franc Objavljeno včeraj ob 14:01 Objavljeno včeraj ob 14:01 Zakaj pa bi se ga znebil? Mislim, da ti je boljša (bolj preprosta) možnost, da ga uporabljaš. Tudi jaz nisem bil navdušen nad "pametnimi telefoni" , ampak enostavno nimaš druge izbire, če hočeš kaj več kot telefonirati. lp
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:29 Objavljeno včeraj ob 14:29 Znebil bi se ga zato, ker si ša vedno želim "moj stari dobriW" windows 3.1 koledar. To se mi večkrat pojavi po vklopu računalnika, veendar ne vedno.
RobiRoberto Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Danes ob 10.25 na TV Slo 1. vožnja ženskega veleslaloma iz Sestriera. Hop hop Vreni.
RobiRoberto Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Moja draga je "kmečko kislo zelje" skuhala že včeraj zvečer, da se bo do današnjega kosila "še malo uležalo", jaz pa upam da je v hladilniku tudi kakšen mesni dodatek, za povečanje naše moči.
RobiRoberto Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Še vedno ne vem če bo danes poleg zelja tudi kakšno pojačanje ... Danes je moj zet delal od doma, zato sem mu kmalu po zajtrku zatežil z mojim računalnikom, in ko je imel v svojem službenem delu malo premora, je prišel k meni, in jaz sem mu razložil kaj želim da bi zginilo z mojega računalniškega zaslona in kaj naj bi se na njemu pojavilo, in to je moj zet uredil v nekaj minutah, jaz pa sem že naredil prvi poizkus delovanja, "koledar sporočilo" jutri, takoj ko bom vklopil računalnik.
RobiRoberto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Danes za kosilo poleg odličnega včeraj pripravljenega "kmečkega zelja" ni bilo niti klobase, niti pečenice in niti krvavice, ampak je bila odlična ocvirkovica, katero je dopoldne spekla moja Hči.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se