RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2023 * * * * MiNa in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2023 Danes zjutraj: 58,8 kg / 182 cm.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 Ta teden bo bolj malo picikl kilometrov ...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 Moja draga je peneze vložila v prenovo stanovanja, tudi dnevne sobe, in ko bo obnova končana, si bo prenovljena dnevna soba zaslužila tudi nov, večji od sedanjega, televizor, in zanima me, če bo ta Samsung primeren zanjo, ker dražjega na Mimovrste pika com nisem našel ... VS800 1
VS800 Objavljeno Oktober 24, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2023 pred 50 minutami, RobiRoberto pravi: Moja draga je peneze vložila v prenovo stanovanja, tudi dnevne sobe, in ko bo obnova končana, si bo prenovljena dnevna soba zaslužila tudi nov, večji od sedanjega, televizor, in zanima me, če bo ta Samsung primeren zanjo, ker dražjega na Mimovrste pika com nisem našel ... https://www.harveynorman.si/smart-tv-sprejemnik-samsung-neo-qled-qe85qn900ctxxh-8k
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 Včeraj ga je hčerkin mož našel s pomočjo Googla in ga tudi naročil za naju ... Če se ne motim je to enak TV kakor ga ima on in njegova družina, vendar je ta ponudba skoraj s 50 % popusta. Kakšne "marže" (?) imajo prodajalci? VS800 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 Meteo.si : Danes bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo krajevne plohe. Jutri bo povečini suho vreme. /
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2023 Danes. * Jutri. Meteo.si : Ponoči bo od zahoda začelo deževati. Deževalo bo še jutri dopoldne, popoldne pa se bo delno zjasnilo. * franc, MiNa in Joker 2 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2023 (popravljeno) Moj sošolec, še iz osnovne šole je na FB objavil več svojih fotografij "skupne poplave" Idrijce in Bače pod železniškim mostom pri Postaji pred Mostom na Soči, vendar mi njegovih objavljenih fotografij na FB ni več uspelo najti , zato mi je zopet priskočil na pomoč moj prjatu Google. Jutri, če Abcde ..., imam namen preveriti, kakšno "razdejanje" je za seboj pustila ta poplava, obvezno na Mostu na Soči in vsaj 75 novih kilometrov v mojo letošnjo kolesarsko zbirko. Jutri? Popravljeno Oktober 28, 2023. Popravil RobiRoberto MiNa 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2023 9 / 16 stopinj. Zaradi udora na cesti v Mostu na Soči (kmalu za odcepom proti Tolminu), sem se moral med vožnjo proti Kobaridu in tudi nazaj grede, obakrat peljati po "tolminski obvoznici". Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2023 Nagradno" vprašanje brez fotografije, ker se fotoaparatov akumulator trenutno polni. Koliko kilometrov si letos želim prevoziti s kolesom? Z letošnjim novem kolearskem števcem sem jih do danes prevozil že 10.267, nekaj pa tudi še s prejšnim števcem, kateri je enkrat spomladi "zaribal" ... /
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2023 Podobno kakor včeraj. Toda ker ni dobro za eno stvar, je boljše za drugo. / Trenutno sem dobre volje, ker mi je hčerkin mož "obnovil možnost", da lahko gledam TV tudi na računalniku, kar sem že imel urejeno, vendar po "menjavi / preimenovanju (?) ponudnika te možnosti, nisem več uspel tega urediti na svojem računalniku.
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2023 Čisto slučajno na FB, in ker sem radoveden , objavljam uporabno povezavo tudi TUKAJ . .
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2023 Opozori Objavljeno November 2, 2023 Še približno ena taka vožnja kakor včerajšnja, mi manjka do moje letošnje "neomejene kvote" , s kolesom prevoženih kilometrov. Mogoče v soboto ? V Kranju s kolesom še nisem pil ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2023 Opozori Objavljeno November 3, 2023 Včeraj popoldne so prejšnji teden naročen TV končno pripeljali, kar sem izvedel šele med današnjim skupnim zajtrkom. Pred njegovo prvo uporabo, bo moral hčerkin mož najprej še dokončati polaganje "tal" v najini dnevni sobi, s čimer bo njena "adaptacija" končno končana. Ker je hčerkin mož res priden, sem poskrbel tudi za njegovo dopoldansko . Frenk 67 1
franc Objavljeno November 3, 2023 Opozori Objavljeno November 3, 2023 Kakšen "sound bar" si omislite, ker imajo ti novi "ultra slim" TV- ji beden zvok (mene to zelo moti in sem si zakompliciral z AV receiverjem in zvočniki, samo zvok je sedaj bistveno boljši) . lp RobiRoberto 1
Frenk 67 Objavljeno November 3, 2023 Opozori Objavljeno November 3, 2023 pred 12 minutami, franc pravi: Kakšen "sound bar" si omislite, ker imajo ti novi "ultra slim" TV- ji beden zvok (mene to zelo moti in sem si zakompliciral z AV receiverjem in zvočniki, samo zvok je sedaj bistveno boljši) . lp Jaz imam že mnogo let nek Onkyo 7 kanalni sistem. Ne smem dat preveč na glas, da mi šipe ne grejo. 😂 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno November 5, 2023 Opozori Objavljeno November 5, 2023 ARSO METEO: Danes in jutri bo večinoma sončno. Več oblačnosti bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije. Bicikl danes ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 8 / 15 stopinj. Danes sem imel namen zopet popiti dopoldansko v Kobaridu, vendar sem že pred odhodom naredil "rezervno varianto", če je cesta med Mostom na Soči in Tolminom, zaradi del še vedno zaprta za promet, zato sem na Mostu na Soči uporabil "rezervni načrt", in se na današnje dopoldansko odpeljal v Kanal ob Soči. Joker in VS800 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 8, 2023 Opozori Objavljeno November 8, 2023 5 / 12 stopinj, zaradi brezplačne v Logatcu. franc, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno November 9, 2023 Opozori Objavljeno November 9, 2023 Četrtek 3 / 8 stopinj. Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se