RobiRoberto Objavljeno April 10, 2022 Opozori Objavljeno April 10, 2022 === 👍 === Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2022 Opozori Objavljeno April 10, 2022 * * * 👍 * * * amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2022 Opozori Objavljeno April 11, 2022 ___ 👍 ___ Pepos, VS800, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2022 Opozori Objavljeno April 11, 2022 Pripravil (pogrel), pojedel, skuhal , jo popil, in vse opral v največ pol ure ... 👍 Kawasaki_rider, amateur, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno April 12, 2022 Opozori Objavljeno April 12, 2022 (popravljeno) Včeraj zvečer me je zanimalo, če to še zmorem, in danes dopoldne sem ugotovil, da to še zmorem ... 👍 Današnja jota ***** , in za jutri imam še poslastico golaž. 👍 Jutri zvečer se iz toplic vrneta moja draga in najina Karma. Hčerkin "že bivši" štrjudelj, in še aktualen Isostar za med vožnjo, sta mi danes dala krila ... 👍 / Popravljeno April 12, 2022. Popravil RobiRoberto Akito, Joker in Pepos 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 13, 2022 Opozori Objavljeno April 13, 2022 (popravljeno) 👍 Danes sem res rabil zgodnje kosilo in ... 👍 / Popravljeno April 13, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in VS800 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 14, 2022 Opozori Objavljeno April 14, 2022 (popravljeno) Zvečer pred spanjem bi moral razmišljati o čem drugem, kakor da razmišljam kam se bom s piciklom odpeljal naslednji dan, da bom prevozil željeno številol kilometrov. / 👍 Hčerko z SMS sporočilom vsak dan obvestim o tem, da sem se uspešno vrnil nazaj domov in koliko kilometrov sem prevozil, in danes mi je odgovorila DA BI BIL ŽE CAJT DA NEHAM ... Včerajsta se moja draga in Karma vrnili iz toplic, in moja draga do sedaj z menoj še ni spregovorila , Karma je pa včeraj ko sta prispeli, takoj ko jo je moja draga "rešila" povodca pritekla v dnevno sobo in skočila k mani na kavč. Tudi ta trenutek leži na mojima stegnoma, med mano in računalniklom. Kako bo z mojim današnjim kosilom ne vem, ker je moja draga brez besed zopet nekam zginila ... Vsa sreča zame da imam Karmo in pred njo tudi ostale štiri kužke. Popravljeno April 14, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, franc in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno April 15, 2022 Opozori Objavljeno April 15, 2022 (popravljeno) Danes sem imel namen s piciklom prevoziti 55,55 km, vendar sem očitno narobe predvidel moja današnja "obračališča" ... 👍 "Od viška ne boli glava", ampak me bolita obe nogi (mišice) in rit (od sedeža)... Popravljeno April 15, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, Joker in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno April 16, 2022 Opozori Objavljeno April 16, 2022 (popravljeno) Danes dopoldne mi je željenih 55,55 km končno le uspelo prevoziti. 👍 Najprej sem s pomočjo Google Zemljevidi pogledal približno kje se moram obrniti nazaj proti domu, in v Dolenji Trebuši sem na kolesarskem števcu preklopil iz merilnika hitrosti na število že prevožebneh kilometrov, in približno 2 kilometra za tem sem se že obrnil nazaj proti domu. 👍 Med vožnjo nazaj mi je kar precej nagajal veter (SV), toda ker sem trhlena korenina , mi ga je uspelo premagati, saj me je doma čakala moja frizerka in njeno ooodlično kosilo ... / 👍 Popravljeno April 16, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, VS800, Kawasaki_rider in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 17, 2022 Opozori Objavljeno April 17, 2022 (popravljeno) Ta teden so mi vreme 👍 , moje potrebe 👍 , in moja volja 👍 , omogočili da sem se vsak dan peljal s piciklom 👍 , in nobena od teh voženj ni bila krajša od 30 km. 👍 👍 👍 Bolj star bolj nor ... Popravljeno April 17, 2022. Popravil RobiRoberto amateur, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 18, 2022 Opozori Objavljeno April 18, 2022 Meteo.si: Danes se bo čez dan v notranjosti Slovenije oblačnost povečala, veter bo oslabel. Jutri bo oblačno, padavine se bodo od vzhoda širile proti zahodu. Padavine bodo v noči na sredo ponehale, na Primorskem bo prehodno zapihala burja. V sredo in četrtek kaže na večinoma sončno vreme. 