RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2023 Opozori Objavljeno Junij 7, 2023 Tako kakor sem si danes med zajtrkom "zastavil", tako sem tudi "izpeljal", čeprav mi je bilo preverjanje tlaka v obeh gumah in njuno dopolnjevanje, ter polnjenje skoraj čisto praznege rezervarja, ne vem zakaj, odveč. VS800, Pepos, franc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 8, 2023 Opozori Objavljeno Junij 8, 2023 (popravljeno) ARSO METEO: Danes in jutri bo spremenljivo oblačno s popoldanskimi plohami in nevihtami. Popravljeno Junij 8, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2023 Opozori Objavljeno Junij 9, 2023 Med današnjim zajtrkom sem sklenil - vožnja s kolesom samo do Idrijske Bele, in izšlo se je kakor že velikokrat. 7.30 - 15 stopinj, 9.45 - 20 stopinj. VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 10, 2023 Opozori Objavljeno Junij 10, 2023 (popravljeno) / 48 fotografij / 105 km / bolj star bolj nor / Popravljeno Junij 10, 2023. Popravil RobiRoberto trebor in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2023 Opozori Objavljeno Junij 11, 2023 Danes sem bil delni predvozač kolesarskega maratona Franja. Joker, VS800 in Pepos 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 12, 2023 Opozori Objavljeno Junij 12, 2023 Danes manjka Sport Trackerjev zapis moje vožnje s kolesom, kar sem vedel že včeraj zvečer, ker mi je "mujo" sporočil da imam samo še 0,41 € "na računu", zato sem danes svojo vožnjo načrtoval tako, da bo prevoženih približno 30 km, in da se bom med vračanjem domov ustavil na bližnjem OMV servisu, in si kupil Telekom kartico za 10 €. Kartice do sedaj še nisem uporabil, kar bom storil po kosilu, da si ne bi pred kosilom slučajno pokvari apetita ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 12, 2023 Opozori Objavljeno Junij 12, 2023 Za vsak primer sem si po dobrem kosilu skuhal še dobro kavo in jo tudi spil v hrupu "rovokopača" na toplem balkonu, vendar "vsa ta ceremonija" pred polnjenem računa na mojem mujotu ni bila potrebna, ker mi ga je uspelo napolniti v prvem poizkusu, in mi tokrat ni bilo treba poklicati "centra" za pomoč uporabnikom.
RobiRoberto Objavljeno Junij 13, 2023 Opozori Objavljeno Junij 13, 2023 (popravljeno) Danes mi je uspelo najti Tolminska korita, za kar se lahko zahvalim ustrezni markaciji na pravih mestih, ogled korit pa samo če me bo do njih kdo pripeljal z avtom, v katerem se bojo vozile tudi moje pohodne palice !!! Pogrešam današnji Sport Trackerjev zapis, samo zaradi njegovega grafa !!! Popravljeno Junij 13, 2023. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 14, 2023 Opozori Objavljeno Junij 14, 2023 Po včerajšnjih prevoženih kilometrih , sem si moral danes takoj po zajtrku malo "razmigati" nožne mišice , da me slučajno ne bi "zagrabil" nožni mišični krč. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2023 Opozori Objavljeno Junij 15, 2023 Danes po kosilu: kavč + TV (kolesarska dirka po Sloveniji) + hčerkin sljadoljed. Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2023 Opozori Objavljeno Junij 16, 2023 Danes je kar 54 fotografij ... Iz časa pred mojo prometno nesrečo se seveda ne spominjam če sem se kdaj, najbrž še z Yamaho, že peljal čez hudičev most, po nesreči pa enkrat sigurno, in sicer takrat, ko sem obiskal Dantejevo jamo. Danes sem to izvedel še z biciklom, in zopet sem imel srečo z vremenom. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 17, 2023 Opozori Objavljeno Junij 17, 2023 Šta da kažem ??? Bolje da ne kažem ništa. Danes bom zelo TV "zaposlen": kvalifikacije Moped GP in kolesarska dirka po Sloveniji, po meni še kar znanih krajih, od Škofje Loke naprej. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 18, 2023 Opozori Objavljeno Junij 18, 2023 (popravljeno) Zaradi današnjega prenosa Moto GP in kolesarstva, sem se imel danes zjutraj namen odpeljati samo v Idrijsko Belo, vendar sem si med zajtrkom premislil. Zelo sem zadovoljen z danes prevoženimi kilometri, še bolj pa s tem, da nisem omagal in sem prrevozil tudi oba moja današnja "gorska cilja". Popravljeno Junij 18, 2023. Popravil RobiRoberto MiNa in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2023 Opozori Objavljeno Junij 19, 2023 Danes, kar je bil moj včerajšnji namen, v Cerknu pr' Jušku, in nazaj domov, z "minimalnim kilometrskim dodatkom" ... Joker in MiNa 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2023 Opozori Objavljeno Junij 20, 2023 Ko sem se danes vrnil domov, sem se najprej sprhal, potem pa telefoniral v PB Idrija, in rezerviral enoposteljno sobo na zaprtem oddelku za zgornjo polovičko mojega teleščka za jutri, nato pa sem telefoniral še v Ortopedsko bolnišnico Valdoltra, in rezerviral enoposteljno sobo za spodnji del mojega teleščka, prav tako za jutri. Danes je 57 fotografij ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2023 Opozori Objavljeno Junij 21, 2023 (popravljeno) Kolesarski klin se klinom izbija. Danes sem posnel kolesarsko stezo Likarca - Podrateja, vendar posnetka še nisem prenesel iz kamere na računalnik, ker me je strah , da mi snemanje ni uspelo. ARSO METEO: Danes in jutri bo sončno in vroče. Danes pozno popoldne ali zvečer bodo v severni in severovzhodni Sloveniji nevihte. Popravljeno Junij 21, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2023 Opozori Objavljeno Junij 21, 2023 Ker sem cepec na trinajsto potenco , bom moral kolesarsko stezo še enkrat posneti, ker mi je računalnik pri poizkusu prenosa danes posnetega videa ponudil možnost izbrisa le tega, in ker sem pri prenosu fotografij iz fotoaparata na računalnik navajen, da me računalnik pred prenosom fotografij vedno vpraša ali naj po prenosu zbriše vse prenesene fotografije s spominske kartice, sem to kar potrdil, in ko me je računalnik še enkrat vprašal če sem v to prepričan, sem to še enkrat potrdil, in tako ostal brez današnjega posnetka.
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2023 Opozori Objavljeno Junij 22, 2023 Danes sem s kamero na čeladi zopet želel posneti potek kolesarske steze od Likarce do Podrateje, vendar mi snemanje zopet ni uspelo, zato bom med popoldanskim "vručinskim udarom", na kavču poizkusil ugotoviti kaj počnem narobe ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2023 Opozori Objavljeno Junij 22, 2023 Z mojo Sony kamero ni nič narobe, narobe je le z menoj, kar je ITAK vsem znano, in kamero sem preizkusil še doma na balkon, kjer ni več bilo težav, kako mi je pa posnetek uspelo objaviti na Youtube, pa niti slučajno ne vem, ker mi je Youtube ves čas sporočal da je moj posnetek z nepravilno končnico, in če se ne motim, sem ga zadnjič shranil v obliki za objavo na Youtube (?). Glasba je "avstrijska domača" ... trebor 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2023 Opozori Objavljeno Junij 23, 2023 Moje dokaj zgodnje prebujanje in takoj po zajtrku z biciklom odhod od doma, ima tudi vsaj tri dobre plati: prijetna temperatura , brezvetrje , in še brez padavin , katere so večkrat napovedane za popoldne. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2023 Opozori Objavljeno Junij 23, 2023 Danes zjutraj me ni zopet razočarala moja mini kamera, ker je lepo posnela mojo vožnjo s kolesom po kolesarski stezi Likarca - Podrateja, ampak sem razočaran sam nad seboj, ker nisem več znal na posnetku nadomestiti šumenja zraku z glasbo. Imel sem izbran "komad" od skupine Smokie, vendar se je moje glazbeno opremljanje ustavilo že pri pretvorbi "originala" v MP3 obliko, zato "sem imel vsega dovolj", in video objavil pač takšen, kolikor sem ga znal urediti. Vožnja s kolesom + fotografije + snemanje s kamero + objava na Youtube = več pozitivov kakor negativov.
GeeSXer Objavljeno Junij 23, 2023 Opozori Objavljeno Junij 23, 2023 V win imaš urejevalnik videa. Spodaj levo zvok izključiš, ter desno zgoraj dodaš nov zvok. Pazi le na avtorske pravice. YT kar izbriše zvok v nasprotju z avtorskimi. se opravičujem ker sem uporabil tvoj video. io-Kolesarskasteza.mp4 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2023 Opozori Objavljeno Junij 24, 2023 Priznam, da sem MONA: 49 fotografij ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2023 Opozori Objavljeno Junij 26, 2023 (popravljeno) Danes zjutraj sem se odpeljal pogledat zakaj je bila včeraj popolna zapora prometa Idrija (Podrateja) - Godovič, vendar nisem videl ničesar kar bi bilo lahko vzrok za to. Videl sem le to, da sta od prejšnih treh semaforjev sedaj samo še dva, in da je prvi premaknjen "malo nazaj" v smeri proti Podrateji. Popravljeno Junij 26, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se