RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2022 Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 (popravljeno) HVALA za nasveta, kaj na na mojem piciklu preverim, da bom mogoče lahko ugotovil, zakaj z desnin kolenom med vožnjo gdaj udarjam po njegovem okvirju. Piciklov sedež ni premaknjen iz piciklove vzdolžne osi, tako da to že ni iskani vzrok za mojo težavo. Ko je desno pedalo v njegovem maksimalnem spodjem položaju, in peta moje desne noge na piciklovem pedalu, je desna noga čisto iztegnjena, tako kakor mora biti. "Testiral" sem tako, da sem imel desni "rog" piciklove belance naslonjen na steno zraven picikla, tako da sem lahko tudi "malo zavrtel njegova pedala na mestu - v rikverc" , in pri tem videl, da desno koleno "potuje" vsaj 5 cm mimo piciklovega okvirja, tako da sta za moje občasne težave najbrž kriva "moj hardver in softver". Popravljeno Julij 23, 2022. Popravil RobiRoberto Zivnorc 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2022 Opozori Objavljeno Julij 24, 2022 Danes 👍 , ta teden 👍 , in 👍 ITAK. Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2022 Opozori Objavljeno Julij 25, 2022 (popravljeno) 👍 Ker sem se danes dovolj zgodaj odpeljal od doma, da sem se izognil vročini. 👍 Ker sem pravilno predvidel, oziroma sem se še vedno spomnil, da se med vožnjo proti mojemu obračališču v Idrijski Beli in nazaj domov ne smem peljati po picikl stezi Mokraška vas - Idrija, in tudi med vračanjem domov ne, če se želim domov vrniti z željenimi 25.00 km na piciklovem števcu, brez da bi tega predčasno "odklopil". 👍 Takoj po vrnitvi nazaj domov in prhanju . Zakaj sem se zredil, kljub temu da se toliko vozim s piciklom? Karma. / 👍 / Meteo si - Uradna vremenska napoved: Danes bo sončno in vroče. Jutri bo nestanovitno s padavinami in nevihtami, osvežilo se bo. Popravljeno Julij 25, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, kaizer in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2022 Opozori Objavljeno Julij 26, 2022 (popravljeno) Moja včerajšnja želja je bila danes uslišana 👍 , ker sem se še pred dožjem lahko tudi danes odpelel u Idrijsko Belo. 👍 Zgodnjo dopoldanskoo sem u Karmini družbi , in v prijetni temperaturi 👍 še spil na balkonu 😎 , zdaj pa skozi okno vidim, da že malo dežuje, in tudi stemnilu se je zelo, tako de sem moral kar prižgati mojo "računalniško luč", poleg kavča. Tudi strojev in orodij delavcev ki gradijo kolesarsko stezo proti Fari (Spodnj Idriji) ne slišim več. Besedilo katero objavljam, sem najprej v mailu poslal moji hčerki, ga skopirel v to objavo, in potem kar nekaj časa urejal, ker sem hčerki pisal kar v "avtohtoni Idrščin, kakor vedno ... Popravljeno Julij 26, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2022 Opozori Objavljeno Julij 27, 2022 (popravljeno) Danes me je pr'Lajštu v Idrijski Beli pričakalo nekaj dežnih kapljic, zato sem se nazaj proti domu vračal v "športno / rekreacijskem" slogu , vendar to ne bi bilo potrebno, ker dež ni potoval za menoj, ampak sem se le jaz peljal za njim proti Idrijski Beli, kar sem pa ugotovil šele doma na računalniku, na radarski sliki padavin. 👍 Popravljeno Julij 27, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 28, 2022 Opozori Objavljeno Julij 28, 2022 👍 Roberto & Picikl / in Karma / noht na palcu moje leve noge. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 29, 2022 Opozori Objavljeno Julij 29, 2022 Včeraj po kosilu v senci na balkonu: moja draga bi komot odprla Pedikura Zora s.p. 👍 Danes po zajtrku: zgodnja ura, prijetna temperatura. 👍 Kermine očke. Meteo.si : Uradna vremenska napoved: Danes bo povečini sončno, popoldne je možna kakšna nevihta. Jutri bo sprva oblačno s padavinami in z nevihtami, čez dan se bo jasnilo. / 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2022 Opozori Objavljeno Julij 30, 2022 (popravljeno) Včeraj mi je moja draga v lekarni kupila tudi ustrezno mazilo proti glivicam 👍 katere "žrejo" nohte. "Bolan" noht ali več njih (pri meni trije) z zdravilnim mazilom s "čopičem" namažemo enkrat dnevno (navodila za uporabo), in jaz sem za to izbral večerni čas, že v postelji. 👍 Med včerajšnjim "posegom" moje drage večjih bolečin nisem občutil 👍 , danes me pa oboleli palec na levi nogi boli že od kar sem se zbudil , ampak Idrijska Bela "odpravi vse bolelčine" ... 👍 Ponoči je zalilo vrtove. 👍 👍 👍 Popravljeno Julij 30, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 31, 2022 Opozori Objavljeno Julij 31, 2022 Danes 👍 . Ta teden 👍 , 👍 , 👍 , 👍 , 👍 , 👍 . 