RobiRoberto Objavljeno Januar 6 Opozori Objavljeno Januar 6 Poleg vremena, mojih bolečih pljuč in in nog, sem našel še tri razloge za mojo pridobitev vsaj 5 kg kilogramov med Božično / Novoletnimi prazniki. Kugelschreiber in Joker 2
Kugelschreiber Objavljeno Januar 6 Opozori Objavljeno Januar 6 22 minutes ago, RobiRoberto said: Včeraj je zdravnica moji dragi rekla tudi, da bi se moral malo zrediti in med božično / novoletnimi prazniki sem "bral njene misli", zato me je danes naša tehtnica zelo pozitivno / negativno presenetila s 67,2 kg. / Pa ti krepijo imunski sistem s kakimi vitaminskimi inekcijami? Poznam par ljudi z rizicnimi stanji, cez zimo vsak mesec dobijo šus vitaminov. Vprasaj pri zdravnici. Skodit ne more. Pepos, Joker in RobiRoberto 2 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 Nedelja: Kranjska gora, Adelboden, striženje, britje, prhanje kosilo, Kranjska gora, Adelboden, KAVČ !!! Joker 1
Joker Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 pred 34 minutami, RobiRoberto pravi: Nedelja: Kranjska gora, Adelboden, striženje, britje, prhanje kosilo, Kranjska gora, Adelboden, KAVČ !!! Tudi pri meni je bilo podobno, le da sem jaz striženje, britje in prhanje gladko preskočil... gusar, RobiRoberto in Kawasaki_rider 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 (popravljeno) Včera,j niti dopoldne, niti popopldne, moja telesna tempratura ni presegla 36,8 stopinj. Danes sem bil "sam svoj mojstr". Moja vnikinja je za Dedka Mraza dobila otroško kolo, kateremu bo pred njegovo prvo uporabo treba še dopolniti zračnici, kar je njen oče že poizkusil z mojim kompresorjem, in mi po neuspelem poizkusu žalostno povedal, da kompresor "pušča" in je bil po pritisku na njegov "sprožilec na pištoli" prej kot v 5 sekundah že prazen (njegova "zračna posoda", zato sem si po zajtrku "zavihal svoje rokave" , in sedaj seveda upam, da novega kompresorja še ne bo treba kupovati. Nisem še pozabil, da sem ta kompresor kupil pred približno 30 leti, med "zimskimi počitnicami v Termah Čatež. Kupil sem ga za uporabo pri barvanju svojih modelarskih letalskih modelov, ves čas pa mi je služil tudi za dopolnjevanje zračnic mojih mopedov. Popravljeno Januar 8. Popravil RobiRoberto Kawasaki_rider, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 (popravljeno) <--- Novi Marf, enkrat pred 6. septembrom 2.009. Popravljeno Januar 8. Popravil RobiRoberto Kawasaki_rider, VS800, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 9 Opozori Objavljeno Januar 9 Vnučkino kolo je pripravljeno za vožnjo. "Zraven kurilnice" je bila včasih moja modelarska delavnica, katero sem sam "naredil" in opremil, od moje prometne nesreče naprej, pa je postala "splošno odlagališče" vseh napotrebnih stvari za vse , razen zame ... Joker, Kawasaki_rider, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 11 Opozori Objavljeno Januar 11 (popravljeno) Kar nekaj časa je trajalo, da sem zamenjll fotografijo mojega profila, in končno mi je to uspelo, takoj po tem, ko sem telefoniral moji dragi v službo , in jo vprašal, kam je spravila moja moped oblačila ... Fotografijo sem naredil na balkkonu, I T A K Popravljeno Januar 11. Popravil RobiRoberto Joker, raza, Kugelschreiber in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 13 Opozori Objavljeno Januar 13 Nova "brezplačna igrača" za Robertota od hčerkinega moža. Manjka še zaščitni ovitek, vendar ga v idrijski "Telefoniki" nimajo ... Za prejšnji podarjeni "fon" iz Gorice sem se moral potruditi do idrijske avtobusne postaje, in ga tam prevzeti od voznika avtobusa ki je pripelal avtobus iz Gorice, za Samsunga pa mi ni bilo treba storiti ničesar, ker je "sam prišel" v naše stanovanje. Če se pravilno spomnim, Samsung ja bil Samsung tudi za hčerinega moža brezplačen, ker ga je dobil "kot prilogo" pri nakupu svojega no novega "multi zmogljivega €" tejlefona. Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 13 Opozori Objavljeno Januar 13 Če česa ne veste , vprašajte strica Googla , vem iz lastnih izkušenj ... Kawasaki_rider 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 15 Opozori Objavljeno Januar 15 Ponedeljek: 1. Ustaj vojsko. 2. Kupatilo. 3. Karma wc. 4. Zajtrk. 5. 6. Britje. Joker in Kugelschreiber 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 15 Opozori Objavljeno Januar 15 Z mojima Yamahama je z menoj kar preeecej časa potovala tudi "legenda", in nikoli mi ni odpovedala , ker sem jo prej zamenjaj za pametnejši telefon od mene. Če se prav spomnim, sem do sedaj zamenjal kar pet "pametnih telefonov". Ker sem siten, kar že veste, sem po zajtrku preizkusil sam prestaviti "mobi kartico" iz "starega" LG telefona v nov Samsung, vendar v LG-ju te "kartice" sploh nisem našel, Samsunga pa rajši nisem odpiral da bi videl kje v njem je mesto za "mobi kartico, in s tem sem vsaj njemu podaljšal življensko dobo, ker sedaj mi tudi LG ne dela več. Obvestilo o moji nesposobnosti sem v mailu že posla hčerinemu možu ... Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 15 Opozori Objavljeno Januar 15 Ne vem od kje mi zamisel, da je "mobi kartica" v telefonu, pod pokrovom, ker mi je hčerkin mož v mailu odpisal, da se kartico v telefon "vloži" s strani, in ko sem še enkrat pregledal telefon, je na eni od dveh daljših strani res tak "ozek pokrovček", kateri bi lahko pokrival to kartico. Navodilo moža moje žene: NE DIRAJ NIŠTA VIŠE !!! Še vedno znano Robertotu. V Googla sem vpisal GSM kartica in dobil točno to kar sem želel.
