RobiRoberto Objavljeno Junij 9 Opozori Objavljeno Junij 9 Ta teden sem se s kolesom peljal petkrat, prevozil 343 kilometrov, kar je povprečno 86 kilometrov na eno vožnjo. V sredo sem pozabil vklopiti Sport Tracker na mojem telefonu, zato sem v moji sredini objavi preveril koliko kilometrov sem prevozil ta dan, da sem lahko te kilometra vnesel v "mojo tedensko tabelo", in tudi "z rumenim krogcem" označil sredo v Sport Trackerjem 30 dnevnem prikazu "prevoženih dnevov". Mislim, da sem si sedaj prislužil eno prcijo sladoljeda iz naše zmrzovalne skrinje , in "končno" tudi vklopiti TV. Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 9 Opozori Objavljeno Junij 9 (popravljeno) Z vsem mojimi vožnjami s kolesom ta teden, sem si vsaj v nedeljo popoldne prislužil kavč, sladoljed in TV. V tem trenutku s kavča vidim skozi odprta vrata na balkon dež in sonce ... Popravljeno Junij 9. Popravil RobiRoberto markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 10 Opozori Objavljeno Junij 10 (popravljeno) Pijanci in norci imamo srečo, in ker sem norc, mi danes ni bilo treba uporabiti dežne vetrovke, katera je ostala v mojem kolesarskem nahrbtniku danes neuporabljena. V tem trenutku zunaj "pere sto na uro". "V pripravi" ... Popravljeno Junij 10. Popravil RobiRoberto Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 10 Opozori Objavljeno Junij 10 (popravljeno) Ker sem firbčen (zvedav ?), kar verjetno že vsi veste , me je zanimalo če je možno "moj italjanski "kofe krog" tudi kaj skrajšati , in uspelo mi ga je skrajšati kar za 40 kilometrov, ker sem v Google Maps povečal "vidno polje", in pri tem ugotovil, da se mi skozi Udine sploh ni treba peljati, in bom do Gorizzie vseeno prišel po "italijanski strani". Allora enkrat, najbrž nobenkrat ... Sprašujem za prjatla: zakaj sem tudi letos registrira skuter ??? Popravljeno Junij 10. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Junij 11 Opozori Objavljeno Junij 11 Peace Brothers and Sisters. Ponoči smo imali v Idriji vremenski zvočni disko, z ligtht showom. Danes sem se od doma odpeljal s kolesom brez kolesarskega nahrbtnika, ker nisem imel namen nikjer med vožnjo spiti , in tudi zato, ker sem že doma oblekel dežno vetrovko , ker sem si kakor zmeraj, tudi danes takoj po zajtrku ogledal jutranjo radarsko sliko padavin. / Ta trenutek skozi okn in tudi v "naslovni vrstici (?)" mojega računalnika: Havy rain. Joker, markII in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 12 Opozori Objavljeno Junij 12 Današnje vreme je dobro za moj hardware (nogi - kavč) in slabo za moj software (želja - bicikl kofe v Logatcu). Popoldne se bom "malo zamotil" z ogledom kolesarske dirke Tour de Slovenija ... Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 12 Opozori Objavljeno Junij 12 ČE bi še imel izpit , in ČE bi imel peneze, in ČE bi sedaj kupoval moped, bi sigurno kupil potovalni enduro.
RobiRoberto Objavljeno Junij 12 Opozori Objavljeno Junij 12 Trenutna radarska slika padavin bi mi omogočila po kosilu vožnjo s kolesom "vsaj do" Idrijske Bele, vendar mi to ne dovolijo moja pljuča, ker iz "njihove globine" pri pogostem izkašljevanju izkašljujem tudi "gnoj". Ponovitev pljučnice, ali samo prehlad? Vročine si zaenkrat še nisem izmeril, nisem pa še pozabil, da je pri moji lanski (?) ali predlanski (?) pljučnici, ta presegla 39 stopinj. Moja draga in najina hčerka imata na to enak komentar: ALI JE ŠE KJE KAJ, kar te ne j......
