RobiRoberto Objavljeno April 6 Opozori Objavljeno April 6 Danes mi je končno uspelo spiti željeno v Kurn'ku, malo naprej od Straže / Želina v smeri proti Dolenji Trebuši, ker sem si takoj po zajtrku najprej "ogrel moje nožne mišice" z vožnjo v Idrijsko Belo, ker če si jih ne bi ogrel, bi zopet ostal brez v Kurn'ku, ker bi bilo zopet še zaprto. Joker, markII in gift 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 7 Opozori Objavljeno April 7 (popravljeno) Danes sem si zaželel dopoldansko v gostilni / piceriji Žakelj na Kalcah, kje se mi zdi, da sem pred mnoooogo leti pojedel tudi kakšno pico, toda na mojo žalost, je gostilna / picerija Žakelj ob nedeljah zaprta, zato sem se odpeljal naprej v Logatec v Navigator na moje zasluženo dopoldansko . Popravljeno April 7. Popravil RobiRoberto Sam dePihlja, markII in Joker 2 1
RobiRoberto Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 (popravljeno) Ker se mi je zdelo, da v Godoviču še nisem pil , sem se včeraj dopoldne z biciklom odpeljal na v Godovič. Objavljam šele danes, ker meni včeraj forum ni deloval. Popravljeno April 9. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in markII 3
RobiRoberto Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 (popravljeno) Ne spomnem se, če sem v Črnem vrhu nad Idrijo že kdaj pil , zato sem to storil danes. Popravljeno April 9. Popravil RobiRoberto Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 (popravljeno) Če bi se po današnjem zajtrku odpeljal s piciklom, se zaradi utrujenih nog dlje kot do Idrijske Bele (25 km) ne bi odpeljal, vendar me je "aktualna" radarska slika padavin zadržala kar doma. Mogoče po kosilu, ali pa tudi ne, če bo "moj bušček" preveč poln regrata ... Pred naslednjo vožnjo, moram še "naoljiti" piciklovo verigo, ker sem med nekaj zadnji voženj, od nje že slišal čudne zvoke. Popravljeno April 10. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno April 11 Opozori Objavljeno April 11 <<< Ker sem se danes znašel kakor sem se znal, kolesova veriga med vožnjo ni več "škripala", toda to je bila rešitev le za danes, in bom moral v KC Bonča čimprej kupiti nov dry lube - mazilvo za kolesarske verige. >>> Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 12 Opozori Objavljeno April 12 Kar "se ponavljam", je moja današnja objava tudi moja zadnja objava na tem forumu. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 13 Opozori Objavljeno April 13 (popravljeno) Moja včerajšna "zadnja objava, je bila moja prvoaprilska šala, z 12 dnevno zamudo. Moja zadnja objava na tem forumu ima "en močan predpogoj", in ta je, da bi nehal piti . Popravljeno April 13. Popravil RobiRoberto markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 14 Opozori Objavljeno April 14 (popravljeno) Še eno načrtovano mi je danes uspelo spiti. Popravljeno April 14. Popravil RobiRoberto Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 15 Opozori Objavljeno April 15 (popravljeno) Trenutno skozi okno dnevne sobe vidim da zunaj precej piha in ARSO za jutri napoveduje: Jutri zjutraj bo v severnih krajih začelo deževati. Čez dan se bodo padavine postopno širile proti jugu in popoldne zajele vso Slovenijo. Vmes bodo tudi nevihte. Hladilo se bo, zapihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Meja sneženja se bo popoldne spustila do nadmorske višine okoli 700 m, zvečer in v noči na sredo pa ponekod v osrednji in južni Sloveniji še niže. Temperature bodo dopoldne še od 12 do 22, popoldne pa le še od 1 do 9 °C. Popravljeno April 15. Popravil RobiRoberto VS800, markII in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno April 16 Opozori Objavljeno April 16 Včeraj sem bil sam svoj mojstr , danes pa preizkus bicikla "z mojo kilemtrsko minimalko" ... ARSO: Danes od severa dež, veter in ohladitev, popoldne in zvečer sneg do okoli 700 m nad morjem. Jutri spremenljivo oblačno, popoldne krajevne plohe. Joker, franc, zundapp in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 18 Opozori Objavljeno April 18 Včeraj narejeno, danes objavljeno. Objavljam moj "foto avtoportret" v sedmih oblikah, "obdelan" s pomočjo programa GIMP 2, katerega mi je po moji prometni nesreči svetoval moj prijatelj Maki, predvsem za mojo potrebo zmanjševanje resolucije (velikosti) mojih fotografij, potrebno za objavljanje na FB in forumih (5152 x 3864 na 800 x 600), in "ker sem siten in radoveden", sem odkril, da ima program še ogrooomnooo možnosti oblikovanja in spreminjanja fotografij, od katerih jih sedaj objavljam sedem. Zame je zelooo pomembno, da je program Gimp možno "naložiti na računalnik" tudi v Slovenskem jeziku, kar mi zelo olajša moje delo z njim. Pred svojo prometno nesrečo , se mi zdi, sem za delo z mojimi fotografijami pred objavami uporabljal program Corel Photo-Paint (?), seveda v Angleščini. markII 1