RobiRoberto Objavljeno Januar 15 Opozori Objavljeno Januar 15 Če bi že prej v Googla vpisal LGG6 SYM card place, bi imel še vedno delujoč rezervni telefon. Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 NE VEM zakaj sem hotel takoj uporabiti nov Samsung Galaxy, ker mi je LG G6 deloval brez kakršnihkoli nevšečnosti. Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 16 Opozori Objavljeno Januar 16 Danes po zajtrku: Na bližnji MOL po 10€ Telekom kartico za moj "telefon v remontu", in po vrnitvi nazaj domov seveda takoj obvetno dopoldansko ... Ali sem po vrnitvi iz bolnišnice v Šempetru zaradi pljučnice sploh že kaj hodil ??? Kugelschreiber 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 17 Opozori Objavljeno Januar 17 Včeraj in danes. Roberto is back (with Road Tracker). Včeraj mi je hčerkin mož "usposobil" Road Tracker na mojem novem telefonu , in danes sem ga moral takoj preizkusiti. Nekaj mi bo moral hčerkin mož še "popraviti", in sicer po uporabi "tipke" STOP v Road Trackerju mi je manjkala še funkcija SHRANI. zato še moja sreča, da sem fotografiral zaslon telefona s podatki moje današnje hoje, ker jih nisem mogel shraniti "v mojo mapo" na spletni strsni Road Tracker. V mailu mi je odgovori, da je treba "nekaj popraviti" v nastavitvah, najbrž na telefonu. Kawasaki_rider, franc, Joker in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 18 Opozori Objavljeno Januar 18 (popravljeno) Ker je včerajšnji Road Tracker zapis moje hoje kljub mojim poizkusom da bi ga "prenesel" na Internet "posnetek" ostal na mojem telefonu , ga je možu moje hčerke uspelo objaviti na Internetu "na strani" Sport Tracker "v dveh potezah" , kateri mi jetudi pokazal , in kateri sem do danes seveda že pozabil. Bo treba kar poizkusiti !!! Popoldne naj bi dež menda ponehal. Popravljeno Januar 18. Popravil RobiRoberto Kawasaki_rider in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 18 Opozori Objavljeno Januar 18 Danes sta mi boleči nogi (mišice) rekli: če že, potem po najkrajši ... Doma sem pozabil fotoaparat , zato sem se hitreje vrnil nazaj , in imel manj dela za današnjimi fotografijami ... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 19 Opozori Objavljeno Januar 19 Danes bosta moji boleči nogi zasluženo počivali.
RobiRoberto Objavljeno Januar 20 Opozori Objavljeno Januar 20 (popravljeno) Jasno jutro, po sneženju, je bil zame vedno eden od najčepših pogledov. Tak etui za svoj telefon si je kupila moja draga, in točno takega si želim tudi jaz, in moja draga mi je rekla da mi ga bo kupila v sredo v Novi Gorici, seveda če bojo imeli tak etui tudi za moj Gakaxy S21 FE 5G. Popravljeno Januar 20. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 22 Opozori Objavljeno Januar 22 Ker se mi ni danes ljubilo obuvat "gojzarjev" za daljšo hojo (poledica), sem preizkusil delovanja Roud Trackerja kar na našem balkonu, in danes mi je Road Tracker posnel potek moje kratke huje brez težav. Moj današnji "postopek": na kavču ("prvič") START, po vrnitvi z balkona na kavču ("drugič") END in še SAVE, katerega sem zadne cajte pri neuspelih poizkusih "snemanja" moje hoje z Road Trackerjem POGREŠAL.
RobiRoberto Objavljeno Januar 23 Opozori Objavljeno Januar 23 (popravljeno) Dans bi šel hodit približno 5 km do Idrije, vendar se mi ne da na lastni koži preizkušati kakšne so čakalne vrste na urgenci na UKC v Ljublani, zato bom današnj dan (vsaj dopoldne) preživel kar doma na kavču, za računalnikom, v družbi naše Karme in ob pitju kofeta ... Popravljeno Januar 23. Popravil RobiRoberto Joker, Kugelschreiber in franc 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 24 Opozori Objavljeno Januar 24 (popravljeno) Moja zgodnja ura prebujanja in vstajanja je vzrok tudi za zgodnjo uro mojega dopoldanskega kofeta. Danes me ni strah poledice, da bi šel peš do Idrije, ampak me je strah nespluženih pločnikov, mojega kihanja in "tiščanja" v mojih pljučih. Hčerka je zelooo prehlajena, tako da včeraj in danes ni šla v službo, in možno je, "da sem kaj pobral od nej". Popravljeno Januar 24. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 25 Opozori Objavljeno Januar 25 Po svojih včerajšnjih opravkih v Novi Gorici, je moja draga izpolnila tudi mojo željo. / Joker 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se