RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 (popravljeno) Soboto sem določil za to, ker bojo vsi doma, in če bojo kakšne težave ... Moja draga je seveda najbolj praktična in me je vprašala, zakaj kave ne bi spil kar v Ankaranu ... Včeraj sem že naponil rezervar v MMV in "prenosno rezervo" tudi ... Že nekaj časa me po vožnji s kolesom bolj od desnega kolena in levega kolka boli desna stegnenica in moja draga je seveda za to takoj našla zdravilo: pusti kolo malo na miru, jaz pa sem včeraj kar v mailu prosil mojo zdravnico za recept za 3 zavojčke NALGESIN 550 mg FORTE in danes je bil med sprejetimi maili že odgovor, da je recept že napisan, in ker je moja hčerka pravkar odšla v mesto na dopoldansko , je s sabo nesla tudi mojo ZZZS kartico ... Popravljeno Oktober 11, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 (popravljeno) Ali bo tako vredu ??? Na vseh takih in drugačnih križiščih seveda zame manjka smerokaz Piran ... D8 je mogoče zame "dovolj močan smerokaz" ... Popravljeno Oktober 11, 2017. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 Google te pelje po glavni cesti od Dekanov do Pirana. zemljevid kolesarskih poti zemljevid Parenzana vandrovec in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 Rad bi se izognil Kopru in "od njega naprej" nadaljeval vožnjo v smeri Izole, po čudoviti kolesarski stezi ob morju in mislim, da se potem s pomočjo smerokazov ne bi več izgubil. SAMO DA NI AVTOCESTA !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred 21 minutami, RobiRoberto pravi: Rad bi se izognil Kopru in "od njega naprej" nadaljeval vožnjo v smeri Izole, po čudoviti kolesarski stezi ob morju Saj med Koprom in Izolo je proga Parencane potekala po tistem nasipu v Žusterni, pa naprej po trasi ob morju, kjer je zdaj kolesarska steza. Takratna postaja Parencane v Kopru pa je bila tule, kjer so zdaj prostori Vinakoper ali cvetličarna pred to stavbo https://goo.gl/maps/gNHC3xQqLpt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 Izibajker hvala za tvojo pomoč, vendar je z mano tako, da še ankaranskega križišča ne bi našel, če se ne bi pripeljal prav v njega ... Upam, da se bom JUTRI peljal tudi skozi ta tunel (slovenske obalne kolesarske poti). V bistvu pa sploh ne rabim kolesarskih stez, samo da ni avtocesta !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred eno uro, RobiRoberto pravi: ... Upam, da se bom JUTRI peljal tudi skozi ta tunel (slovenske obalne kolesarske poti). V bistvu pa sploh ne rabim kolesarskih stez, samo da ni avtocesta !!! Ja, oba naša tunela sta lepa. Če boš našel prvega (med Izolo in Strunjanom) tudi drugega ne bo problem najti. Ali pa v Strunjanu vprašaj kakega domačina. Skozi tisti tunel prideš pa ven v Portorožu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 Ob 23. 7. 2017 ob 9:49, RobiRoberto pravi: Tudi če brezžične povezave med kamero in računalniko nisem še nikoli uporabil , sedaj končno vem, kakšna razlika je med mojo prvo kamero "s tovarniško napako" in drugo kamero, ki je trenutno na servisu ... Robi, a bi tudi nam pojasnil, če ni razlika samo v wifi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred 4 urami, izibajker pravi: Ja, oba naša tunela sta lepa. Če boš našel prvega (med Izolo in Strunjanom) tudi drugega ne bo problem najti. Ali pa v Strunjanu vprašaj kakega domačina. Skozi tisti tunel prideš pa ven v Portorožu... Robi pazi, po tunelu nad Izolo se pot proti Strunjanu malce spušča, potem je 50 m strmo navzgor, priključek na lokalno pot in levo, takoj zatem pa se kolesarska pot odcepi pravokotno levo čez polja (glej oznake). Če boš šel naravnost ne da bi zavil, boš prišel na glvno cesto pred Strunjanom. izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred eno uro, amateur pravi: ... Če boš šel naravnost ne da bi zavil, boš prišel na glvno cesto pred Strunjanom. Točno tule prečkaš "glavno cesto pred Strunjanom" nekako pod kotom 45 stopinj. https://goo.gl/maps/t5TbqSxE5ZT2 Potem pa nadaljuješ do Strunjana po lokalni cesti, ki gre približno vzporedno z glavno. Mimo gostilne Tratoria in takoj prideš na strunjanski rondo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 pred 2 urami, izibajker pravi: Potem pa nadaljuješ do Strunjana po lokalni cesti, ki gre približno vzporedno z glavno. Mimo gostilne Tratoria in takoj prideš na strunjanski rondo.. Če je gost promet je tam čez pogosto težko in zelo nevarno priti, celo s kolesom, ki ima večji pospešek kot pa Robertova mašina. Ja potem mora v krožišču spet na kolesarsko in skozi tunel. Veliko za prvič. Upam, da ne bo pozabil rumenega brezrokavnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 11, 2017 Deli Objavljeno Oktober 11, 2017 Izi in amateur, malo sta zašla Pred 'smrtno nevarnim' križiščem se cesta razcepi, levo se gre po D8. Pot te pelje k drugemu tunelu, lahko pa greš tudi proti Strunjanu (čez zebro ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 6 urami, 3nity pravi: Izi in amateur, malo sta zašla Pred 'smrtno nevarnim' križiščem se cesta razcepi, levo se gre po D8. Pot