👍 Joker, VS800 in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno April 19, 2022 Opozori Objavljeno April 19, 2022 Meteo.si: Danes bo pretežno oblačno, dež se bo od vzhoda širil proti zahodu. Jutri bo večinoma sončno. / 👍 Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno April 19, 2022 Opozori Objavljeno April 19, 2022 Roberto "finomehanik / štromar" = uspelo mi je popraviti našo osebno tehtnico, brez da bi ji bilo treba zamenjati njeno izpraznjeno baterijo, ali pa celo kupti novo tehtnico (pri Najbolšem sosedu od 20 - 40 €) = slab kontakt baterije ... 👍 Ne samo čez Velikonočni praznk, ampak že kar od mojega rojstnga dneva, pred več kakor mesec dni, sem pridobil max 1 kg ... 👍 amateur, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 20, 2022 Opozori Objavljeno April 20, 2022 ... 👍 ... ... ... Joker, VS800 in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno April 20, 2022 Opozori Objavljeno April 20, 2022 Regradov cvet z domačega vrta, "pobran by Roberto" med Karminimi izpolnjevanji njenih osebnih potreb , fotografiran v stanovanju, zaradi moje želje po "hudem" barvnem kontrastu ... 👍 amateur 1
RobiRoberto Objavljeno April 21, 2022 Opozori Objavljeno April 21, 2022 Usmerja me vremenska napoved! ARSO METEO.SI NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Danes bo oblačnost od juga naraščala. Zvečer bo na jugu že deževalo. Jutri bo oblačno in deževno. Seveda upam, da me bo vremenska napoved jutri končno res usmerila na kavč ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 (popravljeno) Današnja vreme me je res usmerilo na kavč 👍 , toda ker mi očitno ni namenjeno da bi živel v miru, me je pred nekaj minutami prišel obvestiti uslužbenec Idrijske Komunale, da imamo zelooo velikooo porabo vode, in da nam ta verjetno kje pušča, in moje preverjenje mojega in hčerkinega stanovanja ter kotlovnice, ni pokazalo, da bi voda kje puščala. Kaj naj naredim? Popravljeno April 22, 2022. Popravil RobiRoberto
franc Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 (popravljeno) Zapri vso vodo (vse pipe, ventile... kar jih najdeš) in pojdi pogledat, če se "ura" vodomera še vrti. Če se, potem boš prej ali slej naletel na lužo (da je dež zunaj ravno ne pomaga) . V vmesnem času se v popolni tišini malo sprehodi po stanovanju (če pušča toliko, da so to "zaznali" ) , se običajno tudi sliši. "Glavni ventil" (takoj za uro) pusti odprt in ga uporabi za "kontrolo" . lp Popravljeno April 22, 2022. Popravil franc RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 (popravljeno) Moj mail moji hčerki: Lihkar me je pršu s komunale obvestit, de imama zlo veeeelika poraba vode, in de ta verjitnu ki pušča ... 🙁 🙁 🙁 Previru sm najinu in vajinu stanvajna in tud kotlovnica, in nkudr neč opazu ... 🙁 🙁 🙁 Dani je niki kopav pred njegova nekdanja garaža / Tonitova delavnica, in zdi se mi, de lih tam poteka prklučk vode za u bajta. 🙁 🙁 🙁 Hčerkin odgovor: 1. Prou kej nimaš narest. Si predal obvestilo kar je že pou dila narjanga 😉 Bosta tu tamladedva (beri Dani & Blaž) urejala. Bajte nam sigurnu nabu zalilu če ne bi je že 😜 2. Smo že obvestil Danita tk de bo on urejal naprej 👍 3. Ma ne, lih taku tut ni. Takaltk je pa sigurnu tu dol pr Danitu in bo že on urejal tako fizično kot finančno 😉 Popravljeno April 22, 2022. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 Ker v taj bajti res nikoli nisem imel miru, sem se prav hitro preselil, seveda v spremstvu psičke Karme ... /
RobiRoberto Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 "Bilo i prošlo". Delavec kateri je mojemu bratrancu preurejal vodno napeljavo, je napačno "zvezal dve cevi", in voda katera ni bila namenjene za hišo, je tudi tekla skozi vodni števec. Zaradi "vodnega izpada", tudi današnjega kosila še ni bilo, ker je moja draga morala v Idrijo k najini zopet prehlajeni vnukinji , da je njen oče lahko prišel preveriti, kaj dogaja z našo vodo ... Ker sem bil zaradi obvestila o prekomerno veeeliki porabi vode zelooo "napet", sem se moral malo "zamotiti" z nadaljevanjem sestavljanja, oziroma že barvanja, moje "mikro" makete Spitfajerja. 👍 Imel sem namen pobarvati še RAF zelene "fleke", vendar sem opazil nekaj, česar do danes še nisem videl, in menim, da je bilo to sekundno lepilo, s katerima sem neuspešno "zalival" odlomljeno desno pristajalno nogo, in katero je (sekundno lepilo) nekako našlo pot na zgornji del desne polovice krila in trupa. Zato sem namesto z RAF zeleno barvo, še malo "popacal" z mat rumeno barvo. 👍 Na mojih fotografijah se vidi dooosti več mojih napak pri sestavljanju in barvanju, kakor se jih vidi brez povečevalne lupe.
