RobiRoberto Objavljeno November 12, 2022 Deli Objavljeno November 12, 2022 👍 Danes mi je končno le uspelo spiti željeno v piceriji v Mostu na Soči, brez da bi zopet kaj izgubil ... Pepos, MiNa, amateur in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 13, 2022 Deli Objavljeno November 13, 2022 (popravljeno) Danes 👍 in ta teden 👍 . Popravljeno November 13, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, amateur in Joker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2022 Deli Objavljeno November 14, 2022 Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2022 Deli Objavljeno November 14, 2022 (popravljeno) Iskal sem fotografije s sobotnega Rally Idrija 2022 , in našel kar video posnetek relija / Pivk - Rupnik / HP 5 Dole / MG ZR 105 (?) , ki je potekala (HP 5) v nasprotni smeri (Godovič --> Ledinsko razpootje) kakor se jaz peljem z bicikom. 👍 VIDEO (klik) Popravljeno November 14, 2022. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2022 Deli Objavljeno November 14, 2022 Ali bom moral v soboto že zaključiti mojo letošnjo picikl sezono, ali je to samo njen "kratkotrajen izpad ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2022 Deli Objavljeno November 15, 2022 👍 Danes se res nisem imel namen peljati tudi do Brusovih klavž, toda ... franc, Pepos, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 16, 2022 Deli Objavljeno November 16, 2022 (popravljeno) Danes se oglašam "sa izturenog mjesta" , ker smo morali vsi zapustiti našo hišo , ker je v njej počila "glavna" salonitna odvodna cev za vodo, in ker ta cev sedaj pušča, in tudi "rjavo barva" svojo bližnjo okolico, jo je treba seveda zamenjati (ne zopet s salonitno !!! ), in da ne bi v času njene današnje menjave kdo odprl kakšno vodno pipo (kuhinja in kopalnica), ali celo "izpraznil vsebino straniščne školjke", smo se jaz, moja draga in najina Karma vsaj za eno noč preselili v stanovanje družine najine hčerke . Mene je v Idrijo ob osmih že pripeljal mož najine hčerke 👍 ,moja draga in Karma pa se bosta pripeljali, ko se bo moja draga vrnila iz službe. "Zame nič novega", ker če sam z biciklom 👍 ne poskrbim za to da mi ni dolgčas 👍 , za to poskrbijo drugi, tudi tehnika ... Popravljeno November 16, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 18, 2022 Deli Objavljeno November 18, 2022 (popravljeno) Verjetno moj zadnji prispevek 👍 iz najemniškega stanovanja moje hčerke in njene družine v Idriji. Tako blizu, vendar vseeno daleč, ker povsod je lepo, a doma je najlepše. 👍 Popravljeno November 18, 2022. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker in Kawasaki_rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 19, 2022 Deli Objavljeno November 19, 2022 👍 Dok se još može, mora se ... Pepos in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 20, 2022 Deli Objavljeno November 20, 2022 Če se ne motim , mi po današnji vožnji s kolesom manjka še približno 200 km do mojega letošnjega željenega števila prevoženih kilometrov. 👍 Joker in Pepos 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno November 20, 2022 Deli Objavljeno November 20, 2022 Teh 200 ti sploh ne bo problem, če delaš po 70 na dan Kaj boš pa decembra? Počival ali vozil v plus? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 21, 2022 Deli Objavljeno November 21, 2022 Včeraj je bilo pri mojem odhodu na vožnjo s kolesom 5 stopinj, in večino časa med vožnjo me je zeblo v "štrleče dele mojega telesa , zato sem se danes pri 3 stopinjah bolj zaščitil 👍 z bolj toplo kolesarsko "podkapo" 👍 , toplejšimi rokavicami 👍 , in tudi toplejšimi nogavicami ("termo"). 👍 Izračunal sem tudi koliko kilometrov moram še prevoziti letos do mojega željenega števila s kolesom letos prevoženih kilometrov, in račun je pokazal da še 140 👍 , za kar bosta dovolj še ena na Petrolu v Kobaridu, in še dvakrat v Idrijsko Belo. Joker, Pepos in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 V Idriji sicer še ne dežuje, toda ARSO METEO mi sporoča naj raje ne tvegam ... 👍 ... ... ARSO: Danes bo oblačno, padavine bodo dopoldne zajele vso Slovenijo . Meja sneženja bo nizko, pihala bo močna burja. Jutri dopoldne bodo padavine ponehale. 👍 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 👍 Pravilno sem se odločil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2022 Deli Objavljeno November 22, 2022 👍 Danes popoldne, zvečer in ponoči, bo odmevalo od idrskih gričev. Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 23, 2022 Deli Objavljeno November 23, 2022 Ko sem se danes zjutraj odpeljal od doma, so bile na zunanjem termometru 3 stopinje , zato se se oblekel ter obul tako, da mi je bilo med vožnjo ves čas prijetno. 👍 franc in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 24, 2022 Deli Objavljeno November 24, 2022 Z včerajšnjo in današnjo vožnjo s kolesom sem že presegel moje letošnje željeno števlo kilometrov 👍 , končno število prevoženih letošnjih kilometrolv pa vam bom napisal šele po moji zadnji letošnji vožnji, upam da ne šele prvega januarja naslednje leto ... Joker in GeeSXer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 25, 2022 Deli Objavljeno November 25, 2022 --- 👍 --- franc in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 Vožnja s kolesom v Kobarid je bila za ta teden načrtovana in danes je prišla na vrsto. 👍 👍 Današnji kilometri. 👍 iz avtomata na Petrolu v Kobaridu. Veter v prsa skoraj ves čas med vračanjem nazaj proti domu. franc in Joker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno November 26, 2022 Deli Objavljeno November 26, 2022 126 ne naredim v enem tednu. z električnim. pa še mraz. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 27, 2022 Deli Objavljeno November 27, 2022 Danes. 👍 Ta teden. 👍 👍 👍 👍 👍 👍 Joker, kaizer, franc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 28, 2022 Deli Objavljeno November 28, 2022 Lansko leto sem svoje vožnje s kolesom končal na včerajšni dan 👍 , kdaj jih bom letos , in koliko kilometrov bom prevozil letošnje leto ??? Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 29, 2022 Deli Objavljeno November 29, 2022 Danes po zajtrku sem najprej pogledal na zunanji termometer , takoj za tem še na radarsko sliko padavin 👍 , nato sem še enkrat izračunal koliko kilometrov še moram prvoziti danes , da bo doseženo moje letos željeno in načrtovano število 11.111 prevoženih kilometrov 👍 , ter po tem izračunun ugotovil, da bo pri Zvonki, Bogdanu in njuni psički Kiri v Logatcu, ravno dovolj za izpolnitev vseh mojih želja. Za letošnje leto je moje vožnje s kolesom dovolj , za naslednje leto pa ne morem še nič predvideti in načrtovati, ker ne vem, v kakšnem stanju bosta spomladi moje desno koleno in levi kolk. T 120, Joker, franc in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 30, 2022 Deli Objavljeno November 30, 2022 Na namizju mojega prenosnika, v mapi Razno, sem našel še eno mapo s fotografijami, z naslovom km2022 ... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 30, 2022 Deli Objavljeno November 30, 2022 (popravljeno) Zdelo se mi je, da v programu GIMP 2, namenjenem za urejanje fotografij, verjetno obstaja tudi "ukaz" za izdelavo Puzzle, in pravkar mi ga je uspelo najti pod naslovom Sestavljanjka , če ga bom pa prihodnjič, ko ga bom zopet rabil še našel, je pa veliko vprašanje. Popravljeno November 30, 2022. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se