RobiRoberto Objavljeno torek ob 10:37 Objavljeno torek ob 10:37 (popravljeno) HVALA Franc, za še en moj poizkus, da mi ne bo dolgčas. Videl sem že da nekateri povečujejo slike na svojih telefonih (moj Zet), nisem pa mislil, da jih povečujejo pred fotografiranjem, ampak po njem. V "spodnji vrstici" na računalniku mi piše: afternoon rain ... Popravljeno torek ob 10:39. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno torek ob 14:18 Objavljeno torek ob 14:18 Spet sem pozabil besedilo , zato moram najprej preveriti kaj imam v mapi na namizju. Fotoaparatu na mojem pametnejšem od mene manjka samo približevanje, in moj "telefon / fotoaparat profesor" mi je napisal, da moj Samsung nima optičnega približevanja ampak ima "softversko približevanje", katerega dosežeš tako, da tisto kar vidiš na ekranu preprosto raztegneš z dvema prstoma, kar sem seveda moral takoj po odličnem kosilu tudi preizkusiti, IN RES DELUJE. Sedaj mi res manjka samo še "zaščitni etui" za 100 x pametnejšega od mene. Bolj ko opazujem fotografije pametnejšega od mene, bolj se mi zdi, da so boljše kot fotografije "s preminulim" Canonom. 2
RobiRoberto Objavljeno torek ob 14:43 Objavljeno torek ob 14:43 (popravljeno) Ob 24. 3. 2025 ob 11:21, RobiRoberto pravi: ("rang negdanji PC 286" ), vendar mi ga je uspelo najti z mojim najboljšim prjatlom Googlom. Samsun S 21 FE 5g "Rang" PC 286. Mislim (ITAK), da sem gledal ta video posnetek. Še malo da današnjega veleslaloma BaB ... Popravljeno torek ob 14:45. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 07:25 Objavljeno sredo ob 07:25 (popravljeno) Narava in Jaz sam poskrbiva da mi ne more biti dolgčas, vsaj dokler kaj "ustvarjam" na računalniku, tudi če to počnem na kavču. Včerajšnja "fotografija" kofeta in klobase NI fotografija, ampak je moj izrez iz videa, ker sem na pametnejšem od mene pritisnil nekaj narobe in namesto fotoaparatovega sprožilca vklopil snemmanje, zato moram danes ugotoviti kaj sem pritisnil, da bom v bodoče lahko s pametnejšim od mene posnel tudi kakšen video. Še ena ura in pol do mojega dopoldanskega , kateri me že čaka v kuhinji, ker sem kakor zadnje čase pogosto, zjutraj skuhal dvojmo poracijo. Danes RTV SLO 2 : 16.25 Alpsko smučanje - Svetovni pokal - M veleslalom 1. vožnja - prenos iz Sun Valleya. Danes je "čuden dan", ker si še nobenega nisem dodelil. Ovitka za pametnejšega od meni, golobi še niso dostavili iz Kitajske. Popravljeno sredo ob 07:28. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 08:43 Objavljeno sredo ob 08:43 Še vedno raziskujem fotografske možnosti pametnejšega od mene. Upam da bo "živel" dolgo časa. Danes mi videio "ni uspel", namesto njega pa je bil "foto rafal" kovanca. Mislim da sem tudi slišal "zaporedni rafal" telefonovega sprožilca, ker je bilo fotografij kovanca kar nekaj. 1
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 09:49 Objavljeno sredo ob 09:49 Ni jela brez dela. Moj najbolši prjatu me skoraj vedno izvleče iz mojih težav. Še poizkusiti moram. Planico so danes že preizkusili prvi skakauci. Kakršenkoli sem, neumen nikoli nisem bil (vsaj zase). !!! Še eno bi mi pasalo, vendar bi bilo že preveč, ker nimam več 20 let. 2
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 10:18 Objavljeno sredo ob 10:18 Še zmeraj pričakujem. Rdečega bi imel.
