RobiRoberto Objavljeno December 16, 2017 Deli Objavljeno December 16, 2017 Pepos in Grut 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 16, 2017 Deli Objavljeno December 16, 2017 Zima je prišla, sneg leti z neba, je puščava zemlja vsa! GoBobi in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 17, 2017 Deli Objavljeno December 17, 2017 17.12.2017 dopoldne: Keiko, SAR-Solo Adventure rider, Joker in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 18, 2017 Deli Objavljeno December 18, 2017 (popravljeno) Med zadnjo vožnjo po kanomeljski cesti mi je odpadlo ogedalca v levem vzratnem ogledalu, zato sem bil danes Sam Svoj Mujstr ... Kolo je pripravljeno za popoldansko dostavo v Kolesarski center Bonča, zaradi slabega delovanja menjalnika. V mesto z avtom in nazaj domov peš. Manjkajoče steklo dodatnega ohišja kamere bo narejeno in vlepljeno čez dva dneva, by Optika Vogrič. Popravljeno December 18, 2017. Popravil RobiRoberto Grut, GoBobi in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 18, 2017 Deli Objavljeno December 18, 2017 Vidim, da vse teče kot namazano. Vaja s sesalcem pa krepi hrbtne mišice. Torej ... RobiRoberto, Grut in GoBobi 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 Vojna zvezd, epizoda številka 33, Roberto vrača udarec ... amateur, Quest, Grut in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 Včeraj sem se še enkrat vrnil iz mesta peš (2 x 2,5 km) in sicer po tem, ko sem ob 14.00 uri v kolesarski center Bonča pripeljal moje kolo s težavami z menjalnikom. Ko sem gospodu Valterju opisal težave (večkratno samodejno menjavo trenutne prestave in pri bolj močnem priisku na pedalo, obrat gonilke za četrtino ali polovico obrata "v prazno"), je gospod Valter takoj vedel v katerem grmu tiči zajec in ko mi bo v zadnji pesti zamenjal obrabljeno "kletko", ki omogoča menjavo brzin in obračanje gonilk "v rikverc", mi bo v mailu sporočil, da se lahko takoj prijavim na novoltni Giro di Dolomites ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 Sicer sem mojo Lančo že pripravil na zimsko počivanje, toda danes sem se spomnil, da če nama bo naslednje leto uspelo priti na "avtodrom" v Tolminu, bi bilo dobro, da bo tudi posnetek moje vožnje po taj stezi bolj zanesliv, kakor z dosedanjo nezanesljivo akcijsko kamero SJ 4000 ... Pravkar me je moja draga v mailu vprašala če sem doma, ker so po radiu pravkar sporočili, da se nekdo po primorski avtocesti vozi s kulom po odstavnem pasu ... GoBobi, bojc84, Erik99 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 pred 3 urami, RobiRoberto pravi: mi bo v mailu sporočil, da se lahko takoj prijavim na novoltni Giro di Dolomites ... Rabi, ti se kar prijavi! Ne čakaj, bo vse zasedeno!? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 = 5 km hoje in nekaj dela jutri ... Grut, amateur, raza in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 20, 2017 Deli Objavljeno December 20, 2017 Kako si se odločil za zimovanje baterije? Si jo odklopili in vzel iz Lanče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 20, 2017 Deli Objavljeno December 20, 2017 Obe bateriji počivata v Lančini škatli ... Mogoče bom letos poizkusil narediti še en krajši posnetek vožnje z Lančo, s kamero na strehi" ... Danes naj bi bilo manjkajoče zaščitno steklo za kamero Sony pri idrijskem optiku že narejeno, zato bom enkrat po kosilu zopet šel peš do Idrije, nazaj proti domu se bom pa odloči glede na moje bolj ali manj boleče "nogice" (peš ali avtobus) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 20, 2017 Deli Objavljeno December 20, 2017 pred 4 urami, amateur pravi: Kako si se odločil za zimovanje baterije? Si jo odklopili in vzel iz Lanče? ... moja včerajšnja hoja ni bila nepotrebna, ker bi kamera v prvem bolj ostrem ovinku, odpotovala po osnovnih zakonih fizike = vztrajnost (?) ... GoBobi, Quest in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 20, 2017 Deli Objavljeno December 20, 2017 Jaslice by Roberto .... GoBobi, notranc in franc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 20, 2017 Deli Objavljeno December 20, 2017 Tudi danes sem mislil, da bom popoldne v mesto in nazaj domov pešačil, toda ker je pred Optiko Vogrič prej še Kolesarski center Bonča, sem se nazaj domov pripeljal s kulom in takoj po tem "popravil" še kamero ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 , amateur, notranc in GoBobi 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 pred 16 urami, RobiRoberto pravi: takoj po tem "popravil" še kamero No sedaj pa imaš 100% nadzor nad svojo vožno: ena kamera naprej, druga kamera pogled v rikverc (na kolesu, za Lančo bi bilo te robe verjetno malce preveč). Zrihtaj si program za obdelavo filmov, posnemi vmes še kako sliko s fotoaparatom, izreži bolj zanimive dele video posnetkov, sestavi film in to bo to (tako delam sam). Pa še eno privat vprašanje: zadnjič te je Miklavž obsul z darili. Imaš tudi pri Božičku kaj zvez? pred 32 minutami, RobiRoberto pravi: , Če ne bi poznal kolesa od prej, bi rekel da ima Roberto novo kulo. A si dal gor tudi nanos za sijaj? RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 Tvoji predlogi za snemanje vožnje z dvema kamerama so zame too muuch , toda če mi bo v nedeljo ali ponedeljek, ko je napovedano nekaj stopinj več kakor danes, uspelo s kamero posneti letošnji asfaltiran del ceste med Oblakovim vrhom in Dolenjo Trebušo, bom s tem zelooo zaaadovoljen (51 km vožnje). amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 HIP hip HURA ... SAR-Solo Adventure rider, notranc, bajkr88 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Tvoji predlogi za snemanje vožnje z dvema kamerama so zame too muuch Nič ni too much > za spredaj jo daš na bilanco, za nazaj na čelado, z malo vaje boš dobil pravi naklon na čeladi, pa še kaka slika vmes, Robi, pustimo se presenetiti. Pa zate bo to nov izziv, ob slabem vremenu ti bo montaža filma pokurila odvečni čas do kosila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gonca Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 Prevodi za balanca v spletnem slovarju slovensko » angleški PONS-a:balanca, skoraj me je vrglo čez balánco. Bilanca znana tudi kot “izkaz finančnega stanja” Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno December 21, 2017 Deli Objavljeno December 21, 2017 pred 25 minutami, Gonca pravi: Bilanca Narečna popačenka, enako kot balanca drugod po SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2017 Deli Objavljeno December 22, 2017 ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2017 Deli Objavljeno December 22, 2017 Včeraj sem ledene sveče v "Špehovi grapi" videl iz avtomobila, danes sem jih pa odšel s kulom še fotografirati , ker je v prihodnjih dneh napovedano nekaj stopinj celzija več. CINDAPP, notranc, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 23, 2017 Deli Objavljeno December 23, 2017 Danes sem iz stanovanja odšel ob 8.30 in se vrnil nazaj v njega ob 13.05. Želel sem posneti letošnjo jesen asfaltiran del ceste med Oblakovim vrhom in Dolenjo Trebušo, vendar sem najbrž zopet napačno vstavil spominsko kartico v kamero, ali naredil kakšno drugo napako ... Joker, igc1, amateur in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se