RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2023 Moj računik je okužen. Ali kdo pozna ta virus? Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2023 Ob 14. 9. 2023 ob 9:24, RobiRoberto pravi: Še vedno "lovim" verjetno mojih zadnjih 10.000 kilometrov prevoženih v enem letu, ... Pravkar sem preveril stanje na mojem kolesarskem števcu, in mislim, da mi bo uspelo, ker se bom vozil, "če ne bo kaj prišlo vmes", dokler ne bojo posolili cest, ali dokler ne bo zapadel prvi sneg.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2023 FB: Ta naloga določa, ali imate oko za podrobnosti – skoraj nihče je ne reši. Jo boste morda vi? Pri iskanju sem se osredotočil (?) prav na ta del črke b (?) in uspelo mi je.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 3, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2023 * 11 --> 21 ** stopinj Joker in VS800 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 4, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2023 €€€ 13 ---> 17 stopinj $$$ Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 6, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2023 Včeraj (četrtek) 9 / 18 stopinj. franc, Joker in VS800 2 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 7, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2023 9 --> 17 stopinj / zelo lep jesenski dan. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 8, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2023 Pred mojim današnjim jutranjim odhodom od doma, je bila želja, naj se vrnem nazaj domov do skupnega nedeljskega kosila, in kar jaz obljubim ...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 9, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2023 (popravljeno) 12 / 17 stopinj. Prejšnji teden sem poizkusil z mojo kamero na kolesarski čeladi, med vožnjo posneti sedanje stanje ceste ("obnova" končana) med Godovičem in Idrijo (Podratejo), vendar mi to ni uspelo, zato sem včeraj kamero preizkusil doma, in približno 10 sekund dolg posnetek je uspel, tudi prenos posnetka s kamerine spomiske kartice na računalnik, po današnjem snemanju pa so mi windows zopet sporočili, da na spominski kartici zopet ni ničesar. Ker sem velika trma, katera je po svoji prometni nesreči z mopedom "sama vstala" iz invalidskega vozička , bo seveda sledil nov poizkus snemanja moje vožnje z biciklom iz Godoviča do Podrateje. Ker je v vsakem slabem tudi nekaj dobrega , sem vseeno nzadovoljen z danes prevoženim številom kilometrv, kolesom, z "mojim teleščkom" in z mojim "pametni telefonom", tudi če od "vse njegove pameti", uporabljam samo aplikaciji Sport Tracker, katero mi je na njega namestil hčerkin mož. Popravljeno Oktober 9, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 10, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2023 V tretje gre rado, in v tretjem poizkusu mi je le uspelo posneti vožnjo s kolesom po "obnovljeni Idrijski Zali" od Godoviča do Pdrateje, 2 km pred "tablo" Idrija. Zaradi megle in rosenja iz nje sem se bal, da bo posnetek še slabši kakor je, vendar je še vedno sprejemljiv, vsaj zame ... Danes sem pred startom iz Godoviča še enkrar "razdrl kamer", in malo "pretresel" njeno spominsko kartico in jo tudi namestil v njeno ležišče "čimbolj ravno", in mogoče je prav ta "moj zadnji poseg" pripomogel temu, da sem svojo željo končno uresničil. Posnetek je dolg 15 minu, vaš ogled po vaši želji ... Joker, franc, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2023 Dobro blago se samo hvali. Joker in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2023 (popravljeno) Danes 73 kilometrov s kolesom , in 3 kilometre peš / , ker je moje kolo pričakovano ostalo na servisu KC Bonča, zaradi ponovnih težav z njegovim menjalnikom . Na sprednjih treh zobnikih zopet težko prestavim na največji zobnik , na zadnjem najmanjšem zobniku od osmih, pa mi veriga "preskakuke". Popravljeno Oktober 12, 2023. Popravil RobiRoberto Luka66, VS800, franc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 Danes najprej 3 kilometre peš po bicikl v KC Bonča, nato "vožnja za ogrevanje" v Idrisko Belo , in po njej na zasluženo k pr' Jušku v Cerkno. Kolesov menjalnik je bil samo "za naštelat", "samovoljno" mi je pa serviser zamenjal "gumici" na zadnji zavori, za kar sem mu zelo hvaležen , ker sem že nekaj časa pri zaviranju slišal "drgnjenje kovine ob kovino". Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2023 (popravljeno) Danes sem se imel namen odpeljati na v Cerknico, vendar sem se v Godoviču zaradi oblačnosti proti zahodu premislil, za kar sta mi bili moji nogi in "koščena" rit zelo hvaležni , ker je bilo današnje 2/3 prevožene poti, namesto celotne, za vse tri moje "organe" čisto dovolj. Pa še dobrega kosila ni bilo treba pogravati zame, ker sem ga lahko pojedel skupaj z mojo drago in najino hčerko. Popravljeno Oktober 14, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2023 (popravljeno) Danes sem se imel namen odpeljati s kolesom na na Most na Soči, seveda če včerajšnja vremenska napoved ne bi bila pravilna, toda na mojo žalost je bila pravilna, s čemer sta še najbolj zadovoljni moji nogi , in glava, za čas za mojo tedensko kolesarsko kilometrsko administracijo. Popravljeno Oktober 15, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2023 4 --> 21 stopinj. S v Cerknici sem za letos verjetno zaključil. franc, Joker in Quest 2 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2023 Ker sem "obseden" z Mercedesi (fotografiranjem), me je zanimalo, če je Mercedes lahko tudi rdeče barve , in moj prijatelj Google je našel odgovor na moje vprašanje.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 17, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2023 (popravljeno) Včeraj sem se odpeljal od doma "zgodaj" pri 3 stopinjah na termometru , danes sem z ohodom počakal do 11.00 ko je bilo na termometru 6 stopinj , in se vrnil nazaj domov pri 11 stopinjah. Popravljeno Oktober 17, 2023. Popravil RobiRoberto VS800 in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2023 *** *** franc, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 Četrtek: Danes bodo na zahodu intenzivne krajevne padavine, na vzhodu bo padavin manj. Jutri občasen dež predvsem v zahodni polovici Slovenije.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2023 (popravljeno) Ker danes dežuje , in ker sem delovno in nestrpen , z obračunom števila mojih letošnjih prevoženih kilometrov s kolesom nisem počakal do svoje letošnje zadnje vožnje, ker me je preveč zanimalo, po domače, sem preveč firbčen. , in že današnji obračun mi je pokazal moj življenski rekord števila s kolesom prevoženih kilometrov v enem letu. BOLJ STAR, BOLJ NOR, ITAK. Popravljeno Oktober 19, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in Slash13 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 Da si boste lažje predstavljali kakšna je razdalja 12.000 kilometrov. Recimo 50 kilometrov dnevno: 12.000 vseh kilometrov : 50 kilometrov dnevno = 240 dni ARSO: danes in jutri bo predvsem v zahodni polovici Slovenije občasno deževalo, na vzhodu bo delno jasno. Vetrovno bo. = "kavč" ... franc, VS800 in Slash13 3
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 5 minutes ago, RobiRoberto said: Da si boste lažje predstavljali kakšna je razdalja 12.000 kilometrov. totaln respekt. Zelo zelo spoštljiva cifra. 2000km, oziroma 20% več kot mi je uspelo na našem motorju. kapo dol. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2023 (popravljeno) 19 / 15 stopinj Danes po kosilu sem moral v Podrateji obleči tudi dežno vetrovko in na glavo "povezniti" (?) njeno kapuco, v "Zali pr' barak" sem lahko kapuco že odstranil z glave, v Godoviču pa ni bilo več dežja, vendar vetrovke vseeno nisem spravil nazaj v nahrbtnik, in jo imel kar ves čas oblečeno, med vrračanjem nazaj proti domu, pa sem moral v Godoviču zopet uporabiti vetrovkino kapuco, seveda vse do doma. Tudi za jutri že imam načr kam se bom odpeljal s kolesom, kar pa je odvisno predvsem od jutrišnjega vremena, in od tega, če bom preživel današnjo noč, ker z mojo drago še vedno spiva v isti spalnici in v isti postelji ... Popravljeno Oktober 21, 2023. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se