RobiRoberto Objavljeno April 25, 2022 Opozori Objavljeno April 25, 2022 Danes sem na Oblakovem vrhu in med spustom proti Dolenji Trebuši pogrešal mojo vetrovko. Metepo.si - Uradna vremenska napoved : NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Popoldne bo deloma sončno z nekaj plohami. Jutri bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinam S piciklom še vedno zmorem na Oblakov vrh ... 👍 VS800, Pepos, amateur in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2022 Opozori Objavljeno April 26, 2022 Danes sonca nisem videl , napovedani dež pa le s kavča, le par minut skozi okno, po moji vrnitvi domov. 👍 Pepos, VS800, amateur in 1 other 3 1
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2022 Opozori Objavljeno April 27, 2022 Danes po zajtrku sem se s piciklom odpeljal "v lov za dežjem", vendar mi ga ni uspelo uloviti, ker se je zame prehitro premikal ... 👍 Pepos, amateur in Joker 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2022 Opozori Objavljeno April 28, 2022 *** 👍 *** VS800, amateur, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2022 Opozori Objavljeno April 29, 2022 (popravljeno) Včeraj sem načrtoval malo krajšo vožnjo s piciklom 👍 , vendar sem se že takoj ko sem vstal premislil ... 👍 👍 👍 "Standardna" v Slaščičarni na Mostu na Soči, zaradi kovid razmer rajši ne ... Med vožnjo nazaj proti Idriji, sem imel skoraj ves čas težave z "napovedanimi šibkimi lokalnimi vetrovi" v prsa ... Popravljeno April 29, 2022. Popravil RobiRoberto amateur in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2022 Opozori Objavljeno April 30, 2022 (popravljeno) Ali bi rajši spal do desetih, ali se rajši že zgodaj peljem s picikom, vprašanje je sedaj ... 👍 Popravljeno April 30, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, amateur in trebor 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 Danes sem zopet imel namen prevoziti krajšo vožnjo, toda ker sem še sam sebi nepredvidljiv ... 👍 Bil sem tako hiter, da sem prehitel celo dež ... 👍 amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 (popravljeno) JuHuHu, danes mi je pa le uspelo ... 👍 Če bo mojas hčerka danes res spekla pico za kosilo, se je splačalo potruditi ... 👍 👍 Popravljeno Maj 2, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Njam, njam, njam, hujšam ... Roberto prejšnj teden, povprečno 56 km dnevno ... 👍 👍 👍 Nobena vožnja ni bila krajša od 40 km ... 👍 amateur, Joker, Kawasaki_rider in 1 other 4
amateur Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Vidim, Robi je pozdravil kolena. Spet lovi rekordne razdalje. Kako ti je to ratalo s koleni namreč? RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 3, 2022 Opozori Objavljeno Maj 3, 2022 Ratalo mi je (navadil sem se) voziti z bolečim kolenom in kolkom ... Včeraj sem pojedel preveč odlične pice, sladoleda, piškotov in kikirikijev 👍 , zato sem to včeraj v moje telesce vnešeno energijo moral danes že takoj zjutraj "pokuriti" ... 👍 Pepos, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 4, 2022 Opozori Objavljeno Maj 4, 2022 (popravljeno) Meteo.si / Uradna vremenska napoved / "Moj vodič" / Popoldne in jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem danes popoldne bodo v notranjosti krajevne plohe. Popravljeno Maj 4, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2022 Opozori Objavljeno Maj 5, 2022 Moja najkrajša vožnja s piciklom od doma do Idrijske Bele in nazaj domov: brez fotografiranja ure na Idrijskem gradu in brez vožnje po kolesarski stezi (Mokraška vas Idrija in seveda tudi v obratni smeri). 👍 Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2022 Opozori Objavljeno Maj 6, 2022 Amateur, vedno kadar se s piciklom vozim po mokrem cestišču se spomnim, da si mi ti svetoval, naj si montiram plastične blatnike. 👍 Danes mi je, verjetno že kar po daljšem času, s piciklom zopet uspelo prevoziti 25,00 km "genav" ... 