RobiRoberto Objavljeno Maj 12 Opozori Objavljeno Maj 12 (popravljeno) Nedelja je dan za počitek, ..............., ko se Roberto vrne iz Giro d' Idrija, kronometer Idrijska Bela for one person Roberto ... Popravljeno Maj 12. Popravil RobiRoberto VS800, Joker in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Danes je TRINAJSTI maj, zato se s piciklom nisem upal peljati dlje na . markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Zato je tako poceni, in verjetno (sigurno) bum svojega Culta vozil še do takrat, ko nobenega picikla ne bom več mogel voziti.
RobiRoberto Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Tako kolo je kupil mož moje hčerke v Decathlonu, in me z njim z njim "začaral" ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 14 Opozori Objavljeno Maj 14 Glede novega kolesa zame. Hčerinega moža bom prosil,da mi bo svojega enkrat posodil, da bom sploh videl kakšen je občutek med vožnjo s takim "dirkalnikom, in tudi brez te izkušnje, sem se odločil, da kolesa ne bom zamenjal, ker mi sedanji Cult že dogo časa dobro služi, in ker je prevozil že veeeliko kilometrov, je čisto normalno, da se kdaj kakšen njegov sestavni del tudi obrabi, in ga je potrebno zamenjati. Danes sem najprej imel namen popiti "kofe s kiflčkom" pri Pečjaku v Logatcu, ker se mi zdi da ga že kar nekaj časa tam nisem pil (?), vendar sem si premislil, ker sem se odločil, da danes ne bom prestopil Idrijskih občinskih meja, zato sem kofe rajši popil "postreženega" kar doma , ko sem se uspešno vrnil nazaj domov z današnje vožnje. markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 15 Opozori Objavljeno Maj 15 (popravljeno) Tudi z rogljičkom, pri Pečjaku v Logatcu, sem danes "odkljukal". Popravljeno Maj 15. Popravil RobiRoberto Joker, VS800, markII in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 Tudi če bi mi današnje vreme to dovolilo, se dlje kot do Idrijske Bele (25 km) s kolesom ne bi peljal, ker me že nekaj časa bolj kakor "sanirano" desno koleno, boli mesto odprtega zloma na desni stegnjenici. Kaj z mojo "polomljeno" desno nogo še sledi ??? Zgodnja dopoldanska kava ITAK, ker se vsak zgodaj zbudim in vstanem. Ko vstanem, najprej s Karmo "na njen zunanji WC", danes Karma "v njenem dežnem plašču, Jaz pa z dežnikom. markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 (popravljeno) Današnji deževan dan je dovoljen za sanjarjenje. Razen pri "naših vzhodnih sosedih v Karigadorju", na mojih edinih morskih počitnicah po moji prometni nesreči , še nism pil v drugi državi, zato se bom enkrat v bližnji prihodnosti, s piciklom odpeljak kar k bližnjim zahodnim sosedom, in si kofe privoščil v Raštelu. Popravljeno Maj 16. Popravil RobiRoberto Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 17 Opozori Objavljeno Maj 17 Kar sem si danes "zastavil" to sem tudi izpeljal, tudi še so nekateri pešci imeli odprte dežnike. Kolesarske "cunje" so po vrnitvi domov "šle" v pranje,, "anorak" pa se suši na obešalniku na balkonu. VAŽNI SO KILOMETRI". Joker, markII in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 18 Opozori Objavljeno Maj 18 v Raštelu v Stari Gorici sem danes do nadaljnega "dal na stranski tir", ker je to kar sem s kolesom prevozil danes, trenutno toliko kolikor zmorem. Mogoče bi moral vožnjo s kolesom za nekaj dni "odstaviti" ? Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 19 Opozori Objavljeno Maj 19 (popravljeno) Nedelja je čas za velikooo dobre hrane, kavč, in televizor, če nisi Roberto ... Popravljeno Maj 19. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 19 Opozori Objavljeno Maj 19 Še nekaj sem pozabil, zame normalno ... Belaglava 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 20 Opozori Objavljeno Maj 20 Danes sem v Godoviču zavihal rokava, in do doma jih nisem več "odvihal". ARSO: Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastale bodo posamezne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 °C. Ponoči se bo pooblačilo. Krajevne padavine, deloma plohe in nevihte, bodo od jugozahoda zajele večji del Slovenije. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17 °C. Jutri bo povečini oblačno s pogostimi plohami in nevihtami, ki bodo popoldne lahko tudi močnejše. V notranjosti Slovenije bo sprva pihal vzhodnik, ob prehodu vremenske fronte pa bo čez dan zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 23 °C. / markII, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 (popravljeno) Tekmovalci in njiihove spremljevalne ekipe na Giro d' Paštašuta , so imeli dan za počiitek včeraj , meni ga je pa danes omogočil dež , ker če dežja ne bi bilo ... Popravljeno Maj 21. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 Ko sem še lahko hodil v službo , sem se večkrat želel več prostih dni , sedaj ko imam "neomejeno števiklo prostih dni" , pa moram čez dan, ves čas nekaj početi, zato je tudi toliko mojih objav v tej temi. markII in Kugelschreiber 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 Za v "raštelu" v "Stari Gorici" bom moral prevoziti 3 kilometre več. Pri prvem načrtovanju te vožnje s kolesom v Google Maps, sem pozabil vklopiti IZOGIBAJ SE AVTOCEST, Kdor dela tudi greši, pri meni pa je še dodaten faktor, moja pozabljivost. markII in Joker 2
