RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2023 Deli Objavljeno Marec 7, 2023 Ker me je strah novih bolečin zaradi ponovne operacije mojega poškodovanega desnega kolena, z možnostjo zamenjave kar cele desne stegnjenice , sem s pregledom v Ortopedski Bolnišnici Valdoltra "v zamudi" že vsaj dve leti, in ker se stanje mojega desnega kolena vse bolj slabša (med hojo "mi desno stopelo zateguje" v levo smer, in ker si ne želim da bi se sedanje stanje še poslabšalo, sem se odločil, da bom na pregled v Valdoltro le šel, zato sem danes fotografiral moj zadnji izvid iz Valdoltre, in ga s prošnjo za napotnico poslal moji osebni zdravnici, in kmalu dobil "njen" odgovor, da je (verjetno zaradi e-mail "navala" zaradi Covida, sedaj postopek elektronskega komuniciranja s svojim osebnim zdravnikom popolnoma drugačen (popolno zakompliciran zame ), tako da bom sigurno rabil kar precej časa, da bom ugotovil, najprej kako se v ta novi "sistem" prijaviš, da lahko potem svojemu osebnemu zdravniku pošlješ prošnjo za svoje želje / potrebe. in Karma me še "držita pokonci". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2023 Deli Objavljeno Marec 7, 2023 S kar nekaj zaporednimi napakami, zaradi mojega nenatančnega branja navodil pri vnosnih poljih , se mi je končno uspelo prijaviti v aplikacijo Varuh zdravja, in sedaj čakam, kaj že ??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2023 Deli Objavljeno Marec 7, 2023 SMS : registracija je uspešno zaključena ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 7, 2023 Deli Objavljeno Marec 7, 2023 Ob 5. 3. 2023 ob 8:09, dore pravi: Zanima me,kako da si nabavil Aral olje,ker imajo na voljo precej izbire,ki so primernejši za skuter? "Sosed" upošteval sem tvojo pripombo in kupil mnogo bolj kvalitetno olje za skuter, katero me bo spominjualo tudi na mojo mladost ... dore 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Marec 7, 2023 Deli Objavljeno Marec 7, 2023 SAE 30 si kupil za skuter? 30 je za kosilnice in motorne žage katero olje ti piše v navodilih? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2023 Deli Objavljeno Marec 8, 2023 Današnji mail. Obogatel bom,. PROTITERORISTIČNI ODDELEK IN SPREMLJANJE KRIMINALOV J. EDGAR HOOVER STAVBA 935 PENNSYLVANIA AVENUE, SZ WASHINGTON, DC. 20535-0001 DATUM: 8.3.2023 Kontaktiram vas PREKO e-pošte, ker se mi zdi najbolje in bolj priročno, da pojasnim, zakaj vas kontaktiram. Sem posebni agent g. Jones David, novo imenovani preiskovalec goljufij FBI v Združenih državah, delam z roko v roki z enoto za goljufije Združenih držav Oddelka za preiskovanje kaznivih dejanj (CID). Specializiran sem za preiskave ozadja skladov, ki vključujejo [ODŠKODNINE/DEDOVNE SREDSTVA ALI NAJBOLJŠEGA], pošiljko Box,Lotto® JACKPOT, POSOJILA] in opažam, da prejemate številna e-poštna sporočila ljudi, ki trdijo, da imajo sredstva, vendar vam svetujem, da če še vedno komunicirate s katerim od njih na izdaji sredstev, vendar vam s tem svetujemo, da takoj prekinete vsako komunikacijo, ker te osebe preiskujejo in potrjeno je, da so goljufi. Želim naznaniti našo uspešno preiskavo, ki je bila izvedena pred nekaj dnevi; Predvidevam, da vas bo zanimalo, zakaj je bila ta preiskava izvedena. Za vašo informacijo je bilo resnično potrjeno, da imate 100% zakonito neplačano transakcijo in vi imate vso pravico, da zahtevate ta sredstva, saj je bilo potrjeno, da ste pravi upravičenec do navedenega zneska 2,5 milijona USD, SREDSTEV ZA ODŠKODNINE/DEDOVINO ALI NAJBOLJŠEGA SRODNIKA, vendar pa so zaradi zamude pri prejemu teh sredstev vaša sredstva zdaj je bilo potrjeno, da je urad predsedstva tukaj v Združenih državah (ZDA) odobril plačilo v višini 2,5 milijona USD. Danes vas obveščam, ker sem opazil, da ne komunicirate z zakonito osebo, ki je zadolžena za to, da vam ta sredstva pridejo. To obvestilo vam je treba dati na voljo, ker so vas morda opeharjali tisti brezvestni prevaranti, ki ste jim poslali denar med pridobivanjem enega ali drugega sklada, ki ni pravi, in