RobiRoberto Objavljeno Avgust 25, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2023 To ni bila moja zamisel, ampak zamisel moje hčerke in njenega moža, in res sploh ne razmišljam da bi menjaval kolo, dokler mi to tako dobro služi. Enkrat v "bližnji prihodnosti" "štelanje" manjalnika, in to bo to. Danes 21 stopinj / 31 stopinj. Roberto . Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2023 Nič novega, razen 95 km na mojem kolesarskem števcu. Joker in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 27, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2023 Danes 19 / 28 stopinj, ta teden ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2023 Včeraj je bil za danes že za zjutraj napovedan "vremenski kaos", in ko sem pogledal radarsko sliko padavin, sem ugotovil, da je ta "kaos" še v Italiji, zato sem se s kolesom vseeno odpeljal od doma, in uspelo mi je prevoziti vso današnjo željeno "traso", kljub temu, da je med vožnjo tudi malo deževalo, vendar ne toliko, da bi si moral oblečti dežno vetrovko , v kateri bi se itak samo "skuhal" ... VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2023 Ne spomnim se (ITAK ), če sem kdaj že pil v Domu pod Planino na Trebiji (nekoč "v kleti" tudi disko ), in od danes imam tudi to "odkljukano" na mojem seznamu želja , za 1,10 €. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 Danes dopoldne sem se imel namen s kolesom odpeljati v slaščičarno / pekarno v Mostu na Soči na in čokoladni kifelčjček , da bi se malo "kilsko" podkrepil , vendar to zaradi vremena najbrž ne bo mogoče. Mogoče popoldne, ker je vremenska napoved, da bojo padavine popoldne počasi pojenjale?
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 (popravljeno) Kdor ne ve in zato vpraša ni bedak, bedak je tisti ki ne ve in ne vpraša ... Že precej časa opažam kako se na cesti dobro vidi rdeča "pozicijska kolersarska zadnja svetilka" pri tistih ki vozijo pred menoj in jo že imajo na svojem kolesu, in doma sem omenil, da si jo bom tudi jaz kupil za svoje kolo, in še prededen sem se odpeljal vprašati o njenem nakupu v KC Bonča v Idriji, mi jo je že kupil in prinesel hčerkin mož. Montaža svetilke je preprosta, toda na nosilcu sedeža imam že "torbico" z nujnim kolesarskim orodjem, katero je še bolj pomembno kakor "pozicijska svtilka". Med vožnjo sem že videl tudi tak primer, ko je kolesar imel torbico in svetilko, vendar si nisem podrobno ogledal kako je to imel tehnično izpeljano ... Popravljeno Avgust 30, 2023. Popravil RobiRoberto
raza Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 Pod torbico je še dovolj placa za montažo svetilke, po sliki sodeč.
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 Google itak vse ve, in jaz bi rabil drugačno svetilko, če ne bom česa izzumil ???
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2023 Raza HVALA za nasvet , sedaj pa moram ša poiskati obe "pritrdilni gumici", ker sem ju nekam odložil, in se ne spomnim kam. Akumulator svetilke se že polni in napolnjen naj bi omogočil 6 ur delovanja. Škoda ker svetilka ni "bliskavka", ker se mi zdi, da tiste še bolj "padejo v oči. Upam, da mi bo uspelo najti obe "prtrdilni gumici", ker če mi ne bo, sledi samomor iz zasede ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 31, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2023 31. avgust, 14 / 21 stopinj, v Logatcu pr' prjatlu. Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno September 1, 2023 Opozori Objavljeno September 1, 2023 Avgust. Danes, 1. september. