RobiRoberto Objavljeno Avgust 19 Objavljeno Avgust 19 (popravljeno) S pomočjo bergl sem ne dolgo od tega že bil v idiji in nazaj domov, pr' Far (Spodnja Idrija) pa z berglami še nisem bil, zato sem to storil danes in tega ne bom več ponovil, ker sedaj (danes) bergle moram uporabiti tudi pri hoji po staniovnju, da me zaradi "izčrpanosti" ne bi zvrnilo na levi bok, desni bok, na "nos", ali na "rit", ker me je pri fotografiranju mojih nog v kopalnici skoraj prevrnilo na nos. Moja draga, najina hčerka in njen mož imajo čisto prav, da mi ne dovolijo več vožnjo s kolesom. Popoldne ITAK kolesarstvo na TV. Popravljeno Avgust 19. Popravil RobiRoberto 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20 Objavljeno Avgust 20 Kljub temu da mi je pred odhodom Zet odsvetoval današnjo hojo zaradi dežja, sem dež prehitel za približno eno uro. Danes je bila patronažna sestra precej zgodna in obeh prstov na levi nogi mi ni več "namazala" z jodom, in tudi s "flajštrom" mi ju ni več zaščitila, potrdila pa je moje mišljene, da ju pred hojo zaščitim s tankima nogavicama, kar sem seveda tudi storil. Hčerki sem obljubil da ne bom več hodil "za moja stanje ekstramnih daljav, kar sem danes upošteval in tudi vsaka moja nadaljna hoja bo malo krajša. Za kenec še danapšnja pika nai. Patronažna sestra mi "zaplenila" karrtico zdravstvenega zavarovanja, ker jo bo rabila za to, da me bo "vpisala" k moji novi osebni zdravnici. Popoldne ITAK TV Eurosport 1 ali Eurosport Giro di Vuelta ... 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21 Objavljeno Avgust 21 Danes sem imel namen prehoditi približno enako pot kakor večeraj v obratni smeri, najprej po cesti proti Idriji in nato po kolesarski stezi nazaj domov, vendar se je ravno ko sem fotografira mojega cooffe prjatla "ulilo kot iz škafa", zato je moj današnji namen preložen za nedoločen čas, dokler "vreme ne bo sigurno". 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21 Objavljeno Avgust 21 Patronažna sestra mi je včeraj rekla, da st obe "rani" na palcu in kazalcu že toliko zaceljeni, da ju lahko zmočim = prganje brez zaščite teh dveh prstov. Danes dopoldne = vsak dan malo manj. V tem trenutku vidim skozi okno, da pri nas "lije kot iz škafa" , jaz sem pa že na varnem na kavču. Pogrešam svoj fotoaparat Canon, kateri je še vedno na servisu in nobenega novega obvestila o njegovem "napredku" še nisem prejel. 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22 Objavljeno Avgust 22 Vsak san malo manj. Danes sem dobil pošto iz Bolnišnice Šempeter za "rentgen" notranjosti moje prezne glave, in navodilo kaj vse moram prinesti s seboj (napotnica, itd). 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23 Objavljeno Avgust 23 Še zmeraj vsak dan malo manj, danes z amrelo "namesto" bergl do studenca v Šintariji in nazaj domov na kavč, točno toliko, kolikor mi je moja hčerka postavila za zgornjo mejo mojih "pohodov". 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24 Objavljeno Avgust 24 Koliko je "dolga" kolesarska steza od Marofa (Mokraška vas) do Fare (Spodnja Idrija). 3,16 km : 2 = 1,58 km 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24 Objavljeno Avgust 24 Ta teden nisem "berglal" samo v ponedeljek (dež ???), prehodil sem 16,6 km, povprečno 2,76 km, kar je čisto dovolj za moje koščice in telešček. 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 25 Objavljeno Avgust 25 Danes ob 13.00 se bom namesto kosila malo polepšal pr' Far. 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 (popravljeno) V čertrek bolnica Šenpeter MR glave. Popravljeno Avgust 26. Popravil RobiRoberto 1
GeeSXer Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 ej. V center lepote sprejemajo tudi iz drugih delov države? Da se prijavim na eno lepotno obdelavo.
