tomaz69 Objavljeno Januar 12, 2018 Opozori Objavljeno Januar 12, 2018 http://www.uniororodje.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=10202&prod=44520 http://www.uniororodje.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=10202&prod=44567 RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2018 Opozori Objavljeno Januar 12, 2018 Google + Prisma sprej čas sušenja = 10 minut = Seveda bi se tudi danes rad peljaj s kulom do Idrijske Bjeline, toda prenos smučarskih poletov iz Kulma ob 12.00 mi pravi, naj vsaj danes raje malo odpočjem moje noge "in ostalo" ... amateur, GoBobi in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2018 Opozori Objavljeno Januar 12, 2018 amateur, GoBobi, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2018 Opozori Objavljeno Januar 12, 2018 (popravljeno) Ker so bile današnje kvalifikacije smučarskih poletov končane že okrog trinajste ure, in ker je bilo vreme lepo, sem se mislil tudi danes odpeljati s kulom v Belo, toda potem sem se premislil, in raje naredil nekaj bolj koristnega: "razsolil kulo" ... Sestavljanje plastičnih maket je seveda igranje ... Ali res ??? Popravljeno Januar 12, 2018. Popravil RobiRoberto amateur in Pepos 1 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2018 Opozori Objavljeno Januar 13, 2018 Danes sem jaz zmogel kar sem se namenil , kamera je pa zopet zatajila ... amateur, notranc in Erik99 3
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2018 Opozori Objavljeno Januar 13, 2018 (popravljeno) V svojih boljših časih se od doma nisem odpeljal proti Idriji, ampak proti Ledinskem razpotju in tako prevozil 10 km več kakor danes. Tudi danes z menjalnikom in verigo nisem imel težav, tako da je bila zanje prej kriva rja in "suha veriga"". Popravljeno Januar 13, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 Tudi če mi včeraj kamera ne bi zopet zatajila, bi bil njen posnetek zelo ubogi, ker si čelade nisem dovolj "zategnil" (?) in sem med vožnjo po preeecej "razriti" cesti, ves čas čutil, kako mi skupaj s kamero na njej, ves čas "poskakuje po glavi" ... Med včerajšnjim vklopom kamere sem zaslišal zvočni signal in pri izklopu tudi, rdeča dida (?) pa pri vklopu zopet ni posvetila ... amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 Ekola, uspelo mi je ugotoviti zakaj imam pri snemnja s kamero težave in sicer zato, ker je moja kamera pod daljinskim nadzorom moderatorjev tea foruma, da jaz ne bi več objavljal dolgih in dolgočasnih posnetkov ... Za kezen, mi je med snemanjem tega krajšega posnetka padla na dvorišče "sprednja zaščitna leča" na zaščitnem ohišju kamere = OPTIKA VOGRIČ IDRIJA !!! amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 (popravljeno) Če bi včeraj v Idrijskem Logu zavil levo namesto desno, bi se skozi Zadlog pripeljal v Črni Vrh = enkrat v bližnji prihodnosti "po sledeh" mojih pozabljenih spominov = čimprej, ko bo vreme primerno ... Popravljeno Januar 14, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
amateur Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 pred 8 urami, RobiRoberto pravi: posvetila Robi, najprej natreniraj vklop in izklop s suho vajo okoli tvojega skladišča. To je najbolj ziher. Če hočeš na taki cesti imeti mirno kamero, te mora pas od čelade malce daviti. Moja lastna izkušnja. RobiRoberto 1