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 10:29 Objavljeno sredo ob 10:29 Letalnica v Planici preizkušena, Rok Tarman poletel najdlje - blizu 230 metrov. 1
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 11:08 Objavljeno sredo ob 11:08 Še dokaz (Roberto komu in zakaj ???), da je bila včerajšnja fotografija kofeta zraven base res moj izrezek iz videa posnetim s pametnejšim od mene, in moja "ponovna šola" urejanja posnetka z Movie Makerjem in po dolgem času tudi uspešna objava na YouTube. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f44d.png https://youtu.be/Ni3n7LucvbE 2
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 13:55 Objavljeno sredo ob 13:55 (popravljeno) Še eno uro tričetrt do začetka prenosa današnjeprve vožnje moškega slaloma iz Sun Valleya. Že nekaj časa sem se pripravljal da bom sestavil to objavo in danes mi bo verjetno uspelo, ker sem fotografije že pripravi. Legendarna NOKIA 3310 je bila prva pametnejša od mene (če izključim mojo drago ), ker je imela tudi fotoaparat, s katerim sem na mojih lutanjih z mopedom in biciklom naredil kar prcej fotografij , in uporabljal (kot telefon) sem jo tudi med mojim polletnim okrevanjem na URI Soča , brez fotografiranja, ker takrat za tio še nisem bil "softersko" sposoben. Ali koga to sploh zanima? ITAK NE! Popravljeno sredo ob 13:57. Popravil RobiRoberto 2
franc Objavljeno sredo ob 14:15 Objavljeno sredo ob 14:15 Robi, original nokia 3310 ni imela fotoaparata, to je imela šele "oživljena" serija mnogo kasneje, ki pa se ni "prijela" . lp
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 14:18 Objavljeno sredo ob 14:18 Upam da bom do letošnjega Rely Idrija zaključil objave o njem. Tudi to sem želel objaviti nekaj časa in danes sem se končno odločil da bom poiskal video, kako Rok in Blanka "komunicirata" med vožnjo na dirki. "Komunicirata" v original IDRŠČNI .
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 14:26 Objavljeno sredo ob 14:26 pred 6 minutami, franc pravi: Robi, original nokia 3310 ni imela fotoaparata, to je imela šele "oživljena" serija mnogo kasneje, ki pa se ni "prijela" . lp Bolj ko gledam tisto fotografijo, bolj se mi zdi, da tudi moja Nokia ni imela fotoaparata, spet pa se mi zdi, da sem mojo nokio enkrat uporabil na šihtu in z njo fotografiral kamjon, ki nam je nekaj pripelja (bil sem vodja skladišča) in je bilo vse pripeljano "zmečkano" zaradi "rukanja" med vožnjo. Zakaj se zame sedaj tako nepomembnih stvari še spomnem, ne vem pa že več, kaj je bilo danes za kosilo.
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 14:46 Objavljeno sredo ob 14:46 (popravljeno) pred 31 minutami, franc pravi: Robi, original nokia 3310 ni imela fotoaparata, to je imela šele "oživljena" serija mnogo kasneje, ki pa se ni "prijela" . lp Ker sem tečen tako, da mi nobena ne pride tudi do gležnjev , sem seveda moral preveriti kako je bilo z Nokiinim fotoaparatom, in seveda sem našel tudi takega brez njega, in če ga moja res še ni imela, je zame zopet uganka s čim sem fotografirakl ta kamion, ker sem po šihtu doma sigurno prenesl fotografijo na domač računalnik, in jo poslal moji dragi v službo, da je ona potem lahko reklamiral pošilko, ker je delalaa v nabavi. PIKA & OVER FOR TODAY. Popravljeno sredo ob 14:46. Popravil RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 07:27 Objavljeno četrtek ob 07:27 (popravljeno) Lep pozdrav iz Planice. Pravkar sem ruknu jutranje . Popravljeno četrtek ob 07:27. Popravil RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 08:04 Objavljeno četrtek ob 08:04 Ker sem kronično tečen, sem danees v SGoogla vpisal Nokia 3319 2000 (leto) in takrat, ko sem še hodil v službo, ta Nokia še ni imela fotoaparata. S čim sem v službi fotografiral našo "polomljeno robo" v tovornjaku, ker sem jo fotografiral sigurno? Še 3/4 ure do današnjih kvalifikacij v Planici, in do mojega že skuhanega dopoldanskega .
