RobiRoberto Objavljeno Marec 27, 2022 Opozori Objavljeno Marec 27, 2022 Danes sem se vrnil domov in vklopil TV, ko je bil na vrhu naleta v Planici tekmovalec št. 20 v prvi seriji. 👍 Za nagrado sem dobil odlično kosilo, v družbi tudi moje hčerke, njenega moža in njune hčerke, ter seveda tudi moje drage in naše ljubice Karme. trebor, Joker, notranc in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Marec 28, 2022 Opozori Objavljeno Marec 28, 2022 (popravljeno) Ker je napovedano poslabšanje vremena (kar je zame plus in minus), sem pravkar napolnil skoraj prazen rezervar na MMV (4,1 liter), tako da bi jo bilo za njen prvi servis na začetku prihodnjega meseca (veljavnost do 6. aprila) treba samo še oprati, če se mi bo ljubilo iz moje delavnice na dvorišče prinesti "škaf" vode, ker običajna cev še ni prikljjučena na pipo na dvorišču (moj bratranec). Popravljeno Marec 28, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, amateur, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 29, 2022 Opozori Objavljeno Marec 29, 2022 Ne bo me pokopal picikl, ampak me bo pokopaloe ... 👍 amateur, Joker, VS800 in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Q ... 👍 ... X ... 👍 ... Y ... 👍 ... Z markII, amateur, Pepos in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 Tudi meni dž kdaj ustreza 👍 , seveda ker še vedno pretiravam ... markII, amateur, VS800 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 *** 👍 *** *** 👍 *** Joker, markII, Pepos in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 Roberto on lajn ... VS800, amateur, Pepos in 2 others 2 3
GeeSXer Objavljeno April 1, 2022 Opozori Objavljeno April 1, 2022 Roberto, za jutri zjutraj. 1644390198598914.MP4 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Kvalifikacije Moto GP za VN Argentine so prestavljene na šele ob 20.25 ... Joker, markII, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 (popravljeno) Ker mi današnje vreme ne dopušča vožnje s piciklom , hujšam ... 👍 Popravljeno April 2, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, Pepos, markII in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 3, 2022 Opozori Objavljeno April 3, 2022 👍 + + (doma) ... markII, Pepos, VS800 in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2022 Opozori Objavljeno April 4, 2022 04.04.2022 1. Dans sem mislil peljati moj skuter na njegov prvi tehnični pregled, ker sem misil, da mi registracija poteče 6. aprila, vendar sm v prometnemu dovoljenju videl da mi registracija poteče šele 10. aprila. 👍 2. Z mohjo dragoo sva se odločila, de se bova končnu odselila iz te ponorele Idrje. 3. Bila je samo "snežna ploha". 👍 amateur, VS800 in Pepos 1 2
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2022 Opozori Objavljeno April 4, 2022 (popravljeno) Danes mi MMV pri vžiganju zopet ni vžgala pri prvem pritisku na stikalo starterja, zato sem jo najprej "malo ogrel" z vožnjo do Idrijskega Petrola in nazaj direktno pred "vhodna dvižna vrata" tehničnih pregledov Avto Krka 👍 , kjer sem skozi steklo na vratih videl, da se pregled edinega avtomobila pred menoj, pravkar končuje. 👍 MMV je registrirana, kljub temu de je "mehanik" ugotovil, da je "malo prehitra" (namesto 25 km/h = 29 km/h), "vendar se me je usmilil", ker sem mu povedal, de je za to kriv serviser v Španu na Brezovici (nepravilni valjčki), in ne jaz. 👍 JuHuHu, naslednji tehični pregled zopet čez 5 let (prijetno presenečenje zame), podaljšanje registracije pa vsako leto itak. 👍 Moj strošek: 53 €. 👍 👍 👍 J.b. ga, kaj mora pa tudi Robertotu "iti na roko" ... Na v Bar Valdoltra s čudovitim pogledom na Slovensko obalo še nisem pozabu ... Popravljeno April 4, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, Pepos, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2022 Opozori Objavljeno April 4, 2022 Ker mi je nekdo to predlagal 👍 , in ker imam polno denarja (čas je denar ), sem z Google maps pravkar preveril kakšen pogled na Slovenskop obalo me čaka pri pitjue, v Bar Valdoltra. 👍 👍 VS800, Pepos, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2022 Opozori Objavljeno April 4, 2022 (popravljeno) MMV je registrirana, še zeleno karto moram urediti, in potem sledi moja velika želja North Pol. "On lajn izračun": vozil bom 10 ur dnevno 👍 , s povprečno hitrostjo 25 km/h = 10 x 25 = 250 km dnevno. 4.136 km do North Pola in nazaj domov : 250 km dnevno = 165 dni = 5 mesecev in pol ... Popravljeno April 4, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, VS800, skalar36 in 1 other 4
