RobiRoberto Objavljeno November 10, 2023 Opozori Objavljeno November 10, 2023 ARSO: Danes bo sprva deževno, čez dan bodo padavine ponehale, popoldne bodo še krajevne plohe. Ponoči bo spet deževalo, jutri se bo delno zjasnilo. Roberto: če ............ , po daašnjem kosilu dlje kot do Idrijske Bele in nazaj domov sigurno ne.
RobiRoberto Objavljeno November 10, 2023 Opozori Objavljeno November 10, 2023 Mojo včerajšnjo vožnjo s kolesom sem tudi "snemal" s Sport Trackerjem nameščenim na mojem "pametnem" telefonu, vendar se je telefon po vrnitvi domov, ko sem želel zaustaviti "snemanje moje vožnje" in jo shraniti "na internet" "čudno obnašal", zato sem svojo včeajšnjo vožnjo pravkar "narisal" kar v Google Zemljevidih ... Vzroka za neposneto včerajšnjo vožnjo, sta "z mojimi očmi" dva: nedovolj napolnjen telefonov akumulator, ali zopet njegova dotrajanost ...
RobiRoberto Objavljeno November 10, 2023 Opozori Objavljeno November 10, 2023 (popravljeno) Ta vikend bo v Idriji Rally Idrija 2023 in ko je bil to še Rally Saturnus pred mnooogo leti, sva s kolegom vedno šla na kakšno mesto gledati "lepe in glasne" relly avtomobile, ki so "divjali" mimo naju. Ponavadi kje ob cesti proti Vojskemu, z možnostjo dostopa po "stranski cesti" (Brusove in Putrihove klavže in še malo naprej do asfaltirane ceste Idrija - Vojsko. To so bili še časi Kuzmiča, Filimonova, Zrnec Romane, Komel Slavka, Lulik Silvana, ... To so bili tudi še časi "fičotov, stoenk, moskvičev, Trabantov in tudi dvotaktnega Wartburga ... Popravljeno November 10, 2023. Popravil RobiRoberto franc, Joker in hribuc 3
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2023 Opozori Objavljeno November 11, 2023 Danes tačno tako, kakor sem si zastavil pred odhodom od doma. Niti malo manjn, niti malo več. Danes mi tudi Road Tracker ni pustil na cedilu, mogoče zaradi tega ker sem telefon takoj ko sem vstal še malo priključil na polnilec, ali pa zaradi tega, ker sem danes imel telefon imel bolj na toplem, v hrbtnem "žepu mojega zgornjega dela kolesarskega oblačia, in še vetroko čez njega, za dodatni izolacijlo od nizke temperature. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2023 Opozori Objavljeno November 12, 2023 <<< 3 stopinje / stopinj 7 >>> Danes je nedelja, katera je namenjena počivanju, zato tokrat brez fotografij.
