RobiRoberto Objavljeno ponedeljek ob 09:48 Objavljeno ponedeljek ob 09:48 Danes bi prehodil še dva kilometra več kakor v soboto (13 / 15), ČE BI mi to dovoili moji nogi, za kateri je to še "prezgodaj" in rabita še kakšen dan počitka več, toda sedaj sem se spomnil, da take hoje kakor v soboto (13 km) ne bom ponavljal ali celo presegal več ... Če bo "dolgoročno" komu dolgčas po mojih novih objavah, se opravičujem, zato ODPEDE ... Danes na sporedu ni nobenega prenosa aklpskega ali skandinavskega (?) smučanja (skoki) ... 1
RobiRoberto Objavljeno torek ob 08:54 Objavljeno torek ob 08:54 Če svojih neumnosti ne bi fotografiral, urejal teh fotografi in pil kofeta, kaj bi sploh še lahko počel ??? Danes zopet URI Soča, delovna terapija, od zrna do kofeta. V četrtek (?) kvalifikacije smučarski poletov v Obersdorfu. Ob 10.25 in prva vožnja današnjega ženskega veleslaloma iz Kronplatza, na kavču, v Karmini družbi.
RobiRoberto Objavljeno pred 14 urami Objavljeno pred 14 urami JuHuHu, forum se je zopet prebudil. Roberto Foto Umetnik. Včeraj zjutraj fotografiral, razen "vremena", dopoldne in popoldne urejal mojo fotografijo s pomočjo programa GIMP 2.0. Danes sem dodal še vreme in mojo ljubico. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se