Kugelschreiber Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 30 minutes ago, RobiRoberto said: Za v "raštelu" v "Stari Gorici" bom moral prevoziti 3 kilometre več. Pri prvem načrtovanju te vožnje s kolesom v Google Maps, sem pozabil vklopiti IZOGIBAJ SE AVTOCEST, Kdor dela tudi greši, pri meni pa je še dodaten faktor, moja pozabljivost. Kdaj si bil zadnjic na via Rastello? V Gorico niti ne hodim, in raštel sem imel v otroškem spominu kot neko indijo koromandijo. Po XY letih sem tja zašel tik pred kovid dramo. Precej lokalčkov zaprtih. Ulica prazna. Zelo žalostn vtis. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 (popravljeno) Od kar je Jugoslavija razpadla, je tudi Rastello zamrl, ker smo si "izbojevali" pravico do prostega trgovanja, predvem uvoza. V Rastello sem bil tako dolgo časa nazaj, da se ne spomnem več kdaj. Zakaj si danes Roberto zasluži "kavč, kofe & TV ? Zato ker je Roberto pretekle štiri dni s piciklom prevozil 224,78 kilometre, kar je povprečno 56,19 kilometra na dan. Če ni kakšne spremembe, se bo čez 15 minut začel TV prenos današnje etape Giro d' Italia. Popravljeno Maj 21. Popravil RobiRoberto markII 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 (popravljeno) Danes sem imel name z BiČiKLoM prevoziti približno 30 kilometrov, vendar mi je ARSO svetoval, naj raje delam družbo Karmi doma: NAPOVED ZA SLOVENIJO - povzetek Danes in jutri bo spremenljivo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. NAPOVED ZA SLOVENIJO Danes bo sprva deloma jasno, krajevne padavine bodo nastajale predvsem v zahodni Sloveniji. Čez dan bo tudi drugod spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše popoldne. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 23 °C. Jutri dopoldne bo delno jasno, ponekod po nižinah bo možna megla. Popoldne bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 14, najvišje dnevne od 18 do 24 °C. OBETI V petek in soboto bo nekaj več sonca, popoldne bo v notranjosti države nastalo nekaj ploh in neviht. Popravljeno Maj 22. Popravil RobiRoberto markII 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 (popravljeno) ZA VS800 s Pujso Pepo. / S pomočjo Google Maps sem moral najprej ugotoviti, kje se Idrica v Mostu na Soči izliva v Sočo, tako da se bom s piciklom lahko odpeljal preveriti, če so odstranili podrta drevesa, in je sedaj s kajakom možno preveslati to mesto. To bom storil takoj, ko mi bo VS800 v privatnem sporočilo poslal "skenirano potrdilo, da si v slaščilčeno / picerijo v Mostu na Soči nakazal €€€ za moj zaslužen . Popravljeno Maj 22. Popravil RobiRoberto VS800 in markII 1 1
VS800 Objavljeno Maj 22 Opozori Objavljeno Maj 22 (popravljeno) Evo Robi maš u dobrem en kufe Najbolš, da greš na en kufe v bar pri Miklavžu https://www.facebook.com/p/Bar-Pri-Miklavžu-100063021950576/?paipv=0&eav=AfYz4RdQDvegXiFx-D9ByMPS8o2n5SJF7tqYODZoLgThy7MBEOrMeQcHBy9yd1msHDE&_rdr in če boš iz terase pogledal levo na Idrijco boš najlažje videl, če so že očistili nasnago pod mostom. Popravljeno Maj 22. Popravil VS800 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 23 Opozori Objavljeno Maj 23 VREME danes: Dopoldne bo nekaj dežja na severovzhodu. Popoldne bo spremenljivo oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Jutri bo sončno, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. Joker, VS800 in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 24 Opozori Objavljeno Maj 24 Sport Trackerjev zapis moje včerajšnje vožnje s kolesom je bil malo len , ker je bil šele danes objavljen na njegovem spletnem naslovu. Danes sem dirkal z dežjem, in krajšo ploho prehitel z 5 minut. markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 25 Opozori Objavljeno Maj 25 Danes praznujemo tisti s sivimi glavami / , in jaz sem praznovel v delavnem duhu ... Joker, VS800 in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 26 Opozori Objavljeno Maj 26 (popravljeno) Danes sem imel namen spiti kofe v okrepčevalnici Podkorito v Dolenji Trebuši, vendar sem bil še prezgoden, ker je odprta od 10.00 naprej, in "rešila" me je okrepčevalnica "Kurn'k" , 4 km pred Stražo / Želinom, katera je bila že odprta, in mi ni bilo treba prevoziti še dodatnih kilometrov do Cerkna, zaradi kofeta. Ta trenutek skozi okno dnevne sobe vidim "ploho". Verjetno me ne bo "pokončalo" kofe, ampak me bo najbrž pokončal bicikl zaradi kofeta ... Popravljeno Maj 26. Popravil RobiRoberto markII, VS800 in Joker 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se