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 2, 2023 Opozori Objavljeno September 2, 2023 Danes zjutraj sta se moji nogi "upuntali" , da se ne bosta zopet izčrpavli z vožnjo v Logatec na , zato sem zjutraj najprej preveril, če skuterjev akumulator po toliko časa nedejavnosti še zmore pognati skuterjev zaganjač, in na mojee veliko opresenečenje, je skuter "vžgal" že po tretjem pritiku na stikalo zaganjača . Sledilo je "hitro pranje" zelo zaprašenega skuterja kar s cevjo za zalivanje , oblačenje moped oblačila (14 / 21 stopinj), obisk Idrijskega Petrola in dopolnjevanje obeh zračnic, kateri sta obe vsebovali samo še polovico pootebnega tlaka . Vožnja v Logatec "BP", v Logatcu razočaranje ker pri "mojem" kuharju" ni bilo nikogar doma , vendar sem njihov odsotnost nadomestil, z mojim današnjim dopoldanskim v Navigator Pab. Vožnja nazaj domov BP ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 3, 2023 Opozori Objavljeno September 3, 2023 je mojga picikla vladar ... Danes sem upal, da bo na mojem kolesarskem števcu zopet trimestno število (100 ...), vendar mi je za to zmanjkalo ceste in moči ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 4, 2023 Opozori Objavljeno September 4, 2023 Danes sem pred odhodom od doma najprej "naoljil" kolesovo verigo, katere že precej časa nisem, zato je bila moja današnja vožnja precej tišja kakor nekaj zadnjih, ker se kolesove verige ni več slišalo. Koliko kolesarskih kilometrov bosta moji nogi še zmogli letos , in kakšno bo skupnio število mojih letošnjih kilometrov prevoženih s kolesom ??? franc 1
RobiRoberto Objavljeno September 5, 2023 Opozori Objavljeno September 5, 2023 Danes 24,5 km s kolesom in 2,5 km peš iz KC Bonča Idrija domov, ker je kolo ostalo na servisu, zaradi ponovnih težav z menjalnikom, katere so mi med včerajšnjo vožnjo "delale sive lase", ker sem razmišljal tudi o tem, da obstaja možnost, da se mi kolesova veriga "utrže" ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2023 Opozori Objavljeno September 6, 2023 Ko sem včeraj v KC Bonča "razlagal kaj počne menjalnik na mojem kolesu ("ropotanje" verige in samodejno prestavljanje eno prestavo "nižje" - na manjši zadnji zobnik), je včerajšnji zame nov serviser, takoj opazil, da se to dogaja zato, ker je "zadnji del" menjaklnika "zvit". Kljub temu da si moji nogi zaslužita kakšen dan počitka, vseeno nestrpno pričakujem SMS sporočilo iz kc Bonča, da je moj bicikl popravljen. Če je moj izračun pravilen, mi do letos željene količine prevoženih kilometrov manjka še približno 1.000 in 200 .
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2023 Opozori Objavljeno September 6, 2023 SMS pravkar: Kolo je popravljeno, LP KC Bonča.
franc Objavljeno September 6, 2023 Opozori Objavljeno September 6, 2023 Robi, to je verjetno posledica tega, da zelo rad "obešaš" in naslanjaš kolo na stran kjer je menjalnik. Na to smo te tukaj že opozarjali. Torej ali s tem nehaš ali si omisliš ščitnik menjalnika. lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2023 Opozori Objavljeno September 6, 2023 (popravljeno) Nova veriga in nastavitev menjalnika. Popravljeno September 6, 2023. Popravil RobiRoberto franc in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 Danes sem imal drugačen namen ..., ,... toda še pred Stražo / Želinom sem na srečo ugotovil , da sem doma pozabil fotoaparat ... 13 / 23 stopinj. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2023 Opozori Objavljeno September 7, 2023 10.000 - 9.176 = 824 Toliko kilometrov bi še rad prevozil letos. Kolo je zopet OK in upam, da bojo tudi moje nožne kosti in mišice to še zmogle.
RobiRoberto Objavljeno September 8, 2023 Opozori Objavljeno September 8, 2023 V sredo 6. septembra je bila petnajsta obletnica moje prometne nesreče , zato sem se danes dopoldne povabil v Kanal ob Soči, na najcenešo in rogljiček do sedaj, za 2,2 € ... 7.15 / 13 stopinj, 14.30 / 26 stopinj. Joker in franc 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 9, 2023 Opozori Objavljeno September 9, 2023 Morm kupiti novo osebno tehtnico, ker sedanja laže, ker mi je danes zjutraj izmerila samo 57,5 kg / 182 cm. 7.30 - 13 stopinj, 13.30 - 26 stopinj. Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2023 Opozori Objavljeno September 10, 2023 7.30 =======> 13 stopinj, 13.30 =======> 18 stopinj. Danes je v slaščičarni na Mostu na Soči že zmajkalo rogljičkov, zato sem si, ker je nedelja, privoščil čokoladni mafin , za potrebno energijo za vračanje domov. franc in Joker 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se