zaradi tega sem se odločil, da vam pomagam pridobite svoja sredstva neposredno od Zveznega preiskovalnega urada ZDA (FBI). Zanima me, če ste zainteresirani za prejem svojih neizplačanih zakonitih sredstev v vrednosti 2,5 milijona USD, svetujem, da se mi takoj oglasite. Vse kar potrebujem je vaše sodelovanje in razumevanje. Stopili smo v stik z banko SANTANDER BANK Združenega kraljestva (Združeno kraljestvo) za obdelavo vašega sklada prek nakazila med bankami. Denar bo nakazan neposredno na vaš račun. Ime režiserja ========== Nathan Mark Bostock E-poštni naslov ========== Info.santanderbankofuk7@gmail.com Telefonska številka ========== +(44)7361606382 Santander banka Združenega kraljestva (UK) Spodaj mu pošljite podatke o svojem bančnem računu, da bo lahko nakazal vaš skupni znesek 1. Ime upravičenca==================== 2. Številka računa===================== 3. Ime banke======================== 4. Naslov banke 5. Država=========================== 6. Telefonska številka======================= 7. Številka Iban======================== 8. Osebna izkaznica========================== 9. Vaš poklic======================== 10. Starost================================= 11. Spol============================== 12. Vaš najbližji sorodnik========================== hvala Vaš v storitvah Agent Jones David Združene države (ZDA) novi preiskovalec goljufij FBI Joker, VS800, Kaldu in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2023 Deli Objavljeno Marec 8, 2023 (popravljeno) Sedaj po kosilu je vreme dovolj ugodno (brez padavin in 8 stopinj) , da bi se s kolesom lahko odpeljal vsaj do Idrijske Bele, vendar imam tudi jaz pravico, da se mi kdaj nič ne ljubi ... Danes je dan ko so "aktualne rožice", in v povezavi s tem sem imel točen namen (cvet marjeice na črnim ozadjem)m, toda ker sem, ko sem peljal Karmo na "njen opoldanski wc" , "iz navade" seveda pozabil vzeti s seboj fotoaparat , zato sem s pomočjo mojega frenda Googla začel iskati primerno fotografijo cveta marjetice, in pri tem ugotovil, da je nekdo že pred menoj imel podobno idejo , in mene "osvobodil nepotrebnega dodatnega dela". Popravljeno Marec 8, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Marec 8, 2023 Deli Objavljeno Marec 8, 2023 pred 10 urami, RobiRoberto pravi: Današnji mail. Obogatel bom,. PROTITERORISTIČNI ODDELEK IN SPREMLJANJE KRIMINALOV J. EDGAR HOOVER STAVBA 935 PENNSYLVANIA AVENUE, SZ WASHINGTON, DC. 20535-0001 DATUM: 8.3.2023 Kontaktiram vas PREKO e-pošte, ker se mi zdi najbolje in bolj priročno, da pojasnim, zakaj vas kontaktiram. Sem posebni agent g. Jones David, novo imenovani preiskovalec goljufij FBI v Združenih državah, delam z roko v roki z enoto za goljufije Združenih držav Oddelka za preiskovanje kaznivih dejanj (CID). Specializiran sem za preiskave ozadja skladov, ki vključujejo [ODŠKODNINE/DEDOVNE SREDSTVA ALI NAJBOLJŠEGA], pošiljko Box,Lotto® JACKPOT, POSOJILA] in opažam, da prejemate številna e-poštna sporočila ljudi, ki trdijo, da imajo sredstva, vendar vam svetujem, da če še vedno komunicirate s katerim od njih na izdaji sredstev, vendar vam s tem svetujemo, da takoj prekinete vsako komunikacijo, ker te osebe preiskujejo in potrjeno je, da so goljufi. Želim naznaniti našo uspešno preiskavo, ki je bila izvedena pred nekaj dnevi; Predvidevam, da vas bo zanimalo, zakaj je bila ta preiskava izvedena. Za vašo informacijo je bilo resnično potrjeno, da imate 100% zakonito neplačano transakcijo in vi imate vso pravico, da zahtevate ta sredstva, saj je bilo potrjeno, da ste pravi upravičenec do navedenega zneska 2,5 milijona USD, SREDSTEV ZA ODŠKODNINE/DEDOVINO ALI NAJBOLJŠEGA SRODNIKA, vendar pa so zaradi zamude pri prejemu teh sredstev vaša sredstva zdaj je bilo potrjeno, da je urad predsedstva tukaj v Združenih državah (ZDA) odobril plačilo v višini 2,5 milijona USD. Danes vas obveščam, ker sem opazil, da ne komunicirate z zakonito osebo, ki je zadolžena za to, da vam ta sredstva pridejo. To obvestilo vam je treba dati na