RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Danes me je zelooo razveselila najina hčerka , ki je potrdila mojo domnevo, da sem zelooo priden upokojen invalid ... Znosnejše temperature, 10 oC manj, so napovedane od ponedeljka naprej ... Fotografije od včeraj popoldne ... ... in danes zjutraj, še PRAVOČASNO !!! GoBobi, MiNa in Erik99 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Pogrešam: bojc84, sesir in GO_Tomi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Robi...potegni si "vreme XL" na gsm...daš temeperaturo in napoved po svojem kraju...dela ok! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Jaz v "mojega najboljšega priatelja" vpišem VREME IDRIJA in dobim podatek, kako se bo vreme "gibalo" na trenutni dan. Do tega sem pa prišel s pomočjo moje hčerke , ker ima "to storitev" na svoji tablici ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 4, 2017 Deli Objavljeno Avgust 4, 2017 Veš...malo me pa jezi ker si morava najboljšega prijatelja deliti...hehe Fajni mi je google....radi ga mam RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2017 Deli Objavljeno Avgust 5, 2017 Gospod "dežurni vremenar" pri Vreme pred včerajšnjim osrednjim TV Dnevnikom na RTV SLO 1 je rekel, da kdor je preživel včerajšnji dan, bo preživel še kakšnega. "Danes itak" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 (popravljeno) Globoke misli & misel dneva & stuff by Roberto: današnja nedelja je čas za zbiranje in urejanje včerajšnjih popoldanskih vtisov, ogled prenosa dirke mopet GP in POOOČIIIVAAANJEEE !!! , , Popravljeno Avgust 6, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Quest, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 (popravljeno) Samo z uporabo občutka na koži svoje roke, brez uporabe večje količin dveh vodikov in pol manj kisikov, mi je uspelo danes najti "mikroskopsko majhno luknjico" v moji včeraj predrti zračnici, katero bi se jo dalo seveda tudi zakrpti, vendar ker sem zaradi "svoje ne povsem kontrolirane povezave med mojimi možgani in rokami" včeraj uspel polomiti tudi ventilček na zračnici , se bom moral pri moji naslednji kolesarski vožnji OBVEZNO NAJPREJ ustaviti v Kolesarskem centru Bonča in kupiti novo rezervno zračnico !!! Popravljeno Avgust 6, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 (popravljeno) Ne bo mi treba kupovati nove zračnice, ker sem jo našel v delavnici, in ne me vprašati kako je tja prišla , in pomembno NI najbolj to, da bom prihranil recimo 6 €, ampak to, da mi za to ne bo treba več skrbeti !!! Danes je poleg 30 oC tudi precej vlažno, tako da se tudi v stanovanju potim ... Popravljeno Avgust 6, 2017. Popravil RobiRoberto amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Včeraj med 17.45 in 18.15 ... ... in danes zjutraj ... ------------------------------------------------------------------------------- GoBobi, Erik99 in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Uff, grdo je stolklo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Robi, jaz zračnice "nakupim" (malo na zalogo) v Lidlu (običajno jih imajo enkrat pomladi) .Dobiš par (dve) za 4€ . lp RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Kahva v piceriji / slaščičarni / kavarni v Mostu na Soči je še vedno 80 centov. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- hajoktejn, GoBobi, blazzarss in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2017 Deli Objavljeno Avgust 8, 2017 Včeraj ob 23.45. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- VS800, Erik99, Pepos in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2017 Deli Objavljeno Avgust 9, 2017 " . . . i T a K . . . " Kaj vas je danes spravilo v slabo voljo ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pepos 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2017 Deli Objavljeno Avgust 9, 2017 Lepe fotke (brez motorjev in nagih ljudi): za moj okus čudovita fotografija , če ne bi vsebovala reklamnega napisa ... Pepos in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2017 Deli Objavljeno Avgust 10, 2017 Če se bo moja kamera SJ4000 WiFi res še kdaj vrnila s "servisa" v Budimpešti, bom za slovo od tega foruma, kamor res ne sodim več, posnel še en možen dostop v Idrijo in sicer možen na dva načina: ... Idrijska Bela ---> Čekovnik ---> Idrija ali ... Vojsko ---> Čekovnik ---> Idrija ---------------------------------------------------------------------------------------------- VS800, Pepos in fazerčk 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 Ko se bo, če se sploh kdaj še bo, moja kamera vrnila s servisa "iz dežele ogrske salame", bom 6 km vožnje iz Čekovnika do "centra" Idrije tudi posnel. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 On 10. 8. 2017 at 11:25 AM, RobiRoberto said: bom za slovo od tega foruma Dej ne nori ... Apropo zračnice za kolo: Kvaliteta zračnice za kole se meri v dekagramih, ne v €. Težja kot je zračnica, debelejšo ima steno, težje jo je preluknjat. Itak da to ni problem, vendar debelejša zračnica zadrži manjše trne in ne spusti. To ni potrebno preizkušat, to mi lahko verjameš. Jaz imam spredaj in zadaj na kolesu zračnice težke po 550 g. To je preko kilo na obeh! Precej več, kot neke zračnice za 2 €. Posledica je, da ne flikam pogosto, ampak samo ob resnih poškodbah. Se splača, saj se ne vozimo zato, da bi flikali. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2017 Deli Objavljeno Avgust 12, 2017 TO je TO kar se bo naslednji vikend dogajalo v Idrijski Grapi in kjer sem jaz včeraj "spuščal svojo dušo in telo" ... GoBobi in igc1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2017 Deli Objavljeno Avgust 12, 2017 Nova Africa Twin ... ------------------------------------------------------------------------------------ GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 12, 2017 Deli Objavljeno Avgust 12, 2017 Ker so me zaradi včerajšnjega 6 kilometrskega kolesarskega "uphilla", danes bolele vse nožne mišice in sklepi , sem se po današnjem kosilu v Idrijsko Belo raje odpeljal z MMV ... Ker "v tretjič rado gre", sem se odločil, da če se moja SJ 4000 WiFi ne bo vrnila s servisa, ali servis ne bo zadovoljiv, ne bom kupoval vsaj štirikrat dražje GOPRO Hero 5, ampak kar še eno SJ 4000 WiFi !!! ------------------------------------------------------------------------------------- igc1, Pepos in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2017 Deli Objavljeno Avgust 13, 2017 (popravljeno) Lepe (?) fotke (brez motorjev in nagih ljudi): dve buči sta ostali od minule toče in tudi ti dve čisto obtolčeni ... Pinterest ... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Popravljeno Avgust 13, 2017. Popravil RobiRoberto Pepos, notranc in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se