Skoči na vsebino

Moje izkušnje

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, RobiRoberto pravi:

To me moti pri mojem "pametnejšem od mene", zato ker ga moram med fotografiranjem držati samo z eno roko, ker moram drugo (en prst) uporabiti za pritisk na "sprožilec", in so zato fotografije preecej neostre, ker sem preveč NEMIREN.   :blush:

Običajno ima pri Samsungovih telefonih gumb za nastavljanje glasnosti ob uporabi fotoaparata funkcijo sprožilca. Poskusi.

Druga možnost pa je premik "gumba" za proženje nekam drugam na zaslon, kamor ti je bolj priročno. Glej video...

Objavljeno

Joker HVALA za predlog glede "gumba" na telefonu za spročilec fotoaparata, in tudi sam sem že pomislil na to, ker sem na TV videl, da so gledalci poletov v Vikersundo na svojih pametnih telefonov fotografirali tekmovalce s pritidkom nekam na ohišje telefona, vendar do sedaj ""še nisem imel časa" :D , da bi to preizkusil tudi na svojem "pametnej šem od mene" ...   :D
Upam da sem na Internetu našel pravo fotografijo, ker je moj "pametnejš od mene" predaleč (cca 0,75 m), da bi to najprej preveril na njemu.   :D
To moram preveriti do začetka letošnje Planice, da bom tudi jaz lahko šel fotografirati skauce ...   :D
V mojem današnjem kosilu je bila sigurna kakšna kapljica alkota, kar meni več kot zadošča, da sem še malo bolj zmešan kakor ponavadi.   :D
Še nekaj me moti fri FotoSamsung. Ko sem fotografiral s Canonom, sem po vrnitvi domov en konec "kabla" vtaknil v fotoaparat, drug konec v računalnik, aktiviral prpgram Picasa 3 in fotografije so že bile na njem. :worship: Pri fonu, pa moram najprej počakati da se GoogleFoto najprej zbudijo, in šele nato lahko pridem do "svežih" in željenih fotografij.   :D
Verjetno bom po tej objavi kar izklopil računalnik, in mogoče vklopil TV, ker sem že utrujen.   :blush:
Moja leta, ali posledica moje prometne nesreča, ali kar obojee skupaj :blush: , ali premalo kofeta ???   :D

xxx.jpg.3adb819200cda49bf90d217f1df484c9.jpg

• Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!