RobiRoberto Objavljeno petek ob 14:09 Objavljeno petek ob 14:09 Medtem ko čakam prenos današnjih ženskih smulčarskih skokov na veliki skakalnici v Trondheimu (16.20 če ta tekma zaradi slabega vremena ne bo prestavljena), sem želel prikazati razliko mad programoma za urejanje fotografil GIMP 2.10 in GIMP 3.0 , tako da bi oba odprl naenkrat, vendar mi to ni uspelo, ker program GUMP 3.0 kar "povozi" program GIMP 2.10. Če česa ne veste , vprašajte kar Robertota. Za dobro naredim vse kar upam narediti. 3
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 07:08 Objavljeno soboto ob 07:08 Nožne mišice me bolijo "brez razloga", ker sem že nekaj dni samo na kavču.
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 09:28 Objavljeno soboto ob 09:28 Vse je rešljivo. Najina Vnukinja na TV Smrkce, jaz pa na računalniku prvo vožnjo Ženskega veleslaloma. Sledi Moški smuk, če bom zopet znal "vklopiti" TV na računalniku, in seveda današnje dopoldansko . 1
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 10:20 Objavljeno soboto ob 10:20 Druga vožnja ženskega veleslalom bo ob 12.25. Miha Hrobat tudi na mojem računalniku. 1
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 10:39 Objavljeno soboto ob 10:39 Danes bo moja draga lepo poskrbala za moj ubogi trebušček. 1
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 12:59 Objavljeno soboto ob 12:59 Če bi si še kdo kdaj pogledal prenos SLO 2 programa na svojem računalniku si ga lahko pogleda na TEM INTERNETNEM NASLOVU
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 14:51 Objavljeno soboto ob 14:51 Želel sem fotografirati 3 koščke današnje odlične pice kateri so ostali pri kosilu, toda teh koščkov pice nisem videl na fotoaparatovem zaslunu, in ni jih bilo tudi na fotografovi spominski kartici. Kaj sem zopet naredil narobe?
RobiRoberto Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami TV danes: 9.25 slalom Ženske, 9.25 superveleslalom Moški, 12.25 slalom Ženska, 15.10 smučarski skoki Moški. Včeraj po kosilu sem na balkonu naredil še 3 "selfije", katero sem uspešno shranil na računalnik, potem pa sem želel fotografirati še "ostanek" včeerajšnje pice, in fotoaparat se je vklopil, kar je "dokazal" s premikom svojega objektiva, njegov zaslon pa je ostal temen, tudi po več kasnejših poitkusih, kar se mi je pred nekaj leti že zgodilo, in so mi ga na servisu popravili skoraj za ceno novega, kar zame ni več izvedljivo, ker ga imam že toliko let in sem z njim naredil že toliko fotograrafij da že nekaj časa "kliče po novem", zato že "raziskujem tržišče", kolilo košta tak nov, ali poodoben. Trenutno je fotoaparat "v rokah" mojega zeta, da ga bo še on malo raziskal, vendar dvomim da bo bolj uspešen kakor jaz. Lepo nedeljo vam želim in izkoristite jo, ker se bo vreme jurti "skisalo". 1
RobiRoberto Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami Koliko fotoaparatov in telefonov sem že zamenjal od svoje prometne nesreče 2.008 ??? Tokrat sem se odločil da ne bom več kupil Canona, ampak bom zamenjal firmo.
MARE 65 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Koliko fotoaparatov in telefonov sem že zamenjal od svoje prometne nesreče 2.008 ??? Tokrat sem se odločil da ne bom več kupil Canona, ampak bom zamenjal firmo. Tole je dobra izbira, samo jaz ga še nisem čist naštudiral. Popravljeno pred 11 urami. Popravil MARE 65
RobiRoberto Objavljeno pred 2 minutami Objavljeno pred 2 minutami (popravljeno) Verjamem da je dobra izbira za fotoaparat, ni pa dobra izbira za mojo denarnico. Včeraj zvečer me je moja draga končno ostrigla (odlašal sem jaz) in ker sem noč vseeno preživel zaradi jutranjega , se bom malo kasneje sprehodil do Pilimpeksa v Spodnji Idriji preveriti, če tudi pri njih prodajajo fotoaparate, po bolj zmerni ceni kakor Canon. Popravljeno pred 1 minuto. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se