te pelje k drugemu tunelu, lahko pa greš tudi proti Strunjanu (čez zebro ). Točno tako. Po prvem tunelu sledi spust, potem kratek klanček na vrhu katerega se priključiš na cesto in greš levo, spet spust in čez 200m zapustiš cesto na levo - odcep katerega je označila @3nity Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 48 minutami, Rey pravi: Točno Nisva zašla, na to sem ga opozoril, ker če si sam hitro spregledaš ta drugi levo, mislim da je sedaj tam celo oznaka, ki te usmeri levo. Se je tudi meni zgodilo, pa sem moral čez cesto. Upam, da bo Robi dobro in predvsem varno potoval ob že kratkem dnevu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 Danes sem se brez budilke zbudil že pred šesto uro, vendar se zaradi domačih obveznosti (skrb za mamo) nisem odpeljal proti Piranu, kar sem prestavil na soboto ali nedeljo, ali pa mogoče tudi na nikoli, oziroma po nasvetu moje drage, mogoče samo na kavo v Ankaranu. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 Amateur, verjetno se še nisi vozil s kakšno "25"-tko? Že res, da ne gre nikamor, ampak do 25 pospeši hitreje kot kolo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 Franc, pravkar sem brskal po tej temi in ugotovil, da že precej časa spremljaš kaj se dogaja z mano. Moje izkušnje (kdaj sem kupil MMV) + Vtisi z dnevnih voženj 2015 + 5. avgust 2015 = po tej kolesarski stezi med Koprom in Izolo bi se rad zopet peljal ... Ne rabim se ves čas voziti po kolesarski stezi, samo da ne bom zopet v prekršku (avtocesta) ... Erik99, Pepos, notranc in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 2 urami, franc pravi: Amateur, verjetno se še nisi vozil s kakšno "25"-tko? Že res, da ne gre nikamor, ampak do 25 pospeši hitreje kot kolo. lp Nisem še probal, sem pa imel letos tekmo v Portorožu, ko sem po Parancani pripeljal skozi tunel in dohitel mladca s 25 ko. Ker imam MTB, uporabljam ustrezno prestavo, mi po ravnini po speljevanju na križiščih proti Bernardinu ni mogel uiti, max hitrost po mojem števcu na kolesu pa je bila 23 km/h. Lahko, da motor ni bil najboljši predstavnik kategorije. Se opravičujem, če sem v zmoti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Danes sem se brez budilke zbudil že pred šesto uro, vendar se zaradi domačih obveznosti (skrb za mamo) nisem odpeljal proti Piranu, kar sem prestavil na soboto ali nedeljo, ali pa mogoče tudi na nikoli, oziroma po nasvetu moje drage, mogoče samo na kavo v Ankaranu. Ja v Ankaranu se lahko dotakneš morja, kavo imajo. Pa dobri dve uri krajša pot bi bila. Junija pa komot spelješ celo traso. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 Danes po kosilu me je zanimalo, če obe moji nogi še vedno zmoreta obračati pedala na kolesu 25 km = jUhUhU ... Edino glavo sem med vožnjo nekje izgubil, vendar jo sedaj nisem zmožen iti iskat ... GoBobi, amateur, notranc in 4 others 5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 Če se ne bom že prej odločil, da se bom z MMV vozil po kolesarski stezi D8, bom malo pred ankaranskim križiščem (?) zavil proti Bertokom in "naprej naj mi Bog pomaga" ... 3nity in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 12, 2017 Deli Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Če se ne bom že prej odločil, da se bom z MMV vozil po kolesarski stezi D8, bom malo pred ankaranskim križiščem (?) zavil proti Bertokom in "naprej naj mi Bog pomaga" ... Robi, si boš moral kar sam pomagati. Ne vidim pa nobene težave. Morda gre kdo s kolesom v isti smeri kot ti (vprašaj) in mu sledi. Prilagam par slik od letos spomladi, vožnja od Kopra dalje. pred 8 urami, amateur pravi: Nisem še probal, sem pa imel letos tekmo v Portorožu, ko sem po Parancani pripeljal skozi tunel in dohitel mladca s 25 ko. Ker imam MTB, uporabljam ustrezno prestavo, mi po ravnini po speljevanju na križiščih proti Bernardinu ni mogel uiti, max hitrost po mojem števcu na kolesu pa je bila 23 km/h. Lahko, da motor ni bil najboljši predstavnik kategorije. Se opravičujem, če sem v zmoti! To je ta skuteraš iz Portoroža. Sem se vozil do skladišča soli za njim, ker me je zanimalo, kako ta stvar deluje. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2017 Deli Objavljeno Oktober 13, 2017 Včeraj sem si zaželel, da bi se danes s kolesom odpeljal še do "Šebrejl" (ŠebreLJe so v lokalnem dialektu ŠebreJLe), in če si zjutraj zaradi bolečih nožnih mišic ne bi premislil, sedaj ne bi mogel objaviti fotografil Šebrejl in posnetka moje vožnje s skuterjem iz Šebrejl v Stopnik ... Erik99, Keiko, amateur in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 13, 2017 Deli Objavljeno Oktober 13, 2017 Dobro ti sedaj dela ta skuter! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2017 Deli Objavljeno Oktober 14, 2017 UPAM, da bo tako deloval vsaj še nekaj let ... Včeraj zvečer sem si budilko naravnal za danes ob 6.00 in se brez nje zbudil že nekaj prej, vendar sem oči zaprl nazaj, ker mi je križ sporočil, naj v Pira raje prestavim na maj ali junij naslednje leto ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se