voljo, ker so vas morda opeharjali tisti brezvestni prevaranti, ki ste jim poslali denar med pridobivanjem enega ali drugega sklada, ki ni pravi, in zaradi tega sem se odločil, da vam pomagam pridobite svoja sredstva neposredno od Zveznega preiskovalnega urada ZDA (FBI). Zanima me, če ste zainteresirani za prejem svojih neizplačanih zakonitih sredstev v vrednosti 2,5 milijona USD, svetujem, da se mi takoj oglasite. Vse kar potrebujem je vaše sodelovanje in razumevanje. Stopili smo v stik z banko SANTANDER BANK Združenega kraljestva (Združeno kraljestvo) za obdelavo vašega sklada prek nakazila med bankami. Denar bo nakazan neposredno na vaš račun. Ime režiserja ========== Nathan Mark Bostock E-poštni naslov ========== Info.santanderbankofuk7@gmail.com Telefonska številka ========== +(44)7361606382 Santander banka Združenega kraljestva (UK) Spodaj mu pošljite podatke o svojem bančnem računu, da bo lahko nakazal vaš skupni znesek 1. Ime upravičenca==================== 2. Številka računa===================== 3. Ime banke======================== 4. Naslov banke 5. Država=========================== 6. Telefonska številka======================= 7. Številka Iban======================== 8. Osebna izkaznica========================== 9. Vaš poklic======================== 10. Starost================================= 11. Spol============================== 12. Vaš najbližji sorodnik========================== hvala Vaš v storitvah Agent Jones David Združene države (ZDA) novi preiskovalec goljufij FBI Najboljši mail naslov bankofuk7 RobiRoberto, Joker in Kawasaki_rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 9, 2023 Deli Objavljeno Marec 9, 2023 ARSO METEO: Dopoldne bo zmerno do pretežno oblačno, popoldne pa povečini sončno. Jutri bo nestanovitno s plohami. Danes se je bicikl odločil da bo dopoldne na kavču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 9, 2023 Deli Objavljeno Marec 9, 2023 (popravljeno) Ali je moj skuter že popravlen (menjava olja) ??? Za preverjanje mojega vprašanja s kolesom do Spodnje Kanomlje je bilo preveč nesigurno vreme = telefon z enakim vprašanjem s kakršnim sem začel to objavo. Odgovor: meni se je pa čudno zdelo da me niste paklical, ker sem vam skuter z mojim kombijem spotjo pripeljal že pred dvema dnevoma in ga parkiral v garaži. Ker so nam Kolektorjevi in Zidgradovi gradbeni delavci "pogodbeno" zasedli večino "našega" dvorišča s svojimi osebnimi avti, in včasih tudi s kakšnim bagerjem, moja draga, najina hčerka in njen mož že nekaj časa svojih avtov ne parkirajo več na "našem" dvorišču, ampak na parkirišču sosednjega Evrospina, zato noben od njih ni videl, da je moj skuter že v garaži, jaz pa na dvorišču tudi nisem imel nobenega opravka, da bi ga zagledal. Bistvo: VAŽNO JE DA JE MOJ SKUTER ZOPET USPOSOBLJEN ZA mojo LETOŠNJO SKUTER SEZONO !!! Popravljeno Marec 9, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2023 Deli Objavljeno Marec 10, 2023 ARSO METEO: Danes bo nestanovitno s plohami. Jutri dopoldne bo ponekod še dež, popoldne delne razjasnitve. VS800 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2023 Deli Objavljeno Marec 10, 2023 (popravljeno) Sicer je trajalo je od ponedeljka do danes, toda danes je bilo med mojo prejeto elektronsko pošto končno obvestilo, da je bila napotnica zame za pregled v ortopedski bolnišnici Valdoltra izdana. V ponedeljek bom to obvestilo in zadnji izvid iz Valdoltre poslal na njihov poštni naslov, s prošnjo za datum in uro ponovnega pregleda (z dvoletno zamudo), in potem jaz ne bom mogel narediti ničesar več, ker bo vse "v božjih rokah" ... Popravljeno Marec 10, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2023 Deli Objavljeno Marec 10, 2023 (popravljeno) Eno je namen, druga stvar je pa realnost ... Imel sem namen, da bom "ukrepal naprej" šele v ponedeljek, vendar mi "ostanek mojih možganov" tega ni omogočil, zato sem s fotoaparatom "skeniran" izvid mojega zadnjega pregleda v Valdoltri in "skenirano" današnje obvestilo o