RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 (popravljeno) Moje kamere ni prevzel voznik kombija firme GLS, ampak firme DPD, kar pa zame nima nobenega večjega pomena, razen mojega pomankljivega spomina , pomembne je le to, da se je kamera odpeljala od doma in da se bo mogoče + upam nazaj pripeljala nova ... Popravljeno Julij 5, 2017. Popravil RobiRoberto Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Končno mi je uspelo najti željeno fotografijo in še dve zraven, na disku D, v mapi RobertoMultimedija / Slike / Morje / Lošinj 2006 ... VS800 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Pred današnjim kosilom sem imel po kosilu namen obiskati Idrijsko Belo z MMV, vendar sem se po kosilu, najbrž zaradi , premislil ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 Še nekaj nisem pozabil in upal sem, da bom tudi to našel na disku D, in sicer to, da sva bila s sinom lastnika prikolice ("mojim zavarovalničarjem") na Monte Bastonu skupaj tudi s kolesi, vendar ne po isti poti, po kateri sva na vrh prišla z Bilom. Joker in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Julij 5, 2017 Deli Objavljeno Julij 5, 2017 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: Še nekaj nisem pozabil in upal sem, da bom tudi to našel na disku D, in sicer to, da sva bila s sinom lastnika prikolice ("mojim zavarovalničarjem") na Monte Bastonu skupaj tudi s kolesi, vendar ne po isti poti, po kateri sva na vrh prišla z Bilom. Ja na morju ni veliko izbire za kolesarjenje ali glavna cesta ali pa kamnit kolovoz. Danes sem naredil vztrajnostno turo, iz Poljanske doline na Pasjo ravan pa na drugo stran v dolino pa nazaj čez Sivko na Pasjo ravan, pa domov, ker se je delal mrak. 50 km in 1200 m višincev. Pasja ravan ima sedaj na vrhu vremenski radar, ki ti zelo natančno kaže, ali je dež okoli tvojega doma. Sliko pripnem. Sem zamenjal gume, 1,5 cole, ne leti kolo kot tebi, je pa vožnja zato bolj udobna. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 Tudi danes sem moral izkoristiti prijetnih zunanjih 20 oC, takoj po zajtrku in ... Quest, GoBobi in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 Do danes sem za prikazno sliko res imel rdečo vespo in ker mi je uspelo najti fotografijo "pravilno" obrnjenega SYM SYMPLY 50, sem si še malo pomagal s programom GIMP 2 in sedaj je moja prikazna slika taka, kakršno sem si želel. Ker bo moja draga šla prihodnji teden za štiri dni v kamp Čikat na Malem Lošinju, sem se hotel "za protiukrep" z MMV odpeljati do Škocjanskih jam, vendar mi napovedane temperature, v povezavi s tistim kar v moji glavi še vedno deluje , tega ne dovolijo ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Julij 6, 2017 Deli Objavljeno Julij 6, 2017 pred 8 urami, RobiRoberto pravi: Do danes sem za prikazno sliko res imel rdečo vespo in ker mi je uspelo najti fotografijo "pravilno" obrnjenega SYM SYMPLY 50, sem si še malo pomagal s programom GIMP 2 in sedaj je moja prikazna slika taka, kakršno sem si želel. Ker bo moja draga šla prihodnji teden za štiri dni v kamp Čikat na Malem Lošinju, sem se hotel "za protiukrep" z MMV odpeljati do Škocjanskih jam, vendar mi napovedane temperature, v povezavi s tistim kar v moji glavi še vedno deluje , tega ne dovolijo ... A ne bi šel rajši eno višjo zadevo, zgoraj je lažje dihati, tudi na motorju. Škocjanske pa prestavi na september. Danes mi je pa moja draga ukazala, da greva z motorjem po med v Sežano. Ob šesti uri popoldan je še vedno kuhalo, zaradi malo časa sva za doli izbrala AC. Nazaj pa po stari cesti, kaj je pasala le ta. V mraku sva v slaščičarni na Vrhniki za pavzo testirala njihove kremšnite, potem pa sva se v metežu mrčesa odpeljala preko Lučin domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Globoke misli & misel dneva & stuff: RANA URA ZLATA URA ITAK !!! 4 GoBobi, Joker in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Zjale = + = (Roberto ) ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Prijazna uslužbenka "paketnega prevoznika" me je en dan ta teden vprašala, če bom doma in če imam pripravljen paket za Madžarsko in s pomočjo interneta sem pred par minutami ugotovil, da sem kamero najbrž tudi dobil iz Madžarske in ne iz Slovenije ... Včeraj je bio 3 tedne, odkar nas je naš Bil zapustil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 7, 2017 Deli Objavljeno Julij 7, 2017 Včeraj je minilo 3 tedne, odkar nas je naš Bil zapustil ... Fotografija je iz kampa Čikat leta 2006 ... Pepos in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 ... ... 