amateur Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 pred 6 urami, RobiRoberto pravi: Zadlog Ko je še bil Trnovski maraton na Črnovrški planoti, sem parkrat odtekel maraton - ta dolg. Tudi skozi Zadlog, je pa tega že 40 let. Kam beži ta čas?! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2018 Opozori Objavljeno Januar 15, 2018 15.01.2018 / 08.00 --> 11.35 / 48,88 km / amateur, Joker, CINDAPP in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 15, 2018 Opozori Objavljeno Januar 15, 2018 (popravljeno) Ko mi je zadnjič izpadlo zaščitno steklo iz ohišja kemere sem ugotovil, da se to zgodi ko kamero vključim, ker se pri tem kamera v ohišju premakne malo naprej, vendar dovolj da odlepi in izvrže zaščitno steklo, zato sem danes, ko sem se vrnil domov in ko sem ugotovil da imam še 25 minut časa do zapiranja optike Vogrič, še enkrat odpeljal v Idrijo, v optiko Vogrič, s kamero v njenem ohišju in ko je optik to videl, je takoj vedel "v katerem grmu tiči zajec" in mi bo tokrat, namesto ravne, vlepil izobčeno zaščitno steklo. Povedal mi je tudi, da steklo vlepi z dvokomponentnim leilom. Jutri ... Popravljeno Januar 15, 2018. Popravil RobiRoberto Pepos in amateur 2
amateur Objavljeno Januar 15, 2018 Opozori Objavljeno Januar 15, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: 48,88 km Bravo Robi, nekdanji Trnovski maraton si v njegovem koncu šišnil za 6,8 km. Kaj pa kaj medvedje, srečaš katerega? Na koncu vrstice si prilimal kavo. Kje si pa imel danes kafe pavzo? RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2018 Opozori Objavljeno Januar 16, 2018 (popravljeno) Kafe pavza je bila doma po vrnitvi. Edina stvar katere me je med vožnjo po bolj odmaknjenih cestah strah je bila in je tudi še ostala: medo ... Popravljeno Januar 16, 2018. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2018 Opozori Objavljeno Januar 16, 2018 Ker ne morem biti tiho: "v pripravi" ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2018 Opozori Objavljeno Januar 16, 2018 Še včerajšnja ugotovitev: ko se enkrat navadiš in dobiš pravi občutek, gorski kolesni plašči niso več potrebni za vožnjo po makadamskih cesta, so pa zato "slick" kolesarski plašči veliko bolj primerni za vžnjo po asfaltu. HOWG, govoril sem .. amateur in GoBobi 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 16, 2018 Opozori Objavljeno Januar 16, 2018 Malo sem popravil (pravilno !!!) zemljevid v GoogleMaps in ugotovil, da se je kolesarski števec pri približno 50 km, zmotil samo za 400 m ... amateur 1
amateur Objavljeno Januar 16, 2018 Opozori Objavljeno Januar 16, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: makadamskih Se strinjam glede plaščev in makadamske podlage, tudi sam to počnem. Imam pa gumo 1,5 cole pa ni slide verzija pač pa city, za utrjene makadamske površine brez mehkega nasutja je vredu, tako gor kot dol, le varnost trpi, pa tveganje je večje. Dokler gre gre. Navzdol spustim sedež malce nižje, pa čevlje odpnem. pred 4 urami, RobiRoberto pravi: pripravi A bo to bike ali skuter tura? RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 (popravljeno) Sicer napišem "slide", vendar imajo gume tudi profil, zato bi bilo pravo poimenovanje najbrž "allraund" ... Tudi jaz sem prej, dokler sem imel še "gorske gume" pri spustih po bolj strmih poteh, spustil sedež nižje ... Včeraj izgubljena "leča" za ohišje moje kamere še ni bila gotova, oziroma je bila, toda optik mi je rekel, da bo vlepil še en dodaten "obroč", da mi ta "leča" ne bo več mogla izpasti iz zunanjega ohišja kamere. Čez 1 uro se bom vsedel na kulo in se odpeljal do optike Vogrič. Od jutri naprej me ne bo, ker se bom ukvarjal s smučarskimi poleti v Oberltsdorfu ... ... Popravljeno Januar 17, 2018. Popravil RobiRoberto amateur 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 (popravljeno) pred 18 urami, amateur pravi: A bo to bike ali skuter tura? Ker sem po ravninah s kulom hitrejši kakor s skuterjem, bo to bike fura. Upam, da je pri obračališču kakšen kafič ... Če se juTri še ne bom počutil sposoben, bom moral svoj namen prestaviti za kar nekaj časa, ker me je moja draga v mailu pravkar opozorila na napovedano zunanjo temperaturo prihodnji teden ... 