napotnici poslal na e-mail naslov uslužbenke v Valdoltri s katero sem nazadnje "komuniciral", in čez približno 15 minut mi je zazvonil telefon z meni neznano telefonsko številko, katere prvi dve števili sta bila 05, zato sem takoj "posumil", da me kliče nekdo iz ortopedske bolnišnice Valdoltre. In res me je klicala gospa kateri sem malo prej v elektronski pošti poslal "skenirano dokumentacijo", in mi rekla da me kliče zato, ker ji datum mojega zadnjega pregleda v Valdoltri, in moja današnja napotnica dajeta občutek, da so v bolnišnici Valdoltra naredili napako, vendar sem jo takoj "potolažil" s tem, da sem ji razložil, zakaj prosim za pregled "z dvoletno zamudo", in ko je bilo to "rešeno", mi je povedala datum (julij) in uro mojega termina naslednjega pregleda v Valdoltri. Povedala mi je tudi, da je to prvi možen prosti termin, ker je do takrat "moj" ortoped z ambulantnimi pregledi že "polno zaseden" ... Sledi sljadoljed in kvalifikacije moških smučarskih skokov. Popravljeno Marec 10, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in Kawasaki_rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 11, 2023 Deli Objavljeno Marec 11, 2023 Danes 1 : na TV je danes toliko prenosov smučarskih športov, da sem moral takoj po zajtrku pobegniti od TV-ja. Danes 2 : načrtovano za ponedeljek. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 12, 2023 Deli Objavljeno Marec 12, 2023 Bolj Star Bolj Nor, NEPREKLICNO !!! franc, Joker, VS800 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 13, 2023 Deli Objavljeno Marec 13, 2023 Na današnji datum sem se rodil v Postojni = s kolesom do Postojne. Še vedno čakam kosilo (17.35). Hčerka mi je rekla, do bo spekla PICO. VS800 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Marec 13, 2023 Deli Objavljeno Marec 13, 2023 Vse naj, naj, 🥂 Upam, da ne čakaš več :), da si že sit RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2023 Deli Objavljeno Marec 14, 2023 (popravljeno) ARSO METEO: Danes bo oblačno. V zahodnih krajih bo občasno deževalo, čez dan se bo dež širil proti vzhodu in do večera zajel vso Slovenijo. Predvsem na Primorskem bo možna tudi kakšna nevihta. Ob morju bo pihal jugo, v notranjosti jugozahodnik, ki bo zvečer oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16, na vzhodu do 18 °C. Če danes ne bo zame pozitivnih vremenskih sprememb vremena, po včerajšnjih 85 s kolesom prevoženih kilometrih zaslužen kavč , če pa se bo vreme "pozitivno premislilo", pa Idrijska Bela s kolesom ITAK. Včerajšna pica je bila fulll dobra, tudi zaradi tega ker je bilo testo zelo tanko in dobro "obloženo", tako da sem lahko pojedel precej "koščkov". Popravljeno Marec 14, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2023 Deli Objavljeno Marec 14, 2023 Če mi dež ne omogoča vožnje s kolesom , in imam preveč časa, fantaziram : v Drežniških Ravnah še nisem bil, ne tako, ne drugače, in nisem še videl njihovih pustnih šem in koz ... franc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 14, 2023 Deli Objavljeno Marec 14, 2023 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 15, 2023 Deli Objavljeno Marec 15, 2023 Kdor NE reskira, NE profitira !!! Joker in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 16, 2023 Deli Objavljeno Marec 16, 2023 _____ _____ VS800 in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 17, 2023 Deli Objavljeno Marec 17, 2023 Ko sem načrtoval današnjo vožnjo s kolesom, sem mislil, če mi uspelo prevoziti klanec iz Idrijske Bele do Idrijskega Loga, mi bo uspela vsa predvidena vožnja. USPELO MI JE. Popoldne ob 16.55 bo začetek prenosa kvalifikacij smučarskih poletov iz Vikersunda. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 18, 2023 Deli Objavljeno Marec 18, 2023 (popravljeno) Moji današnji kilometri , vreme , moje desno koleno . Popravljeno Marec 18, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2023 Deli Objavljeno Marec 19, 2023 Danes dopoldne ... Ta teden ... Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se