franc Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Robi tisti fotoaparat je kitajc, na aliju je med 15 in 25 euri, če je malo boljši 40-45. V glavnem je cena previsoka, vprašljiva pa je tudi kvaliteta. Običajno je nekje v opisu, da je primeren za otroke ali hobi uporabo. Lp 1
RobiRoberto Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami HVALA Franc, prav to piše v njegovem opisu. Lepo bom prihranil skoraj 100 €. Danes je velik praznik, za tiste kateri ga praznujejo. Jaz sem pa izpolnil svoj včerajšnji namen , tako da sem danes res ostrižen in obrit.
RobiRoberto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Še enkrat sem na hitro preveril cene fotoaparatov pri nekaterih prodajalcih in ugotovil, da se cene bolj kvalitetnih fotoaparatov začnejo od vsaj 500 € naprej, kar je veeliko preveč za "naš družinski proračun, tako da se bom moral kar zadovoljiti s fotografijami telefona, katere sploh niso slabe ...
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 29 minutami, RobiRoberto pravi: tako da se bom moral kar zadovoljiti s fotografijami telefona, katere sploh niso slabe ... Po moje najbolje, če nisi profesionalni fotograf. Doma imam v omarah dva solidna Canona pa jih že več kot 5 let ne uporabljam. Še slike s telefonom se z leti izgubijo, redko jih pogledam za nazaj. Ponavadi sem imel Samsunge S serije, so delali kar solidne fotografije, sedaj sem kupil kitajskega Pocota ki dela slabše fotografije pa me ne moti, ker jih itak nimam za kam uporabljat...🙂 1
RobiRoberto Objavljeno pred 25 minutami Objavljeno pred 25 minutami Za današnje kosilo sta se potrudila moja Hčerka in njen Mož , z vsemi potrebnimi dodatki, kateri zopet sprostijio dihalne poti in tudi kakšno solzico priklličejo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se