RobiRoberto Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 Zjutraj sem našo Karmo peljal na "WC" pod dežnikom, njej sem pa oblekel njen "dežni plašček". Danes sem si zaželel v Portorožu, ker se ne spomnim, da bi ga tam že kdaj pil. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 Ta fotografija bi sodile v temo Lepe fotke (brez motorjev), toda ker jo nisem fotografiral jaz, jo bom objavil kar v tej temi. Podobne prizore vidim samo na TV, in nočne fotografije večjih mest so mi zelo všeč.
RobiRoberto Objavljeno Marec 27 Opozori Objavljeno Marec 27 Moja stalna radovednost me bo pokopala. /
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 V Taiwan se bom odpeljal z mojim SYM skuterjem, da se bom "na licu mesta" naučil voziti v "bolj gostem" prometu. VS800, franc, markII in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 Roberto Rasta Man, Mali Lošinj, kamp Čikat, 2006. Ali se bom še kdaj sprehodil, ali še rajši peljal z biciklom, po čudoviti sprehajalni poti ob obale, katera te v eni smeri pripelje v "pristanišče" v Mali Lošinj, v drugi smeri pa mimo hotelov ob obali do FKK kampa. markII, Joker, franc in 1 other 2 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 Ker sva z naišim že nekaj let pokojnim Bilom tolikokrat prehodila sprehalno pot ob morju v kampu Čikat na Malem Lošinju, in tudi zato, ker sem jo tolikokrat prevozil s kolesom, bi sigorno morala obstajati kakšna moja fotografije te poti, toda ni mi je uspelo najti, zato sem si zopet moral pomagati z mojim prijateljem Googlom. nejc74 1
nejc74 Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 (popravljeno) tole je pot uvala Javorna - Rovenska (Veli Lošinj) 🙂 sam tok da ves da moras se mal iskat za pravo fotko btv, tole so kordinate kje je fotografirano: 44.51692122789612, 14.514672977321263 lahk das v gugl maps Popravljeno Marec 28. Popravil nejc74 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 Microsoftov Windows Minolovec je edina igrica na mojem računalniku, katero včasih igram nekaj minut, da si malo omilim moje dolgočasje, in pravkar mi je že drugič uspelo da sem našel eno mino več, kakor jih je bilo "nastavljenih", in uspelo mi je tudi najti mojo napako.
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 pred 1 minuto, nejc74 pravi: tole je uvala Javorna - Rovenska (Veli Lošinj) 🙂 sam tok da ves da moras se mal iskat naprej. btv, tole so kordinate kje je fotografirano: 44.51692122789612, 14.514672977321263 lahk das v gugl maps Tudi po Velem Lošinju sem se vozil s kolesom do kjer se je bilo mogoče in "sprehajalna pot" na Velom Lošinju je zelooo podobna tisti ob kampu Čikat.
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 To so sigurno 3 moje fotografije Velog Lošinja, med enim od mojih obiskom s kolesom. markII, nejc74 in VS800 2 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 28 Opozori Objavljeno Marec 28 Evo, še kilometrina mojega kolesarskega obiska Velega Lošinja in "kolesarska steza" od kampa Čikat naprej proti hotelom ob morju. Sedaj pa takoj izklop računalnika, da se bosta moji učki malo spočili ob gledanju TV ...
