RobiRoberto Objavljeno torek ob 09:31 Opozori Objavljeno torek ob 09:31 Danes sem zopet spal kakor ponavadi (4 x scat), ker sem tudi preden sem se zvečer "preselil" v posteeljo v spalnici in začel reševati Križanke (1) in Osmerosmerke (2), "popil" en Nalgesin 550 mg Forte. Hčerka mi je pred nekaj dnevi rekla, da jo je vedno strah, kadar se vozim s kolesom , ne zaradi moje vožnje, ampak zaradi mojega Cult "oldtajmerja", za katerega se boji, da se bo "enega lepega sončnega dneva" med vožnjo razpadel. V mailu mi je poslala tudi fotografijo meni primernega kolesa, in ko sem na Internetu poiskal njegove podatke, sem ugotovil, da mi za moje sedanje zmožnosti in potreba to kolo čisto ustreza, in še rdeče barve je, katero si na kolesu že dolgo časa želel. ARSO: Danes se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo. Jutri se bo prehodno delno razjasnilo, popoldne bo na zahodu spet občasno rahlo deževalo = Kavč, Karma, Kofe, Računalnik ... / / Današnje dopoldansko sem že spil. en Danes ni nobenegs TV prenosa zimskih športov, ampak je "namesto tega" ob 17.50 prenos prijateljske rokometne tekme Slovenija : Katar iz Kopra. markII, Joker in VS800 3
RobiRoberto Objavljeno torek ob 09:59 Opozori Objavljeno torek ob 09:59 Še nekaj NEKAJ TEHNIČNIH PODATKOV . Ali je možno, da je kolo USA izdelave?
franc Objavljeno torek ob 10:36 Opozori Objavljeno torek ob 10:36 Ni. Večino naredijo na kitajskem, ostalo kambodža in tajvan. Tako pravi google. lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 13:22 Opozori Objavljeno torek ob 13:22 (popravljeno) To da imam čas in da sem siten, Itak že veste. TREK Moja družina ("mladi in malo starejši) se bo kmalu odpeljala proti Ljubljani in jutri bom (upam) že lahko videl, kaj bojo zvečer pripeljali nazaj domov. Jaz že sedaj razmišljam o tem, kaj se bo dalo na "novincu" uporabiti od Culta, in kaj bom moral še dokupiti, da bo novo kolo, tako kakor Cult, čimbolj prilagojeno "mojim posebnim potrebam". Popravljeno torek ob 13:28. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno torek ob 13:39 Opozori Objavljeno torek ob 13:39 Dobra fotografija "z mojim okvirjem". Joker, markII, VS800 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 08:27 Opozori Objavljeno četrtek ob 08:27 Jaz včeraj nisem imel dostopa do Foruma, zato nisem mogel pogledati nove prispevke na njem in tudi svojega nisem mogel objaviti. Pomembno važno obvestilo! Po Intenetu se širi uničujoč virus, in če nimata odličnega in vedno posodobljenega proti virusnega programa, vam bo "skuhal" vaš računalnik. Meni je na mojem LENOVO ideapad 320 pustil samo "obvestilo da je bil tudi pri meni", vendar mu je proti virusni program preprečil njegov namen. Na mojo veliko žalost, so se včeraj zvečer iz Ljubljne vrnili moja draga, najina hčerka in njen mož brez mojega željenega novega kolesa. Zakaj pa še nisem utegnil vprašati, ker danes še nisem videl pravega (prave) sogovorca (sogiovornice). Po krajšem premisleku sem ugotovil, da novega kolesa sploh ne rabim, ker bo sedanji Cult skoraj sigurno "garal" dlje kakor jaz. Odločil sem se tudi, da skuterju letos ne bom podaljševal registracije, ker je zame vožnja z njim zaradi ostalih udeležencev v prometu, bolj nevarna kakor vožnja s kolesom. Dobro da imam Karmo (in vse njene prednike), ki me sedaj in so me že prej s svojo prisotnostjo na kavču (prej tudi na sprehodih" , vedno pomirjali. PIKA / AMEN markII, Joker in VS800 1 2
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 09:57 Opozori Objavljeno četrtek ob 09:57 Danes sem en kilogram lažji, ker sem se končno obril ... markII in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 10:19 Opozori Objavljeno četrtek ob 10:19 "Pri meni zaključeno" ...
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 13:13 Opozori Objavljeno četrtek ob 13:13 Tudi če sem mislil, da je "zadeva" z mojim novim kolesom že končana, to ni tako, ker že vseh 62 let (+) živim v eni veliki zmoti. Mojo Drago in najino Hčerko sem napačno razumel, da so se odpeljali v Ljubljano po novo kolo zame, ampak so odpeljali po kolo za najino Hčerko, in kupili ga niso in pripeljali domov zato, ker je bilo tisto kolo v trgovini za hčerko "eno številko preveliko". Hčerka še, vedno trdno vztraja, da se s sedanjim Cultom ne smem več voziti, "ker se hčerka še ne vozi s kolesom, in ne more videti, "kakšne kolesne podrtije" se še vozijo v javnem prometu ... ... Roberto išči naprej = Google + Super Kolo za Minimalno Ceno ... markII 1
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 15:21 Opozori Objavljeno četrtek ob 15:21 Če so se moji najbližji domači dokončno odločili da moram imeti nov bicikl, naj ga poiščejo, kupijo in tudi plačajo kar sami, jaz se bom raje posvetil pohodništvu in gašenju moje žeje ... Ker z neumnostjo mojih zgornjih besed še nisem dovolj zadovoljen, bom dodal še možno rešitev te moje težave. Ker gospod Valter v KC Bonča sestavi tudi kolo po želji kupca, bi mu odpeljal svojega Culta, in ga prosil naj mi sestavi čimbolj podobnega, iz sestavnih delov katere ima v svoji delavnici ... markII 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 09:58 Opozori Objavljeno včeraj ob 09:58 Danes sem imel namen prehoditi 11 kilometrov ("Marof - Fara - Idrje - Marof"), vendar se mi ne ljubi ... Ugodno prodam in še bolj ugodno bi kupil ...
RobiRoberto Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami Prodam tudi pametnejšega od mene, vsako stvar za 1.000 € x 5 = 5.000 € , če gdo kupi vse skupaj, bo dobil 2 % popusta.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se