RobiRoberto Objavljeno April 19 Opozori Objavljeno April 19 Zmeraj kadar se peljem na Most na Soči na kofe, se peljem mimo Bače pri Modreju, kjer še nikoli nisem pil kofeta, zato sem danes tudi to "odkljukal". Ko sem se zjutraj odpeljal od doma, sem se trem stopinjam primerno obul in oblekel , nazaj domo sem se pa vrnil brez "kolesarske podkape" in rokavic, ter z zavihanimi rokavi. Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 20 Opozori Objavljeno April 20 Danes mi je uspelo prehiteti dež. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 21 Opozori Objavljeno April 21 Danes zjutaj / dopoldne, se mi je s kolesam končno uspelo peljati "samo" v Idrijsko Belo in nazaj domov na . markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 (popravljeno) Tudi danes dopoldne s kolesom samo v Idrijsko Belo in nazaj domov na , ter delat družbo Karmi. Popravljeno April 22. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 22 Opozori Objavljeno April 22 Na spomnim se več (ITAK), če sem tudi v tej temi, ali v temi Lepe fotke brez motorjev objavil, da je moj prejšni fotoaparat Minolta Z1 Demage delal zelo dobre fotografije, kljub temu, da je imel večino svojih nastavitev "peš z vrtljivim gumbom" na vrhu svojega ohišja, za razliko od sedanjega Canon 185, ki ima večino svojih nastavitav dostopnih s pritiskom na "gumb" Menu ...
RobiRoberto Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 (popravljeno) Ker mi v 6,5 dcl kolesarskem bidonu na "malo daljših" vožnjah s kolesom skoraj vedno zmanjka vode, in če nimam v nahrbtniku "rezervne flaške" z vodo (ponavad 0,75 llitrske flaške od radenske napolnjeno z "navdno vodo"), si ne moram pomagati, zato sem danes s pomočjo Google (bidon 1 liter), samo na eni spletni povezavi našel moj iskani liitrski bidon. Popravljeno April 23. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno April 24 Opozori Objavljeno April 24 (popravljeno) Danes se s pametnejšim od mene oglašam iz Firenc, kjer sem si privoščil coffe in brijoš, in od tu bom svojo vožnjo nadaljaval do Palerma, kjer bom najprej prodal svojega do danes prikritega oldtajmerja, in si s tem denarjem privoščil pivo in pico, ter kupil letalsko vozovnico da Brnika, kjer me bo na brniškem parkirišču že čakal moj skurer, katerega mi bo v tem času že dostavil DPD. Popravljeno April 24. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 Danes sem našo Karmo peljal na jutranji WC oblečeno v njen "zimski dežni plašč", jaz sem si oblekel bundo, z dežnikom, in dva avtomobila katera sta se ravno takrat pripeljala v smeri iz Ledinskega razpotja, sta imela zasneženi strehi. Upal sem, da se bom danes s kolesom odpeljal vsaj v Idrijsko Belo, toda verjetni iz te moke ne bo testa za pico. markII 1
RobiRoberto Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 (popravljeno) Te dni "pri naših vzhodnih sosedih" vozijo Croatia Rally WRC, in jaz si zmeraj ogledam posnetke tega relija objavljene na FB, ker še nisem pozabil, da je skozi Idrijo nekoč potekal Rally Saturnus, katerega sva si šla s "krojačem moje usode" vedno skupaj ogledati, nekje ob cesti proti Vojskem in "navijala za Slavca Komela". Pravkar sem tudi preveril če bo Rally Idrija potekakal tudi letos, in komaj sem na spletni strani Slevenski avto / moto športi uspel najti njegov datum: 2. - 10. november. Rally Idrija zadnji Slovenski reli letos. Popravljeno April 25. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 Ker se trudim vedno "vse izpeljati do konca", sem ostal dolžan še tri fotografije, zakaj sva bila z mojim prijateljem tako "navdušena navijača za Slavca". Sedaj pa računalniška "samoizolacija", ker ima moja draga danes rojstni dan. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno April 26 Opozori Objavljeno April 26 ARSO: Danes in jutri bo več sonca na vzhodu, drugod bo spremenljivo s kakšno ploho. Idrijsks Bela s kolesom po kosilu ??? markII 1
RobiRoberto Objavljeno April 26 Opozori Objavljeno April 26 (popravljeno) Po kosilu s polnim trebuščkom ??? Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj, z biciklom v Idrijsko Belo takoj sedaj !!! Popravljeno April 26. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se