RobiRoberto Objavljeno Januar 29, 2023 Deli Objavljeno Januar 29, 2023 Danes, minuli teden, in zadnjih 30 dni. Kugelschreiber, Joker in Pepos 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 31, 2023 Deli Objavljeno Januar 31, 2023 Ko sem se danes vrnil nazaj domov, sem si moral najprej z mlačno vodo "odtajati zmrznjene" prste na rokah ... Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 31, 2023 Deli Objavljeno Januar 31, 2023 (popravljeno) Po današnjem kosilu moj prvi sprehod s Karmo , brez pohodnih palic , z mojo Vnukinjo in mojo Drago smo se srečalii, ko sta se onidve že vračali nazaj proti domu, in brez mojega padca zaradi neuporabe pohodnih palic. Popravljeno Januar 31, 2023. Popravil RobiRoberto franc, SAR-Solo Adventure rider, Pepos in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 1, 2023 Deli Objavljeno Februar 1, 2023 *** *** franc, Pepos in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 Danes samo "minimum", zato se bom za kosilo "kaznoval" s prebrancom iz konzerve. Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 Pravilno se mi je zdelo, da sem nekaj pripravljenih fotografij pozabil objaviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Februar 2, 2023 Deli Objavljeno Februar 2, 2023 Ojla, boš moral dve konzervi prebranca pojest, pa malo žgancev zraven, da boš malo ojačal Še lahko te pohodne palice nosiš? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2023 Deli Objavljeno Februar 3, 2023 Mora Gret !!! Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2023 Deli Objavljeno Februar 4, 2023 (popravljeno) Danes sem odšel od doma v megli in se vrnil nazaj domov po soncu. Popravljeno Februar 4, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 5, 2023 Deli Objavljeno Februar 5, 2023 Včeraj zvečer ... ... in danes dopoldne. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 6, 2023 Deli Objavljeno Februar 6, 2023 Današnjo pot sem prvič prehodil pred 25 leti, in tega ne mislim več ponoviti, ker sem komaj čakal da se bom vrnil na asfaltirano cesto, kjer po lastni krivdi vsaj pasti ne bi mogel, čeprev tudi prej nisem padel. Joker in Slash13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2023 Deli Objavljeno Februar 7, 2023 Danes sta bila zame nevarna "mostič" pri jezu "pr' kobil", in pot do "razgledne točke" Divjega jezera. Nujno bi rabil "ogrevane rokavice" !!! Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 8, 2023 Deli Objavljeno Februar 8, 2023 Pri takih nizkih tempeaturah, me v vse prste na rokah vedno zebe, kljub temu da uporabljam rokavice. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Februar 8, 2023 Deli Objavljeno Februar 8, 2023 (popravljeno) Robi, namesto rokavic s prsti, si omisli volnene rokavice, ki imajo samo palec. Tako se prsti med sabo lahko grejejo, se ne potijo in posledično manj zebe. Nekoč si omenjal, da ti neka gospa plete volnene nogavice, sigurno po tem zna splesti tudi "rokavice na palec". Popravljeno Februar 8, 2023. Popravil raza Kugelschreiber, RobiRoberto in Joker 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Februar 9, 2023 Deli Objavljeno Februar 9, 2023 pred 17 urami, raza pravi: Robi, namesto rokavic s prsti, si omisli volnene rokavice, ki imajo samo palec. Tako se prsti med sabo lahko grejejo, se ne potijo in posledično manj zebe. Nekoč si omenjal, da ti neka gospa plete volnene nogavice, sigurno po tem zna splesti tudi "rokavice na palec". Pri meni to deluje ravno kontra (znojenje je še bolj nadležno) . Solidne, dovolj velike rokavice meni zadostujejo (npr. Lidlove zimske kolesarske rokavice meni zadostujejo, če se "premikam" , tudi za kakšno smučanje ) . lp Kugelschreiber in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Februar 9, 2023 Deli Objavljeno Februar 9, 2023 pred 55 minutami, franc pravi: Pri meni to deluje ravno kontra (znojenje je še bolj nadležno) . Solidne, dovolj velike rokavice meni zadostujejo (npr. Lidlove zimske kolesarske rokavice meni zadostujejo, če se "premikam" , tudi za kakšno smučanje ) . lp Če pri Robertu delujejo štrikani zokni, bi mogoče delovale tudi rokavice? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Februar 9, 2023 Deli Objavljeno Februar 9, 2023 z rokami v mrazu mam kr tezave. Ze v nizkem plusu obvezno nosim rokavice. Ko je minus pa tole: https://www.iglusport.si/swisswool-classic-mitten-37306 niso cist poceni, po drugi strani pa so znizane, 45€ spet ni nek dnar, in leve na sliki imajo 24 let. Fak. 24 let. 1999 sm jih kupil, pred odhodom v Krakov. Res da jih zadnje dve zimi ne nosim vec, da sem na njih pazil, nisem uporabljal palic ali cesa podobnega. ps: nove s prsti so prakticno enako nerodne, in mal manj tople. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 9, 2023 Deli Objavljeno Februar 9, 2023 Prišla bo pomlad, učakal bi jo rad ... Kugelschreiber in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2023 Deli Objavljeno Februar 10, 2023 Moji prehojeni kilometri danes in letos do današnjega dne , čeprav je kilometrov kar nekaj več kakor jih je "obračuna" Sport Tracker, ki "obračuna" samo zadnjih 30 dni, jaz pa letos do danes nisem hodil samo 3 dneve, kar lahko, in tudi sem že, preveril v Sport Trackerju, za vsakeg letošnji prehojen dan se mi pa res ni ljubilo preverjati števila prehojenih kilometrov in jih sešteti, tako da je moje "skromno mnenje" , da sem letos prehodil že približno 300 km. VS800 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 Ob 8. 2. 2023 ob 14:00, RobiRoberto pravi: Pri takih nizkih tempeaturah, me v vse prste na rokah vedno zebe, kljub temu da uporabljam rokavice. Posledice so vidne , zato bom danes "športav" kar doma na kavču. "Črno na belem" in "belo na črnem" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 pred 23 urami, RobiRoberto pravi: Moji prehojeni kilometri danes in letos do današnjega dne , čeprav je kilometrov kar nekaj več kakor jih je "obračuna" Sport Tracker, ki "obračuna" samo zadnjih 30 dni, jaz pa letos do danes nisem hodil samo 3 dneve, kar lahko, in tudi sem že, preveril v Sport Trackerju, za vsakeg letošnji prehojen dan se mi pa res ni ljubilo preverjati števila prehojenih kilometrov in jih sešteti, tako da je moje "skromno mnenje" , da sem letos prehodil že približno 300 km. Čas je denar, in ker imam denarja toliko da ne vem kam z njim , sem dopoldne naredil "obračun" mojih letošnjih prehojenih kilometrov (v Road Trackerju sem preveril vse letošnje zapise mojih hoj, vsako posamezno število prehojenih kilometrov vnesel v "Windows beležko" (?) , in na koncu vse vnose seštel. Nisem se prav dosti zmotil v svojem predvidevanju, da sem letos prehodil že 300 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Februar 11, 2023 Deli Objavljeno Februar 11, 2023 pred 10 urami, RobiRoberto pravi: Posledice so vidne , zato bom danes "športav" kar doma na kavču. "Črno na belem" in "belo na črnem" rešitev te stane 200€ - GRELNE ROKAVICE ALPENHEAT FIREGLOVE ALLROUND 259,99 € znižane ne 207,99 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 12, 2023 Deli Objavljeno Februar 12, 2023 Rabim samo še 207 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 12, 2023 Deli Objavljeno Februar 12, 2023 Ker ves čas "nekaj snujem" v povezavi z mojimi fotografijami, in ker za mojo tokratno zamisel nisem nikjer našel ustreznega, dovolj velikega, črnega blaga, sem si moral pomagati kar z mojim prijateljem urejevalnikom forografij GIM 2, in mislim, da mi je moja zamiserl kar dobro uspela, čeprav je urejanje fotografije trajalo kar nekaj časa, ker prvotno belo ozadje ni bilo čisto belo in gladko, zato funkcija programa "izbor po barvi" ni bila uporabna, in sem moral ozadje prebarvati kar ročno, kar pa tudi ni čisto lahko, zaradi več vzrokov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 13, 2023 Deli Objavljeno Februar 13, 2023 (popravljeno) Ker sem siten (vztrajen ), mi je danes v omari z oblačili moje drage uspelo najti ustrezno črno blago (daljše krilo ) za moje ozadje na fotografiji kakršno sem želel narediti. Tokrat je bilo korekcije s programom Gimp 2 potrebno zelo malo (potemnitev). Popravljeno Februar 13, 2023. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se