Akito Objavljeno April 4, 2022 Opozori Objavljeno April 4, 2022 ...sanje so vedno dovojene in praktično ne stanejo nič...🙃 VS800, RobiRoberto, skalar36 in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno April 5, 2022 Opozori Objavljeno April 5, 2022 ... 👍 ... 👍 ... 👍 ... amateur, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 5, 2022 Opozori Objavljeno April 5, 2022 (popravljeno) pred 21 urami, RobiRoberto pravi: MMV je registrirana, še zeleno karto moram urediti, in potem sledi moja velika želja North Pol. North Pol, namesto namesto Nordcapp, "in štala je tu", toda ker sem v Google vpisal najsevernejša točka Evrope, mi je tudi to uspelo rešiti ... 👍 7.640 km : 250 km na dan (10 ur vožnje) = 30 dni 👍 Popravljeno April 5, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, franc in VS800 2 1
franc Objavljeno April 5, 2022 Opozori Objavljeno April 5, 2022 Robi, časa imaš dovolj, je pa verjetno problem denar. Finančno je tak "izlet" kar konkreten. Drugače si lahko pot pospešiš z vlakom. Iz Beljaka v Hamburg pelje avtovlak, ki naloži tudi motor (ni pa poceni). Potem rabiš še trajekt ali mostnino. Če imaš srečo z vremenom, lahko po Skandinaviji kampiraš na "črno" kjer hočeš. Po zagotovilih Nordcap ni nič posebnega "tourist trap" (past za turiste) , je pa na poti tja kar nekaj lepih krajev. Za en tak izlet "prideš skozi" z 2k € (če kampiraš in živiš od sendvičev) . Vem, da je to s tvoje strani samo "sanjarjenje" , da se kaj dogaja. Ni pa to tako neuresničljivo (mene osebno, z motorjem ne vleče več v Skandinavijo, lepo ampak preveč dežja in predrago) . Bolj mi je všeč kakšna Francija/Španija. Šel bi (še) enkrat malo bolj podrobno po Pirenejih (samo mi je tudi tu vedno bolj všeč ideja, da motor naložim na prikolico, "parkiram" v kakšen kamp in si privoščim "dnevne" izlete) . Kot vidiš nisi edini z željami /plani. Dokler so takšni plani za veselje in te ne zamorijo, so prav dobrodošli (malo "spoznavaš" svet, nabiraš informacije in vire, si najdeš na spletu kakšen potopis... ) . lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 5, 2022 Opozori Objavljeno April 5, 2022 Franc HVALA za tvoje mnenje, in kljub moji poškodbi možganov sem še vedno dokaj realen, tako da če mi bo uspelo z MMV do bara Valdoltra na o in da bom po dolgem času zopet videl in zavohal morje "on lajn", bom več kakor zadovoljen. Že nekaj časa zopet "maketarim", in dve makati Spitfajerja imam narejeni že kar nekaj let 👍 , in upam, da mi bo tudi "tega pritlikavca" uspelo dokončati (barvanje "kamuflaže") ... Kawasaki_rider, CINDAPP, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 6, 2022 Opozori Objavljeno April 6, 2022 (popravljeno) 👍 Za danes zjutraj, in do naslednje srede, ker bom sam, ker je moja draga ta tranutak skupaj z najino Karmo odpotovala za teden v toplice (katere in v čigavi družbi) ... Popravljeno April 6, 2022. Popravil RobiRoberto VS800 1
RobiRoberto Objavljeno April 7, 2022 Opozori Objavljeno April 7, 2022 ... 👍 ... / ... ... Joker, VS800, amateur in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 7, 2022 Opozori Objavljeno April 7, 2022 (popravljeno) USTAVTE tega norca, ker se sam ne zna ustavt ... Popravljeno April 7, 2022. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno April 8, 2022 Opozori Objavljeno April 8, 2022 Meteo.Si - Uradna vremenska napoved: Popoldne bo pretežno oblačno in vetrovno, na zahodu bo rahlo deževalo. Jutri od severa padavine in ohladitev ter okrepljen severni veter. / 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2022 Opozori Objavljeno April 9, 2022 (popravljeno) Meteo.si : uradna vremenska napoved : Popoldne se bo prek Slovenije pomikal pas padavin z ohladitvijo in severnim vetrom. Jutri bo sončno s posameznimi popoldanskimi plohami. Ker sem šel 👍 prezgodaj , in ker nisem počakal, ker sedaj skozi okno vidim sonce !!! 👍 Popravljeno April 9, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se