RobiRoberto Objavljeno April 27 Opozori Objavljeno April 27 Siva pot vodi me, z biciklom u Loga'c na kofe. markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 28 Opozori Objavljeno April 28 Danes: Bovc, pica, pir, kofe in tortica, doma s kavča. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno April 28 Opozori Objavljeno April 28 (popravljeno) Manjka mi še 140 s kolesom prevoženih kilometrov, da bom imel v aprilu z njim prevoženih 1.000 kilometroov letos. 935 - 75 = 860 + 140 = 1.000 Popravljeno April 28. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno April 28 Opozori Objavljeno April 28 Upal sem, da bo do mojih željenih s kolesom prevoženih 1.000 kilometrov v aprilu, zadostovala še ena vožnja na v Kobarid, ... ..., vendar sem se uštel, in bo za manjkajočih 140 prevoženih kilometrov do 1.000 prevoženih kilometrov v aprilu, treba "podaljšati" še do Žage pred Bovcom, in spiti kofe v Kobaridu med vračanjem nazaj domov. Ali bom zmogel prevoziti 140 kilomerov ??? Obstaja tudi možnost, da se mi ne bo ljubilo ...
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 (popravljeno) Včeraj (nedelja) je bilo za ponedeljek napovedano lepo vreme z lokalnim "vetrčki". Zjutraj sem najprej preveril koliko kilometro moram še prevoziti s kolesom, da jih bom imel v aprilu prevožebnih 1.000 , in Google Maps mi je izračunal, da bo zadostovalo kofe v Žagi pred Bovcem, toda nekje sem najbrž naredil napako, ker mi do 1.000 prevoženih kilometrov v aprilu še vedno manjka 15 km, in tako bo tudi ostalo, ker imam pravico, da se mi danes, razen "domačih obveznosti" (psička Karma WC zunaj), ne ljubi nikamor ... Popravljeno April 30. Popravil RobiRoberto Joker, VS800, markII in 1 other 2 2
VS800 Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Robi že ene 2x sem ti napisou, če lahko pogledaš naslednič, ko boš na Mostu na Soči, če so pod unim mostom kjer Idrijca priteče v Sočo že spucali tisto navlako od lanskih poplav, oziroma a se že pride z kajakom po Soči na Idrijco? l.p.
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Jaz sem ves čas mislil, da me sprašuješ, če je cesta od Mosta na Soči naprej proti Tolminu že prevozna ...
VS800 Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 (popravljeno) pred 8 minutami, RobiRoberto pravi: Jaz sem ves čas mislil, da me sprašuješ, če je cesta od Mosta na Soči naprej proti Tolminu že prevozna ... Ne ne...tm pod mostom nad Idrijco, kjer priteče v Sočo se je lani nabutalo na tone enega lesa in svinjarije in vse zamašilo. Tam enkrat poglej, če so že spucali...tnx Popravljeno April 30. Popravil VS800
RobiRoberto Objavljeno April 30 Opozori Objavljeno April 30 Zakaj se je moj fon z nameščenim Sport Trackerjem na njem, po v Žagi pred Bovcem, vračal nazaj domov ker "v ravni črti"?
RobiRoberto Objavljeno Maj 1 Opozori Objavljeno Maj 1 150 kilometrov sem že prevozil s kolesom , 200 pa še ne. Kdaj jih bom prevozil? Nisem se še odločil! Mogoče pred tridesetimi ali še rajši štiridesetimi leti. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 2 Opozori Objavljeno Maj 2 (popravljeno) Med gledanjem TV prenosov kolesarskih dirk , sem videl, da spremljevalne ekipe v spremljajočih vozilih med vožnjo kolesarjem "dostavljajo" napolnjene bidone s pijačo , in da imajo kolesarji na njihovih kolesih vsaj dva "nosilca" za bidona , kar pa ne vem, če bi bilo tudi pri mojem kolesu mogoče. Tudi če sedaj skozi okno dnevne sobe vidim sonce, bo danes vseeno "na sporedu kavč". Danes so "na mojem sporedu" kolesarski bidoni. Trenutno uporabljam 650 mililitrskega, zaradi česar moram pri daljših vožnjah v mojem kolesarskem nahrbtniku s seboj voziti vsaj dve 0,5 litrski plastenki od Radenske , napolnjeni z navadno vodo iz naše kuhinjska pipe , in ta "majhen" kolesarski beden bom že pri moji nasledni vožnji s kolesom zamenjal z novim 975 ml , katerega mi je priskrbel hčerin mož (verjetno kupljen kar v KC Bonča v Idriji , čeprav je bila moja želja imeti 1.500 mililitrkega, vendar bi mi ga bilo "brez veze" naročiti, ker bi bila poštnina večja od cene tega bidona. To bo za danes verjetno vse "iz Idrje". Popravljeno Maj 2. Popravil RobiRoberto markII 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 3 Opozori Objavljeno Maj 3 Ker z mojo "mini kamero" že dolgo časa nisem ničesar posnel, sem imel to namen storiti danes, vendar se ARSO ne strinja z menoj: Danes bo oblačno. Dež bo postopno zajel večji del države. Jutri posamezne plohe in nevihte. Zvečer se bo jasnilo.