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 (popravljeno) Telefoniraj in "prijavi se". čšž žšč đxy Fotografiranje s telefonom med uporabo SportTrackerja mi nikakor ne uspeva, zato danes zopet brez SportTrackerjevaga zapisa moje današnje prehojene poti Marof - Spodnja Idrija - Pustota - "Rupnkov grič" in nazaj na Marof, po kar dolgem času sem zopet hodil s pohodnima palicama in prehodil približnon od 5 do 6 kilometrov. Popravljeno Avgust 26. Popravil RobiRoberto 2 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 Danes v obratni smeri kakor včeraj: Marof (Mokraška vas) - "Rupnkov grič" (Žirovska cesta proti Ledinskemu Razpotju) - Pustata (Pustota Spodnja Idrija) in nazaj na "Marof" (Mokraška vas). Pr' Far (Spodnja Idrija) sem se za 5 minut usedel na "klopico" na avtiobusnem postajališču, da sem malo "razbremenil" zopet za moje stanje preobremenjeno desno koleno. Jutri Bolnišnica Šempeter MR moje glave. 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 Danes imam uro v Bolnišnici Franca Berganta v Šempetru pri Novi Gorici ob 11.45, in upam, da me bojo po CT moje glave še spustili nazaj domov. 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 (popravljeno) Od doma je moja draga odpeljala v Bolnišnici Šempeter ob 9.30, nazaj domov sva se vrnila ob 16.00, sam postopek MRI možganov je trajal med 15 in 20 minut, ves čas ob meni neprijetnih zvokih, tudi če je na slušalkah katere so mi dmed "posegom" na glavo igrala pomirjujoča instrumentalna glasaba. Izvid bom dobil domov čez nekaj dni, "ITAK" ... Popravljeno Avgust 28. Popravil RobiRoberto 2
T 120 Objavljeno Avgust 28 Objavljeno Avgust 28 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Od doma je moja draga odpeljala v Bolnišnici Šempeter ob 9.30, nazaj domov sva se vrnila ob 16.00, sam postopek MRI možganov je trajal med 15 in 20 minut, ves čas ob meni neprijetnih zvokih, tudi če je na slušalkah katere so mi dmed "posegom" na glavo igrala pomirjujoča instrumentalna glasaba. Izvid bom dobil domov čez nekaj dni, "ITAK" ... Bodi vesel, da te kdo pelje na pregled, marsikdo nima te sreče. Vse dobro in lep večer 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 Naslednji mesec me bo morala še enkrat peljati, zaradi kontrole stanja moje "polomljene trtice". Ravno danes sem imel namen napisati mail na servuis Beseničar v Ljubljani, če je še kaj upanja za moj nedelujoč fotoaparat Canon IXUS 185, in servis me je prehitel s poslanim mailom in mi tako, kljub današnjem jutranjem deževnem vrememu, polepšal dan. 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 Včeraj pri kosilu sem po 16 letih in 7 dneh spil svoje prvo pivom, seveda z 0,0 alkohola, katerega nisem prav nič pogrešal. 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 *** HiP *** HiP *** HuRa *** Med vračanjem iz Bolnišnice v Šempetru pri Novi Gorici sva se z mojo drago ustavila v vsaj štirih trgovinah, kjer sem jaz, razen v SuperNovi pri Novi Goricisvojo drago vedno počakal kar v avtu, in splačalo se mi je, ker imam sedaj zaradi moje drage iz, oziroma v moj prenosnik samo še en kabej za 220 V. Danes me je pa presenetil poštar, ker nisem pričakoval, da bo danes že prinese moj servisiran fotoaparat Canon IXUS 185 s sevisa Foto Beseničar v Ljubljani, katerega pa moram seveda še preizkusiti. 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29 Objavljeno Avgust 29 HipHipHura, sedaj bom lahko med svojimi "pohodi", lahko vtudi fotografiral, ker sedaj moj Canob Ixus 185 zopet deluje in mi na telefonom "ne bo več treba motiti delujočega SportTrackerja s fotografiranjem. Skozi okno vidim da v tem trenutku zunaj pere 111 / uro. 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 Roberto v tretji četrtini svojega življenja power flower ... 3
RobiRoberto Objavljeno September 1 Objavljeno September 1 V soboto približno 40 km s kolesom, v nedelje 10 več, zato je bilo danes na vrsti še 10 km manj kakor v soboto. Pred odhodom sem seveda najprej preveril radarsko sliko padavin. 2
RobiRoberto Objavljeno September 3 Objavljeno September 3 ??? = Tudi kofe v Srednji Kanomlji sem danes "odkljukal" ... ??? = kar obljubim tudi naredim, če vmes ne poseže kakšna "zunanja sila". Kofe sem moral spiti prav hitro, ker so na kanomeljski cesti od 10.00 ure naoprej, zaradi obnove ceste popolne zapore prometa za uro ali dve, večkrat na dan in ko sem se peljal nazaj proti domu, je delavec ravno nameščal zaporo ceste čez celo čestišče, jaz sem pa še utegnol peljati mimo te zapore. 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se