jvalant Objavljeno April 22, 2022 Opozori Objavljeno April 22, 2022 (popravljeno) 2 hours ago, RobiRoberto said: "Bilo i prošlo". Delavec kateri je mojemu bratrancu preurejal vodno napeljavo, je napačno "zvezal dve cevi", in voda katera ni bila namenjene za hišo, je tudi tekla skozi vodni števec. Zaradi "vodnega izpada", tudi današnjega kosila še ni bilo, ker je moja draga morala v Idrijo k najini zopet prehlajeni vnukinji , da je njen oče lahko prišel preveriti, kaj dogaja z našo vodo ... Ker sem bil zaradi obvestila o prekomerno veeeliki porabi vode zelooo "napet", sem se moral malo "zamotiti" z nadaljevanjem sestavljanja, oziroma že barvanja, moje "mikro" makete Spitfajerja. 👍 Imel sem namen pobarvati še RAF zelene "fleke", vendar sem opazil nekaj, česar do danes še nisem videl, in menim, da je bilo to sekundno lepilo, s katerima sem neuspešno "zalival" odlomljeno desno pristajalno nogo, in katero je (sekundno lepilo) nekako našlo pot na zgornji del desne polovice krila in trupa. Zato sem namesto z RAF zeleno barvo, še malo "popacal" z mat rumeno barvo. 👍 Na mojih fotografijah se vidi dooosti več mojih napak pri sestavljanju in barvanju, kakor se jih vidi brez povečevalne lupe. Robi, za makete je najboljse uporabiti lepilo na bazi acetona, ali kar sam aceton. Aceton naneses na tanko in staknes povrsini (lahko tudi samo nogo podvozja ipd) in ne prevec stiskati, le toliko, da je lepo skupaj. Aceton topi to plastiko, torej aceton raztopi kako desetinko milmetra plastike ki steceta skupaj in potem pocasi izhlapi. In spoj je precej trden. Edina "slabost" je, da traja kako minuto, dve, tri, pet... Popravljeno April 22, 2022. Popravil jvalant RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 23, 2022 Opozori Objavljeno April 23, 2022 Danes sem končno imal namen prevoziti samo 25.00 km in zopet mi ni uspelo ... / / 👍 Meto.si: Popoldne bo spremenljivo z manjšimi krajevnimi padavinami, zapihal bo jugozahodnik. Jutri bodo padavine predvsem v zahodni polovici pogostejše. MiNa, Joker in raza 3
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2022 Opozori Objavljeno April 24, 2022 ARSO METEO NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Danes bo spremenljivo z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše na zahodu. Vetrovno bo. Jutri se bo delno razjasnilo. 👍
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2022 Opozori Objavljeno April 24, 2022 (popravljeno) 👍 1. Ker sem se spotjo udeležil tudi današnjih volitev. 👍 2. Ker sem v Kanomlji občutil samo nekaj kapljic. 👍 3. Današnja kilometrina, z enakim vrstnim redom poteka vožnje kakor včeraj, z dvema "prikrajšavama". 👍 4. Tedenski kilometrski obračun. 5. Kosilo + . Popravljeno April 24, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se