RobiRoberto Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 Moja draga je današnji dan izkoristila za izlet s kolegico v Izolo, jaz sem pa končno ponel kolesarsko stezo od Idrije do "Fare". Posnetek traja 11 minut ... Najbolj sem zadovoljen s tem, da mi je današnji posnetek uspelo posneti, "obdelati" v Movie Maker in ga tudi objaviti na YouTube. Upam da mi bo uspelu tudi "zadnje dejanje" - objava tega mojega prispevka v tej temi. markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 4 Opozori Objavljeno Maj 4 Moja draga danes uživa na soncu v Izoli, jaz bom pa jutri mogoče užival na soncu, ob v Portorožu, kjer ga še nisem pil. To še objavim, ugasim računalnik, vklopim TV, poiščem Eurosprt 1, in gledam uvodno etapo Giro di Italy.
RobiRoberto Objavljeno Maj 5 Opozori Objavljeno Maj 5 Nedelje imam rezervirane za 50 kilometrov prevoženih s kolesom. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 6 Opozori Objavljeno Maj 6 Danes sem se končno držel svojega namena, Idrijska Bela brez "takšnih ali drugačnih kilometrskih dodatkov" !!! Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 7 Opozori Objavljeno Maj 7 Pijanci (kar jaz ne morem in ne smem biti), ter norci (član od jeseni leta 2.008), imamo srečo. Med mojim prhanjem, po vrnitvi domov iz Idrijske Bele, je začelo deževati. VS800, markII in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 Tudi danes po zajtrku sem se imel namen s kolesom peljati do Idrijske Bele, vendar me je dež rešil te neumnosti. ARSO: Danes bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Jutri se bo razjasnilo, vetrovno bo.
RobiRoberto Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 Ugotovil sem, da moje objave pritegnejo premalo zanimanja, kolikor truda vložim, da jih lahko objavim, zato sem spremenil sliko svojega profilam, da bo bolj vpadna. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 Če še nite vedeli, jaz do včeraj tudi nisem vedel, da je kozje mleko med mleki od vseh "rejnih" živali najboljše, ker ima tako sestavo, da je tudi zdravilno. Koze nikoli ne zbolijo za rakom. Kozje mleko za zdravje in lepoto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 Še to za objavim danes, potem bom pa spremljaj to, po kakšnih čudovitih Itelijanskih krajih se bo danes vozil "Pogi". Danes mi je s programom Gimp 2.10 končno uspelo fotografijo mojega kolesa narediti tako, kakršno sem želel. Važna je domišljija ... markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 8 Opozori Objavljeno Maj 8 (popravljeno) Upppps, seveda sem naredil napako (zaradui mojega spomina). Včerajšna TV oddaja ni bila o kozjem mleku, ker mi je kozje mleko znano, ampak je bila o oslovskem mleku, za katerega nisem vedel, da se uporablja (redko) tudi v človeškem jedilniku, in katerega imajo zelo radi otroci, ker je sestava oslovskega mleka najbolj podobna materinem mleku. Lahko noč, jaz bom lažje zaspal, ker sem popravil svojo napako. http://www.lovrencan.si/dobro-je-vedeti/oslicje-mleko/ Popravljeno Maj 8. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 9 Opozori Objavljeno Maj 9 Danes sem precej pravilno predvidel kako se moramm peljati, da bom prevozil 30 kilometrov. Sport Trackerjevega "dokaza" (zapisa moje današnje prevožene poti) nimam, ker sem Sport Tracker pri odhodu pozabil vklopiti na mojem telefonu. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 10 Opozori Objavljeno Maj 10 Le vkup, le vkup, uboga gmajna, heja, hejo! Za moj nov bicikl zdaj bo drajna, heja, hejo! Letos imam namen s kolesom prevoziti 22.222 kilometrov, in po mojem izračunu "na pamet" mislim, da mi manjka še 21.111 kilometrov. Heja, hejo. VS800, Joker in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 11 Opozori Objavljeno Maj 11 Danes me je moje vskaodnevno zgodje prebujanje "rešilo". Idrijska Bela, Karma, prha, . Joker in markII 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se