RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 , Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 (popravljeno) Kdo bi vedel, kaj kameri včeraj ni ustrezalo, ker je pravkaršnji približno 30 sekunsni test na bakonu "prestala z odliko" ... Ko sem se včraj z MMV pripeljal v Cerkno, snemnja nisem mogel prekiniti in tudi izklopiti kamere nisem mogel, zato sem jo shranil v "njen mošnjiček" kar vklopljeno in ko sem se vrnil domov je bila kamera "kar samodejno" že (šele !!!) izklopljena ... Zato se bo danes kamera z mano in kulom zopet peljala s kolesom v Idrijsko Belo, ker se tudi moja letošnja kolesarska sezona počasi končuje, ampak takšen dne kakršen je danes, bi bilo "greh" ne izkoristiti ... Hčerka za dopoldansko ... Popravljeno Oktober 18, 2017. Popravil RobiRoberto Quest in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Danes sem hotel s kolesom posneti kakšna je v jesenskem času cesta med kopališčem pr' Lajštu v Idrijski Beli in Podratejo, vendar mi je kamera po približno dveh minutah začela snemati "nekakšen umeten zvok" v obliki "hreščanja" in ker mi tokrat ni uspelo tega hreščanja nadomestiti s kakšno MP3 glasbo, sedaj na YouTube objavljam kar "originalni" posnetek brez "predelave" v programu MuvieMaker in upam, da mi ga bo uspelo objaviti vsaj brez zvoka (hreščanja). Trenutno je objavljenih 11 % in objavljanje bo trajalo še 2 uri in 13 minut ... Tudi sveti Anton mi ni nič pomagal ... notranc, Erik99, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Moj osnovni namen sem dosegel: takšna je bila danes, 18. oktobra, cesta iz Idrijske Bele, od kopališča pr' Lajštu do Podrateje. Pri 1 minuti in 45 sekund pa se zasliši kakšen zvok je dodala kamera sama in katerega lahko stišate z nastavtvijo jakosti zvoka v "YouTube predvajalniku" ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Moj osnovni namen sem dosegel: takšna je bila danes, 18. oktobra, cesta iz Idrijske Bele, od kopališča pr' Lajštu do Podrateje. Danes se lepo vidi, kako vpliva jasno nebo in čisto ozračje (brez meglic, ...) na kvaliteto slike. Kaj je pa z zvokom, sam Bog vedi. pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Ko sem se včraj z MMV pripeljal v Cerkno, snemnja nisem mogel prekiniti in tudi izklopiti kamere nisem mogel Kaj če je bil fajl prevelik? A kje piše, koliko je lahko njegova max dolžina ali velikost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Tudi jaz sem razmišljal o tem, da je datoteka prevelika, vendar je bilo najbolj čudno to, da kamera ni reagirala na moj pritisk na "gumba" za vklop in izklop snemanja, ter na vklop in izklop kamere. Glede včerajšnjega zvoka pa nekaj sumim in bom poizkusil preveriti danes, takoj ko se bo megla posušila = Idrijska Bjelina ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 12 urami, amateur pravi: Kaj če je bil fajl prevelik? A kje piše, koliko je lahko njegova max dolžina ali velikost? Na internetu sem poiskal navodila za mojo kamero in ko sem jih ravno začel malo pregleovati, sem se spomnil, da to ne bo potrebno, ker velikost posnetka ni odvisna od kamere, ampak od spominske kamere ki je v njej, in če se ne motim, imam jaz spominsko kartico 8 GB, oziroma vsaj upam, da jo res imam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 (popravljeno) 8 GB spominsko kartico imam v fotoaparatu in to sem ugotovil, ker sem vseeno "malo prelistal" internetna navodila za mojo kamero ... If you own an SJCAM and have confirmed that 64gb or 128gb cards work fine with your unit. 1.Silicon Power Micro SDXC 64GB Class 10 2.Sandisk Extreme Pro 64GB 3.Samsung EVO C10 32GB 4.Sandisk Extreme C10 32GB 5.Lexar EVO C10 32GB 6.Transcend Premium 300 C10 32GB 7.Sandisk C4 32GB 8.Sony C10 32GB 9.Sandisk C6 16GB 10.Kingston 16GB 11.Transcend C10 16GB Popravljeno Oktober 19, 2017. Popravil RobiRoberto amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 40 minutami, RobiRoberto pravi: 4.Sandisk Extreme C10 32GB Imam dve desetke po 32 GB (max ki jo sprejme kamera), če daš resolucijo 4K oz. max slikic na časovno enoto, potem se kaj hiter nafila. Sem ugotovil, da je fajn tudi če daš interval 5 ali 10 sekund, potem dela kamera fotografije in iz njih lahko izbereš kaj pametnega. Problem je samo sonce v lečo, to je omejitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Tudi jaz sem razmišljal o tem, da je datoteka prevelika, vendar je bilo najbolj čudno to, da kamera ni reagirala na moj pritisk na "gumba" za vklop in izklop snemanja, ter na vklop in izklop kamere. Glede včerajšnjega zvoka pa nekaj sumim in bom poizkusil preveriti danes, takoj ko se bo megla posušila = Idrijska Bjelina ... Se je tudi meni dogajalo pri vožnji s kolesom, da se je obesila že po par sekundah, pa ne vem zakaj. Ostane samo baterijo ven, posnetek pa se običajno izgubi. Po moje se to ne zgodi, če imaš na motorju kamero priključeno na akumulator motorja (praksa kolega z GOPRO 3 black). Je pa sedaj vreme za snemat filme odlične kvalitete. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Globeke misli & misel dneva & stuff by Roberto: če danes dopoldne ne bi vprašal, ne bi nikoli vedel !!! Shop@digital.si: Kapaciteta spominske kartice v vaši kameri je 32 GB, delovni čas z enim poljenjem pa je 70-80 minut. Tudi danes po kosilu je bilo čudovito vreme. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Zakaj je na mojem včerajšnjem posnetku toliko neželjenega "hrupa" ? 1. Kamero sem imel na belanco kolesa pritrjeno v "plastičnem okvirju". 2. Želel sem, da bo posnetek čim krajši, zato sem od 1.45 (?) minute naprej poganjal kolo samo še v 22, 23 in 24 prestavi in zaredi tega se na posnetku sliši precej močan hrup, ki ga povzroča menjalnik na zadnjem kolesu in za katerega mi je včeraj gospod Valter rekel, da bom za odpravo te težave moral kolo za nekaj časa pustiti v njegovem servisu. Danes sem vožnjo snemal v obe smeri, proti kopališču pr' Lajštu s kamero v "plastičnem ohišju" in nazaj proti Podrateji še v podvodnem ohišju, in razlika je zelooo velika v plus podvodnem ohišju. Zato od danes naprej ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Želel sem, da bo posnetek čim krajši, zato sem od 1.45 (?) minute naprej poganjal kolo samo še v 22, 23 in 24 prestavi Zdravo, sem opazil včeraj da je fejst letelo in da je imel Roberto spočite noge, ker je nekaj dni vozil MMV. Kako pa je plastično ohišje? Imam samo podvodnega. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2017 Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 Noge niso bile najbolj spočite, ampak prej boleče, še od prejšnjega dneva. Ampak, ko se Roberto nekaj nameni ... Plastično ohišje ali plastični okvi "vprašanje je sedaj", namenjeno ali namenjen je pa pritrditvi kamere v noailec na belanci, brez uporabe underwather ohišja ... Nekam "se mi mudi", kam že ? amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2017 Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 Na fotografiji je sicer okvir za GOPRO Hero 3, vendar je okvir za SJ4000 zelooo pooodobno ali celo enako. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2017 Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 Danes dopoldne sva jaz in moja kamera delala popravni izpit in oba sva ga opravilas s pozitivno oceno. ----------------------------------------- amateur, Quest, notranc in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 20, 2017 Deli Objavljeno Oktober 20, 2017 pred 9 urami, RobiRoberto pravi: Na fotografiji je sicer okvir za GOPRO Hero 3, vendar je okvir za SJ4000 zelooo pooodobno ali celo enako. Hvala, razumem, toda tako zvok moti veter. Pa še muha še ti lahko razlije na levi kamere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Nihče mi ni znal odgovoriti na moj vprašaj. Nekje drugje sem dobil namig, da je na moji fotografiji najbrž Črna prst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Moj najboljši prijatetelj pravi "recimo" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Ker je za jutrišnji dan napovedana ohladitev, smo se danes jaz, MMV in moja kamera odpeljali na popravni izpit, katerega je MMV zopet opravila z odliko in poleg nje tokrat tudi moja kamera, le jaz sem bil zopet negativno ocenjen, zato bom moral ponavljati razred ... Keiko, GoBobi, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Ker sem današnji posnetek pogledal šele sedaj, svojo oceno popravljam na zadovoljivo, tako da mi letnika ne bo treba ponavljati ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 11 urami, RobiRoberto pravi: Nihče mi ni znal odgovoriti na moj vprašaj. Nekje drugje sem dobil namig, da je na moji fotografiji najbrž Črna prst. Točno, dom Zorka Jelinčiča, dobrih 1800 m visoko, gor bil zadnjič kakih 15 let nazaj, s familijo in to s Sorškega planine. Kar dolga pot za tamale. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 Tako je danes izgledalo, ko sta prijatelja po končani turi napajala svoji e-kolesi. Podobno bo izgledalo čez desetletje za avtomobile. Za moj motor je zadostovalo zgolj eno pivo. RobiRoberto in Ninč. 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 21, 2017 Deli Objavljeno Oktober 21, 2017 pred 12 urami, RobiRoberto pravi: Črna A si slikal iz Zakojce? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2017 Deli Objavljeno Oktober 22, 2017 (popravljeno) Nekje med vožnjo proti Zakojci, kjer me niso ovirala drevesa ob cesti. Popravljeno Oktober 22, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi, Alesh in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se