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 11:35 Objavljeno četrtek ob 11:35 (popravljeno) Nekdo nekaj spletkari za mojim hrbtom. ker sem se moral znova prijaviti v Forum. Ko sem danes zjutraj Karmo peljal na njene jutranje potrebe, je zunaj kar precej pihalo, in Karma je vseno lulala in kakala https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tea/1/16/1f970.png , zato sem se bal, da bodo imeli danes na kvalifikacijah v Planici verjetno težave z vetrom, in res so jih imeli, ker se je veliko tekmovalcov moralo "sprehoditi" med "stopnicami" in "vzletno rampo" (?) tudi večkrat. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tcb/1/16/1f641.png Se nadaljuje do nedelje. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/1f603.png Danes popoldne sta na TV SLO 2 še prenosa Ženskega in Moškega slaloma, iz "preko luže". Popravljeno četrtek ob 11:36. Popravil RobiRoberto 1 1
MARE 65 Objavljeno četrtek ob 14:46 Objavljeno četrtek ob 14:46 Kalimero risanka moje mladosti........To je krivicaaaaa...... 1
RobiRoberto Objavljeno petek ob 08:21 Objavljeno petek ob 08:21 Danes dopoldne ni na TV nobenega prenosa alpskega smučanja, prenos poletov iz Planica pa se danes prične ob 14.30. Včeraj popoldne: kdor potrpwžljiv čaka, tudi dočaka. Vzdržljivost ovitka bom preizkusil z vožnjo na Vršič, kjer bom prespal v Mihovem domu, in se po jutranjem spustil do Bovca, kjer bo malical pico, in se po njej počasi in previdno odpeljal nazaj proti domu. Takoj po tej objavi si bom šel pripravit dopoldansko . 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 07:20 Objavljeno včeraj ob 07:20 To sem mislil objaviti po današnjih ekipnih poletih v Planici, toda do njih je še skoraj ena ura, ker "sem se zmotil" glede moje današnje ure vstajanja iz postelje, spremstvom Karme na njen jutranji WC, pripravljanjem zajtrk in kofeta, in še mi je ostalo dovolj časa, da sem uredil nekaj včerašnjih "slik" iz interneta, in sedaj bom to tudi objavil, vendar moram prej še sestaviti "spremljajoče" besedilo. S "pametnejšim od mene" nameravam posneti svojo vožnjo s kolesom od Vršiča do vasi Trenta in rabim prevoz mene in kolesa na Vršič, in iz vasi Trentea nazaj v Idrijo. Obljubljam vsaj 2 ... 1
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 11:56 Objavljeno včeraj ob 11:56 Ali me je kdo pogrešal ??? , ker že precej časa nisem nič naložu. Ko sem danes zjutraj vklopil pametnejšega od mene, je takoj "zapiskal" zvok prejeteg SMS sporočila, katerega mi je poslal Telekom in v njem napisal, da mi bo čez 11 dni potakla veljavnost mojega račun in ga bom moral v tem času zopet napolniti, z 10€ kakor vedno, ker mi to zadostje kar za nekaj časa (mesec, dva, ???) Dopodanska moška ekipna tekma v poleteh v Planici: BRAVO PUBI. Še jutri kavč + TV, in potem bom res moral zamenjati televizor za kolo in . Koliko še zmorem prevziti ??? 1
RobiRoberto Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Cel človk me je bolel že včeraj, vročine zvečer še nisem imel, in danes je eneko kakor včeraj, vendar sem Karmo vseeno peljal ven na njen jutrnji WC, na žalos neuspešno. Še 20 minut do začetka ddanešnjeg a prenosa poletov iz Planice. Če bi hoteli v Planici dosežti nov svetovni rekord v dolžini poleta, vi morali zaletišče premakniti vsaj 30 metrov "višje" in nastalo "luknjo" zasuti z zemljo ... Lepo nedeljo želim vsem, lepšo kot mojo, ker sem pravkar zopet tako kihnil, da se je premaknilo kar nekaj stvari v dnevni sobi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se