RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2023 Opozori Objavljeno Junij 27, 2023 Meteo.si - Uradna vremenska napoved: Danes bo spremenljivo s plohami in nevihtami. Zapihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zvečer šibka burja. Jutri čez dan se bo delno razjasnilo. Joker in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2023 Opozori Objavljeno Junij 27, 2023 (popravljeno) Ob 23. 6. 2023 ob 19:14, GeeSXer pravi: V win imaš urejevalnik videa. Spodaj levo zvok izključiš, ter desno zgoraj dodaš nov zvok. Pazi le na avtorske pravice. YT kar izbriše zvok v nasprotju z avtorskimi. se opravičujem ker sem uporabil tvoj video. io-Kolesarskasteza.mp4 392.55 MB · 0 downloads Imam vsaj eno dobro stran, in ta je, da težko odneham, kadar "me kaj žuli". Zdi se mi, da sem preden sem pozabil, glas kamere in glas vnešene glasbe "raguliral" z eno "ikono" v programu Movie Maker, pravkar pa mi je to uspelo tako, da sem v Movie Maker meniju Edit zmanšel zvok kamere na ničlo, v meniju Options, pa zvok glasbe okrepil do največje vrednosti. Glasba je za približno pol minute prekratka. Medtem ko se je video objavljal na YouTube, sem s privoščil zasluženi sladoljed ... Želel sem izbrisati video v "Copy / Paste, to mi pa ni uspelo , ampak "od viška ne boli glava" ... Popravljeno Junij 27, 2023. Popravil RobiRoberto GeeSXer 1
GeeSXer Objavljeno Junij 27, 2023 Opozori Objavljeno Junij 27, 2023 Na YT imaš dosti navodil in nasvetov RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 28, 2023 Opozori Objavljeno Junij 28, 2023 17 / 19 stopinj / veter / v Idrijski Beli nekaj kapljic / treniram za Tour de France. Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 29, 2023 Opozori Objavljeno Junij 29, 2023 Danes sem si zopet zaželel dopoldansko v Piceriji / Slaščičarni na Mostu na Soči. Joker in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 30, 2023 Opozori Objavljeno Junij 30, 2023 (popravljeno) Danes me je zanimalo, če je "v Zali" kakšen semafor manj, in res sta bila danes samo še dva. Če se pravilno spomnim, na tabli za obvestila piše, da bodo dela trajala do 30. avgusta. Dopoldansko v Certknu pr' Jušku itak, ker zraven kofeta dobim tudi "napolitanko". Popravljeno Junij 30, 2023. Popravil RobiRoberto Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 1, 2023 Opozori Objavljeno Julij 1, 2023 Danes me je najprej rahlo "opršilo" v Idrijski Beli, bolj konkretno pa sem se moral zavarovati pred dežjem med vzponom proti Oblakovem vrhu, za spust nazaj v dolino pa še malo bolj (tudi vetrovkina kapuca). Vožnja nazaj v dolino je bila danes precej bolj počasna in previdna kakor ponavadi. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2023 Opozori Objavljeno Julij 2, 2023 Ob nedeljah sem abonent na dopoldansko v piceriji / kavarni na Mostu na Soči. Joker in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2023 Opozori Objavljeno Julij 3, 2023 Danes sem imel namen s kolesom prevoziti še 43 km, toda dež mi je to onemogočil, s čemer pa je koristil mojima, po prejšnjem tednu prevoženih kilometrih , nogama. Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2023 Opozori Objavljeno Julij 3, 2023 Sprašujem za mojo drego. Ali ga je možno kupiti v lekarni brez recepta, za mojo upoprabo? Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2023 Opozori Objavljeno Julij 4, 2023 (popravljeno) 17 / 23 stopinj Popravljeno Julij 4, 2023. Popravil RobiRoberto Pepos in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2023 Opozori Objavljeno Julij 5, 2023 Danes dopoldne je dež pripotoval v Idrijo 5 minut za tem, ko sem se jaz vrnil domov, in čez 10 minut odpotoval naprej proti severovzhodu. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2023 Opozori Objavljeno Julij 6, 2023 Danes sem se imal namen odpeljati s kolesom do Kalc, vendar sem se med vožnjo spomnil, da že dolgo časa nisem bil na obisko pri PRIJATELJU in njegovi družini v Logatcu, zato sem svojo vožnjo s Kalc nadaljeval naprej, na dopoldansko pri Prijatelju in njegovi Psički, in mi je povrnilo dovolj moči še za vožnjo nazaj domov. 17 / 23 stopinj. Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 7, 2023 Opozori Objavljeno Julij 7, 2023 (popravljeno) Dans sem si po dooolgmu času zopet zaželel v cerkljanskmu Hotelu, in v njemu jo zopet dolgo časa na bom pil, ker je 50 centov dražja kot u ostalih cerklanjskih "beznicah". Pred odhodom od doma sem najprej dopolnil obe zračnici na kolesu , in potem je bicikl letu kot sneta skira ... Popoldne Tur de France - ni mi hudega ... / Popravljeno Julij 7, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 8, 2023 Opozori Objavljeno Julij 8, 2023 Med današnjim zajtrkom me je moja draga vprašala če nameravam tudi danes kam iti s kolesom, in odgovoril sem ji da se bom odpeljal na na Most na Soči, in odgovorila mi je, da ko se bom vrnil nazaj domov, nje še ne bo nazaj domov (kam je šla ). Take imam ... Pričakoval sem da bo doma vsaj moja hčerka s svojo družino, vendar tudi nji ni bilo. Ričet iz konzerve ... Ko sem se odpeljal od doma je bilo na termometru 13 stopinj, ko sem se vrnil domov pa 14 stopinj več. Sledi: sladoljed in Tour de France. smasher, franc in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2023 Opozori Objavljeno Julij 9, 2023 Po današnji vrnitvi domon, najprej striženje, nato prhanje, in po prhanju dopoldansko . Nedelja, po dobrem kosilu (danes kuha hčerka ), je čas za počitek in gledanje prenosa Tour De France ... Joker in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2023 Opozori Objavljeno Julij 9, 2023 (popravljeno) Še 15 minut do začetka današnjega TV prenosa Tuor de France. Vrata v cerkev sv. Barbare so bila danes seveda zaklenjena, zato sem si seveda pomagal z Googlom, da bom sploh vedel kako ta cerkev izgleda znotraj. Popravljeno Julij 9, 2023. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 10, 2023 Opozori Objavljeno Julij 10, 2023 Prejšnji teden in danes, zaradi itak. franc, VS800, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 11, 2023 Opozori Objavljeno Julij 11, 2023 (popravljeno) Danes sem najprej previril, če sta v Idrijski Zali še vedno dva semaforja (itak), potem pa sem se odpeljal še v Cekno na z napolitanko pr' Jušku. Popravljeno Julij 11, 2023. Popravil RobiRoberto VS800, Joker, Pepos in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 12, 2023 Opozori Objavljeno Julij 12, 2023 (popravljeno) 20 / 26 stopinj. Danes me je dokaj zgodaj zbudilo močno grmenje in "pokanje" bliskov, toda ko sem peljal Karmo na njen jutranji "zunanji WC" ni več deževalo , zato sem uresničil svoj današnji namen, tudi s v baru Sabina v Cerknu, kjer ga do danes še nisem pil. Po tej objavi sledi porcija sladoljeda, in gledanje današnje etape, zame še začetnikov, na Tour de France. Popravljeno Julij 12, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 13, 2023 Opozori Objavljeno Julij 13, 2023 (popravljeno) Danes ponoči smo v Idriji zopet imeli "vremenski disko na prostem", in pravkar zopet. Norci imamo pač srečo (vremensko). Popravljeno Julij 13, 2023. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2023 Opozori Objavljeno Julij 14, 2023 1. Danes sem imel namen obiskati mojega nekdanjega modelarskega prijatelja, vendar se med vožnjo nisem spomnil kje je hiša v kateri živi, spomnim se le to da hiša ni čisto ob cesti, in je zato treba nekje zaviti s ceste levo, toda kje, moja poškodovana glava ni več vedela. 2. Pri Turko v Hotedrši do danes najbrž še nisem pil, ker je Hotedršica že preblizu Idrije, oziroma mojega doma, zato sem si današnjo dopoldansko končno privošil tudi pri Turku. VS800, Pepos in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2023 Opozori Objavljeno Julij 15, 2023 (popravljeno) Na OMV bencinskemu servisu v Postojni nisem pil prav velikokrat, toda ker bo MOL kupil OMV, sem se danes s kolesom zadnjič odpeljal v Postojno na na OMV. Bolj Star, Bolj Nor, ITAK !!! Popravljeno Julij 15, 2023. Popravil RobiRoberto franc in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 16, 2023 Opozori Objavljeno Julij 16, 2023 Danes , ... ..., ta teden , ... ..., jutri pregled v Valdoltri (prevoz / vročina). Joker in VS800 2
Joker Objavljeno Julij 17, 2023 Opozori Objavljeno Julij 17, 2023 Ob 14. 7. 2023 ob 12:49, RobiRoberto pravi: 1. Danes sem imel namen obiskati mojega nekdanjega modelarskega prijatelja, vendar se med vožnjo nisem spomnil kje je hiša v kateri živi, spomnim se le to da hiša ni čisto ob cesti, in je zato treba nekje zaviti s ceste levo, toda kje, moja poškodovana glava ni več vedela. Katerega? Morda ti lahko pomagam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se