RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 14:19 Deli Objavljeno ponedeljek ob 14:19 Tokovne klešče sem uporabljal v modelarstvu, pri elektro modelih (jadralna letala s "pomožnem motorjem"), da sem med delovanjem motorja lahko izmeril njegov tok porabe, in s tem videl, ali sem uporabil pravilni propeler, ali bi moral uporabiti manjšega, zaradi prevelikega toka delovanja motorja, zaradi česar bi lahko "pregorel" modelov "elektroski regler" (regulator hitrosti), ki ima v svojih podatkih naveden tudi njagov maksimalni tok v delovanju. Joker in Slash13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 14:49 Deli Objavljeno ponedeljek ob 14:49 Moja zgornja fotografija je bila posneta na modelarski stezi v Lijaku pri Novi Gorici (pod jadralno padalskim vzletiščem, in vedel sem da nisem fotografiran z mojim Poldetom Mk.3 (Mk. 3 pomeni tretji izbolšan podoben model) zato sem se na Modelarskem forumu bolj potrdil in uspelo mi je najti pravilno fotoografijo Podeta Mk. 3, fotografiranega na "panku" v moji nekdanji delavnici. Poldeta mi je uspelo celo prodati, vendar ker smo Sloveci taki kakršni smo, nisem od kupca dobil "nobene povratne informacije", vendar kupcu vseeno želim, da bi mu Piolde služil tako dobro kakor meni, dokler sem še letel z njim. Slash13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno torek ob 14:06 Deli Objavljeno torek ob 14:06 Lažje mi je vrteti pedala na kolesu in fotografirati, kakor napisati nekaj besed v objavi. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 14 urami Deli Objavljeno pred 14 urami Kud plovi ovaj brod, kud ljude odnosi I dali itko zna šta mores sprema Kud vodi ovaj put, kojim smo skrenuli Od svega samo znam, povratka nema. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se