RobiRoberto Objavljeno November 13, 2023 Opozori Objavljeno November 13, 2023 Nekaj utrinkov (by Facebook )z letošnjega Idrskega relija. Itak da je zmagal Idrc. https://www.facebook.com/watch/?v=330925636200143
RobiRoberto Objavljeno November 14, 2023 Opozori Objavljeno November 14, 2023 <<< >>> franc, Joker in VS800 2 1
RobiRoberto Objavljeno November 16, 2023 Opozori Objavljeno November 16, 2023 3 stopinje --> 8 stopinj. VS800, franc in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno November 17, 2023 Opozori Objavljeno November 17, 2023 (popravljeno) * * * * * * Popravljeno November 17, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 19, 2023 Opozori Objavljeno November 19, 2023 (popravljeno) Nedelja je dan za kavč, urejanje sobotnih fotografij, in njihovo objavo. Včeraj (1 / 8 stopinj) sem se imel namen s piciklom odpeljat na na Most na Soči, toda ko sem videl, da je cesta iz Mosta na Soči proti Tolminu zopet prevozna zaradi odstranega zemeljske podora (?) takoj za odcepom proti Tolminu , se je moj namen pitja podaljšal kar do Kobarida ... / Bolj star, bolj nor ... Popravljeno November 19, 2023. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in franc 2 1
RobiRoberto Objavljeno November 20, 2023 Opozori Objavljeno November 20, 2023 Če bo letos še kakšen lep, sončen in topel dan ... tomaz69 1
RobiRoberto Objavljeno November 20, 2023 Opozori Objavljeno November 20, 2023 (popravljeno) pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Če bo letos še kakšen lep, sončen in topel dan ... Nisem resno mislil da bi s kolesom prevozil še to pot, ampak me je samo zanimalo koliko kilometrov bi moral prevoziti, če bi bil ša malo bolj neumen kakor sem. Moja resnična želja pa je, da bi mi letos uspelo prevoziti še približno 500 km, kolikor mi še manjka do moje letošnje "zastavljene kolesarske kilometrsk kvote". Danes ena moja skrb manj. Skuter je pripravljen na "zimovanje na prostem", tako da predvidevam, da spomladi ne bo težav z njegovim vžigom. Akumulator je še vedno isti s katerim sem skuter kupljen. Pred koliko leti ??????????????? Dopoldanska (moja najboljša prijateljica ) ITAK, takoj po vrnitvi nazaj v stanovanje. Roberto 'ma Vas rad. Popravljeno November 20, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 22, 2023 Opozori Objavljeno November 22, 2023 6 / 11 stopinj in precej vetrovno ... VS800 in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 23, 2023 Opozori Objavljeno November 23, 2023 Še dve vožnji s kolesom, kilometrsko podobni kot včirajšnja, mi manjkata za doseg moje letošne kolesarske kilometrske "kvote", katera je, koliko ... / smasher in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno November 25, 2023 Opozori Objavljeno November 25, 2023 (popravljeno) Včeraj / Črni Petek / 1 --> 8 stopinj. Popravljeno November 25, 2023. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 25, 2023 Opozori Objavljeno November 25, 2023 Še ena kilometrsko podobna vožnja s kolesom v bližnji prihodnosti in moje letšnje željeno število prevoženih kilometrov bo doseženo ...
RobiRoberto Objavljeno November 25, 2023 Opozori Objavljeno November 25, 2023 Še enkrat letos na na OMV v Postojno, ali rajši še štirikrat v Idrijsko Bele, "po manjkajočih mi" 100 kilometrov, do mojega letošnjega željenega števila prevoženih kilometrov.
RobiRoberto Objavljeno November 26, 2023 Opozori Objavljeno November 26, 2023 Včeraj ob 18.30 skozi okno spalnice, v smeri proti vzhodu.
RobiRoberto Objavljeno November 27, 2023 Opozori Objavljeno November 27, 2023 Nedelja 20.00 , izpred vhoda v našo hišo.
RobiRoberto Objavljeno November 27, 2023 Opozori Objavljeno November 27, 2023 Če sem cel dan doma mi to res škoduje ... Zaradi 1001-ga razloga , sem se odločil da se ne bom s kolesom še enkrat peljal v Tolmin na , ampak ga bom rajši spil v okrepčevalnici Podkorito v Dolenji Trebuši, kjer nisem še nikoli ničesar pojedel ali spil ... Ko se vozim mimo, sem že večkrat opazil, da je okrepčevalnica tudi priljubljen kraj za malico "mimovozečih" voznikov tovornjakov. Tudi novih 106 kilometrov bo dovolj za moje letošnje željeno število kilometrov, prevoženih s kolesom. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno November 30, 2023 Opozori Objavljeno November 30, 2023 Torek zvečer, včeraj, in danes zjutraj. franc in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno December 1, 2023 Opozori Objavljeno December 1, 2023 Zaradi deset dnevne vremenske napovedi ZEVS (dnevne temperature) sem se odločil, da je bila moja 110 kilometrska vožnja v sredo, tudi moja zadnja vožnja s kolesom letos. Toliko kilometrov s kolesom v enem letu, do letos še nisem prevozil. Joker in VS800 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se