RobiRoberto Objavljeno September 11, 2023 Opozori Objavljeno September 11, 2023 ... ... VS800 in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 11, 2023 Opozori Objavljeno September 11, 2023 Vreme prejšnji teden mi je omogočilo, da sem se s piciklom lahko vozil vsak dan. Kugelschreiber, Joker in franc 3
RobiRoberto Objavljeno September 12, 2023 Opozori Objavljeno September 12, 2023 (popravljeno) Danes dopoldne v Logatcu samo brez rogljička ali mafina, ker hujšam. Iz Idrije do doma 3 kilometre peš, ker je kolo ostalo na popravilu v KC Bonča, zaradi izrabljene osi sprednjih treh zobnikov in gonilk. Ker je ta os v KC Bončana na zalogi, bo jutri moje kolo že priipravljeno za prevzem, in pravkar sem iz KC Bonča sprejel SMS obvestilo, da je kolo popravljeno , vendar jaz nisem pripravljen, da bi šel sedaj ponj. Andrej ??? Popravljeno September 12, 2023. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in GoBobi 3
GoBobi Objavljeno September 12, 2023 Opozori Objavljeno September 12, 2023 Andrej ??? Ne, sem tisti, kot je tablica na mopedu😊🤘.
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2023 Opozori Objavljeno September 13, 2023 Povedal si mi svoje ime, vendar sem ga do doma že pozabil ... Mislim pa, da se tvoje ime vseeno začne s črko A ?
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2023 Opozori Objavljeno September 13, 2023 15 stopinj - peš po popravljen bicikl, 60 kilometrski preizkus popravljenega bicikla - 25 stopinj. Joker 1
GoBobi Objavljeno September 13, 2023 Opozori Objavljeno September 13, 2023 pred 10 urami, RobiRoberto pravi: Povedal si mi svoje ime, vendar sem ga do doma že pozabil ... Mislim pa, da se tvoje ime vseeno začne s črko A ? Vasja mi je ime, kličejo me pa Bobi zaradi priimka😊.
RobiRoberto Objavljeno September 14, 2023 Opozori Objavljeno September 14, 2023 Še vedno "lovim" verjetno mojih zadnjih 10.000 kilometrov prevoženih v enem letu, zato sem si omislil še eno na OMV v Postojni, skozi Vipavo. "Obračun" trenutnega stanja mojih letos prevoženih kilometrov bo 1. oktobra, in po tem obračunu bom videl, če se mi še splača riniti z mojo glavo skozi zid, ali naj raje končno odločim samo za kavč, in pridobitev vsaj 25 kilogramov, ki mi manjkajo ...
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2023 Opozori Objavljeno September 15, 2023 (popravljeno) Ker včeraj nisem gledal večernih poročil (19.00), si danes nisem upal prevoziti občinske meje, zato ker bi lahko bil zopet v veljavi kovid ukrep - prepoved prehoda v drugo občino ... Popravljeno September 15, 2023. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2023 Opozori Objavljeno September 16, 2023 (popravljeno) Ostala mi je še 138 km vožnja Idrija -Ajdovščina - Nova Gorica - Most na Soči - Idrija, katere pa ne vem če se jo bom še enkrat lotil, ker sem v prvem poizkusu omagal v Mostu na Soči, in je morala priti po mene in bicikl moja draga ... Popravljeno September 16, 2023. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber, Joker in GoBobi 2 1
RobiRoberto Objavljeno September 17, 2023 Opozori Objavljeno September 17, 2023 Nedelja je dan za kavč, počitek, , in obračun s kolesom prevoženih kilometrovta teden, po tem, ko se vrneš domov iz današnje vožnje ... franc 1
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2023 Opozori Objavljeno September 18, 2023 (popravljeno) ---> <--- Popravljeno September 18, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 19, 2023 Opozori Objavljeno September 19, 2023 Do prvega oktobra je še 11 dni, in nisem še pozabil, da moram takrat narediti obračun letošnjih kilometrov prevežeenih s kolesom, da bom videl, če se mi še splača kolesariti do letošnjega željenega števila prevoženih kilometrov, ali bo bolj pametno da se odločim za kavč, in začnem delalati na mojem telesnem primankljaju 20 kilogramov ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2023 Opozori Objavljeno September 20, 2023 Danes že četri dan v "Idrijski Zali" ni več nobenega semaforja in delovnega stroja , zato predvidevam, da so dela na cesti Idrija (Podrateja) - Godovič (pr' barak) najbrž končana. franc, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno September 21, 2023 Opozori Objavljeno September 21, 2023 Danes sem se imel namen odpeljati do slapu Boka, vendar nisem prišel do njega, ker me je dež že pred njim preusmeril nazaj proti Kobaridu. Dežno vetrovko sem oblekel tikrat, in slekek dvakrat, zadnjič sem jo oblekel v Dolenji Trebuši in je do doma nisem več slekel. đ franc in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 22, 2023 Opozori Objavljeno September 22, 2023 (popravljeno) Danes je bil moj name brezplačna v Logatcu , toda trenutno v Idriji dežuje (ploha). Ker sem kronično radoveden , me je zanimalo koliko vožnje mi je včeraj še manjkalo da slapu Boka, in Google Maps so izračunali, da mi je mankalo samo še 3 kilometre , do v Bovcu pa še 9 kilometrov. Popravljeno September 22, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 23, 2023 Opozori Objavljeno September 23, 2023 Tudi današnja zastonj v Logarcu odpade . Sicer sem malo upal, da se vremenarji tokrat motijo , toda iz teh orehov ne bo potice ... Moj telešček nima nič proti temu da bom danes cel dan doma , toda kakor vedno, moj telešček in moja nespamet nimata enakih želja in potreb ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno September 24, 2023 Opozori Objavljeno September 24, 2023 (popravljeno) Zunanja temperatura ob mojem današnjem odhodu od doma je bila 12 stopinj, ob vrnitvi nazaj domov pa 15 stopinj. Upal sem, da bo danes na mojem kolesarskem števcu zopet trimestno število prevoženih kilometrov, toda "malo sem se zakalkuliral, vendar sem z danes prevoženim številolm kilometrov vseeno zelo zadovoljen, v takih vremenskih pogojih ... Popravljeno September 24, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in franc 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 25, 2023 Opozori Objavljeno September 25, 2023 * 12 / 19 stopinj * Joker in franc 1 1
RobiRoberto Objavljeno September 27, 2023 Opozori Objavljeno September 27, 2023 S sem v "Becu" že bil, z biciklom pa še ne, zato sem to naredil včeraj, "zaradi" . franc, Kawasaki_rider, VS800 in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2023 Včeraj (sobota) ob odhodu od doma 11 stopinj, danes (nedelja) ob odhodu od doma 11 stopinj. franc in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2023 Zadnjih 30 dni sem se s kolesom peljal 23-krat in povpečno prevozil 89,69 kilometrov na dan. GeeSXer, Joker, franc in 1 other 1 3
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 1, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2023 Roberto, par let nazaj si me prepriceval, da ni nobene šanse, da bi ti še lahko prikolesaril do Abrama na Nanosu…zdej pa pokaš poprečno 90km na dan?? TOTAL RESPECT. franc, RobiRoberto in Joker 2 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2023 V pripravi ... Kugelschreiber in Joker 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se