RobiRoberto Objavljeno Marec 29 Opozori Objavljeno Marec 29 Hir I Kam, Hir I Go, Hir I Kam Bek Na Kofe. Joker, VS800, markII in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 Siva pot, vodi me tja, kjer so prijazni ljudje, kateri mi bojo skuhali dobro kofe. Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 (popravljeno) Po današnjem zajtrku sem se moral s piciklom nujno odpeljati vsaj do Idrijske Bele, da sem v svojem "vampu" naredil prostor za tisto, kar bo čez dan vseh 7 stanovalcev našega nadstropja "zmetalo" vame. Popravljeno Marec 31. Popravil RobiRoberto Kugelschreiber, markII in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Danes sem se imel namen s picikllom odpeljati na "u Kurnk", ker se ne spomnim, če sem ga po svoji prometni nesreči tam že kdaj pil, vendar mi je današnje vreme to preprečilo , in sem moral to prestaviti na enkrat v prihodnosti, ko mi bo vreme to dovolilo, in se m bo to ljubilo ... Joker in Kugelschreiber 2
RobiRoberto Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 (popravljeno) Našel sem 3 vzroke, za tri moje bodoče pobege od doma, pred Samim Seboj in vsemi ostalimi, seveda zaradi , kjer je do sedaj najbrž še nisem pil. Popravljeno April 1. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 (popravljeno) Čez 10 dni mi bo potekla registracija "moje prdalce" (by my darling) / skuterja, in jutri bom šel registracijo podaljšati kar z dežnikom (200 metrov od naše hiše), ker mi letos še ne bo potrebno narediti tehničnega pregleda. Na v Bar Valdoltra še vedno nisem pozabil. Popravljeno April 1. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Ob 9. 2. 2017 ob 14:22, amateur pravi: Zdravo, ja gripa in prehladna vnetja res strašijo na sončni strani Alp. Kar nekaj časa sem iskal kakšno njeegovo objavo, ker se nisem spomnil njegovega forumskega "vzdevka" (amateur), in ker že dolgo časa ni komentiral nobene moje objave, ali v to temo dodal kakšno svojio objavo (naprimer obisk njegove hčerke v USA), me zanima, če kdo ve, zakaj se nič več ne oglasi?
amateur Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 Robi zdravo, še migam, se pa staram. Ta teden sem imel motor na servisu, v zadnjih dveh letih sem naredil skupno le 2000 km, tudi e-kolo lani ni imelo 10 daljših tur. Malce sem se polenil, ne prija mi vročina, zato bom letos zastavil svoje miganje že sedaj. Ja pa drugo leto jih bo 70. Počasi se aktivno življenje izteka. Bil sem v San Franciscu trikrat pri hčeri. Vsakič sem se dvakrat peljal s kolesom čez Golden Gate, kar je bil zame vedno poseben dogodek. Pravi kolesarji so bolj v hribih, višina tja do 700 m, kjer je manj prometa in bolj varno. Klanci so bolj kratki, ampak strmi, tako kot za tvojo hišo proti Razpotju. Motoristov je pa zelo malo, pa naj bo to februar ali julij, mraza ni. Ne vem zakaj ja tako. Mogoče je problem tudi varnost na cesti. Drugače pa so tereni (izhodišče smo imeli v Silicijevi dolini), sploh za ležerno kruzanje po bolj stranskih cestah. Da najameš motor tam ni poceni, zavarovanje je drago. Ko se malce ogreje se s kolesom pripeljem do Marofa in greva skupaj v Belo. Pripenjam par slik iz Kalifornije: Univerza Stanford (njihov znak, zadaj univerza), Painted Ladies (lesene hiše, Viktorianski stil, zgrajene 1892-1896, potres in požar leta 1906 jih ni uničil), požar je uničil veliko sekvoj v enem od naravnih parkov (po treh letih se ene obraščajo), Cable car (leseni tramvaj, poganja ga jeklenica pod cesto, ohranjene še tri linije od 23, sistem zgrajen 1873-1890), kolesarjenje po makadamski rekreativni cesti ob zalivu, Chase Center (dvorana ekipe Golden State Warriors), Univerza Berkeley, popotnika s prikolico, Golden Gate v meglici, kolesi na vlaku proti San Franciscu (16 $ v obe smeri, za penzionista samo pol toliko, 70 minut vožnje v eno smer). Joker, RobiRoberto, markII in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 Amateur, vesel sem da si še med nami in da si se zopet lepo imel pri Hčerki "čez lužo".
RobiRoberto Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 (popravljeno) Siva pot, vodi me, na Primorsko v bar Valdoltra, na pir, girice in . Popravljeno April 2. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 3 Opozori Objavljeno April 3 (popravljeno) Danes sem želel spiti dopoldansko "u Kurnku", vendar sem bil prezgoden , zato sem se na odpeljal v Cerkno k pr' Jušku, in natakarica (mogoče tudi lastnica) me zopet ni razočarala. Krajšo "plohco" sem prehitel za približno pol ure. Popravljeno April 3. Popravil RobiRoberto markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 4 Opozori Objavljeno April 4 (popravljeno) Bilo kuda, Roberto sa biciklom na svuda ... Popravljeno April 4. Popravil RobiRoberto markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 Siva pot vodi me tja, kjer je že kaj odprtega za moje današnje dopldansko . Joker in markII 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se