amateur Objavljeno December 3, 2017 Deli Objavljeno December 3, 2017 pred 23 minutami, RobiRoberto pravi: vozita Sej bo šlo. Moraš sprejeti, da ti otroci odrastejo in ... Tudi ptički odletijo iz gnezda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 3, 2017 Deli Objavljeno December 3, 2017 Hodil sem približno 2,5 h + ... Mislim, da smo si samo ljudje izmislili, da bi otroci morali skrbeti za svoje starše, ker med ostami živimi bitji to ne obstaja. KARMEN1, MARE 65 in GoBobi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 3, 2017 Deli Objavljeno December 3, 2017 pred 58 minutami, amateur pravi: Kolk cajta pa rabiš do raufnka? A moraš imeti dereze za v klanc? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno December 3, 2017 Deli Objavljeno December 3, 2017 pred eno uro, RobiRoberto pravi: Hodil sem približno 2,5 h + ... Mislim, da smo si samo ljudje izmislili, da bi otroci morali skrbeti za svoje starše, ker med ostami živimi bitji to ne obstaja. Tudj med ljudmi to ni povsod. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 Dans sem se hotel takoj po zajtrku s kolesom odpeljati na "Vrh V Oblakih" preveriti, če je asfaltiranje ceste proti Dolenji Trebuši kaj napredovalo, toda zunanji termometer me je takoj odvrnil od tega ... MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 04.12.2017 takoj po kosilu: asfaltiranje ceste od Oblakovega vrha protu Dolenji Trebuši ni od moje zadnje prisotnosti na Oblakovem vrhu napredovalo nič ... GO_Tomi, blazzarss, Keiko in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 4, 2017 Deli Objavljeno December 4, 2017 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: 04.12.2017 takoj po kosilu: asfaltiranje ceste od Oblakovega vrha protu Dolenji Trebuši ni od moje zadnje prisotnosti na Oblakovem vrhu napredovalo nič ... Nuničljiv!!! A sol kaj spereš s kolesa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 5, 2017 Deli Objavljeno December 5, 2017 (popravljeno) Do sedaj soli še nisem spral s kolesa in ko bom to želel narediti, bom moral vodo prinesti v vrtni škropilnici, ker so vse zunanje vodne cevi že shranjene v toplejše prostore. Da ne boste pozabili, da je jutri Mcklezsch ... Popravljeno December 5, 2017. Popravil RobiRoberto Erik99, Pepos, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 5, 2017 Deli Objavljeno December 5, 2017 "V ozadju" nekaj dogaja in Miklavž mi bo jutri nekaj prinesel ... amateur, notranc, Pepos in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 5, 2017 Deli Objavljeno December 5, 2017 = Idrijska Bela s kulom 5.12. ... notranc, Joker, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2017 Deli Objavljeno December 6, 2017 (popravljeno) Ker je danes svoj obisk napovedal Motosvetov Miklavž ,, sem najprej pospravil kuhinjo ... ... in kmalu za tem je Miklavž, preoblečen v poštarja, res tudi prišel ... HVALA Če se bo dobrosrčni Miklavž tudi predstavil, to prepuščam njemu ... Popravljeno December 6, 2017. Popravil RobiRoberto SAR-Solo Adventure rider, GO_Tomi, notranc in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2017 Deli Objavljeno December 6, 2017 (popravljeno) Letošnji Miklavž je res radodaren, ker me je z SMS sporočilom in tudi na moj email naslov obvestil, da je moja naročena torbica za moj Canon že poslana ... Sedaj moram naročiti še eno baterijo, ker sedanja že precej peša, mogoče pa je zato kriva tudi zunanja nizka temperatura, vendar dodatna napoonjena baterija v canonovi torbici, "nikomur ne bo delala škode" (prbližno 5 €´) ... Popravljeno December 6, 2017. Popravil RobiRoberto notranc in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 6, 2017 Deli Objavljeno December 6, 2017 Vaše naročilo je bilo sprejeto. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje! Številka vašega naročila je: 0000000 Na e-mail naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa. Pritisnite "tukaj" da natisnete kopijo vaše potrditve naročila. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 6, 2017 Deli Objavljeno December 6, 2017 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: Motosvetov Dobro si je to zamislil Motosvetov Miklavž. Čestitke za dobro izbiro. Zdaj bosta slika in zvok kot se šika. Čakamo na testni posnetek. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 7, 2017 Deli Objavljeno December 7, 2017 Pošta Slovenije omogoča tudi sledenje našim naročilom, vendar do tega trenutka zvonec še ni pozvonil ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 7, 2017 Deli Objavljeno December 7, 2017 Poštar zvoni samo dvakrat in če mu vrat ne umreš nikoli ne izveš da ti je prinesel nekaj , kar si izgubil nekje v Spodnji idriji ... Pravkar, RobiRoberto pravi: Poštar zvoni samo dvakrat in če mu vrat ne udpreš nikoli ne izveš, da ti je prinesel nekaj , kar si izgubil nekje v Spodnji idriji ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 7, 2017 Deli Objavljeno December 7, 2017 Zelo pogosto hodi do vas. Imaš še dva dobra moža do konca leta, si jima že pisal? Meni je poštar danes prinesel samo časopis in kup računov, ki so se mi konkretno zažrli v penzijo. Računam na Božička, da mi prinese stransko zaščito za motor. Dedek mraz pa mostiček levo spodaj, da bom lahko za Novo Leto ugriznil v kaj konkretnega. EMŠO Scarabeo 500, RobiRoberto in SAR-Solo Adventure rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 Včeraj popoldne: Včeraj pred spanjem.: Keiko, notranc in amateur 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 (popravljeno) Danes bom testiral svojo novo kamero , z vožnjo s kulom med sneženjem z Mangartskega sedla proti Logu pod Mangartom, vendar moram kamero najprej še usposobiti ... Popravljeno December 8, 2017. Popravil RobiRoberto notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 Osebno nimam nič proti temu da danes dežuje. Tudi moje telo si zasluži kakšen dan počitka in tudi "motosvetovo miklavževo darilo" me je preveč pritegnilo. S pomočjo navodil, ki sem jih našel na internetu, sem kamero uspel pripraviti za snemanje, za prvi posnetek bom moral pa še malo prebrati navodila ... notranc, SAR-Solo Adventure rider, amateur in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 Spominsko kartico, za katero sem v navodlih videl da je prava = MicroHD, mi je uspelo sformatirati v čitalcu spomonskih kartic s pomočjo windows, v meniju na kameri mi pa to ni uspelo, tudi če sem se ravnal po navodilih in tudi "zelna lučka" na kameri, katera pomeni, da snemanje poteka, se noče prižgati ko pritisnem na gumb START in na zaslonu računalnika se vedno pojavi sporočilo, da na spominski katici ni ničesar za prenos ... Roberto needs HELP ODMAH NOW !!! amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 Hmm! Mislim, da na zadnji strani kamere gori rdeča lučka, med snemanjem. Na displeju pa šteje čas snemanja. Torej številke letijo. Mogoče je nisi pravilno vklopil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 V čitalnik spominskih kartic kartice ni možno vstaviti napačno obrnjene zgoraj / spodaj, v kamero je pa to možno in to napako sem naredil jaz, ter je zaradi svoje "nestrpnosti" pravkar tudi odpravil. Če se kdaj v prihodnjosti ne bom več spomil, kako mora biti obrnjena spominska kartica, si moram zapomiti to, da ravno obratno kakor pri čitalniku spominskih kartic, kjer jo napačno obrnjene v njega ni možno vstaviti ... H V A L A amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 8, 2017 Deli Objavljeno December 8, 2017 (popravljeno) Je to mogoče? Na posnetku je zvok Sony ima slot za kartico v katerega lahko vstaviš mikro SD in še eno drugo( ne spomim se več katera je) le, da jo vstaviš obrnjeno. Popravljeno December 8, 2017. Popravil The OO amateur in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 9, 2017 Deli Objavljeno December 9, 2017 (popravljeno) Včerajšnji zvok na mojem posnetku je zvok sesalca, ker je ravno takrat moja draga sesala dnevno sobo. Moja danšnja naloga bo, ugotoviti kako kamero namestiti na čelado. Seveda bom najprej do konca prelistal navodila in če v njih ne bo nič prikazano o tem, bom poizkusil z googlom poiskati kakšno fotografijo kamere nameščene na čeladi. Včerajšnji večerne SMS from Pošta: Spoštovni: Zavas smo sprejeli pošiljko s sprejemno šteilko 10101010 z odkupnino 12,79 €, pošiljatelja MIMIVRSTE. Pošilki čahko sledite a povezvi: qxyćčšžđ.Lep pozdrav, Pošta Slovenije. From Printerset: Popravljeno December 9, 2017. Popravil RobiRoberto amateur in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se