RobiRoberto Objavljeno December 17, 2022 Deli Objavljeno December 17, 2022 Tako bo danes ... Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 18, 2022 Deli Objavljeno December 18, 2022 (popravljeno) 👍 ... ko bo padal dež ali sneg, bom verjetno na kavču jaz ... Popravljeno December 18, 2022. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in Pepos 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2022 Deli Objavljeno December 19, 2022 👍 Kljub temu, da sem danes imel toplejše zimske rokavice, me je vseeno zeblo v prste na obeh rokah , zato bi rabil "ogrevana držala mojih pohodnih palic". Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 20, 2022 Deli Objavljeno December 20, 2022 (popravljeno) ---> 👍 <--- Popravljeno December 20, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 21, 2022 Deli Objavljeno December 21, 2022 (popravljeno) METEO.SI: Danes in jutri bo pretežno oblačno, nekaj jasnine bo na severu in vzhodu Slovenije. Predvsem na jugozahodu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo ... 👍 Med mojo hojo proti Idriji je večina avtomobilov imel delujoče brisalce, večina pešcev odprte dežnike, in jaz kapuco na glavi, vendaar samo do začetka "poti ob Rakah", potem je pa nisem več rabil. 7 Popravljeno December 21, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2022 Deli Objavljeno December 22, 2022 (popravljeno) 👍 / Pojačana ... Popravljeno December 22, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 23, 2022 Deli Objavljeno December 23, 2022 Danes dopoldne: pohod po poti spominov in tovarištva ... 👍 Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2022 Deli Objavljeno December 24, 2022 Dokler sta bila moja Mama in Oče še živa, smo se vsi člani in tudi "priženjeni člani" naše družina zbrali skupaj na "pred Božični večerji", in naslednji dan tudi na Božičnem kosilu, zato sem jima danes dopoldne nesel na pokopališče svečko, in jima jo tudi prižgal. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 25, 2022 Deli Objavljeno December 25, 2022 Danes sem odšel voščit vesel Božič in srečno Novo leto, idrijskemu rudniškemu dimniku ... Joker in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 26, 2022 Deli Objavljeno December 26, 2022 (popravljeno) Hojo k "prefarskemu Kunclu" sem imel že nekaj časa v načrtu, in danes sem se končno odpravil na njega, čeprav so mi doma "rekli / kazali" da je pot do njega zelo strma, in moj "standardni moto", dokler bo šlo in nič več, me je pripeljal prav do Kuncla , in nazaj grede se mi je nekje na bolj strmem delu poti enkrat res uspelo "nežno vsesti na rit" , vendar brez kakršnihkoli posledic zanjo , hlače pa so bile po vrnitvi nazaj domov, že pred odhodom "namenjen v pralni stroj". Popravljeno December 26, 2022. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2022 Deli Objavljeno December 27, 2022 Danes dopoldne: Danes za včeraj: skoraj prepričan se že, da me je včeraj Road Tracker ogoljufal za kakšen kilometer. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 28, 2022 Deli Objavljeno December 28, 2022 (popravljeno) Ker sem siten, sem danes odšel semo do Prefarskega britofa, oziroma do njegovih vrat poti proti Kunclu, in ker od njih do Kuncla najbrž ni samo še 600 metrov (4,9 - 3,7 = 1,2 : 2 = 600m), me je Sport Tracker verjetno malo ogoljfal, ali pa tudi ne. Popravljeno December 28, 2022. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 29, 2022 Deli Objavljeno December 29, 2022 Roberto hodalič & fotkič. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 30, 2022 Deli Objavljeno December 30, 2022 Ker so med Podratejo in gostilno pri Zagodu prestavili znaka konec in začetek Idrije, sem danes, kar z mojim dežnikom (približno 80 cm dolžine) , in s pomočjo Sport Trackerja nameščenega na mojem telefonu , izmeril, koliko je sedaj Idrija "dolga". Joker in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 31, 2022 Deli Objavljeno December 31, 2022 Danes , ta mesec (164,8 : 23 = 7,1 km /dan) , letos . Joker, MiNa in motoretro 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 1, 2023 Deli Objavljeno Januar 1, 2023 (popravljeno) Lansko leto sem včeraj zaključil s 7 prehojenimi kilometri , letošnjega pa danes otvoril z 12 kilometri . Najprej sem šel "čez Rupnkov grič" na prefarski britof voščit novo leto vsem ki so sedaj tam , nato pa sem odšel še v Idrijo pogledati, koliko je ura na idrijskem gradu. Ker sem tak, kakršen sem , sem kosilo pojedel sam in tudi po kosilu spil sam ... Popravljeno Januar 1, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, motoretro, MiNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 2, 2023 Deli Objavljeno Januar 2, 2023 Vedno enaka "tura", vedno podobne fotografije ... Joker in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 2, 2023 Deli Objavljeno Januar 2, 2023 Moji ljubici. GeeSXer, MiNa in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 3, 2023 Deli Objavljeno Januar 3, 2023 (popravljeno) Marjana Držaj - Vozi me vlak v daljave ... Robi Roberto - Nosita me nogi v daljavo ... Popravljeno Januar 3, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, MiNa, amateur in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Januar 3, 2023 Deli Objavljeno Januar 3, 2023 Robi vidim da se še ne daš. Ja pa vreme je tudi dobro za hojo, ni dežja, ni snega. Srečno hojo! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 4, 2023 Deli Objavljeno Januar 4, 2023 (popravljeno) Pozdravljen Amateur. Sem bil že v skrbeh zate, ker nisi nič dodal k mojim objavam. Tudi z današnjimi prehojenimi petimi kilometri sem čisto zadovoljen , moji nogi pa še bolj ... Popravljeno Januar 4, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2023 Deli Objavljeno Januar 5, 2023 Danes točno tako, kakor sem si zamislil med zajtrkom. Danes se naredil kar 75 fotografij. Najprej sem se moral potruditi, da sem prehodil načrtovano pot, potem sem se moral doma potruditi, da sem vse posnete fotografije uredil, in sedaj se moram potruditi še, da bojo vse današnje fotografije tudi objavljene v pravem vratnem redu. Kaj mi je tega treba? franc, Joker in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2023 Deli Objavljeno Januar 6, 2023 (popravljeno) Očitno med zajtrki preveč razmišljam kam bom tisti dan šel ... Danes sem imel željo malo obuditi spomine Amateurju. Popravljeno Januar 6, 2023. Popravil RobiRoberto MiNa in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2023 Deli Objavljeno Januar 7, 2023 Kaj naj še napišem? Joker in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 8, 2023 Deli Objavljeno Januar 8, 2023 (popravljeno) Za jutri je napovedan dež , zato boste rešeni mojih fotografij , katerih je danes "zopet" enainštirideset , tudi če mi je fotoaparat že po drugi ali tretji današnji fotogradfiji sporočil, da je akumulator potreben polnjenja , vendar sem "stvar rešil tako" , da sem fotoaparat iz hladnejšega žepa moje vetrovke prestavil v toplejši žep mojih hlač , in fotoaparat je zdržal prav do moje zadnje današnje fotografije posnete že doma , potem pa sem akumulator za krajši čas moral dati na polnjenje , da sem lahko današnje fotografije iz fotoaparata shranil še na računalnik . Akumulator naj sedaj v miru počiva in se polni. Popravljeno Januar 8, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se