčerke lahko namestil Road Tracker ? , in še enkrat HVALA prijatelju modelarju in motoristu ? , ki me je "uvedel v svet" programa GIMP 2 za urejenje fotografil. ? Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 8, 2022 Opozori Objavljeno Februar 8, 2022 Danes sem moj fotoaparat nemonoma pustil doma ? , zato sem za enako dolgo prehojeno pot porabil vsaj pet ali deset minut manj ... ? Pepos 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 9, 2022 Opozori Objavljeno Februar 9, 2022 Danes je čudovit sončen in topel dan, tako da bi sedaj moral preizkušati, če moje desno koleno še zmore prigoniti moj picikl do Idrijske Bele, toda ker dopoldne nisem dopolnil zračnic na piciklu , bom moral biti kar doma ... "Zapuščene hiške" polžev so mi zelo všeč, zato sem jih med mojimi hojami in vožnjami s piciklom že večkrat fotografiral, nekaj sem jih pa tudi prinesel s seboj domov ? , kjer sem jih najprej očistil ? da sem jih lohko včeraj fotografiral na črni podlagi (usnje moje drage), in danes sem črno podlago še popravil ("pojačal") s programom Gimp 2 (svetloba minus, kontrast plus).
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2022 Opozori Objavljeno Februar 10, 2022 ? + ? Erik99, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2022 Opozori Objavljeno Februar 10, 2022 Nekako tako se bo nadaljevala kolesarska steza od Mokraške vasi proti Spodnji Idriji. "Dozidava" desne strani mostu, in "dozidava" desne strani ceste proti Spodnji Idriji "nad Idrijco". Predviden čas gradnje vsaj dve leti. VS800 in Erik99 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2022 Opozori Objavljeno Februar 11, 2022 >>> ? <<< Joker in VS800 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se