RobiRoberto Objavljeno April 12, 2023 Opozori Objavljeno April 12, 2023 ARSO Meteo: Danes bo zmerno do pretežno oblačno. Jutri bo oblačno in deževno, v gorah bo snežilo. amateur, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 ARSO METEO vremenska napoved: Danes bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva nad okoli 1400 m nad morjem, a se bo čez dan od severa spuščala in bo zvečer ob močnejših padavinah na nadmorski višini med 500 do 800 m. Sredi dneva bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem burja, le ob morju bo do večera pihal jugo. Popoldanske temperature bodo na severu od 0 do 6, drugod od 7 do 12, ob morju okoli 15 °C. Ponoči bodo padavine oslabele in prehodno marsikje ponehale, veter bo oslabel. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8 °C. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, predvsem v južni polovici Slovenije krajevne plohe, možna bo tudi kakšna nevihta. Ponekod bo pihal severozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12, ob morju okoli 14 °C. VS800 in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno April 13, 2023 Opozori Objavljeno April 13, 2023 Še vedno si želim s skuterjem obiskati Drežnico pri Kobaridu, da bi jo "videl od blzu", mogoče celo zaradi njihovi "avtohtonih" koz (?), med vračanjem nazaj proti domu pa bi se ustavil na Petrolu v Kobaridu in spil . Zato sem pravkar s pomočjo Google Zemljevidov "proučil" kako v Kobaridu do Napoleionoovega mostu, ker se od njega nadaljuje cesta proti Drežnici, in če se pravilno spomnim, je takoj za Napoleonovim mostom tudi smerokaz proti Drežnici. VS800, Joker, amateur in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno April 14, 2023 Opozori Objavljeno April 14, 2023 (popravljeno) Moja draga se je odločila da bo prenovila dnevno sobo, zato sem dobil nalogo, naj pospravim svoje narejene makete iz "omare" v dnevni sobi, zato sem včeraj poiskal ustezno veliko "škatlo", katera je imela "nekaj lukenj", in te luknje mi je moja hčerka rešila tako, da je škatlo od znotraj oblepila s časopisnim papirjem, jaz pa sem danes takoj po zajtrku že izpraznil omaro z mojimi maketami, in jih previdno zložil v pripravljeno škatlo, in zdi se mi, da kljub svoji nerodnosti nisem nobene makete polomil. Za moj obisk Drežnice, bo treba še malo počakati !!! Popravljeno April 14, 2023. Popravil RobiRoberto amateur, Joker in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno April 15, 2023 Opozori Objavljeno April 15, 2023 ARSO METEO: NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetrk - Danes in jutri bo oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe. Jutri bo na Primorskem zapihala burja. Danes toćno toliko kolikor sem si zastavil in prav dosti več tudi zmogel ne bi ... Pepos, amateur in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 16, 2023 Opozori Objavljeno April 16, 2023 Nedelja je dan za počitek: 10 km hoje, striženje, prhanje, na kavču ... Pepos in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno April 18, 2023 Opozori Objavljeno April 18, 2023 Ker pred vsakim odhodom od doma razmišljam o več stvareh naenkrat, je zaradi mojega zelo pomankljivega spomina, moja kolesarska čelada danes ostala na omarici v veži doma, kar pa sem opazil šele v Idrijski Beli, ko sem fotografiral "selfija". Svoj današnji namen sem vseeno uresničil tudi brez čelade, in hvala, da čelada ni bila nujno potrebna za zaščito moje glave (padec zaradi svoje krivde, ali krivde kakšnega drugega udeleženca v prometu. amateur, Pepos in Joker 3
zundapp Objavljeno April 18, 2023 Opozori Objavljeno April 18, 2023 Upam da polža vržeš z ceste v travo,...pa srečno in varno na cesti. amateur in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 18, 2023 Opozori Objavljeno April 18, 2023 (popravljeno) Zundap, ker "moji" polži niso na cesti, ampak na sedaj skoraj neprometni kolesarski stezi, jih pustim da nadaljujejo svojo počasno pot. Včeraj sem od Ministrstva za obrambo RS dobil dopis, da imajo na sedežu UE Postojna nekaj zame, in najprej sem s pomočjio mojega velikega prijatelja Googla poiskal kako sploh izgleda "ta stvar", in ko sem videl da je "kar simpatična", sem z Google Zemljevidi še izračunal kako dolga bo moja vožnja do Postojne in nazaj domov, za potrebno prevozno sredstvo pa še nisem odločen. Zakaj moje prevozno sredstvo? Zato ker po pošti medalje ne pošiljajo, lahko pa bi pooblastil koga drugega (koga ???), da bi medaljio za "borca" za neodvisnot Republike Slovenije prevzal zame in mi jo seveda tudi pripeljal domov. Kave na bencinskem servisu v Postojni, nisem pil že dooolgo časa ... Popravljeno April 18, 2023. Popravil RobiRoberto Pepos, zundapp, amateur in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno April 19, 2023 Opozori Objavljeno April 19, 2023 ARSO METEO: Dopoldne bo suho, popoldne bodo predvsem na zahodu in severu krajevne plohe. Jutri bo oblačno, marsikje bo deževalo. >>> <<< amateur, zundapp in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 20, 2023 Opozori Objavljeno April 20, 2023 (popravljeno) Kdor reskira (vreme), profitira (prevoženi kilometri. Popravljeno April 20, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, Pepos in amateur 3
