RobiRoberto Objavljeno Marec 20, 2023 Deli Objavljeno Marec 20, 2023 V ponedeljek sem imel rojstni dan, "družinska proslava" z odličnim kosilom in torto je bila včeraj, danes pa sem moral "pokuriti" vso odvečno energijo od včerajšne hrane ... VS800, Joker, amateur in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 21, 2023 Deli Objavljeno Marec 21, 2023 Nekaj odlične hčerkine jagodove torte je ostalo zame še za včeraj zvečer , zato sem danes zopet moral porabiti odvečne "ogljikove hidrate" (?) ... Zaradi še zmeraj "aktualnega" covida, brez v piceriji / slaščičarni v Mostu na Soči. amateur, Kawasaki_rider in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 22, 2023 Deli Objavljeno Marec 22, 2023 (popravljeno) Danes sem s kolesom prevozil tisto kar sem imel namen prevoziti včeraj, vendar včeraj nisem prevozil, ker sem se tik pred včerajšnjim odhodom premislil - dve muhi na en mah ... Popravljeno Marec 22, 2023. Popravil RobiRoberto amateur, Pepos, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 23, 2023 Deli Objavljeno Marec 23, 2023 Danes moja vožnja v Idrijsko Belo ni bila moj namen, toda ko sem se vračal iz Logatca, sem v Podrateji na mojem kolesarskem števcu videl, da mi do mojega današnjega, zame neumnega (?) števila prevoženih kilometrov, manjka še približno 20 kilometrov, zato sem se odpeljal tudi še do Idrijske Bele. amateur, Joker in Pepos 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 24, 2023 Deli Objavljeno Marec 24, 2023 (popravljeno) Danes so moja draga, najina hčerka, njen mož in njuna hčerka zaradi močnega prehlada ostali doma in niso šli v službo in vrtec. Edino jaz se še "nekaj posiljujem", vendar sumim, da se tudi meni, zaradi slabih občutkov v mojem grlu, nosu, glavi in kihanju, "nekaj kuha". Meteo.si Uradna vremenska napoved: Danes bo še dokaj sončno in toplo, pihal bo jugozahodnik. Jutri bo sprva deževalo, dan (čez dan ? ) pa bo dež ponehal. Popravljeno Marec 24, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 25, 2023 Deli Objavljeno Marec 25, 2023 Ta teden sem imel namen s kolesom prevoziti vsak dan približno 50 km, vendar to ne bo izvedljivo, ker bi bilo čudno da bi bil doma samo jaz zdrav, zato so se mi včeraj zvečer "oglasili" trebuh, pljuča (kašelj), grlo (boleče), usta (suha), nos (smrkav), oči (pekoče), glava (boleča) in 37,3 stopinje na toplomerju. Ponoči sem spal malo, ker me je kašelj ves čas prebujal. Danes je moje zdravstveno stanje enako, le temperasture si še nisem izmeril. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 25, 2023 Deli Objavljeno Marec 25, 2023 Že nekaj časa sem želel spremeniti mojo fotografijo, in jo ustvariti "s slabšo resolucijo" (?). Ker se zaradi prehlada nisem želel "zgoraj slečen" še enkrat fotografirati na hladnem zraku na našem balkonu , sem že objavljeno željeno fotografijo najprej poiskal v tej temi, da sem videl katerega datuma sem jo fotografiral in objavil (13. marec moj rojstni dan), potem sem v mapi fotografije poiskal podmapo 13032023, iz nje skopiral željeno fotografijo, jo zmanjšal na format 800 x 600 , in potem prilčel iskati s katero funkcijo programa GIMP bi bilo možno zmanjšati resolucijo te fotografije, in to uspešno našel tako, da sem kar precej možnih funkcij kar preizkusil na moji najdeni starejši fotografiji, in ustrezna funkcija v programu za urejanje fotografij GIMO 2 se je "skrivala pod naslovom", za katerega si ne bi mislil da je to to kar iščem, vendar če ne bi preizkusil, bi lahko iskal še nekaj tednov, kakor do danes ... Če ne bi uporabljal programa GIMP 2 v Slovenskem jeziku, mi to ne bi nikdar uspelo ... Filtri / Umetniški / Uveljavi platno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 25, 2023 Deli Objavljeno Marec 25, 2023 Pravkar še ena možnost za zmenjševanje ostrine (?) fotografije. Najprej sem jo s programom Gimp 2 zmanšel na resolucijo 77 x 56 , jo odprl v windows programu za ogled fotografij, jo povečal na željeno vrednost ("neostrino"), jo shranil na namizje, in jo še enkrat z ločljivosti 1000 x ??? zmanjšel nazaj na ločljivost 800 x 600, primerno za objavo na FB in forumih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 27, 2023 Deli Objavljeno Marec 27, 2023 Moj prehlad še vedno vztraja , edino povišane telesne temperature, se mi zdi, da nimam več ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 27, 2023 Deli Objavljeno Marec 27, 2023 (popravljeno) Pravkar se mi je v Google Maps / Sloji / Street view uspelo pripeljati približno 6 kilometrov iz Kobarida do Drežnice, in to mi bo moralo uspeti tudi z mojim skuterjem, ker če mi bo na cesti od Kobarida do Drežnece skuter slučajno odpovedal (klanec), me "v tistih zahojenih krajih" tudi zavarovalniška asistenca (doplačilo pri podaljšanju registracije naslednji mesec) ne bo mogla pomagati, ker me njeno vozilo ne bo uspelo najti ... Popravljeno Marec 27, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 28, 2023 Deli Objavljeno Marec 28, 2023 Danes Iz Mojega Nosa "Kakor Potok" , Iz Pljuč In Skozi Usta Kakor Iz Vulkanskega Žrela. Joker in franc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Marec 28, 2023 Deli Objavljeno Marec 28, 2023 Robi, sem šel "skozi to" prejšnji teden. Gripa razsaja. Veliko tekočine in kakšen lekadol/nalgesin (kar, kakor ti sledim) tako ali tako jemlješ in počivanje (ni druge) . lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 29, 2023 Deli Objavljeno Marec 29, 2023 (popravljeno) "Moj firbec" mi nui dal miru, zato sem si zopet pomagal z mojim frendom Googlom, in ker sem imel "blago" povišano telesno temperaturo (37,3), mislim da imam samo prcej trdovraten prehlad. Gripa: Angina: Popravljeno Marec 29, 2023. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 31, 2023 Deli Objavljeno Marec 31, 2023 (popravljeno) Zaradi svojega slabega spomina , se danes zjutraj nisem spomnil, ali bo za podaljšanje registracije mojega skuterja potrebno pripeljati na tehnični pregled tudi moped , toda ker gdor ne reskira ne profitira , sem približno 200 m do Avtokrka prehodil kar brez skuterja, in se nazaj domov vrnil z njegovo podaljšano registracijo in obveznim zavarovanjem. Prijazna uslužbenka mi je povedala, da tehnični pregled ne bo potreben še 3 leta (vsakih 5 let). Popravljeno Marec 31, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 1, 2023 Deli Objavljeno April 1, 2023 (popravljeno) (vezalke) + moja hčerka in njen mož (trgovina) = ready to go to Ledinsko razpotje, po planinski poti, mimo rudniškega dimnika. Moji družini za nove pohodne palice kot darilo za moj rojstni dan prejšnji mesec. Popravljeno April 1, 2023. Popravil RobiRoberto franc, Joker in Pepos 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 3, 2023 Deli Objavljeno April 3, 2023 Včeraj sem imel za danes drugačen namen preizkusa novih vezalk https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t43/1.5/16/1f970.png na mojih "pohodnih pedolih" , in preizkus novih pohodnih palic , vendar mi je ponoči šef bacilov v mojem teleščku poslal SMS sporočilo, v katerem je napisal, da mu še ni uspelo vseh bacilov v mojem teleščku preusmirti iz njega kam drugam , in naj ta čas, dokler bo ta "preusmeritev" še trajla , jaz rajši še enkrat premislim , če je glede na moje bolj slabo splošnu stajne , sploh smislno in zame varno , da se na tako pot (hojo) sploh odpravim še sam brez spremstva ??? Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 4, 2023 Deli Objavljeno April 4, 2023 ... ... Joker in Pepos 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 5, 2023 Deli Objavljeno April 5, 2023 Q, x, y y, x, Q Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 (popravljeno) * * Popravljeno April 6, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 so ti cerado ukradli, da si se takoooo začudil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 "Odkrit" skuter na fotografiji ni moj, ampak je ob moji "pohodniški trasi", v Idriji vedno na istem mestu, celo zimo prekrit s cerado. Meteo.si - Uradna vremenska napived: Oblačnost bo čez dan naraščala, najbolj sončno bo v osrednji Sloveniji. Jutri bo oblačno, padavine bodo od severovzhoda čez dan zajele večji del Slovenije. Seveda bi poizkusil nekoč v prihodnosti priti tudi do Ledinskega razpotja (pred mojio prometno nesrečo že dvakrat), vendar se bojim, ker bi se lahko med hojo zaradi padca poškodoval in kdo in kdaj bi mi zaradi moje možne poškodbe kdo lahko pomagal ??? Joker in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 8, 2023 Deli Objavljeno April 8, 2023 Meteo.si - Uradna vremenska napoved: NAPOVED ZA SLOVENIJO / povzetek - Danes in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe, ki bodo manj pogoste na Primorskem. Dokaj sveže bo. Če mi tudi jutri vreme ne bo preprečilo , potem bom ta taden končno uspel hoditi vsak dan, in prehodil bom verjetno, zame kar lepo število kilometrov. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2023 Deli Objavljeno April 9, 2023 (popravljeno) Danes: . Ta teden: . Prihodnji teden bicikl: ? Popravljeno April 9, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2023 Deli Objavljeno April 10, 2023 (popravljeno) Mislim, da sem včeraj napisal: prihodnji teden bicikl ... ... in danes je že nov teden ... Zakaj se s kolesom odpeljem takoj po zajtrku in ne po kosilu, ko je zunanja temperatura precej bolj ugodna? Iz dveh razlogov. S polnim trebuhom sem precej bolj sposoben za na kavč , in vsak dan že pred kosilom, zaradi sonca prične pihati zelo močan "dolinski veter" ... Popravljeno April 10, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 11, 2023 Deli Objavljeno April 11, 2023 Med prazniki sem si privoščil veliko (preveč) odlične hrane , zato sem danes moral porabiti vsaj nekaj mega kalorij. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se