RobiRoberto Objavljeno September 12, 2022 Deli Objavljeno September 12, 2022 (popravljeno) 👍 Popravljeno September 12, 2022. Popravil RobiRoberto franc, Joker, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2022 Deli Objavljeno September 13, 2022 Abc 👍 vzž . Joker, amateur in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 14, 2022 Deli Objavljeno September 14, 2022 Danes sem od doma proti "vrh gore / Strmecu" preizkušal če mi bo še vedno uspelo prikolesariti, nazaj proti domu sem pa "dirkal" in užival , ker sem vedel da se peljem proti ... 👍 Zaradi želje po današnjem "višinskem grafu" sem pred odhodom vklopil tudi RoadTracjker na mojem telefonu, vendar sem ga verjetno ko sem telefon spravljal v hrbtni žep na zgornjem delu mojega današnjeg kolesarskega oblačila, nekako izklopil (RoadTracker) ... Zato sem si pomagal z mojim prjatlom Googlom 👍 , da sem na doma narejen potek moje današnje vožnje, v Google Maps lahko vpisal željene nadmorske višine 👍 , in izračunal kakšno višinsko razliko sem danes uspel prevoziti s kolesom. 👍 👍 👍 amateur, Joker in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2022 Deli Objavljeno September 15, 2022 (popravljeno) Danes zjutraj je bilo prijetno toplo in dežja še ni bilo. 👍 Nekaj dežnih kapljic je bilo že med mojo vožnjo "v Idrijski Zali", vendar še ne dovolj za oblečti dežno vetrovko s kapuco, katero pa sem moral, zaradi močnejše plohe, oblečti približno 3 km naprej od Spodnje Idrije (pr' Rovinčerju), da sem lahko zadovoljil mojo "prijateljico trmo" in nadaljeval vožnjo naprej proti Straži / Želinu, namesto da bi se obrnil in vrnil nazaj proti domu. Mislim, da pred svojo prometno nesrečo s poškodbo glave , še nisem bil tako vztrajen pri izvedbi mojih zadanih nalog. Popravljeno September 15, 2022. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2022 Deli Objavljeno September 16, 2022 ... ... 👍 ... ... Joker in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2022 Deli Objavljeno September 18, 2022 Danes 👍 in ta teden (pet voznih dni zaradi dežja). 👍 amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 19, 2022 Deli Objavljeno September 19, 2022 Stanje po poplavi v Idrijski Beli v kopališču pr' Lajštu. 👍 Roberto & Bicikl. Joker, VS800 in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2022 Deli Objavljeno September 20, 2022 (popravljeno) Ker "sem kronično firbčen" , me je danes zanimalo, če se še zmorem s kolesom najprej odpeljati v Idrijsko Belo, in iz nje še na Oblakov vrh, in v Srednji Kanomlji, na začetku vzpona proti Oblakovem vrhu, me je še dodatno zanimalo, če zmorem prikolesariti do Oblakovega vrha brez uporabe najmanjšega sprednjega zobnika (manj potrebne moči nog in zaradi tega več obratov), in uspelo mi je oboje. 👍 Popravljeno September 20, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 21, 2022 Deli Objavljeno September 21, 2022 (popravljeno) Današnjo vožnjo sem načrtoval že včeraj zvečer, in vedel sem, da jo danes prvič lahko skrajšam že v Cerknem, drugič "nad Cerknom", (Kladje - moj počasen spomin ) kjer se cesta spusti proti Trebiji, tretjič na Ledinskem razpotju in četrtič na Gorah, toda ker sem med vožnjo polizal kar tri "dopinge" mi je uspelo, in verjetno mi je uspelo tudi zato, ker sem v hladilniku že zjutraj videl kaj bo danes za kosilo (by Hofer z nekaj domačimi dodatki by my Darling) ... 👍 Tako je, če 60 letni upokojeni invalid, popije preveč Red Bulla in nekvalitetnega pira ... 👍 Popravljeno September 21, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, amateur, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 23, 2022 Deli Objavljeno September 23, 2022 (popravljeno) Še pred mojo prometno nesrečo , sem mojo drago z avtom večkrat odpeljal v Škofjo Loko zaradi njenih nakupov blaga za šivanje 👍 , nikoli pa "ni bilo časa" (beri volje ), da bi si ogledala škofjeloški grad, zato sem to naredil včeraj, "kar na polento" ... 👍 Popravljeno September 23, 2022. Popravil RobiRoberto amateur in franc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 24, 2022 Deli Objavljeno September 24, 2022 (popravljeno) Včeraj po dvanajsti uri je bilo tako prijetno toplo sončno vreme, da sem se kar brez kosila odpeljal od doma. 