59 km ... ... GoBobi, Joker in Erik99 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 Ker sem pred kosilom na prošnjo moje drage odpeljal Tačko na WC, sem bil nagrajen z dvema metuljčkoma, ki sicer nista bila na cvetovih ampa na fasadi naše hiše, toda od sedaj naprej mi med vožnjo s kolesom ne bo treba več gledati "levo desno", ampak samo še tako kakor je treba: naprej po cesti. Seveda sem fotoaparat vzel s sabo, kar sem sklenil že pred nekaj časa: fotoaparat izven hiše vedno s sabo !!! GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Julij 8, 2017 Deli Objavljeno Julij 8, 2017 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: ... ... 59 km ... ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 ............................................................................................................................................. , , GoBobi in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 Ker sem najini hčerki, ki je tudi na morju , iz Idrijske Bele poslal SMS sporočilo, "da še vedno diham", je skoraj istočasno prispel SMS tudi od moje drage, v katerem mi je napisala da je že "v hotelu pod soncem", ker sta se z njeno prijateljico odpeljali od doma ob 2.00, enako kakor tudi cela naša družina nekoč, da smo se izognili koloni avtomobilov in zaradi tega seveda čaaakaaanjaaa, pred uvozom na trajekt. Približno čez eno uro bom sebi in moji mami "skuhal kosilo" = en siriv in en mesni burek by Hofer + by moja draga včeraj, v mikrovalovni pečici 3 minute, in še kakšen košček paradižnika zraven, samo posoljen ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik99 Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 Robi, vidim, da med vožnjami naletiš na cel kup pločevink in steklenic - ali jih po "foto sešnu" neseš do kante? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 Ker v bližini zmeraj ni nobene kante ... Globoke misli & misel dneva & stuff: Kdor danes ni bil na plaži v Portorožu, je bil v Beli (Idrci Idrske ne uporabljamo - Idrska Bila - brez tipkarske napake) GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 pred 1 minuto, RobiRoberto pravi: Ker v bližini zmeraj ni nobene kante ... Globoke misli... Sem pričakoval,da imaš poleg vrečko,spraviš vanjo in v kovček in odpelješ v kontejner... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 9, 2017 Deli Objavljeno Julij 9, 2017 pred 42 minutami, sesir pravi: Sem pričakoval,da imaš poleg vrečko,spraviš vanjo in v kovček in odpelješ v kontejner... Meni ne izgleda Roberto kot smetar Držite se teme, tukaj so Robijeve izkušnje in ne pobiranje smeti in slične zadeve gusar, dr.looney, GoBobi in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Julij 10, 2017 Deli Objavljeno Julij 10, 2017 Ob 9. 7. 2017 ob 16:28, HD-Dyna pravi: Meni ne izgleda Roberto kot smetar Držite se teme, tukaj so Robijeve izkušnje in ne pobiranje smeti in slične zadeve Meni se zdi zanimivo, kaj Robi vse najde in opazi ob cesti. Pepos, RobiRoberto in franc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 (popravljeno) Vsi metulčki potrebujejo skupinski obisk pri psihijatru, da jim bo predpisal pomirjevalno sredstvo, po katerem bojo vsaj 5 ali 10 sekund obstali na cvetu, da jih bo Roberto lahko fotografiral in si mu ne bo več treba izposojati fotografij s pomočjo njegovega najboljšega prijatelja strička Googla ... Popravljeno Julij 12, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 Pozdravljeni, Vaša kamera je trenutno v servisu, kjer jo pregledajo. Ko dobimo odgovor od kolegov, potem Vas takoj obveščamo. Hvala za razumevanje in lep pozdrav, Služba za pomoč uporabnikom To je samodejno generirano sporočilo,prosimo da nanj ne odgovarjate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 12, 2017 Deli Objavljeno Julij 12, 2017 sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se