RobiRoberto Objavljeno December 2, 2023 Opozori Objavljeno December 2, 2023 ARSO: Danes bo oblačno s pogostimi padavinami. Popoldne bo dež prehajal v sneg. Jutri bo jasno in mrzlo. / /
RobiRoberto Objavljeno December 3, 2023 Opozori Objavljeno December 3, 2023 Na balkonu včeraj zvečer ob 18.55 in danes zjutraj.
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2023 Opozori Objavljeno December 4, 2023 - 3 / 1 stopinja. Skuter sem že pred nekaj časa "konzerviral" za letošnjo zimo, bicikl tudi, do Idrijskega rudniškega dimnika mi je danes še uspelo priti , vendar tega "podviga zeme", letos skoraj sigurno ne bom več ponovil ! Pepos, franc in Joker 3
schwantz Objavljeno December 5, 2023 Opozori Objavljeno December 5, 2023 Všečkam bel avto... Pa tvojo vztrajnost tudi, seveda! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno December 5, 2023 Opozori Objavljeno December 5, 2023 ARSO: Danes bo oblačno z občasnimi padavinami. Sprva bo možna tudi poledica. Jutri bo pretežno oblačno in večinoma suho. Če dežnik, potem brez pohodnih palic, zato do kosila nikamor, po kosilu pa še ne vem. Tudji če bom šel hodit, rudniški dimnik odpade, vsaj iz dveh razlogov, ker me od včerajšnje hoje bolijo mišica na obeh nogah, in keer se bojim zdrsa med hojo. Takoj sedaj bom pa našo ljubico Karmo počesal / razčesal. Pepos 1
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2023 Opozori Objavljeno December 6, 2023 Danes (res samo danes ??? ) Roberto veliko djete ... / Če me bo kdo rabil, sem v kuhinji, ker si grem skuhat današnjo dopoldansko . Joker in franc 2
RobiRoberto Objavljeno December 7, 2023 Opozori Objavljeno December 7, 2023 (popravljeno) Četrtek - "testiranje Miklavža" (čeveljčka za pohodni palici) b.p. / Popravljeno December 7, 2023. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber, Pepos, VS800 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2023 Opozori Objavljeno December 8, 2023 Danes dopolde podobno kakor včeraj, vendar v spremenjenem (obratnem) vrstnem redu. Po cesti v Idrijo in po kolesarski stezi nazaj domov. ARSO METEO: Popoldne se bo od zahoda postopno pooblačilo, po nekaterih kotlinah se bo še zadrževala megla. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem od 6 do 10 °C. Ponoči in zjutraj bodo rahle padavine, v notranjosti kot rahel sneg. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Primorskem do 6 °C. Jutri bo sprva povsod oblačno, rahlo sneženje bo dopoldne tudi na vzhodu ponehalo. V zahodnih krajih se bo oblačnost trgala. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem od 6 do 10 °C. Kugelschreiber in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno December 9, 2023 Opozori Objavljeno December 9, 2023 (popravljeno) Sobota dopoldne Vsak dan malo manj. Jutri. Stanje pri nas doma. Hčerkin mož je v četrtek med vožnjo iz službe domov "dobil vročinski napad" in doma mu je covid test pokazal da je okužen. Moja draga je včeraj zvečer imela 38,4 stopinje vročine in covid test je pokazal da ni okužena. V kakšnem stanju se bom zbudil jutri zjutraj jaz . Samo utrujenost ne bo "merodajni" pokazatelj na covid. 58 fotografij : 5,5 kilometrov = 10,5 fotografij na kilometer. Popravljeno December 9, 2023. Popravil RobiRoberto Joker in Kugelschreiber 2
RobiRoberto Objavljeno December 10, 2023 Opozori Objavljeno December 10, 2023 NEdelja dopoldne 3 => 6 stopinj. Joker, franc in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno December 11, 2023 Opozori Objavljeno December 11, 2023 (popravljeno) Ponedeljek dopodne 3 stopinje. Danes sem se odločil, da bom hodil samo do "na ut" v Idriji, in nazaj domov na kofe, in previlno sem se odloči, ker sem zadnjih 500 metrov proti domu prehodil v strahu, da bom zaradi slabosti padel po tleh. Krivec za to mojo slabost je verjetno moje danešnje slabo spanje, ker sem se ponoči pogosto budil, zbudil že zelo zgodaj, "poležaval v postelji in vstal ob 6.00, ko je moji dragi začela zvoniti njena budilka. "Alora", verjetno bi bil že čas, da se od mojih "pohodnih aktivnoti" poslovim vsaj za nekaj časa, ali pa že kar za letos ... Moja draga je danes delala za službo kar doma, ker je imela zjutraj še vedno 38 stopinj vročine. Mislim, da sem tudi ja "gotov" (prehlad", ker "me boli cel človk", kašljam kakor moja draga ... Popravljeno December 11, 2023. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno December 11, 2023 Opozori Objavljeno December 11, 2023 To mi je moja hčerka pravkar poslala v mailu. "Spletni izračun".