10 dnevna vremenska napoved ZEVS Popravljeno Januar 17, 2018. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 pred 20 urami, amateur pravi: Imam pa gumo 1,5 cole pa ni slide verzija pač pa city, za utrjene makadamske površine brez mehkega nasutja je vredu, tako gor kot dol, le varnost trpi, pa tveganje je večje. Dokler gre gre. Ker "na nosu" nisem imel pravih očal, na gumi nisem videl napisa z njenimi podatki , vendar bi tudi moja znala biti 1,5 cole ... Danes sem prevozil samo 6 km, vendar sem se nazaj vrnil s kamero v ohišju z novo sprednjo zaščitno lečo na njem. Poizkusni posnetek mi ni uspel, ker se mi zdi, da je baterija izpraznjena in se zato moja camera obscura ... ... sploh ni vklopila ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 Težave so pri vklopu kamere, ki je hkrati tudi začetek snemanja. Na balkonu je kamera začela snemati šele, ko sem jo vzel iz njenega ohišja in potem pritisnil na gumb za vklop. V stanovanju sem takoj za tem posnel drugi posnetek še s kamero v njenem ohišju. Na URI Soča bi mi najbrž rekli, da je to malenkost preveč za moje stanje po poškodbi glave ..
amateur Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Ker "na nosu" nisem imel pravih očal, na gumi nisem videl napisa z njenimi podatki , vendar bi tudi moja znala biti 1,5 cole .. Lani si napisal, da je širina gume 1 cole, taka pa nima profila kot je na tvojem obroču. Natakni si očala in dobro poglej še enkrat. Verjetno je 1,4 ali 1,5. pred 7 urami, RobiRoberto pravi: Upam, da je pri obračališču kakšen kafič ... Ko sem bil nazadnje na obračališču na Dolgem mostu, ni bilo nobenega kafiča. So pa malce naprej od križišča v smeri centra. A se ti ne zdi, da je za tak podvig malce prezgodaj: tura je dolga, forma še ni optimalna, zebe. Sam bi počakal in šel marca ali aprila, do takrat pa bi nabiral kilometre, sama tura pa ti bila za užitek, ne matranje. Lahko da se motim, vendar sem pri dvajsetih letih večkrat šel z rogovcem na 5 prestav iz Črnuč do doma, če se prav spomnim 83 km. Takrat še ni bilo avtoceste, pa vsakič sem imel veter v prsi. Da o gostem prometu ne govorim. Kar se pa tiče Obersdorfa sem pa že dva dni nazaj preveril vremensko napoved, napovedan je bil veter 25 km/h za drugo polovico tedna. Ali je skakalnica v zavetju, kakšna bo smer vetra pa ne vem. So pa danes malce omilili veter. Skoki so popoldan, sem preveril na RTV SLO, torej boš imel časa za nas še napretek. RobiRoberto 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 (popravljeno) pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Težave so pri vklopu kamere, ki je hkrati tudi začetek snemanja. Na balkonu je kamera začela snemati šele, ko sem jo vzel iz njenega ohišja in potem pritisnil na gumb za vklop. V stanovanju sem takoj za tem posnel drugi posnetek še s kamero v njenem ohišju. Na URI Soča bi mi najbrž rekli, da je to malenkost preveč za moje stanje po poškodbi glave .. Priporočam uporabo odprtega ohišja, (tisto črno) bodo težave čudežno izginile. Popravljeno Januar 17, 2018. Popravil The OO amateur 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se