👍 Joker, Pepos in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 Danes je precej vprašljivo, če bova s piciklom lahko videla Idrijsko Belo. ARSO METEO: Danes bo oblačno, občasno bodo krajevne padavine, popoldne predvsem krajevne plohe, lahko tudi zagrmi. Ponekod bo pihal šibak severovzhodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na severozahodu okoli 14 °C. Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 Rosilo je podobno kakor včeraj, in če bi se šele zdaj odpeljal od doma tudi rosilo ne bi več, toda danes bo skupno kosilo z mojo hčerko, njenim možem in njuno hčerko ... 👍 Joker, Bmflar in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2022 Opozori Objavljeno Maj 7, 2022 (popravljeno) Ker imam že kar nekaj let "Tajvansko Vespo" SYM Symply 50 - 25 km/h, mi je moja draga prejšnji teden iz potovanja po Italiji prinesla že drugo kovinsko maketo prave Vespe. 👍 Popravljeno Maj 7, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2022 Opozori Objavljeno Maj 8, 2022 (popravljeno) Včeraj popoldne in danes dopoldne ... 👍 Danes: Več kilometrov, več fotografij, in še "tedenski kilometrski obračun" zraven. 👍 Popravljeno Maj 8, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 ARSO / meteo.si / Uradna vremenska napoved / Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo šibak veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Goriškem do 25 °C. Jutri bo večinoma sončno. Predvsem v hribovitem svetu bo še možna kakšna popoldanska ploha ali nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, ob morju 13, najvišje dnevne pa od 21 do 26 °C. Danes nisem mogel fotografirati nobenega polža, močerada ali ovce, ker so najbrž še spali ... 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 9, 2022 Opozori Objavljeno Maj 9, 2022 Nekaj zadnjih voženj s kolesom sem zaviral samo na sprednjo zavoro, ker mi je pri zaviranjui na zadnjo zavoro nekaj "stružilo" (zvok kovine ob kovino)i ", in danes sem previril, če je to "struženje" (zvok) res tisto kar sem predvideval, in pokazalo se je to res to = KC Bonča + Sam Svuj Mojstr 👍 Pravilno delujolče zavore pri vseh vozilih so "pol življejnja" !!! franc in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2022 Opozori Objavljeno Maj 10, 2022 Danes takoj zjutraj "sem moral" preizkusiti svojo včerajšnjo uspešnost menjave zavornih "gumic". Meteo.si / Uradna vremenska napoved: Danes bo večinoma sončno. Predvsem v hribovitem svetu bo možna kakšna popoldanska ploha. Jutri bo pretežno jasno. V četrtek bo sončno. Pihal bo jugozahodni veter. V petek bo na Primorskem sončno in večinoma suho, drugod pa spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2022 Opozori Objavljeno Maj 10, 2022 (popravljeno) Cev za vodo na našem dvorišču je bila sigurno priključena že kar nekaj časa, "paromat" je bil v garaži tam kjer sem ga pustil po zadnjem pranju picikla, tako da sem picikl lahko tudi danes končno opral, da se bom lahko naslednjič odpeljal v Idrijsko Belo s čistim piciklom 👍 / . Verjetno se bom po vračanju iz Bele moral ustaviti še v KC Bonča, ker sem včeraj seveda pozabil kupiti tudi "olje" za mazanje piciklove verige. Popravljeno Maj 10, 2022. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2022 Opozori Objavljeno Maj 11, 2022 (popravljeno) Danes sem se imel namen zapeljati še do KC Bonča po mazilo za piciklovo verigo, vendar mi je zmankalo moči še za približno 5 km. Leta sinko, leta ... Popravljeno Maj 11, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 12, 2022 Opozori Objavljeno Maj 12, 2022 (popravljeno) Roberto + picikl + fotoaparat + računalnik + program Gimp + Karma + = zmagovita kombinacija ... 👍 Popravljeno Maj 12, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2022 Opozori Objavljeno Maj 13, 2022 Včeraj sem se odpeljal v KC Bonča zamenjati dotrajano baterijo kolesovega števca in kupiti mazilo za rjasto verigo 👍 , po tem sem hotel še v lekarno po moje zdravilo, vendar je bilo vreme tako prijetno toplo, da sem se še enkrat odpeljal v Idrijsko Belo 👍 , in se nazaj grede seveda pozabil ustaviti v lekarni. Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se