RobiRoberto Objavljeno September 4 Objavljeno September 4 Čez 2 dneva bo že 17 let, odkar sem polomil svoje življenje za zmeraj. 3
RobiRoberto Objavljeno September 5 Objavljeno September 5 (popravljeno) Lepo vreme in prijetno temperaturo sem morakl tudi danes izkoristiti ... Popravljeno September 5. Popravil RobiRoberto 4
RobiRoberto Objavljeno September 6 Objavljeno September 6 Šele ko sem se danes vrnil domov s kolesarske vožnje, sem na računalniku opazil, da je danes 6. septemberm, 17. obletnica mojega uničenja, takrat kar dobrega življenja, katerega sem s svojim padcem in posledičnih poškodbah, uničil za zmeraj ... 2
RobiRoberto Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 Ta teden se samo v torek nisem peljal s kolesom in današnjih načrtovanih 30 kilometrov je bila najbrž moja najkrajša vožnja. Danes bo prenos picikl Tour de Espana in tudi Moto GP iz Portugalske. Za naslednjo sezono si bom privoščil nov picikl, vendar se še nisem odločil za njegov barvo. 2
RobiRoberto Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 Če se res v torek nisem vozil s kolesom, kakor je v SportTrckerju, sem najprej preveril še v mojih objavah na Moto forumu, in ker tam tudi nisem našel nobenih prevoženih kilometrev s kolesom na ta dan, sem lahko izračunal vsoto prevoženih kilometrov ta teden in dnevno povprečje, kar niti ni tako slabo za "takega invalidskega zavoženca", kakršen sem jaz ... 3
RobiRoberto Objavljeno September 9 Objavljeno September 9 Danes je bila jutranja megla, za jutri je napovedan dež, v četrtek imam pa pregled moje "polomljebne trtice" v bolnišnici v Šempetru. 1
RobiRoberto Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 (popravljeno) Mojo letošnjo kolesarsko sezono sem končal zgodaj, ne samo zaradi mojih težav z nogami, "križem" in ravnotežjem, ampak tudi zaradi ostalih udeležencev v propmetu, katari so me že večkrat ogrozili in zaradi katerih nisem končal samo letšnje sezone, ampak se s kolesom ne bom več vozil, zato bom kofe pil samo še doma v Karmini družbi. Popravljeno September 12. Popravil RobiRoberto 1
T 120 Objavljeno September 12 Objavljeno September 12 pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Mojo letošnjo kolesarsko sezono sem končal zgodaj, ne samo zaradi mojih težav z nogami, "križem" in ravnotežjem, ampak tudi zaradi ostalih udeležencev v propmetu, katari so me že večkrat ogrozili in zaradi katerih nisem končal samo letšnje sezone, ampak se s kolesom ne bom več vozil, zato bom kofe pil samo še doma v Karmini družbi. Ne verjamem, kolo boš še vozil. Lep večer 1
RobiRoberto Objavljeno sredo ob 06:27 Objavljeno sredo ob 06:27 Rabim 2.100 € in soglasje doma, kar je za mene oboje nedosegljivo ... 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se