Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2017 (popravljeno) Včeraj sem se od doma odpejlal ob 7.00 in vrnil nazaj ob 17.45, precej utrujen, vendar zelo zadovoljen, kljub približno 55 letni zamudi ogleda Škocjanskih jam. Popravljeno Julij 14, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Erik99, blazzarss in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 Danes popoldne bo minilo mesec dni, odkr nas je moral zapustiti naš Bil. Miha X, Pepos in igc1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 Seveda moj včerajšnji ogled Škocjaskih jam ni bil poceni, kljub temu, da sem na osnovi moje invalidske kartice in prijazne "blagajničarke" plačal najnižjo možno ceno za otroke, ker so me po vrnitvi domov zelooo boleli zadnjica in križ (MMV), vse nožne mišice (2,5 h hoje, included kar precej stopnic) in seveda tudi levi kolk in desno koleno ("itak") in ne vem zaradi česa tudi glava ... GO_Tomi in Pepos 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 Še nekaj sem včeraj ugotovil s pomočjo dveh ali treh "cestnih merilniko" hitrosti vožnje. Števec mi je odčital 23/24 km/h, "merilec" pa samo 21/22 km/h, kar pomeni, da števec ne odčita pravilne hitrosti, ampak nižjo, in da MMV tudi pred menjavo zaribanega cilindra in bata ni vozila s hitrostjo 26/27 km/h ampak kar s "pravilno" 24/25 km/h, zato bom moral še malo zamoriti mehanika v Tolminu, če se to slučajno da popraviti s "manjšim obratom kakšnega vijaka", mogoče tistega za zrak na vplinjaču? GoBobi in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, RobiRoberto pravi: Še nekaj sem včeraj ugotovil s pomočjo dveh ali treh "cestnih merilniko" hitrosti vožnje. Števec mi je odčital 23/24 km/h, "merilec" pa samo 21/22 km/h, kar pomeni, da števec ne odčita pravilne hitrosti, ampak nižjo, in da MMV tudi pred menjavo zaribanega cilindra in bata ni vozila s hitrostjo 26/27 km/h ampak kar s "pravilno" 24/25 km/h Nižjo?Zmedel malo? Tudi moj števec vedno kaže okoli 10 do 15% več! Načeloma kuk opažam zdaj se na skuterčku najbolj spreminja hitrost z variomatom! Sama fina nastavitev uplinjača je bolj zaradi pravilnega izgorevanja in izgleda svečke na hitrosti pa ni neke razlike...no mogoče boš pri 25 opazil a že pri mojmu jajčkotu ni razlike opaziti! Popravljeno Julij 15, 2017. Popravil sesir RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 15, 2017 Deli Objavljeno Julij 15, 2017 Takoj po današnjem kosilu: "iTaK" ... igc1, Joker, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2017 Deli Objavljeno Julij 17, 2017 "Teden se začne s Tednikom" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 17, 2017 Deli Objavljeno Julij 17, 2017 Robi, za glavobol je včasih kriva dehidracija. Če si 2 uri hodil po "štengah" , bi moral piti kar precej tekočine (v jami je hladno pa ni občutka žeje) . Saj moje izkušnje so take. lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 17, 2017 Deli Objavljeno Julij 17, 2017 Globoke misli & misel dneva & stuff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 18, 2017 Deli Objavljeno Julij 18, 2017 (popravljeno) Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ? 2 uri in 10 minut posodabljanja windows 10 na mojem računalniku, brez kakršnegakoli vprašanja če se s posodablanem strinjam ... Včeraj malo po sedemnajsti uri ... Danes malo pred deveto uro ... Popravljeno Julij 18, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 19, 2017 Deli Objavljeno Julij 19, 2017 Ker se poletje zopet vrača, sem se danes s kolesom odpeljati od doma dovolj zgodaj, z novostjo, na katero včeraj popoldne, "med šopingom v Ljubljani", moji dve dragi nista pozabili na Robertota ... GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 19, 2017 Deli Objavljeno Julij 19, 2017 (popravljeno) Ogled Pivka jame je še vedno moja želja in če bi hotel uhiteti dopoldanski ogled ob 9.00, bi se moral z MMV od doma odpeljati ob 6.30 !!! Ker "servis" moje športne kamere v Budimpešti "traja" že kar nekaj časa, z mojim najboljšim prijateljem iščeva "alternativne možnosti ... ? ? ? Popravljeno Julij 19, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 Danes sem bil ob 9.55 že nazaj doma. 1 + 2 = zaradi mojih DIN, DEM, SIT in EUR večno neizpolnjena želja moje drage ("daleč od ponorelega sveta"). 3 + 4 + 5 = i T a K . 6 = končno mi je uspelo fotografirati tudi metuljčka. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 Sposojeno z interneta: Po dveh mesecih premora se je slovenski pokal v gorskokolesarskem spustu Unior Downhill Cup nadaljeval v bike parku Cerkno, mednarodna dirka druge kategorije Mednarodne kolesarske zveze UCI pa je bila hkrati tudi državno prvenstvo. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 20, 2017 Deli Objavljeno Julij 20, 2017 Kalorije, ki pridejo v telo s hrano, je treba porabiti z mišicami = Roberto & bycykl = kilometrina ja današnja skupna dopoldanska + popoldanska. Erik99, notranc in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 Letos "imam namen" s kolesom prevoziti 13.579 km, kar pomeni, deljeno s 25 = 543 X Idrijska Bjelina ... GoBobi in Erik99 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 Ker smo med vikendi vsi doma, sem si želel ta vikend končno ogledati tudi jamo Pivka, vendar me je včeraj, ko sem prehodil krajšo pot od ceste do "razgledne ploščadi" Divjega jezera in nazaj do ceste, preeecej zaskrbelo, ker so me med hojo vse nožne mišice zeeelo bolele in me bolijo tudi sedaj, po današnji vožnji s kolesom, na kavču , zato me zanima, če pravilno sklepam, da v mojem stanju z vožnjo s kolesom vseeno malo preveč pretiravam ... Vhod v Pivko jamo je od Postojnske jame oddaljen 5 km. Po 317 stopnicah se je do njega potrebno spustiti 65 m globoko. Jama meri 5100 m, za turistični ogled je primernih 1900 m. Ta del je tudi električno razsvetljen. Pot vodi ob reki Pivki proti Črni jami, sledita izhod na površje in vrnitev skozi gozd. Obisk traja uro in pol, posebna oprema za ogled pa ni potrebna. Pepos in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 21, 2017 Deli Objavljeno Julij 21, 2017 Če drugi še niste vedeli, vam bom to zaupal jaz, ker mi je Roberto to že zdavnaj povedal, in sicer, da je že kar precejšen del svojega življenja kronično odvisen od Idriske Bjeline ... Quest, Pepos in GoBobi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 22, 2017 Deli Objavljeno Julij 22, 2017 Danes sem se brez budilke zbudil dovolj zgodaj, da bi se z MMV do časa (9.00) pripeljal do kampa Pivka na ogled Jame Pivka, vendar so mi boleče nožne mišice takoj zastavile vprašenje, ali sem z njimi sploh zmožen prehoditi približno 5 km in odločil sem se, da bom moje nožne mišice poskušal nekaj dni odpočiti brez kakršnihkoli "preobremenitev" (kolo + Idrijska Bjelina & Ostalo) in če bo to delovalo, bom jamo Pivka obiskal takrat ... 2. Domače ... , GoBobi, Pepos in Quest 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 22, 2017 Deli Objavljeno Julij 22, 2017 Globoke misli & misel dneva & stuff by Roberto 1 : boleče nožne mišice zadovoljivo počivajo tudi med vožnjo z MMV ... Globoke misli & misel dneva & stuff by Robero 2 : ne bo se mi treba samemu voziti z MMV v kamp Pivka, ker si Jamo Pivka želi ogledati tudi moja draga, kar tudi zmanjša moj dvom v sposobnost mojih bolečih nožnih mišic ... Globoke misli & misel dneva & stuff by Robero 3 : če se bo moja kamera na servisu v Budimpešti "slučajno kam izgubila", ne bom kupoval štirikrat dražje GOPRO HERO 5, ampak še tretjo SJ 4000, ker iz treh mi bo že moralo uspeti sestaviti eno ki bo delovala dovolj dobro za vse moje potrebe, katerih v moji bližnji prihodnosti ni več veliko ... Erik99 in Pepos 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2017 Deli Objavljeno Julij 23, 2017 Danes me je zbudila budilka moje drage že nekaj minut po šesti uri in takoj sem vstal, ter izkoristil jutranji zgodnji čas, ko prometa proti Idrijski Beli še ni, in ko kače tudi še spijo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2017 Deli Objavljeno Julij 23, 2017 Globoke misli & misel dneva & stuff: fazerčk in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2017 Deli Objavljeno Julij 23, 2017 Tudi če brezžične povezave med kamero in računalniko nisem še nikoli uporabil , sedaj končno vem, kakšna razlika je med mojo prvo kamero "s tovarniško napako" in drugo kamero, ki je trenutno na servisu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Julij 23, 2017 Deli Objavljeno Julij 23, 2017 Na FB-ne v skupini Motoristi nekdo prodaja popolnoma novo Gopro za 200 € (modela se ne spomnem ...). Prečekiraj. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2017 Deli Objavljeno Julij 23, 2017 Takoj po današnjem kosilu sem nadaljeval zjutraj nedokončano "delo". V kopališče pr'Lajštu sem se pripeljal malo pred petnjsto uro in se takoj po prihodu zelooo težko "namočil", vendar sem se po približno petnajstih minutah še težje "odmočil" ... Plaval nisem nič, samo ležal sem "do brade" v vodi in UŽIVAL, ter fotografiral prenovljen most pri kopališču še z druge strani, s približno 5 cm nadrečne višine ... ž MiNa, GoBobi in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se