👍 Danes po zajtrku me je zanimalo, če sem še vedno zmožen prikolesariti do Logatca in nazaj domov, "brez asistence". Jutri bi si želel s kolesom odpeljati še do Mosta na Soči, vendar to zaradi napovedanega dežja ne bo izvedljivo, vendar bo moje 6 dnevno kolesarsko kilometrsko povprečje vseeno zelo dobro, ker če se pravilno spomnim, ta teden nisem naredil krajše vožnje od 50 km: BOLJ STAR, BOLJ NOR ... Popravljeno September 24, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, amateur in raza 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 25, 2022 Deli Objavljeno September 25, 2022 Mislil sem, da se ta teden zaradi dežja samo danes ne bom nikamor peljal s kolesom, toda ko sem iskal ta teden dnevno prevožene kilometre, sem ugotovil, da se tudi v četrtek nisem nikamor peljal (moja utrujenost, ali dež ??? ). Vseeno sem z mojim petdnevnim povprečjem s kolesom prevoženih kilometrov ZELO ZADOVOLJEN. 👍 👍 Joker in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 27, 2022 Deli Objavljeno September 27, 2022 Današnje vreme , jutranja , , 👍 . VS800, amateur in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 27, 2022 Deli Objavljeno September 27, 2022 Pred decembrom nisem imel namen "poračunati" letošnjijh z mojim kolesom prevoženih kilometrov, toda ker me je radovednost, koliko kilometrov mi še manjka do letošnjih možnih 10.000 prevoženih kilometrov, sem pravkar vseeno fotografiral današnje stanje mojih skupnih prevoženih kilometrov na mojem kolesarsjkem števcu, in "obračun mi je pokazel", da letos 10.000 prevoženih kilometrov sigurno ne bo več, toda tudi če že danes "zimsko konzerviram" moje kolo, sem s številom letošnjih, do današnjega dne prevoženih kilometrov ZELO ZADOVOLJEN. 👍 19.004 -10.852 = 8.152 "KRIPL BATALJON". amateur, XTR in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 28, 2022 Deli Objavljeno September 28, 2022 (popravljeno) Pred približno eno uro sta se moja Draga in Karma odpeljali v Terme Čatež, katere so bile poleg našega skupnega (še z Bilom ) poletnega kampa Čikat, moj najljubši dopust. Brez mene odhajata zaradi moje želje, ker je "sistem" počitnic v Termah Čatež zame postal "preveč kompliciran". Med današnim zajtrkom ("sportmusli" + jogurt) sem vgriznil v nekaj trdga, in sem najpej mislil da mi je odpadla kakšna plomba, ali da sem vgriznil v lupino od oreha, vendar sem ugotovil, da mi je odpadel kos zoba, ali celo kar cel zob. Staram se in tudi moje kolesarske "ture" tega ne morejo preprečiti. Za danes je bil včeraj napovidan dež , zato sem vožnjo s kolesom "odmislil" in "se uspešnu sprehodil" do Idrijskega OMV servisa po novo "Mobitel" (Telekom ?) kartico" za moj telefon. 👍 V hladilniku mi je moja Draga pustila še dovolj njene odlične mineštre 👍 , tako da mi danes al pa moguče tud še jutri ne bo treba jesti pripravljenih (kupljenih by moja Draga) konzerv. 👍 Ne more mi biti dolgčas 👍 , ker če za to ne poskrbim sam s kolesom 👍 , za to poskrbi "narava" ... Popravljeno September 28, 2022. Popravil RobiRoberto amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 28, 2022 Deli Objavljeno September 28, 2022 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 29, 2022 Deli Objavljeno September 29, 2022 (popravljeno) Koliko kilometrov sem s kolesom že prevozil od svoje prometne nesreče 6. septembra 2.009 do danes? Za "dvojno" rešitev te uganke sem uporabil obratni vrstni red: moje predvideno število prevoženih kilometrov sem delil s številom let od moje prometne nesreče . Oba rezultata sta mogoča, ker še nisem pozabil, da sem se s kolesom po svoji prometni nesreči, prvič zapeljal zelo kmalu po mojem "končnem odpustu" z URI Soča, 13. marca 2010 ("darilo" URI Soča za moj 59-ti rojstni dan). Imam zelo vzdržljiv bicikl ... Popravljeno September 29, 2022. Popravil RobiRoberto Joker in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 29, 2022 Deli Objavljeno September 29, 2022 Odlične mineštre moje Drage je dovolj tudi za današnje kosilo, brez dodatkov (basa ali burek). 👍 Kamere že dooolgo časa nisem uporabil, in pravkar sem z njo posnel "škripanje" mojega poškodovanega desnega kolena , ki je sigurno prisotno tudi med mojimi vožnjami s kolesom, vendar ga jaz takrat, na mojo srečo, NE SLIŠIM. 👍 Tudi "obdelati" v Movie Maker in objaviti na YouTube še vedno znam 👍 , le traja vse skupaj malo dlje, kakor če bi to počel vsak dan. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 29, 2022 Deli Objavljeno September 29, 2022 (popravljeno) Odlična mineštra moje drage že tretji dan zapored za moje kosilo 👍 , in nisem še pozabil "pravila", da sta tudi kisla repa in kislo zelje, vedno kadar jih ponovno "pregreješ", še boljša ... 👍 Popravljeno September 29, 2022. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 29, 2022 Deli Objavljeno September 29, 2022 16.30 ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 30, 2022 Deli Objavljeno September 30, 2022 Današnja vremenska napoved ima preveč zame slabih možnosti, zato se verjetno še ne bom nikamor peljal s kolesom. METEO.SI : Danes bo oblačno in občasno deževno, vmes bodo tudi nevihte. Krajevno bodo možni dolgotrajni nalivi. Ob morju bo pihal jugo. Jutri se bo delno razjasnilo. 👍 Joker in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 30, 2022 Deli Objavljeno September 30, 2022 (popravljeno) Koliko kilometrov sem letos prevozil z mojim skuterjem? Nepričakovano malo ... Zanimalo me je v kakšnem stanju je njegov akumulator, in ker je še vedno vžgal ... 👍 Pred "njegovim prezimovanjem" bom moral odstraniti še njegov akimulator, in ga prenesti v mojo precej bolj toplo delavnico 👍 , če mi ga bo mogoče letos znova "prezimiti" v "taščini" garaži , pa odstranitev akumulatorja seveda ne bo potrebna. 👍 Tudi njegov rezervar je skoraj čisto prazen. Gradnja kolesarske steze Mokraška vas - Spodnja Idrija lepo napreduje 👍 , toda gradnja celega "odseka" do Spodnje Idrije naj bi predvidoma trajala vsaj še dve leti ... Skozi okno vidim sonce ... Ali mesec april letos še ni bil? Popravljeno September 30, 2022. Popravil RobiRoberto amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 30, 2022 Deli Objavljeno September 30, 2022 (popravljeno) Ker je moja Draga mislila da letos ne bom več jedel sladoleda, mi ga ob njenem zadnjem obisku Eurospina ni kupila , zato sem včeraj moji hčerki na njeno "email vprašanje" če kaj rabim iz trgovine, odgovoril, da poleg "sportmisli" za zajtrk želim tudi sladoled, in danes mi je že dobro "odslužil". 👍 Ker je bil v mojem današnjem zelo okusnem ričetu za kosilo samo en 2 x 1 x 1 cm košček "prekajene, toda čisto "plevke" (neslane) kraljice živali" , sem moral svojo popoldansko malico pojesti kar takoj po kavi po kosilu. 👍 Popravljeno September 30, 2022. Popravil RobiRoberto amateur in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2022 Deli Objavljeno Oktober 1, 2022 Včeraj zvečer me je v posteljo "pospremil" dež. Današnja jutranja . Danes sem imel kolesarski namen (itak ), vendar se bojim, da ga bom moral zaradi današnjega dežja prestaviti na jutri. Ko sem skozi balkonska vrata pogledal koliko stopinj je na zunanjem termometru, sem zagledal "športnega" kolesarja ki se je peljal proti Spodnji Idriji, in to "videnje mi je dalo navdih", toda radarska slika in vremenska napoved za danes sta mi ta "moj navdih" takoj odvzela. ARSO : Vremenska napoved : Danes bo sprva pretežno oblačno, krajevne padavine bodo v večjem delu Slovenije zjutraj ponehale. Čez dan se bo delno zjasnilo, bolj oblačno bo ostalo predvsem v HRIBOVITEM DELU ZAHODNE SLOVENIJE (moj današnji namen: Idrija - Kobarid - - Idrija), kjer bo občasno še rahlo deževalo. Sredi dneva in popoldne bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 22 °C. Jutri bo na jugozahodu povečini sončno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 12, ob morju okoli 14, najvišje dnevne od 17 do 23 °C. Še nekaj moram danes dodati! Kaj me med vožnjo s kolesom najbolj boli, Poškodovano desno koleno, ali obrabljen levi kolk . Odgovor je povsem drugačen - moja koščena rit ... Bolj ko pogledujem skozi okno, bolj sem prepričan, da si bom današnje e kuhal kar sam doma. Čisto sam se, ker so se včeraj popoldne k moji dragi v Terme Čatež odpeljali tudi moja hčerka, njen mož in njuna hčerka. Prav je tako! Če jaz ne morem, naj vsaj drugi naredijo to kar lahko. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2022 Deli Objavljeno Oktober 1, 2022 Danes dopoldne sem mislil, da bom po kosilu gledal prenos kvalifikacij dirke Moto GP, vendar nisem vedel, da je dirka pri "poševnookih" , in da so bile kvalifikacije že takrat, ko sem jaz še nina / nana ... / 👍 amateur in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se