RobiRoberto Objavljeno December 12, 2023 Opozori Objavljeno December 12, 2023 Tudi danes je bilo moje spanje ubogo, zbudil se se že ob 3.00 in vstal iz postelje ob 4.00. Sedaj ko to pišem, vidim da je zunaj še tema, jaz sem že pozajtrkoval, in tudi našo Karmo že neuspešno peljal na jutranji wc. Včeraj popoldne in zvečer sem s toplomerom mogoče našel vzrok za moje slabo spanje, za včerajšnjo "slabost" med hojo iz Idrije nazaj domov, pa je to skoraj siguren vzrok. Danes si vročine še nisem izmeril, boli me pa "cel človk", najbolj nožne in ročne mišice, pljuča, grlo, "nos in oči" ter glava, in kiham. To sem verjetno dobil od moje drage, ki me z njenim prehladom "prehitela" za nekaj dni ...
RobiRoberto Objavljeno December 12, 2023 Opozori Objavljeno December 12, 2023 Pravkar 38,2 ... franc 1
RobiRoberto Objavljeno December 12, 2023 Opozori Objavljeno December 12, 2023 Vzrok za mojo povišano telesno tenmperaturo ni samo "navaden prehlad". Prvič, od kar "razsaja" Covid, sem se danes testiral na pobudo moje drage in rezultat testa je bil pozitiven. Okužila sta me lahko samo mož od moje hčerke, ali moja draga. Za moža od moje hčerke sem vedel da je okužen, moja draga pa mi je to povedala šele danes, ko mi je delala Covid test. Fotografije je "simbolična" iz interneta, ker se akumulator mojega fotoaparat trenotno polni.
RobiRoberto Objavljeno December 13, 2023 Opozori Objavljeno December 13, 2023 Danes smo trinajstega in "moj covid" je danes pokazal "svoj pravi jaz". Dan sem začel s težkim vstajanjem iz postelje, in med hojo proti kopalnici mi je zmanjkalo moči, tako da me je posedlo na tla, in mi je morala moja draga pomagati, da sem lahko nazaj vstal. Tudi zajtrka si danes nisem pripravil, ker se bojim, da bi me med njegovo pripravo "posedlo" še v kuhinji. Grlo me danes boli še bolj kakor včeraj, in ne spomnem se, da bi me "prehlad" že kdaj tako "zdelal". Tudi Karmo danes nisem sposoben peljati na njen jutranji wc.
RobiRoberto Objavljeno December 13, 2023 Opozori Objavljeno December 13, 2023 (popravljeno) Ker sem danes res slaboten, bi bil brez zajtrka slaboten še bolj, zato sem si kljub mojem današnjem nezaupanju v moje današnje sposobnosti, vseeno pripravil zajtrk in skuhal , vendar je kar precej mojega zajtrka ostalo, ker me boli grlo in težko požiram hrano in tudi pijačo. Popravljeno December 13, 2023. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno December 14, 2023 Opozori Objavljeno December 14, 2023 Včeraj 3 stopinje / 38,1 stopinjo.
RobiRoberto Objavljeno December 15, 2023 Opozori Objavljeno December 15, 2023 Glede na mojo včerajšno temper 38,5 stopinje ob 18.30, in današnjo jutranjo temperaturo 38,5 stopinj 0b 6.45, se bojim, da imam Covid pljučnico.
RobiRoberto Objavljeno December 15, 2023 Opozori Objavljeno December 15, 2023 (popravljeno) 38, 5 stopinj Popravljeno December 15, 2023. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se