RobiRoberto Objavljeno April 21, 2023 Opozori Objavljeno April 21, 2023 Danes sem si postavil cilj, da bo ob vrnitvi nazaj domov leva številka na kolesarskem štvcu 5 , in uspelo mi je, kljub temu da je od vračanja iz Godoviča in mad vožnjo še v Idrijsko Belo, ves čas "rosilo". Bicikl se bo posušil, pohodni "čevlji" tudi, oblačila se bojo oprala, jaz sem se oprhal ja itak, fotografije pa bojo nadomeščale moj slab spopmin. Kolesu (kolesarskem števcu) bolj zaupam glede izmerjenih prevoženih kilometrov, kakor telefonu (Road Tracker). amateur, Joker, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 22, 2023 Opozori Objavljeno April 22, 2023 Danes sem pričakoval, da bo po vrnitvi domov leva številka na mojem kolesarskem števcu 6, vendar je bila kar 7. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 23, 2023 Opozori Objavljeno April 23, 2023 (popravljeno) sigurno imam zelo debelo kožo .................... ker ne morem iz nje. Popravljeno April 23, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2023 Opozori Objavljeno April 25, 2023 (popravljeno) Danes se je tudi moja draga "vpisala v klub 60" / , in takoj zjutraj sem ji voščil, in tudi čestital, ker me že približno 40 let prenaša. Po zajtrku sem se najprej odpeljal "v Zalo" preveriti kakšno je stanje semaforjev, in še vedno sta dva (para) delujoča, le s to razliko, da tistega ki je bil bližje v smeri proti "Baraki" (Godoviču), zaradi sečnje dreves in grmovja nad cesto, premikajo vse bolj v smeri proti Podrateji (Idriji). ARSO: Danes bo spremenljivo s krajevnimi plohami, deloma nevihtami. Jutri bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne spremenljivo oblačno s plohami. Popravljeno April 25, 2023. Popravil RobiRoberto Pepos, Joker, franc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2023 Opozori Objavljeno April 26, 2023 Meteo.si : Danes bo sprva delno jasno, nato spremenljivo oblačno s plohami . Jutri bo delno sončno, popoldne ni izključena kakšna ploha. Rana ura zlata ura! MiNa, franc, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2023 Opozori Objavljeno April 27, 2023 ARSO METEO: Danes bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami. Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, pihal bo jugozahodnik. Med " pr' Likarc" in Podratejo (odcep za v Idrijsko Belo) je približno 1,5 km, in ko bo kolesarska steza ob tej cesti dokončana, jo bom seveda ponel s kamero na čeladi, da slučajno ne bom pozabil, kako se uporablja kamera, program Movie Maker, in objava na YouTube. Kolesarske stezemanjka še približno 100 , ob hiši, ki je nasproti okrepčevalnice pr' Zagodu. MiNa in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2023 Opozori Objavljeno April 28, 2023 (popravljeno) 1. ARSO METEO: Popoldne bo zmerno, ponekod tudi pretežno oblačno ter večinoma suho vreme. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 21 °C. Jutri bo delno jasno, popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 10, najvišje dnevne od 19 do 24 °C. 2. Danes sem imel namen z biciklom prevoziti 60 km, toda ko sem na četrti "obratni točki" na biciklovem števcu videl, da sem 60 km že prevozil, sem se odločil, da bom poizkusil, če še zmorem prevoziti 100 km ? 3. Med vračanjem nazaj proti domu, me je zadnjih 10 do 15 km "namakal" rahel dežek. Popravljeno April 28, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in MiNa 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2023 Opozori Objavljeno April 29, 2023 (popravljeno) Danes "popravni izpit", ker sem včeraj za več kakor 30 % prevozil včeraj načrtovano število kilometrov. Popravljeno April 29, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2023 Opozori Objavljeno April 30, 2023 ARSO METEO: Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, možne bodo posamezne krajevne plohe. Pihal bo vzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20, na Primorskem ob šibki burji do 23 °C. Ponoči bo delno jasno. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila. Jutranje temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem od 10 do 14 °C. Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in do večera večinoma suho. Pihal bo šibak vzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 22 °C. Proti večeru se bodo na jugu Slovenije začele pojavljati plohe. Danes s tovarišem Dežjem ninava enakega urnika ... TV imam seveda delujočo, jer je danes Moto GP iz Španije (?), zato je računalnika za danes dovolj !!! Joker in MiNa 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2023 Opozori Objavljeno Maj 1, 2023 1. maj je praznik dela, in ne praznik ležanja na kavču in prekomernega polnjenja trebuha s prazničnimi dobrotomi. MiNa in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 (popravljeno) Danes mi vreme služi, tako da sem se končno odločil za "kavč dan", in počitek mojih nožnih mišic ... Popravljeno Maj 2, 2023. Popravil RobiRoberto MiNa in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 2, 2023 Opozori Objavljeno Maj 2, 2023 (popravljeno) Če jutri dopoldne ne bo dežja, moram odpeljati bicikl na popravilo v KC Bonča, ker mi že nekaj časa menjalnik nagaja tako, da mi veriga med obračanjem pedal "rožlja", in da moram prestaviti verigo na najmanši sprednji zobnik kar roćno s pomočj prsta ... Dopoldne sem "ročno" preizkušal tudi kolesarski števec, in če sem s prstom malo močneje pritisnil na njegov "ekran", je kar samodejno menjal prikaz ene od nekaj njegovih "funkcij" katere ima na voljo = nov števec ... Popravljeno Maj 2, 2023. Popravil RobiRoberto MiNa 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se