👍 . Pravkar sem moji dragi "razkoščičil" slive za slivov štrudelj ... 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 1, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2022 Ker pretiravam. 👍 Ker mi je vseeno uspelo. 👍 Kava v Kobaridu. Moja draga in najina Karma sta se danes ob dveh zjutraj že drugič letos odpeljali proti morju 👍 , in tokrat ne zopet v Istro s svojo prijateljico / sodelavko, ampak z drugo "skupno" prijateljico na Lošinj 👍 , v njihovo počitniško prikolico 👍 v kampu Čikat. 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 2, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2022 Preteklo noč je malo zalilo idrske vrtove. 👍 Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2022 Od mene samo skromen 👍 zame. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2022 👍 Vremenska napoved je glavni krivec. 👍 Danes in jutri bo pretežno jasno. Vročina se bo stopnjevala. 👍 Preverim jo šele, ko se že vrnem nazaj domov. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2022 (popravljeno) Jezero na Mostu na Soči je še vedno lepe barve 👍 , v Slaščičarni na Mostu na Soči si nisem privoščil, ker sem še vedno "covid ziheraš", zato pa mi je doma po hčerkinem kosilu "iz hladilnika", moja skuhana v senci v ležalniku na balkonu še toliko bolj ugajala. 👍 Popravljeno Avgust 5, 2022. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2022 Ker sem bil dopoldne zopet priden , mi danes ni bilo treba pripravljati kosila za sebe 👍 , ampak sem pečeno orado s prilogo in solato 👍 pojedel v družbi moje hčerke, njenega moža in njune hčerke. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2022 Danes dopoldne. 👍 Ta teden. 👍 Kofe. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2022 👍 Danes končno penzionistu / invalidu bolj primerno. 👍 Joker 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 9, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2022 @RobiRoberto ena s tvojga kvarta. Nečakinja zgubla stvari....imajo na Lajštu kake zgubljene zadeve?
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2022 Psi lajajo, Roberto goni picikl naprej. 👍 Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2022 pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: @RobiRoberto ena s tvojga kvarta. Nečakinja zgubla stvari....imajo na Lajštu kake zgubljene zadeve? Ne vem da bi imeli 'pr Lajštu kakšno "zbiralnico izgubljenih stvari", dostikrat pa opazim pozabljene kopalke ali brisače, in danes nisem opazil vašega izgubljenega fotoaparata. Če ga je kdo našel, je najbrž takoj "odpotoval z njim", podobno kakor nekoč moj nekdanji "pameetni telefon" z nekom. Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2022 Ob 9. 8. 2022 ob 10:42, Kugelschreiber pravi: @RobiRoberto ena s tvojga kvarta. Nečakinja zgubla stvari....imajo na Lajštu kake zgubljene zadeve? Danes nisem pozabil na izgubljeni fotoaparat, zato sem pr'Lajštu pregledal vse mize okrog "bifeja", in "normalno" da izgubljenega fotoaparata nisem našel, vprašati za njega pa nisem mogel nikogar, ker je bil "bife" zaprt, in ne vem kdaj se med tednom odpira, če je sploh odprt, razen med vikendi. Danes dopoldne: 👍 / / VS800 in Joker 2
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2022 @RobiRoberto hvala! Moznost je majhna, ampak vprasat ni greh. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2022 pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: @RobiRoberto hvala! Moznost je majhna, ampak vprasat ni greh. Mož od moje hčerke mi je na moje vprašanje, če je pr'Lajštu popovdne odprto, odgovoril, da če je vreme dobro, potem je najbrž odprto. 👍 "Bife" je res obratoval, toda "natakarica" mi je na moje vprašnje odgovorila, da nihče ni prinesel kakšnega izgubljenaga fotoaparata, tako da je po mojem predvidevanju, "odpotoval s tistim, kateri ga je našel. "Ekola" storil sem vse kar sem zmogel, čeprav neuspošno. 👍 / . Joker in raza 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2022 Dane popoldne imam namen (zaenkrat še ) biti doma, in si bom lahko privoščil nov saladoljed 👍 , katerega mi je kupila in dostavila hčerka. HUJŠAM ... Grut in Joker 2
Grut Objavljeno Avgust 11, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2022 pred 16 minutami, RobiRoberto pravi: Dane popoldne imam namen (zaenkrat še ) biti doma, in si bom lahko privoščil nov saladoljed 👍 , katerega mi je kupila in dostavila hčerka. HUJŠAM ... Použaaaaaaaaa,hočmo použa nazajjjjjjjjj RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se