RobiRoberto Objavljeno Junij 13 Opozori Objavljeno Junij 13 (popravljeno) Danes sem si zaželel v Logatce, v kakšnem "kafiču" kjer ga do sedaj še nisem pil, vendar danes zaradi vremene to še ne bo izvedljivo, zato mogoče jutri , toda bega me jutrišnja napovana jutranja temperatura samo 8 stopinj, kar je precej nizka temperatura za ta čas, in "poletno" kolesarsko majico s kratkimi rokavi in "kratke" kolesarske hlače, in tudi moj prehlad še ni "izzvenel". ARSO: Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Predvsem v južni polovici Slovenije bodo sredi dneva in popoldne nevihte. Popoldne bo prehodno zapihal severni veter. Proti večeru se bo od severozahoda jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18, na Primorskem ob šibki burji okoli 22 °C. Jutri bo delno jasno, popoldne se bo oblačnost od zahoda nekoliko povečala. Zjutraj bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo zapihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 20 do 25 °C. Popravljeno Junij 13. Popravil RobiRoberto markII in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 13 Opozori Objavljeno Junij 13 Zame absolutni zmagovalec med Reli avtobomili - peglezn .... Joker 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 14 Opozori Objavljeno Junij 14 (popravljeno) Do sedaj sem v Logatcu pil v štirih "kafičih": Pečjak, "No Name" zraven nekdanjega avtosnega postajališča v Logatcu ("južno govoreči"), Navigator Pub, Merkator Logatec, in danes sem se odpeljal v Logatec z namenom da poiščem če je v Logatcu še kakšen "kafič", ob "vzporednici z logaško glavno ulico", in"kafič" sem našel kmalu po tem, ko sem že spil pri mojih logaških Prijatelih (Zvonka, Bogdan in psička Kira. HVALA vsem trem za in družbo. Popravljeno Junij 14. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in markII 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 15 Opozori Objavljeno Junij 15 (popravljeno) Moje želje in moja izpeljava se vedno razlikujejo, do sedaj še vedno "v plus" (km). <<< >>> Popravljeno Junij 15. Popravil RobiRoberto Joker, VS800 in markII 2 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Nedelja je dan za počitek, zato danes kilometrsjka polovička od včeraj, brez na poti, ampak po vrnitvi domov, doma na kavču. VS800, markII in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Ta teden sem se s kolesom peljal petkrat, skupaj prevozil 281 kilometrov, kar je povprečno 56,21 km / dan, na mojih 62,5 let. Mislim, da sem se sedaj zaslužil en sladoljed. tedenskiObračun.txt markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 (popravljeno) Danes sem prvič obul "poletne šminkerske (barva) Adidaske", katere mi je že pred nekaj časa kupila moja hčerka. Danes zopet brez " na poti", ker s sabo nisem vzel denarnice, zato ker nisem načrtoval tako dolge vožnje, a sem se že do "Likarce" premislil, in se nisem odpeljal samo do Idrijske Bele (25 km), ampak sem se peljaj toliko časa da je bilo na kolesarskem števcu že 25 km (Kalce) , in tam obrnil nazaj proti domu, ker sem vedel, da bo doma na števcu že 50 kilometrov. Alora, po kosilu katerega sem si skuhal sam , je bilo zato še slajše, kakor če bi ga spil kjerkoli drugje "v kafiču". Popravljeno Junij 17. Popravil RobiRoberto markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 18 Opozori Objavljeno Junij 18 (popravljeno) Rana ura je zlata ura, zato ker takrat sonce še "ne nažiga", in tudi veter še počiva. doma takoj po prhanju ITAK !!! Popravljeno Junij 18. Popravil RobiRoberto markII, VS800 in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 19 Opozori Objavljeno Junij 19 (popravljeno) Zgodaj spat / zgodaj vstat = rana ura / zlata ura, ker se mi je tudi danes uspelo izobiči današnjem vročinskom udaru. Popravljeno Junij 19. Popravil RobiRoberto VS800, markII in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 20 Opozori Objavljeno Junij 20 Imam še deset minut "časa", ker se potem začne današnja zanimiva tekma v fucbalu, Slovenija - Srbija. VS800, Joker in markII 2 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 21 Opozori Objavljeno Junij 21 Moja današnja dopoldanska vožnja s kolesom je bila za mene toplotno idealna. Dovolj zgodaj od doma, ne predaleč, in pravočasno nazaj domov. markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 22 Opozori Objavljeno Junij 22 Danes sem imel namen popiti dopoldansko kofe v Zatolminu, vendar me je razočarala že prva "betula" v Zatolminu, ker je bila še zaprta, in ker se mi ni ljubilo raziskovati če je v Zatolminu že kje kaj odprtega, sem se odpeljal 4 kilometre nazaj proti T'minu, ker sem prej, ko sem se peljal mimo proti Zatolminu opazil še eno "betulo", v kateri do danes še nisem pil kofeta, in katera je bila že odprta. Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 23 Opozori Objavljeno Junij 23 (popravljeno) Včeraj na proti severovzhodu, zato danes proti jugovzhodu. Še eno "betulo" v Logatcu sem danes "odkljukal". Proti z vetrom "v prsa" , nazaj domov z vetrom "v hrbet". Ta teden sem se uspel s kolesom voziti vseh 7 dni , in število mojih prevoženih kilometrov , ter moje dnevno kilometrsko povprečje ... Popravljeno Junij 23. Popravil RobiRoberto Joker in markII 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 24 Opozori Objavljeno Junij 24 Ponedeljek je začetek novega tedna in jaz sem nov teden začel z novimi, s koleslom prevoženimi, 50 kilometri. Močnejši veter vzhodne smeri danes še ni popustil, kar sem občutil šele v Godoviču, ko sem nadaljeval vožnjo proti Hotedršici. Krajši plolohi sem se izognil za 20 minut. Joker in markII 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 25 Opozori Objavljeno Junij 25 (popravljeno) Danes sem imel precej sreče z vremenom, kljub temu da je med vožnjo "po Zali" in v Idrijsko Belo "malce rosilo", in je "manjša ploha" nastala šele eno uro in pol po tem, ko sem že bil "varno na kavču", po prhanju, kosilu in kofetu ... Popravljeno Junij 25. Popravil RobiRoberto markII in Joker 1 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 25 Opozori Objavljeno Junij 25 To sem še pozabil objaviti na koncu zgornje objave: ROBERTO TRAKTOR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se